Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Hotel Hammersø

  • Søudsigt
  • Pool
  • Voksenferie
  • 1/2 pension
  • Cykeludlejning
  • Gratis parkering
  • Reception
kort Sandvig

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi er på telefonen alle ugens dage: 8.30 - 21.00

Tæt på Hammershus

Hammerodde Fyr

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Hotel Hammersø. Hyggelige værelser med halvpension. Aldersgrænse på 14 år. 
Hotel Hammersø indbyder jer til en skøn voksen-ferie. Hotellet har en aldersgrænse, således at alle gæster skal være over 14 år, hvilket giver hotellet en rolig atmosfære. Hotel Hammersø har vel nok en af Bornholms flotteste beliggenheder som nabo til de idylliske søer "Hammersø" og "Opalsø". De idylliske og skønne rammer fortsætter inde på selve hotellet, som er indrettet med ægte tæpper, kongeligt porcelæn, antikviteter og malerier.

Hyggelige værelser
I bliver budt velkommen af hyggelige værelser, som enten har udsigt over Hammersøen eller til landsiden. Forvent ikke en topmoderne indretning, men hyggelige værelser med møblering i ældre stil, som passer godt ind i stedets afslappede atmosfære.

God dansk mad
På Hotel Hammersø bliver I forkælet med god dansk mad, som nydes i hotellets restaurant med udsigt til Hammersøen. Som et af de få tilbageværende hoteller på Bornholm, holder Hotel Hammersø således fast i de gode gamle dyder med at tilbyde halvpension. Priserne, som I kan se i prislisten, er derfor inklusive halvpension bestående af en stor morgenmadsbuffet og en dejlig 3-retters menu til aften.

Skønne vandrestier
I området omkring hotellet finder I skønne vandrestier, og efter dagens oplevelser kan I nyde en svømmetur i hotellets swimmingpool med udsigt over Hammersøen. Swimmingpoolen er åben og opvarmet i perioden 15.05 - 15.09.

Gratis trådløst internet
Der er adgang til gratis trådløst internet. Hotellet er røgfrit såvel inden- som udendørs, idet det dog er tilladt at ryge på enkelte.

Værelser

Udsigt til Hammersø

Hotelværelse i Søbygningen

De mange hotelværelser er indrettet i hyggelig stil

På Hotel Hammersø bliver I budt velkommen med værelser, som enten er beliggende mod landsiden - eller har en skøn udsigt mod søen. 

Værelserne er beliggende i Hovedbygningen eller Søbygningen. I Hovedbygningen er reception og restaurant beliggende. Søbygningen ligger 75 meter fra Hovedbygningen. Der er værelser med søudsigt i såvel Hovedbygning som Søbygningen. Alle værelser er indrettet i en ældre, men hyggelig stil, som passer godt til den dejlige atmosfære på hotellet.

Bemærk, at hotellet er røgfrit såvel inden- som udendørs, men at det er tilladt at ryge på enkelte af hotellets balkoner. Ved jeres bestilling beder vi jer oplyse, om I ønsker et værelse med mulighed for at ryge på balkonen. 

Værelserne har alle en individuel indretning, idet farver på møbler og vægge varierer fra værelse til værelse. Værelserne er beliggende i stueplan eller på første/anden etage. Bemærk, at der ikke er elevator mellem de to etager. Hvis I har specielle ønsker til jeres værelse, beder vi jer orientere os ved jeres bestilling.

I kan få mere information om priser og ledig kapacitet ved at indtaste jeres ønskede ankomst- og afrejsedatoer i boksen til højre på skærmen. Bemærk at priserne er angivet inklusive halvpension bestående af morgen- og aftensmad. Aftensmaden er en skøn 3-retters-menu.    

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Hotel Hammersø

Adresse:
Hotel Hammersø
Hammershusvej 86, Sandvig
3770 Allinge
Telefon - booking: +45 5695 8566

Ankomsttidspunkt
I kan komme ind i værelset fra kl. 14:00 på ankomstdagen.
I bedes fremvise jeres Team-Bornholm bekræftelse ved ankomst.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade værelset kl. 11:00. 

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Hotel Hammersø.

Receptionens åbningstider
Receptionen er åben fra 08:00-23.00. Det er dog i nødstilfælde muligt at komme i kontakt med
receptionen hele døgnet.

Restaurant
Morgenbuffet: Hver dag fra kl. 08:00 – 09:30
Dagens 3-retters menu tilbydes hver dag fra kl. 18:00 – 19:30

Rengøring
Der er daglig rengøring af værelserne alle dage – dog ikke søndag.

Internet
Der er gratis trådløst Internet på værelserne. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af
samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold,
anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt,
giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.                                                                                                                                                                      

Handicap
Da der ikke er elevator imellem etagerne, beder vi jer informere os, i så god tid som muligt
inden ankomst, såfremt I er gangbesværet.

Swimming pool
Swimming poolen er åben og opvarmet i perioden 15.05-15.09

Kontakt
Spørgsmål vedrørende reservation af bolig og færgeoverfart bedes rettet til Team Bornholm på
telefon 56 95 85 66.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Hotel Hammersø

Kejser Wilhelm

Hotel Hammersø i Sandvig - Historien 

Siden 1906 har der været drevet hotel på stedet, hvor Hotel Hammersø ligger i dag. Allinge-Sandvig var således første rejsemål, da Bornholm blev opdaget som feriested i starten af 1900-tallet. Den maleriske kombination af knejsende klipper og kridhvidt sand i små sand-laguner virkede som en magnet på det danske og tyske borgerskab - eksempelvis den tyske Kejser Wilhelm, som i juni 1914 var på vej til Bornholm. Som bekendt kom der imidlertid uro mellem de europæiske lande i juni 1914, og Kejser Wilhelm valgte at afbryde sin ferie for i stedet at indlede forberedelserne til 1. verdenskrig. Det blev en beslutning, som står i voldsom kontrast til at holde ferie i den idylliske, fredfyldte og smukke natur ved Allinge-Sandvig.

Kejser Wilhelm
Om Kejser Wilhelm skulle have boet på Hotel Hammersø, melder historiebøgerne ikke noget om, men sikkert er det, at også 2. verdenskrig fik stor betydning for Hotel Hammersø. I 1942 overtog den unge musiker Magnus Kjær hotellet. Magnus Kjær havde arbejdet hårdt for at skaffe pengene til købet. Om dagen havde Magnus arbejdet som frisør, mens han om aftenen spillede musik og underholdt på hotellerne i Sandvig-området. Efter overtagelsen af hotellet koncentrede Magnus Kjær og hans kone Karen sig imidlertid udelukkende om hoteldriften, og trods de svære forhold under 2. verdenskrig gik det godt.

Tyske tropper
I løbet af 1944 beslaglagde tyske tropper imidlertid Hotel Hammersø, og hotellet blev brugt som felt-lazarat for sårede tyske soldater fra østfronten. Det var en hård tid for de ellers flotte hotelbygninger, som blev kraftigt nedslidt. I maj 1945 blev Danmark befriet. Befrielsen omfattede imidlertid ikke Bornholm, der i stedet blev besat af russiske tropper.

Russerne kommer
De russiske tropper beslaglagde straks de bedst beliggende hoteller på Bornholm - herunder Hotel Hammersø. I perioden frem til 1946, hvor de russiske tropper gav Bornholm tilbage til Danmark, var Hotel Hammersø derfor kommandocentral for russiske officerer.

Marshall-hjælp
Da Magnus Kjær fik sit hotel tilbage i 1946, var hotellet i en sørgelig tilstand. Men med Marshall-hjælp fra USA og en kæmpe indsats fra Karen og Magnus Kjær blev hotellet sat i flot stand igen. Renoveringen er løbende fortsat siden da, og i dag er det Nina Kjær, datter til Karen og Magnus Kjær, som driver Hotel Hammersø sammen med sin mand Birger.

I receptionen kan I møde tredje generation, Ninette Kjær, som står klar til at byde jer velkommen til skønne feriedage i et af Bornholms smukkeste naturområder.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Solnedgangen i Hammerhavnen er fantastisk

Der spilles op til den årlige Jazzfestival

Stranden i Sandvig

Historisk rejsemål

Allinge-Sandvig på Nordbornholm. Allinge-Sandvig var første rejsemål, da Bornholms turisme begyndte i starten af 1900-tallet. Hotel Hammersø er beliggende i Sandvig på nordspidsen af Bornholm. Lige udenfor Sandvig ligger Hammerknuden med Nordeuropas største borgruin "Hammershus". Glæd jer til vandreture med en mageløs panoramaudsigt og en spændende historiefortælling.

Tag til Jazzfestival
Sandvig er sammenbygget med tvillingebyen Allinge, som er en charmerende havneby. Der er en årlig Jazz Festival, kræmmer-markeder, byfester og omkring havnen summer de små cafeer af liv og stemning. Rundt om Allinge-Sandvig ligger mange af de seværdigheder og attraktioner, som er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget helt specielt. Nordbornholm er også hjem for Bornholms sagnfigur - trolden "Krølle Bølle", som efter sigende skulle bo inde i Langebjerg, der ligger tæt på Hotel Hammersø. Krølle Bølle er kendt for at lave trolderier i den søde/sjove kategori.

Krølle Bølle og de flyvende tallerkner
Om det er Krølle Bølle, der er på spil eller ej, er ikke til at sige, men i bogen "Det mystiske Danmark" er der mange beretninger om mystiske lysende genstande, som med høj fart bevæger sig henover himlen på Nordbornholm. Eksempelvis har en tysk turist set et tallerkenformet fartøj flyve ud fra Hammerknuden gennem en stor åbning, der pludselig viste sig i klippevæggen. Kort tid efter berettede flere lystsejlere at have set et tilsvarende fartøj flyve op fra havet ved Hammerknuden og fortsætte lodret op i himlen, indtil de tabte det af syne.

Tag på bådtur fra Hammerhavnen
Lidt mere jordnære oplevelser kan I få på Hammerhavnen, hvor små både tager jer på tur ned langs kysten. Set fra vandsiden bliver klippekysten endnu mere dramatisk. Når I passerer nedenfor den gamle borgruin Hammershus, vil I levende kunne forestille jer, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderens urolige Danmark. Oplevelserne bliver krydret af fortællinger fra jeres bådfører - og det gør bestemt ikke oplevelserne mindre spændende.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Hotel Hammersø - Prisliste i DKK

Prisliste i DKK
Vores prisliste er opdelt i to dele:

* En prisliste, når I selv klarer transporten til Bornholm
* En prisliste, hvor Ystad-Rønne færgen er inkluderet (bil inkl. op til 5 personer)

Hvis I vælger en pris, hvor færgen er inkluderet, sørger vi for at booke billetterne for jer - og det er selvfølgelig altid til en billigere pris, end hvis I selv bestiller. Vi giver jer prisgaranti for, at I ikke kan købe opholdet til en billigere pris end hos os.

Priserne på Hotel Hammersø inkluderer halvpension bestående af stor morgenbuffet samt dejlig 3-retters-aftensmenu. Daglig rengøring på værelset (undtaget på søndage) samt en gratis afbestillingsforsikring er ligeledes inkluderet i priserne.

I kan afrejse og ankomme på alle ugens dage, og I behøver ikke at leje hele uger. I er også meget velkomne på mini-ferier i eksempelvis 3-4 dage. Hvis I er i tvivl om, hvad prisen for jeres ophold bliver, kan I prøve at indtaste ankomst- og afrejsedagen i bookingsfunktionen øverst på siden, så fremkommer prisen.

Priser pr. DOBBELTVÆRELSE inkl. HALVPENSION DKK (UDEN transport til Bornholm)

Hotel Hammersø

Dobbeltværelse til landside
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-05-2017 01-06-2017 3.0601.0207.1407.140
02-06-2017 11-06-2017 3.3601.1207.8407.840
12-06-2017 18-06-2017 3.3601.1207.8407.840
19-06-2017 01-07-2017 3.3601.1207.8407.840
02-07-2017 08-07-2017 3.3601.1207.8407.840
09-07-2017 13-08-2017 3.7801.2608.8208.820
14-08-2017 02-09-2017 3.4201.1407.9807.980
03-09-2017 01-10-2017 3.0601.0207.1407.140

Dobbeltværelse med søudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-05-2017 01-06-2017 3.9601.3209.2409.240
02-06-2017 11-06-2017 4.2001.4009.8009.800
12-06-2017 18-06-2017 4.2001.4009.8009.800
19-06-2017 01-07-2017 4.2001.4009.8009.800
02-07-2017 08-07-2017 4.2001.4009.8009.800
09-07-2017 13-08-2017 4.6201.54010.78010.780
14-08-2017 02-09-2017 4.3201.44010.08010.080
03-09-2017 23-09-2017 3.9601.3209.2409.240
24-09-2017 01-10-2017 3.5101.1708.1908.190

Enkeltværelse med søudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-05-2017 01-06-2017 2.2507505.2505.250
02-06-2017 11-06-2017 2.3707905.5305.530
12-06-2017 18-06-2017 2.3707905.5305.530
19-06-2017 01-07-2017 2.3707905.5305.530
02-07-2017 08-07-2017 2.3707905.5305.530
09-07-2017 13-08-2017 2.5808606.0206.020
14-08-2017 02-09-2017 2.4308105.6705.670
03-09-2017 23-09-2017 2.2507505.2505.250
24-09-2017 01-10-2017 1.8606204.3404.340

Priser pr. DOBBELTVÆRELSE inkl. HALVPENSION DKK (Inkl. færge Ystad-Rønne med bil og op til 5 prs.)

Hotel Hammersø

Dobbeltværelse til landside
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-05-2017 01-06-2017 3.7281.0207.8077.140
02-06-2017 11-06-2017 4.0271.1208.5077.840
12-06-2017 18-06-2017 5.0131.1209.4937.840
19-06-2017 01-07-2017 4.4911.1208.9717.840
02-07-2017 08-07-2017 5.0131.1209.4937.840
09-07-2017 13-08-2017 5.4341.26010.4748.820
14-08-2017 02-09-2017 4.0881.1408.6487.980
03-09-2017 01-10-2017 3.7281.0207.8077.140

Dobbeltværelse med søudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-05-2017 01-06-2017 4.6281.3209.9089.240
02-06-2017 11-06-2017 4.8681.40010.4689.800
12-06-2017 18-06-2017 5.8541.40011.4549.800
19-06-2017 01-07-2017 5.3311.40010.9319.800
02-07-2017 08-07-2017 5.8541.40011.4549.800
09-07-2017 13-08-2017 6.2731.54012.43310.780
14-08-2017 02-09-2017 4.9881.44010.74710.080
03-09-2017 23-09-2017 4.6281.3209.9089.240
24-09-2017 01-10-2017 4.1781.1708.8588.190

Enkeltværelse med søudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-05-2017 01-06-2017 2.9187505.9185.250
02-06-2017 11-06-2017 3.0387906.1975.530
12-06-2017 18-06-2017 4.0237907.1835.530
19-06-2017 01-07-2017 3.5017906.6615.530
02-07-2017 08-07-2017 4.0237907.1835.530
09-07-2017 13-08-2017 4.2338607.6736.020
14-08-2017 02-09-2017 3.0988106.3385.670
03-09-2017 23-09-2017 2.9187505.9185.250
24-09-2017 01-10-2017 2.5286205.0084.340

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 3/1-11/6 samt 14/8-2017-2/1-2018
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 290. pr. overfart.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 12/6-18/6 
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 388. pr. overfart.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 19/6-13/8
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 289 pr. overfart.

Færgetillæg for høje/lange biler
* Hvis jeres bil er over 1,95 meter i højden - eller over 6,00 meter i længden - er der et færgetillæg. Kontakt os venligst herom på +45 5695 8566.

Hund
I nogle værelser på Hotel Hammersø er det tilladt at medbringe hunde. Der er en tillægspris på kr. 250 grundet ekstra rengøring, hvis du medbringer din hund. Tillægsbeløbet er et fast beløb uanset længden på din ferie.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Adresse
Adressen til Hotel Hammersø er: Hammershusvej 86, 3770 Sandvig

Priser og bestilling
Se priser for Hotel Hammersø ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Hotel Hammersø" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage: 8.30 - 21.00

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.