Bornholm + Ølsmagning + Flot feriehus

  • Tæt på by
  • Skov og strand
  • Natur
  • Flot indretning
kort Rønne

Strandløkken - Nye og flotte feriehuse lige ved skoven. Tæt på stranden og byliv.
Det kan være svært at vælge beliggenhed for din ferie. Vil du bo hyggeligt ved skoven? Vil du være tæt på stranden? Vil du være i gåafstand til shoppingmuligheder og byliv? På Strandløkken bliver dit ferievalg nemt, for med sin skønne beliggenhed på Strandvejen i Rønne bor du tæt på det hele. Skoven ligger 200 meter fra feriehusene. Den hvide sandstrand ligger 300 meter væk, og du kan gå ad skovstierne til det hyggelige byliv i Rønne. Hvis du er til lækker mad, så anbefaler vi de nærliggende restauranter Restaurant GSH eller Fredensborg Badehotel, som ligger indenfor 500 meter fra dig. Feriehusene i Strandløkken blev totalrenoveret i foråret 2020. Se billeder og læs mere om de flotte huse nedenfor.

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Bestil 4 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 25-10-2021 til 31-12-2021

Bestil 7 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 25-10-2021 til 31-12-2021

Strandløkken - Stuen

Strandløkken - Stuen

Feriehusene på Strandløkken har en dejlig solterrasse

Feriehusene på Strandløkken har en dejlig solterrasse

Strandløkken - Et af de to soveværelser

Strandløkken - Et af de to soveværelser

Stranden ved Strandløkken

Stranden ved Strandløkken

Hyggelige skovstier fører dig til stranden foran Strandløkken

Hyggelige skovstier fører dig til stranden foran Strandløkken

Frokost og ølsmagning i Svaneke er inkluderet i prisen
Med i det gode tilbud får du også en lækker frokosttallerken + ølsmagning på Svaneke Bryghus i Svaneke. Svaneke er kåret som Danmarks smukkeste købstad, og en af de meget få byer i Europa, som har fået Europarådets guldmedalje for ”Fremragende bybevaring”. Glæd dig til en flot by - og ikke mindst brygmesterens tryllerier på Svaneke Bryghus.

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* Feriehus i Strandløkken på Strandvejen i Rønne
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur (valgfri færgeafgang)
* Lækker frokost samt ølsmagning på Svaneke Bryghus
* Gratis cykelleje
Gratis guideture (muligt næsten alle dage i perioden fra påske til 1. oktober og igen i uge 42)
* Strøm, vand og varmeforbrug
* Slutrengøring
* Gratis sygdomsafbestillingsforsikring

Totalpris for 2 personer
* 4 nætter 2.995,-
* Ekstra nat 550,-
* 7 nætter 4.495,-
* Tilbudsprisen gælder til og med 31. december 2021

Tag et vennepar med for bare 995,- ved 4 nætter eller 1.395,- ved 7 nætter
De flotte feriehuse i Strandløkken har alle to soveværelser - så I kan tage et vennepar med til Bornholm. Merprisen for jeres vennepar er bare 995,- for 4 nætter og 1.395,- for 7 nætter (priser i alt for 2 extra personer) - og jeres vennepar får selvfølgelig også den lækre frokosttallerken og ølsmagningen på Svaneke Bryghus med i prisen.

Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?
Hvis du vælger 4 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg: 300,- 
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg: 600,-

Ønsker du god plads - vælg et større hus
Du har også mulighed for at vælge et større feriehus, som har større køkken og opvaskemaskine. Der er et tillæg på kr. 75,- pr. dag, hvis du vælger et større hus.

Strandløkken har en særdeles god beliggenhed i Rønne
Strandløkken ligger på Strandvejen i Rønne - lige overfor dig har du skoven og stranden, og indenfor 500 meter fra feriehusene finder du Restaurant GSH og Fredensborg Badehotel, som er blandt øens bedste restauranter.

Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter også lige ved Strandløkken. Lån en af de gratis cykler på Strandløkken og tag på oplevelse i den skønne bornholmske natur - eller tag et smut ind til Torvet i Rønne, hvor der er by- og cafeliv. Rønne er hovedstaden på Bornholm, hvor der er masser af sjove oplevelser - læs mere om Rønne her. Efter skønne oplevelser i byen kan du cykle tilbage til Strandløkken - og måske udfordre familien/vennerne til en omgang minigolf? (Mingolfbanen er gratis at bruge for dig som gæst på Strandløkken). Vinderen kan nyde eftermiddagssolen på terrassen, mens "de næstbedste" laver mad i de gode køkkener.

Sådan er feriehusene indrettede
Feriehusene for 4 personer har denne indretning: Entré med køkken. Fra entréen er der indgang til badeværelse. Entréen fører videre til stuen, som er indrettet med stor hjørnesofa, lænestol samt spisebord for 4 personer. Fra stuen er der indgang til de to soveværelser. Det ene soveværelse er indrettet med dobbeltseng, mens det andet soveværelse har to enkeltsenge. Feriehuset er renoveret indvendigt i 2020 og fremtræder som et nyt feriehus. Alle feriehuse er række-feriehuse og har to terrasser med havemøbler, således at du kan nyde såvel morgen- som aftensol.

Gratis serviceydelser
Når du bor på Strandløkken, har du adgang til følgende gratis serviceydelser:
* Gratis cykelleje
* Gratis trådløst internet

Hund
I nogle af feriehusene på Strandløkken er det tilladt at medbringe hund. Hvis du ønsker at medbringe din hund, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling. Der vil være en merpris på kr. 250, som dækker den ekstra rengøring.

Corona-Garanti
Bestil dit ophold med Corona-Garanti, som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag og få din fulde indbetaling refunderet, hvis en af - eller begge disse - hændelser skulle indtræffe:
* Det er ikke længere muligt at rejse via Sverige til/fra Bornholm.
* Der er forbud mod, at restauranter holder åbent på Bornholm
Prisen er 195,- pr. feriehus, hvis du bestiller Corona-Garantien samtidig med din bestilling. Ved efterfølgende bestilling er prisen 295,-

Strandløkken - Ét af de to soveværelser

Strandløkken - Ét af de to soveværelser

Strandløkken - Køkkenet

Strandløkken - Køkkenet

Strandløkken - Badeværelset

Strandløkken - Badeværelset

Bestil din ferie nu
Du bestiller det specielle introduktionstilbud på Strandløkken ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips og idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil 4 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 25-10-2021 til 31-12-2021

Bestil 7 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 25-10-2021 til 31-12-2021

Den dejlige sandstrand foran Strandløkken

Den dejlige sandstrand foran Strandløkken

Den hyggelige havn i Rønne med Skt. Nikolai Kirke i baggrunden

Den hyggelige havn i Rønne med Skt. Nikolai Kirke i baggrunden

Gå en tur i de hyggelige gamle bygader

Gå en tur i de hyggelige gamle bygader

Udforsk Bornholms krigshistorie på forsvarsmuseet i Rønne

Udforsk Bornholms krigshistorie på forsvarsmuseet i Rønne

Besat af russerne

Lige foran Strandløkken ligger en lille skov, som fører dig ned til stranden. Selv om stranden er skøn, så skal du også prøve at gå langs skovstierne ind til centrum af Rønne, som er hovedstaden på Bornholm. Når skovstien stopper, bliver du mødt af Kastellet, som i 1600-tallet var en del af forsvaret af Rønne. Ved Kastellet ligger også det spændende forsvarsmuseum, hvor du blandt andet skal opleve Bornholm under 2. verdenskrig. Mens resten af Danmark i maj 1945 fejrede befrielsen, nægtede Bornholms tyske kommandant at overgive Bornholm, hvorefter Rønne blev massivt bombet af russiske fly - og efterfølgende besat af russiske tropper. Forsvarsmuseet fortæller også om Bornholms vigtige rolle under den kolde krig. Spændende spion- og afhopningshistorier venter dig.

Kirke, teater og hyggeligt bytorv
Efter de dramatiske, men spændende historier på forsvarsmuseet, fortsætter du ned mod Rønne Havn. I sommerperioden myldrer det af liv - specielt på de dage, hvor kæmpe krydstogtsskibe lægger til kajs. Fra havnen drejer du op mod centrum. Snart vil Sct. Nicolai Kirke trone op foran jer. Du går lidt videre og passerer Rønne Teater, som er Danmarks ældste teater. Kan en teaterforestilling friste dig i aften? Eller måske er du mere til shopping og en kop kaffe på Store Torv, som er centrum i Rønne? 

Den gamle bydel
Lige ved Store Torv ligger den gamle bydel med sine skæve gader og charmerende små huse. Her er også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende skibsredere. Nyd de smukke huse på en afslappende tur langs de hyggelige gader. Hvis du har lyst til forkælelse, så tag et smut indenom Griffen Spa Hotel, som frister med skønne spa- og wellnessoplevelser, som gæst på Strandløkken får du 50% rabat på entreen til det flotte spaområde.

Besøg Bornholms Museum
I Rønne finder du også en række af øens museer. På Bornholms Museum kan du opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm ligger centralt placeret på søvejene til de baltiske lande, og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere, som plagede Bornholm i mange år. Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal du opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang - og maleren Kristian Zahrtmann havde sin daglige gang på Erichsens Gaard. I den smukke have blomstrer de gamle blomsterarter fra 1800-tallet stadig. Prøv også at besøge Hjorths Fabrik, som er et levende museum, hvor du oplever Bornholms stolte keramiktradition.

Godt udgangspunkt
Strandløkken har en perfekt beliggenhed i Rønne. Du er tæt på skoven, stranden og alligevel også tæt på centrum i Rønne. Hvis du ikke har lyst til at gå langs skovstien til Rønne, kan du gratis låne en cykel på Strandløkken eller tage bybussen. Stoppestedet ligger 200 meter fra feriehusene, og dermed har du nem adgang til Bornholms vidtforgrenede net af busruter.

Bestil din ferie nu
Du bestiller det specielle introduktionstilbud på Strandløkken ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips og idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil 4 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 25-10-2021 til 31-12-2021

Bestil 7 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 25-10-2021 til 31-12-2021

Besøg en af de mange bornholmske keramikere i Rønne

Besøg en af de mange bornholmske keramikere i Rønne

Gratis Guideture med Søren Sillehoved

Populære guideture

Populære guideture

Spændende historier

Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi dig med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved. Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i at levere interessante fortællinger for både børn og voksne. Se program for de guidede ture i 2021 her.

Gratis for jer
Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse ture (Dog maksimalt 4 gratis personer. Børn under 7 år kommer altid gratis med). Ved din ankomst til feriestedet har vi lagt dine billetter i en velkomsttaske til dig.

Bestil din ferie nu
Du bestiller det specielle introduktionstilbud på Strandløkken ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips og idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil 4 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 25-10-2021 til 31-12-2021

Bestil 7 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 25-10-2021 til 31-12-2021