Afbestillingstilbud - Familieferie tæt på stranden

Stor ferielejlighed tæt på stranden
5 personer i 7 nætter
Priseksempel: 7.595,-

Afbestillingstilbud - Familieferie tæt på stranden

Stor ferielejlighed med plads til hele familien

Stranden ligger i gåafstand fra lejligheden

Tag forbi Sørens Værtshus i Snogebæk

Hyggelig ferielejlighed tæt på stranden
Strandvejshuset ligger på Vestre Strandvej 12 på Balka med kun 400 meter til den flotte sandstrand. Strandvejshuset er en tidligere købmandsbutik, som er omdannet til en lækker ferielejlighed for 10-14 personer. Lejligheden er totalrenoveret i marts-april 2017.

Vi har desværre haft en afbestilling i september grundet sygdom - derfor har du mulighed for at leje Strandvejshuset til en stærkt nedsat pris:

Priseksempel ved ankomst 21. september
* 7 nætter i Strandvejshuset
* Færge med bil tur/retur Ystad-Rønne for 5 personer
* Strømforbrug og rengøring ved ankomst/afrejse
* Totalpris for 5 personer inklusive færge med bil: KUN 7.595,- 
* Der er plads til 10-14 personer i Strandvejshuset, så I kan sagtens være flere end 5 personer i huset - og vi skaffer gerne ekstra færgebilletter til rabat-pris til jer.
* Prisen er et eksempel, hvis I ankommer 21. september. Indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag i bestillingsboksen, og se hvor billigt du kan bo i denne skønne ferielejlighed

Færgetider
Du har frit valg på alle færgetider. Når du bestiller, beder vi dig angive dine ønsker til færgetider (morgen, middag eller aften), så gør vi vores yderste for at opfylde dine ønsker.

Børnevenlig strand og masser af aktiviteter
Strandvejshuset ligger tæt på den store og flotte badestrand Balka - samt i gå-afstand til strandcafeen "Weekend-hytten", hvor såvel turister som bornholmere elsker at være. Hvis I har brug for indkøb, så ligger det lille hyggelige fiskerleje, Snogebæk, blot 1500 meter væk. Snogebæk byder også på en perlerække af sjove butikker og hyggelige cafeer - prøv ex cafeen "Sørens" - her vil I opleve en fantastisk stemning med livemusik. Publikum er en skøn blanding af børn, unge og voksne, så familien kan hygge sig sammen. Børnene vil blive lidt imponeret over, at de kan gynge i en gammel redningsbåd, som hænger i cafeens loft.

Bestil din ferie nu
Ring til os nu 56 95 85 66 eller bestil dit ophold ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden.

Vis pris og ledige perioder

Snogebæk Sommerhuse: Strandvejshuset
Hvornår vil du afsted?

Strandvejshuset - Stor stue

Strandvejshuset - spisebord med plads til alle

Strandvejshuset - Stort køkken

Strandvejshuset - Plads til spisende i køkkenet

Strandvejshuset - Praktisk vaskerum

Strandvejshuset - Badeværelse med bruseniche

Strandvejshuset - Badeværelse med badekar

Strandvejshuset - Soveværelse med plads til to

Strandvejshuset - Soveværelse med plads til to

Strandvejshuset - Stor nybygget terrasse

Strandvejshuset - terrasse

Indretningsbeskrivelse af Strandvejshuset
I stueplan er der entre samt indgang til soveværelse med dobbeltseng. Fra soveværelset er der adgang til et sideværelse indeholdende en dobbelt sovesofa samt badeværelse med toilet. Den resterende del af stueetagen er ikke i anvendelse (det er det gamle butikslokale fra, da bygningen var købmandsbutik). Fra entreen går en trappe op til lejlighedens 1. sal.

På 1. sal er der en stor stue med sofagruppe, tv og en stemningsfuld pejs. I stuen er dog også spisebord med plads til 12 personer. Fra stuen har I udsigt over de bølgende kornmarker, ligesom I kan gå ud på den hævede terrasse med havemøbler og grill. I forlængelse af stuen finder I et veludstyret køkken med køleskab, komfur, opvaskemaskine samt spisebord med plads til 6 personer. Der er endvidere to badeværelser (hvor der er bruser/karbad i det ene badeværelse), vaskerum med vaskemaskine/tørretumbler samt fire soveværelser.

De samlede sovemuligheder er fordelt således:
Stueplan
* 1 soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser)
* 1 sovesofa (2 sovepladser)

1. etage
* 1 soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng (3 sovepladser)
* 1 soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser)
* 2 soveværelser med hver to enkeltsenge (4 sovepladser)
* Sovesofa i stue (2 sovepladser)

Informationer om Strandvejshuset
* Adresse: Vestre Strandvej 12, 3730 Nexø
* Antal sovepladser: 15 sovepladser (se specifikation ovenfor)
* Antal badeværelser: 1 badeværelse med badekar og toilet samt 2 badeværelser med "kun" toilet. 
* Hårde hvidevarer: Komfur, opvaskemaskine, køle/fryseskab, microovn.
* Vaskemuligheder: Vaskemaskine og tørretumbler
* Internet: Ja
* Brændeovn: Ja
* Lejlighedsareal: Samlet areal 184m2
* Afstand til havet/havnen: 400 meter
* Afstand til restaurant: 200 meter
* Husdyr: Ja
* Ankomstdag: I højsæsonen (14/6 – 13/8) har I ankomstdag søndag. I øvrige perioder er der fri ankomstdag.

Priser og bestilling
Se priser for Strandvejshuset ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Strandvejshuset" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Baren på det berømte "Sørens værtshus"

Tag en tur til Dueodde og nyd udsigten fra fyrtårnet

De lokale fiskere er altid klar med en god historie

Skøn ferie i Snogebæk

Snogebæk er et hyggeligt fiskerleje på Bornholm østkyst, som ligger mellem Balka og Dueodde. Det er her, at I finder Bornholms flotteste og mest børnevenlige strande.

Men Snogebæk er ikke bare skøn strandferie. Det lille fiskerleje byder også på en perlerække af gode cafeer og restauranter, som alle ligger i kort gå-afstand fra Plummahuzed. Ved havnen ligger også den meget kendte cafe "Sørens" - her vil I opleve en fantastisk stemning med livemusik. Publikum er en skøn blanding af børn, unge og voksne, så familien kan hygge sig sammen. Børnene vil blive lidt imponeret over, at de kan gynge i en gammel redningsbåd, som hænger i cafeens loft.

Oplev Snogebæk Havn
Gå en tur langs havnen og få en snak med de lokale fiskere. Det er ikke alle deres historier, som er lige sandfærdige, men de er sjove. Hvis I har fiskerstængerne med, er der mulighed for at fange fisk til aftensmaden fra havnemolen - alternativt kan I også "snyde" lidt og købe nogle lækre fisk til grillen i fiskebutikken.

Hvis dankortet skal luftes, så anbefaler vi jer at kigge forbi Pernille Bülow's designbutik, hvor der er masser af fristelser indenfor tøj og brugskunst.

God mulighed for cykeludflugter
Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter 50 meter fra Plummahuzed. Lej en cykel - og tag ud og oplev det skønne landskab. Prøv at cykle til Dueodde, hvor I fra Dueodde Fyrtårn kan se det meste af Sydbornholm. Eller kør langs den gamle jernbanestrækning til Nexø. En skøn tur gennem skoven og tæt på havet.

Bestil din ferie nu

Ring til os nu 56 95 85 66 eller bestil dit ophold ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden.

Billeder fra Bornholm

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Christiansøfarten i Gudhjem

Gudhjem Havn

Nyd klipperne

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Sandvig strand

Klippeformationen Løvehovederne

Hammerhavnen

Melstedgaard Landbrugsmuseum

Dueodde

Østerlars Rundkirke

Helligdommen

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.