Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Snogebæk Sommerhuse

  • God beliggenhed
  • Badestrand
  • Røgeri
  • Familievenligt
  • Hyggeligt havneliv
kort Snogebæk-Balka

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi er på telefonen alle ugens dage: 8.30 - 21.00

Baren på det berømte "Sørens værtshus"

Tag en tur til Dueodde og nyd udsigten fra fyrtårnet

De lokale fiskere er altid klar med en god historie

Snogebæk Sommerhuse - Ferie på et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder
Plummahuzed og Strandvejshuset er to hyggelige sommerhuse beliggende på en af Bornholms mest eftertragtede feriesteder: Snogebæk-Balka. Her har I de flotte strande samt et skønt udvalg af cafeer, restauranter, røgerier og sjove butikker.

God beliggenhed
I kan glæde jer til en dejlig ferie i disse skønne sommerhuse. Begge sommerhuse befinder sig i kort gå-afstand til alt - ikke mindst den dejlige strand.

Tag på cykeltur
Gå en aftentur langs havnen og oplev den skønne stemning. Mærk følelsen af ferie! Lej en cykel og tag ud på opdagelse. Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter lige ved Plummahuzed.

Højsæson
I højsæsonen udlejes Plummahuzed og Strandvejshuset kun for hele uger og med ankomst-/afrejsedag på søndage. Udenfor højsæsonen kan I ankomme og afrejse på alle ugens dage.

Priser og bestilling
Se priser for Plummahuzed og Strandvejshuset ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg feriestedet på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Plummahuzed - Hyggelig indretning i stuen

Plummahuzed - Skøn pejsestemning

Plummahuzed - Spisestuen

Plummahuzed - Et af de to soveværelser

Plummahuzed - Den private gårdhave

Plummahuzed - Overdækket terrasse

Vis pris og ledige perioder

Snogebæk Sommerhuse: Plummahuzed
Hvornår vil du afsted?

Indretningsbeskrivelse af Plummahuzed
Stueplan: Entre med adgang til badeværelse. Stor og hyggelig stue med sofaarrangement og spiseafdeling. Stuen kan opdeles i to dele med en skydedør. Det giver jer mulighed for, at en del af familien ex. kan se tv, mens andre kan nyde en bog og en kop kaffe i den tilstødende stue. Fra stuen er der også indgang til køkkenet. Køkkenet er veludstyret med blandt andet køleskab, komfur, opvaskemaskine og tørretumbler. Fra køkkenet har I udgang til den dejlige gårdhave med havemøbler samt ikke mindst den overdækkede terrasse.

1. etage: Soveværelse med særskilt påklædnings-/garderoberum samt eget badeværelse.
Udenomsarealer: Hyggelig gårdhave med adgang til overdækket terrasse med grill og pejs. Egen carport.

Informationer om Plummahuzed
* Adresse: Hovedgade 9, 3730 Nexø
* Antal soveværelser: 2 soveværelser med i alt 4 sovepladser
* Antal badeværelser: 2 badeværelser
* Hårde hvidevarer: Komfur, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og køleskab med fryseplads.
* Internet: Ja, Plummahuzed har gratis internet
* TV: Ja, Plummahuzed har tv med parabol
* Grundareal: 703 m2
* Husareal: 100 m2
* Afstand til havet: 150 meter i luftlinie og 300 meter via strandstien
* Afstand til centrum i Snogebæk: 300 meter
* Afstand til restaurant: 100 meter
* Afstand til indkøb: 200 meter (Dagli'Brugsen)
* Husdyr: Husdyr er desværre ikke tilladt i feriehuset
* Røg: Huset er røgfrit
* Ankomstdag: I højsæsonen er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag.
* Ankomst-Afrejse: Ankomst fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Afrejse senest kl. 10:00 på afrejsedagen 

Priser og bestilling
Se priser for Plummahuzed ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Plummahuzed" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Strandvejshuset - Stor stue

Strandvejshuset - Dobbelt-sovesofa

Strandvejshuset - Stort køkken

Strandvejshuset - Plads til spisende i køkkenet

Strandvejshuset - Praktisk vaskerum

Strandvejshuset - Badeværelse med bruseniche

Strandvejshuset - Badeværelse med badekar

Strandvejshuset - Soveværelse med plads til to

Strandvejshuset - Soveværelse med plads til to

Strandvejshuset - Soveværelse med to enkeltsenge

Strandvejshuset - Soveværelse med to enkeltsenge

Vis pris og ledige perioder

Snogebæk Sommerhuse: Strandvejshuset
Hvornår vil du afsted?

Indretningsbeskrivelse af Strandvejshuset
I stueplan har I adgang til 1 soveværelse indeholdende 2 senge (bredde 80 cm). Fra soveværelset er der adgang til 1 sideværelse indeholdende en dobbelt sovesofa (bredde 150 cm) samt toilet. Fra entreen findes en trappe til lejlighedens 1. sal.

På 1. sal i lejligheden møder I en rummelig stue med sofagruppe, fladskærmsfjernsyn, stort spisebord med plads til 12, stemningsfuld pejs, flot panoramavindue med udsigt til Snogebæks naturrige omgivelser og terrasse med havemøbler. I forlængelse af stuen finder I et veludstyret køkken med køleskab, komfur, opvaskemaskine og spisebord med plads til 4 personer.

Herudover rummer lejligheden et badeværelse med bruseniche og toilet, et praktisk vaskerum med vaskemaskine/tørretumbler, et hyggeligt badeværelse med karbad og fire separate soveværelser.

Informationer om Strandvejshuset
* Adresse: Vestre Strandvej 12, 3730 Nexø
* Antal sovepladser: 5 soveværelser og 1 sideværelse med i alt 15 sovepladser. Herudover findes en dobbelt-sovesofa i stuen med 2 sovepladser.
* Antal badeværelser: 1 badeværelse med badekar og toilet. 1 badeværelse med bruseniche og toilet.
* Hårde hvidevarer: Komfur, opvaskemaskine, køle/fryseskab, microovn.
* Vaskemuligheder: Vaskemaskine og tørretumbler
* Internet: Ja
* Brændeovn: Ja
* Lejlighedsareal: Samlet areal 184m2
* Afstand til havet/havnen: 500 meter
* Afstand til restaurant: 300 meter
* Husdyr: Ja
* Ankomstdag: I højsæsonen (14/6 – 13/8) har I ankomstdag søndag. I øvrige perioder er der fri ankomstdag.

Priser og bestilling
Se priser for Strandvejshuset ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Strandvejshuset" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Baren på det berømte "Sørens værtshus"

Tag en tur til Dueodde og nyd udsigten fra fyrtårnet

De lokale fiskere er altid klar med en god historie

Skøn ferie i Snogebæk

Snogebæk er et hyggeligt fiskerleje på Bornholm østkyst, som ligger mellem Balka og Dueodde. Det er her, at I finder Bornholms flotteste og mest børnevenlige strande.

Men Snogebæk er ikke bare skøn strandferie. Det lille fiskerleje byder også på en perlerække af gode cafeer og restauranter, som alle ligger i kort gå-afstand fra Plummahuzed. Ved havnen ligger også den meget kendte cafe "Sørens" - her vil I opleve en fantastisk stemning med livemusik. Publikum er en skøn blanding af børn, unge og voksne, så familien kan hygge sig sammen. Børnene vil blive lidt imponeret over, at de kan gynge i en gammel redningsbåd, som hænger i cafeens loft.

Oplev Snogebæk Havn
Gå en tur langs havnen og få en snak med de lokale fiskere. Det er ikke alle deres historier, som er lige sandfærdige, men de er sjove. Hvis I har fiskerstængerne med, er der mulighed for at fange fisk til aftensmaden fra havnemolen - alternativt kan I også "snyde" lidt og købe nogle lækre fisk til grillen i fiskebutikken.

Hvis dankortet skal luftes, så anbefaler vi jer at kigge forbi Pernille Bülow's designbutik, hvor der er masser af fristelser indenfor tøj og brugskunst.

God mulighed for cykeludflugter
Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter 50 meter fra Plummahuzed. Lej en cykel - og tag ud og oplev det skønne landskab. Prøv at cykle til Dueodde, hvor I fra Dueodde Fyrtårn kan se det meste af Sydbornholm. Eller kør langs den gamle jernbanestrækning til Nexø. En skøn tur gennem skoven og tæt på havet.

Priser og bestilling
Se priser for Plummahuzed ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Plummahuzed" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Snogebæk i gamle dage

Snogebæk-Balka. Historien. Fra Fisk til Ferie.

Det lille fiskerleje Snogebæk omtales første gang i 1500-tallet. Dengang var der kun tale om nogle få små huse. Indbyggerne var primært landmænd, men de sandede jorder betød lave høstudbytter. Landmændene supplerede derfor med fiskeri, og snogebæk'erne var gode til fiskeriet. Derfor blev fiskeriet hurtigt hovederhvervet.

Fra to fiskerlejer til et
De flotte strandområder havde ikke den store interesse for lokalbefolkningen, da de ikke kunne bruges som landbrugsjord. Men i løbet af 1930'erne begyndte der at blive mere fokus på fritidsliv, og der blev bygget en række sommerhuse i og omkring Snogebæk samt det nærliggende nabofiskerleje, Balka. De to små fiskerlejer voksede dermed reelt samlet til ét fiskerleje. Såvel bornholmerne som turisterne fik hurtigt smag for de flotte strande og det hyggelige miljø ved Snogebæk-Balka. Interessen er blevet endnu større med årene, således at området i dag er det mest eftertragtede strandferie-område på Bornholm.

Et af de ældste huse i Snogebæk
Plummahuzed er et af de ældste eksisterende huse i Snogebæk, da dets historie kan dokumenteres helt tilbage til 1824. Huset fik sit navn i starten af 1900-tallet, da familien Plum boede i huset. Dengang brugte man sjældent gadenavne - og da slet ikke husnumre - i Snogebæk. Derfor blev huset blot kaldt for "Plummahuzed", som på bornholmsk betyder "Plums hus". Fra starten af 1950'erne blev huset anvendt som sommerhus for den rige købmandsfamilie "Munch". Efterfølgende blev huset anvendt som pensionat, indtil at Plummahuzed i 1999 blev købt af familien Kjærstrup, som startede produktion af de kendte Kjærstrup-Chokolader i Snogebæk.

Priser og bestilling
Se priser for Plummahuzed ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Plummahuzed" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Prisliste for Sommerhuse i Balka/Snogebæk (Priser i DKK)

Vores prisliste er opdelt i to dele:

* En prisliste, når I selv klarer transporten til Bornholm
* En prisliste, hvor Ystad-Rønne færgen er inkluderet (bil inkl. op til 5 personer)

Hvis I vælger en pris, hvor færgen er inkluderet, sørger vi for at booke billetterne for jer - og det er selvfølgelig altid til en billigere pris, end hvis I selv bestiller. Vi giver jer prisgaranti for, at I ikke kan købe opholdet til en billigere pris end hos os.

Alle vores priser er inklusive rengøring ved ankomst/afrejse, strøm- og varmeforbrug. En gratis afbestillingsforsikring er ligeledes inkluderet. Hvis I er i tvivl om, hvad prisen for jeres ophold bliver, kan I prøve at indtaste ankomst- og afrejsedagen i bookingsfunktionen øverst på siden, så fremkommer prisen.

Priser pr. hus i DKK for ophold UDEN  transport til Bornholm

Snogebæk Sommerhuse

Plummahuzed
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-05-2017 10-06-2017 2.7806294.6653.771
11-06-2017 17-06-2017 4.3311.1457.7676.872
18-06-2017 24-06-2017 2.9826965.0704.176
25-06-2017 01-07-2017 3.7039366.5115.617
02-07-2017 15-07-2017 5.4281.5119.9619.067
16-07-2017 05-08-2017 5.5121.53910.1309.235
06-08-2017 13-08-2017 4.3571.1547.8196.924
14-08-2017 19-08-2017 4.3571.1547.8196.924
20-08-2017 26-08-2017 3.1317465.3674.473
27-08-2017 01-10-2017 2.6795954.4643.569

Strandvejshuset
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-04-2017 08-04-2017 4.2309947.2125.964
09-04-2017 15-04-2017 4.2821.0117.3166.068
16-04-2017 06-05-2017 4.1789777.1085.860
07-05-2017 13-05-2017 4.2821.0117.3166.068
14-05-2017 20-05-2017 4.1789777.1085.860
21-05-2017 27-05-2017 4.2821.0117.3166.068
28-05-2017 03-06-2017 4.1789777.1085.860
04-06-2017 10-06-2017 4.2821.0117.3166.068
11-06-2017 17-06-2017 7.4022.05113.55612.308
18-06-2017 24-06-2017 4.8021.1858.3567.108
25-06-2017 01-07-2017 5.4991.4179.7508.502
02-07-2017 08-07-2017 7.0591.93712.87011.622
09-07-2017 29-07-2017 7.8392.19714.43013.182
30-07-2017 05-08-2017 6.7991.85012.35011.102
06-08-2017 19-08-2017 5.4991.4179.7508.502
20-08-2017 26-08-2017 4.7591.1708.2707.022
27-08-2017 02-09-2017 4.2821.0117.3166.068
03-09-2017 16-09-2017 4.1789777.1085.860
17-09-2017 30-09-2017 4.1269597.0045.756
01-10-2017 14-10-2017 3.9188906.5885.340
15-10-2017 21-10-2017 4.2821.0117.3166.068
22-10-2017 21-12-2017 3.7628386.2765.028
22-12-2017 01-01-2018 4.2821.0117.3166.068

Priser pr. hus i DKK for ophold INKLUSIVE færge Ystad-Rønne tur/retur

Snogebæk Sommerhuse

Plummahuzed
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-05-2017 10-06-2017 3.4486295.3333.771
11-06-2017 17-06-2017 5.9841.1459.4206.872
18-06-2017 24-06-2017 4.1146966.2024.176
25-06-2017 01-07-2017 4.8349367.6435.617
02-07-2017 15-07-2017 7.0811.51111.6159.067
16-07-2017 05-08-2017 7.1661.53911.7839.235
06-08-2017 13-08-2017 6.0101.1549.4726.924
14-08-2017 19-08-2017 5.0241.1548.4866.924
20-08-2017 26-08-2017 3.7997466.0354.473
27-08-2017 01-10-2017 3.3475955.1313.569

Strandvejshuset
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-04-2017 08-04-2017 4.8989947.8805.964
09-04-2017 15-04-2017 4.9501.0117.9846.068
16-04-2017 06-05-2017 4.8469777.7765.860
07-05-2017 13-05-2017 4.9501.0117.9846.068
14-05-2017 20-05-2017 4.8469777.7765.860
21-05-2017 27-05-2017 4.9501.0117.9846.068
28-05-2017 03-06-2017 4.8469777.7765.860
04-06-2017 10-06-2017 4.9501.0117.9846.068
11-06-2017 17-06-2017 9.0562.05115.21012.308
18-06-2017 24-06-2017 5.9341.1859.4887.108
25-06-2017 01-07-2017 6.6311.41710.8828.502
02-07-2017 08-07-2017 8.7131.93714.52411.622
09-07-2017 29-07-2017 9.4932.19716.08413.182
30-07-2017 05-08-2017 8.4531.85014.00411.102
06-08-2017 19-08-2017 7.1531.41711.4048.502
20-08-2017 26-08-2017 5.4271.1708.9387.022
27-08-2017 02-09-2017 4.9501.0117.9846.068
03-09-2017 16-09-2017 4.8469777.7765.860
17-09-2017 30-09-2017 4.7949597.6725.756
01-10-2017 14-10-2017 4.5868907.2565.340
15-10-2017 21-10-2017 4.9501.0117.9846.068
22-10-2017 21-12-2017 4.4308386.9445.028
22-12-2017 01-01-2018 4.9501.0117.9846.068

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 3/1-11/6 samt 14/8-2017-2/1-2018
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 290.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 12/6-18/6 
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 388.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 19/6-13/8
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 289 pr. overfart.

Færgetillæg for høje/lange biler
* Hvis jeres bil er over 1,95 meter i højden - eller over 6,00 meter i længden - er der et færgetillæg. Kontakt os venligst herom på 5695 8566

Folkemøde - Specielle Priser & Bestillingsregler
I forbindelse med Folkemødet er der specielle priser og bestillingsregler. Kontakt os for nærmere information. 

Priser og bestilling
Se priser for Plummahuzed ved at se på prislisten herover. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Plummahuzed" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage: 8.30 - 21.00

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.