Flot ferielejlighed med fiskebuffet

  • Hyggelig havnestemning
  • Rolige omgivelser
  • Fiskebuffet
  • Flotte lejligheder
kort Årsdale

Flotte ferielejligheder
Ved Årsdale bliver du mødt af byens vartegn: Den flotte hollandske mølle fra 1800-tallet. Mens vingerne langsomt drejer rundt i den lune brise, kan du mærke feriestemningen. Og feriestemningen bliver kun bedre, når du ankommer til Årsdale Søpark. Her bliver du nemlig budt velkommen af flotte ferielejligheder for 2-4 og 4-6 personer. For en lille merpris kan du vælge ferielejligheder med udsigt til havet over byens tage.

Hyggeligt fiskerleje
Årsdale Søpark ligger i det hyggelige fiskerleje Årsdale - 2 minutters kørsel syd for Svaneke.

Lejligheder i ét plan
Lejlighederne er uden trapper og er beliggende i ét plan. Terrænet foran lejlighederne skråner, hvorfor nogle af lejlighederne har balkon i stedet for terrasse.

Flotte terrasser og balkoner
For lejligheder med havudsigt vender terrassen/balkonen mod øst, mens standard-lejlighederne uden havudsigt har terrassen mod vest. 

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Alle lejligheder har en skøn terrasse

Alle lejligheder har en skøn terrasse

Indretningen af ferielejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow

Indretningen af ferielejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow

Den hyggelige havn i Årsdale

Den hyggelige havn i Årsdale

Årsdale Søpark har store og flotte køkkener

Årsdale Søpark har store og flotte køkkener

Find roen i Årsdale

Find roen i Årsdale

Der er et hyggeligt sofaarrangement i alle lejligheder

Der er et hyggeligt sofaarrangement i alle lejligheder

Årsdale by

Årsdale by

Årsdale Søpark. Flotte ferielejligheder i det hyggelige fiskerleje Årsdale
På Årsdale Søpark bliver du budt velkommen af store og flotte ferielejligheder. Tidligere gæster har givet Årsdale Søpark topkarakterer, så du skal glæde dig til at opleve Årsdale Søpark... og så endda til tilbudspris:

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* 5 nætter i stor og flot ferielejlighed på Årsdale Søpark
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur (valgfri færgeafgang)
* Strømforbrug samt rengøring ved ankomst/afrejse
* Gratis lån af cykler alle dage
* Gratis fiskebuffet for 2 personer på røgeri (drikkevarer er ikke inkluderet)
* Gratis guideture (muligt næsten alle dage i perioden fra påske til 1. oktober og igen i uge 42)
* Gratis sygdomsafbestillingsforsikring

* Totalpris for 2 personer
  * 5 nætter 3.295,-
  * 7 nætter 3.795,-

Tilbudsprisen gælder med ankomst efter 25. oktober. Hvis du vil ankomme på andre tidspunkter, er prisen: 

Ankomst i perioden 5 nætter Ekstra nat 7 nætter
Før 25. oktober 3.595,- 495,- 3.795,-
25. oktober - 31. december 3.295,- 495,- 3.795,-

 

Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?
Hvis du vælger 5 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 18. juni - 13. august 2023 er tillægget dog 700,-)
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg: 400,-  (i perioden 18. juni - 13. august 2023 er tillægget dog 1.600,-)

Ønsker du en lejlighed med havudsigt?
Du kan vælge en lejlighed med havudsigt for et tillæg på kun 100,- pr. nat (dog er tillægget 150,- i perioden 3/7 - 15/8)

Ekstra personer
Såfremt I er 3 eller 4 personer, kan tredje og fjerde person komme med for blot 195,- pr. person - og ekstra personerne får selvfølgelig også en gratis fiskebuffet! Lejlighederne er beregnet for 2-4 personer. Der er et stort og flot soveværelse med dobbeltseng. Hvis I er 3 eller 4 personer, sover ekstra personerne på sovesofa i stuen.

Gratis fiskebuffet på røgeri
Inkluderet i dit tilbud er en gratis fiskebuffet for 2 personer på røgeri. Du kan vælge mellem røgeriet i Gudhjem (nord for Årsdale Søpark) eller Snogebæk (syd for Årsdale Søpark). Der er også et godt røgeri i Årsdale, som vi kan anbefale, men røgeriet i Årsdale har ikke mulighed for at tilbyde fiskebuffet som i Gudhjem og Snogebæk.

Ferielejlighederne
Indretningen af ferielejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Lejlighederne har en flot og stilfuld indretning, og der er mange skønne detaljer i lejlighederne. Lejlighederne er uden trapper og er beliggende i ét plan. Terrænet foran lejlighederne skråner, hvorfor nogle af lejlighederne har balkon i stedet for terrasse.

Lejlighedernes indretning er således:
Éntre, stue med sovesofa (2 sovepladser), stort og veludstyret køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser) og badeværelse. Fra stuen er der udgang til balkon eller terrasse. Der er egen grill til alle lejlighederne. Lejlighederne er mellem 44 og 50 m2.

Skønt naturområde - klipper og hav
Årsdale Søpark ligger i det hyggelige fiskerleje Årsdale - 2 minutters kørsel syd for Svaneke. Årsdale er Bornholms gemte perle. Der er en skøn atmosfære i det lille idylliske fiskerleje - noget af det, som mange betragter som det "rigtige Bornholm": Små charmerende huse, en flot klippekyst og en hyggelig lille havn. 

Gratis serviceydelser
Når du bor på Årsdale Søpark, har du adgang til følgende gratis serviceydelser:
* Gratis cykelleje
* Gratis trådløst internet

Hund
Hvis du har hund, er du velkommen til at tage den med, da vi har særlige lejligheder, hvor hunde er tilladt. Merprisen er 250,-, som dækker den ekstra rengøring.

Færgetider
Færgebilletten er inkluderet i rejsens pris, og vi sørger for at bestille billetten for jer. Når du bestiller din ferie, beder vi dig oplyse dine ønsker til færgetider (morgen, middag eller aften), så gør vi vores yderste for at opfylde dine ønsker.

Trygheds-Garanti
Verden er blevet uforudsigelig. På Årsdale Søpark kan du købe ophold med Tryghedsgaranti, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Tryghedsgarantien samtidig med bestillingen af dit ferieophold.

Bestil nu
Glæd dig til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. Bestil din ferie i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os. Vi har åbent alle ugens dage på telefon: 56 95 85 66.

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Spis en lækker frokost på det lokale røgeri i Årsdale

Spis en lækker frokost på det lokale røgeri i Årsdale

Årsdale - Hygge og historie

Årsdale omtales for første gang i 1300-tallet. Selv om ordet ”Klimaændring” næppe var opfundet dengang, så var det faktisk en klimaændring, som var grundlaget for udviklingen af Årsdale. En klimaændringen i 1300-tallet betød nemlig, at sildestimer optrådte i helt uhørte mængder i Østersøen. Sildefiskeriet var enormt, og opkøbere fra alle lande omkring Østersøen sejlede til Bornholm - herunder Årsdale - for at købe sild.

Hjemsøgt af prøjsiske bander
Det rige handelsliv tiltrak desværre også opmærksomhed fra knapt så ønskede gæster. I slutningen af 1300-tallet var området ved Årsdale hjemsøgt af prøjsiske bander, der med trussel om brandstiftelse og krig aftvang løsesummer. Men efterhånden blev banderne slået tilbage, og i de efterfølgende år var det lige så ofte bornholmere, som tog på "hygge-besøg" på den prøjsiske østersøkyst...

Besøg Årsdale Røgeri og Høkeren
I dag er fiskeriet på et noget mindre niveau end i 1300-tallet, men du kan stadig nyde nogle af Bornholms bedste røgede sild på det lokale røgeri ”Årsdale Røgeri”. Efter en god frokost er det måske tid til at tage en lille gåtur langs den hyggelige havn. På havnen finder du specialbryggeriet Mikkeller, som normalt kun har øl-barer i storbyer som New York og Singapore - men Mikkeller elsker Årsdale, så de har selvfølgelig også en øl-bar i det lille fiskerleje. Efter en kold øl er det måske tid til en is på ”Høkeren”, som er den lokale købmandsbutik? Hvor store supermarkeder ellers fortrænger de små butikker, så har indbyggerne i Årsdale grebet det anderledes an. De har nemlig lavet deres egen lille købmandsbutik. Sæt dig til rette på terrassen foran Høkeren og få en snak med de lokale. Det er ikke alle af røverhistorierne, som du skal tro på...

Smukke Årsdale Mølle
Du skal selvfølgelig også en tur forbi Årsdale Mølle, som er en af Danmarks flotteste og bedst bevarede møller af den hollandske type. Møllen er opført i 1877, og drives i dag af 4. generation. Mærk suset, når de kæmpemæssige vinger drejer hen over hovedet på dig. Prøv også at gå ind i møllen, hvor møllens maskineri buldrer og træværket ryster. Fortidens teknik virker endnu på bedste vis.

Tag en dukkert i havet
Måske er der kommet lidt melstøv i næsen? Kan en badetur friste? I Årsdale undgår du at få sand mellem tæerne, da stranden er dækket af det flotte røde Årsdale Grus. På stranden skaber store vandreblokke en hyggelig atmosfære. Tag en kop kaffe med. Sæt dig på en sten. Betragt udsigten. Nyd stilheden. Mærk følelsen af ferie.

En smuttur til Svaneke
Ved aftentid anbefaler vi dig at tage en tur til Svaneke, hvor der er mange gode restauranter og sjove shoppingmuligheder. I bil tager det blot 2 minutter at komme til Svaneke, men hvad med en hyggelig cykeltur ad cykelstien? Som gæster på Årsdale Søpark har du mulighed for gratis at låne en cykel.

Bestilling
Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden, og se hvor billigt du kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder. Glæd dig til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. Du er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis du har spørgsmål: 56 95 85 66.

Den hyggelige lille havn i Årsdale

Den hyggelige lille havn i Årsdale

Klippekysten ved Årsdale

Klippekysten ved Årsdale

Der er mange hyggelig huse i Årsdale

Der er mange hyggelig huse i Årsdale

Årsdale er også kendt for sin røde granit

Årsdale er også kendt for sin røde granit

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Besøg Sorte Muld og hør om guldfundene

Besøg Sorte Muld og hør om guldfundene

Svaneke. Bornholms østligste by. Hygge og atmosfære

Årsdale Søpark ligger tæt på Svaneke. Når du bor i Årsdale Søpark, må du ikke snyde dig selv fra at opleve Svaneke. Turen fra Årsdale til Svaneke tager kun 2 minutter i bil, men prøv også turen på en af de gratis lånecykler på Årsdale Søpark, eller tag den smukke vandretur langs kyststien.

Prismodtager for fremragende bybevaring
Svaneke har som en af de meget få byer i Europa fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". På en tur med den lokale heste-sporvogn kan du læne dig tilbage og nyde de smukke gamle bindingsværkshuse. Fra havnen går du op ad de små gader til Torvet, hvor der altid er en festlig stemning - særligt på torvedagene, hvor der er mulighed for at slå en god handel af med de lokale. Og vi vil også anbefale, at du besøger Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik anno 1950erne.

Besøg nabobyerne Årsdale og Listed
Langs kysten ved Svaneke går nogle af de smukkeste kyststier på Bornholm. Mod nord kommer du til det lille fiskerleje Listed, og mod syd går stien tilbage til Årsdale. På vejen til Årsdale kan du tage dig en badetur på "Hullehavn", som er en skøn badebugt i en lille naturhavn.

Bornholms kreative centrum
Men Svaneke er ikke bare hygge. Svaneke er også Bornholms kreative centrum. Her er alt, hvad hjertet, øjnene og ganen kan ønske sig: Glaskunst. Malerier. Designertøj. Håndlavet lakrids, chokolade, is og bolcher. - Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser og Svaneke Bryghus med sine vidtpræmierede øl.

Oplev Hønseskidning
Du skal selvfølgelig også deltage i den lokale udgave af lotto: "Hønseskidning". Spillet går i al sin enkelthed ud på, at 3 høns løs bliver sluppet løs på et stort bingofelt. Så gælder det om at spille på, hvilket nummerfelt hønsene først lægger en "klat" på. Hvis du har det rigtige "lortenummer", har du vundet. Det er et spil, som skal opleves!

Guld på Sorte Muld
Allerede før vikingetiden var Svaneke-Årsdale et eftertragtet sted at bo. Det var her, at det meste af Bornholm blev regeret fra - og det var et rigt samfund, som havde en omfattende handel med de baltiske lande. Det gav store rigdomme - noget af rigdommen blev gravet ned og glemt...og det betyder, at der de seneste år er fundet mange guldskatte på Sorte Muld, som ligger på markerne ved Svaneke. Besøg Sorte Muld og hør den spændende historie.

Bestilling
Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden, og se hvor billigt du kan komme til at bo i de flotte ferielejligheder på Årsdale Søpark. Du er altid velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis du har spørgsmål: 56 95 85 66.

Svaneke Bryghus

Svaneke Bryghus

Svaneke er fyldt med hyggelige bindingsværkshuse

Svaneke er fyldt med hyggelige bindingsværkshuse

Hønseskidning er Svanekes svar på lotte

Hønseskidning er Svanekes svar på lotte

Den lille Vigehavn i Svaneke

Den lille Vigehavn i Svaneke

Tag en tur langs Svanekes hyggelige gader

Tag en tur langs Svanekes hyggelige gader

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Søren Sillehoved underholder gæsterne på en tur rundt i Ekkodalen

Søren Sillehoved underholder gæsterne på en tur rundt i Ekkodalen

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Spændende historier

Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi dig med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved. Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i at levere interessante fortællinger for både børn og voksne. Se program for de guidede ture i 2022 her.

Gratis for dig
Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan du komme gratis med på en af disse ture. Ved din ankomst til Årsdale Søpark har vi lagt nogle gratis billetter i en velkomsttaske til dig.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Årsdale Søpark ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Billeder fra Bornholm

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Fra Gudhjem kan du sejle med skibet Ertholm til Chr. Ø

Fra Gudhjem kan du sejle med skibet Ertholm til Chr. Ø

Hammershus

Hammershus

Klipperne ved Allinge

Klipperne ved Allinge

Tag på bådfart ved Hammerknuden

Tag på bådfart ved Hammerknuden

Hygge på stranden ved Sandvig

Hygge på stranden ved Sandvig

Klippeformationen Løvehovederne

Klippeformationen Løvehovederne

Stranden ved Dueodde

Stranden ved Dueodde

Melstedgaard Landbrugsmuseum

Melstedgaard Landbrugsmuseum

Fyrtårnet på Dueodde

Fyrtårnet på Dueodde

Østerlars Rundkirke

Østerlars Rundkirke

Helligdomsklipperne

Helligdomsklipperne

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

 

Adresse
Adressen til Årsdale Søpark er: Nørre Bakke 3, Årsdale, 3740 Svaneke

Bestil nu
Glæd dig til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. Bestil din ferie i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os. Vi har åbent alle ugens dage på telefon: 56 95 85 66.