Gourmet-Ferie på Badehotel


Badehotel. Atmosfære.

Skøn beliggenhed.

Badehotel. Atmosfære. Skøn beliggenhed.

Bestil din gourmetferie her:

Mulig ankomstperiode: 21-09-2017 til 30-10-2017
Vælg ønsket ankomstdato

Flotte omgivelser

Pool

Stammershalle Badehotel. Smuk beliggenhed. Gourmetmad
Stammershalle Badehotel er smukt beliggende på kyststrækningen mellem Gudhjem og Allinge. Det gamle badehotel havde i en længere årrække levet en omskiftelig tilværelse, indtil at Henriette Lassen og Henrik Pedersen overtog hotellet. På kort tid har det nye ejerpar fået tryllet en perle af et feriested ud af det tídligere kurhotel, som kan føre sin historie tilbage til 1911.

5-stjernet ferie
Stammershalle Badehotel byder på 17 velindrettede og renoverede værelser. I hotellets restaurant bliver du mødt af lækkerier på højt niveau. I 2015 blev Stammershalle Badehotel kåret af Danske Madanmeldere som vinder i kategorierne "Årets bedste betjening" og "Årets bedste dessert"...og foran andre kendte restauranter som eksempelvis Noma.

Berlingske Tidende og Børsen har givet 5 stjerner til Stammershalle Badehotel, og HKH Dronning Margrethe spiste naturligvis på Stammershalle ved hendes seneste besøg på Bornholm. Glæd jer til en lækker og "royal" smagsoplevelse, mens I nyder den flotte udsigt fra restauranten!

Vi kan tilbyde jer et særligt gourmettilbud:
* 2 overnatninger i dobbeltværelse med havudsigt
* 2 x morgenmadsbuffet
* Kaffe & kage på ankomstdagen
* 2-retters aftenmenu på ankomstdagen
* 5-retters gourmet menu på anden dagen
* Færge Ystad-Rønne med bil og 2 personer

Totalpris for 2 personer: 4.795,-

Periode
Tilbuddet gælder med ankomst efter 9. september.

Ankomstdage
Tilbuddet gælder med ankomst på søndage, mandage, tirsdage eller onsdage. Hvis I ankommer på en torsdag, fredag eller lørdag vil der være et tillæg på 295,-

Extra nætter
Hvis I ønsker flere end 2 nætter, er merprisen pr. extra nat på 1.150,- Oplys I forbindelse med jeres bestilling, hvis I ønsker extra nætter.

Bestil din ferie
I kan bestille jeres ferie via bestillingsboksene øverst på denne hjemmeside - men I er også meget velkomne til at ringe til os: 56 95 85 66. Vi sidder klar på telefonen nu.

Havudsigt direkte fra værelset

Ægte badehotelstemning

Hyggeligt sofaarrangement

Værelser for enhver smag

Lækre omgivelser

Restaurant i flot design

Charmerende værelser. 
Stammershalle Badehotel byder på 17 charmerende dobbeltværelser med en skøn havudsigt. Værelserne er alle individuelt indrettede med møbler, som passer til hotellets hyggelige atmosfære med skæve gulve og sjove hyggekroge.

Alle værelser har selvfølgelig eget badeværelse. For en merpris på 350,- pr. nat kan du vælge et dobbeltværelse med altan/balkon. Hvis du ønsker et værelse med altan/balkon, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling. Alle værelser er røgfrie.

Bestil din ferie
I kan bestille jeres ferie via bestillingsboksene øverst på denne hjemmeside - men I er også meget velkomne til at ringe til os: 56 95 85 66. Vi sidder klar på telefonen nu.

Smukke Gudhjem

Helligdomsklipperne

Bornholms Kunstmuseum

Stammershalle Badehotel. Charmerende hotel i skønne omgivelser. 

Stammershalle Badehotel er skønt beliggende på kyststrækningen mellem Gudhjem og Allinge. Lige bag hotellet ligger Troldeskoven, som med mosbeklædte træer og vedbend rigtig lever op til sit navn. Og når I går videre ad skovstien, kommer I til Kæmpestenen, der på magisk vis har lagt sig over en naturligt dannet hule i klippen, Elverhøj. Hvis I er modige, kan I ad en smal sprække komme ind i hulen, som har været beboet af mennesker for cirka 6.000 år siden. Inde i hulen er der nemlig fundet rester af beboelse fra dengang. I Troldeskoven vil I følge jer hensat til en helt anden verden og en helt anden tid. Glæd jer.

Danmarks højeste vandfald
Tilbage til nutiden kan I gå længere sydpå ad kyststien til Døndalen med et af Danmarks højeste vandfald. Vandfaldet er selvfølgelig voldsommest i foråret, når vinterens sne smelter, mens også på en varm sommerdag kan I glæde jer til en skøn oplevelse i Døndalen. Skovbunden er tæt dækket med ramsløg, som giver hele området sin helt specielle duft. Går I videre i området, vil I opleve en særlig skovbevoksning, idet en tidligere ejer af området for mange år siden har plantet over 150 forskellige træer fra hele verden - blandt andet kinesiske vandgraner og kæmpefyr fra Californien.

Imponerende samling på Bornholms Kunstmuseum
Længere sydpå langs kysten kommer Bornholms Kunstmuseum. Med sin flotte beliggenhed ved Helligdomsklipperne og en imponerende samling af bornholmsk kunst er Bornholms Kunstmuseum blevet en attraktion, som tiltrækker stadig flere besøgende. Tyngdepunktet i samlingerne er lagt på "Bornholmerskolen", hvor hovedværker af eksempelvis Edward Weie, Karl Isakson, Olaf Rude, Kræsten Iversen, Niels Lergaard og Oluf Høst giver jer et bredt og spændende indtryk af perioden omkring modernismens gennembrud i starten af det 20. århundrede. Kunstmuseet byder jer også på Danmarks største samling af kunsthåndværk udenfor København, som sammen med samlingen af malerier, skulpture og grafik giver et rigt og spændende indblik i kunstlivet på Bornholm.

Middelaldereventyr på Hammershus
To kilometer nord for Stammershalle ligger fiskerlejet, Tejn, hvor I har indkøbsmuligheder, ligesom I kan nyde havnemiljøet - og som naboby til Tejn finder I Allinge med et spændende forretnings- og cafeliv. Fortsætter I videre nordpå, kommer I til Nordeuropas største borgruin Hammershus, som byder jer indenfor til middelaldereventyr. På hjemturen til Stammershalle kan I tage en rute inde i landet. Vejen går langs de bølgende kornmarker, som blandt andet fører jer til en af Bornholms karakteristiske rundkirker; Olsker Rundkirke.

Bestil din ferie
I kan bestille jeres ferie via bestillingsboksene øverst på denne hjemmeside - men I er også meget velkomne til at ringe til os: 56 95 85 66. Vi sidder klar på telefonen nu.

Glade badebørn fra Stammershalle Badehotels fortid

Stammershalle Badehotel

Området omkring Stammershalle Badehotel har været beboet af mennesker i mange tusinde år. I Troldeskoven lige bag Stammershalle Badehotel ligger en jættestue, som har været beboet af mennesker i bondestenalderen. Og foran Stammershalle finder I flotte skibssætninger og bautasten fra jernalderen.

1700-tallet
Spoler vi tiden frem til 1700-tallet kan man af de gamle historiebøger se, at området tilhørte en mand ved navn Stammer, som også har givet navn til området. Stammershalle Badehotel blev bygget i 1911, og stedet blev hurtigt et eftertragtet udflugtsmål for bornholmerne og turister, som elskede den store have, skoven, lyngbakkerne og nærheden til vandet.

Zoo bag Stammershalle Badehotel
I 1935 blev der født en løveunge på Stammershalle Badehotel. I 1930'erne blev Stammershalle Badehotel udvidet med en Zoo. Der er stadig rester af den gamle Zoo - for eksempel kan I i Troldeskoven bag hotellet se bjørnegrotten. Dengang var det et relativt stort Zoo, som udover bjørne også havde ulve og løver. I 1935 blev en lille løveunge født på Stammershalle Badehotel. Den havde imidlertid et dårligt helbred og fik en kort levetid, men løveungen findes stadig - dog nu som udstoppet - på hotellet.

2. verdenskrig
Under 2. verdenskrig var Stammershalle Badehotel besat af tyske tropper. Efter befrielsen i 1945 fik ejerne hotellet tilbage, men det var nødvendigt med en omfattende renovering. Fra slutningen af 1940'erne blev Stammershalle igen et eftertragtet ferie- og udflugtsmål. Og i 1969 blev Bornholms første opvarmede swimmingpool indviet på Stammershalle Badehotel. Dernæst kom mange gode år, hvor hotellet var blandt Bornholms førende.

Nye tider
I løbet af 1990'erne og efter årtusindeskiftet havde Stammershalle Badehotel imidlertid hårde tider, og hotellet blev nedslidt. I foråret 2011 overtog Henriette Lassen og Henrik Pedersen driften, og det dygtige og sympatiske par har på ganske kort tid formået at få feriestedet tilbage til fordumstiders charme.

Bestil din ferie
I kan bestille jeres ferie via bestillingsboksene øverst på denne hjemmeside - men I er også meget velkomne til at ringe til os: 56 95 85 66. Vi sidder klar på telefonen nu.

Adresse
Adressen til Stammershalle Badehotel er: Søndre Strandvej 128, 3760 Gudhjem

Bestil din ferie
I kan bestille jeres ferie via bestillingsboksene øverst på denne hjemmeside - men I er også meget velkomne til at ringe til os: 56 95 85 66. Vi sidder klar på telefonen nu.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.