Gæsternes favorit

  • Nem rejse
  • Mange oplevelser
  • Idylliskt naturområde
  • Tæt på strand
  • Hammerknuden
  • Hammersøen
kort Sandvig

Sandvig Søpark. Tæt på den skønne bornholmske natur. 
Sandvig Søpark ligger lige ved den flotte Hammersø, og den imponerende klippeformation Hammerknuden. Tag vandreskoene på og gå langs stierne op til toppen, hvor du har en skøn udsigt over Sandvig. Fra toppen følger du stierne rundt om Hammerknuden til den gamle borgruin Hammershus. Turen bliver kaldt for Danmarks flotteste vandrertur...og det er ikke uden grund. På vejen tilbage til Sandvig Søpark kan du lægge vejen forbi Hammerfyret, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over hele Nordbornholm - hvis det er klart vejr, kan du endda se helt til Sverige.

For mange mennesker er Sandvig "det rigtige Bornholm". Det er her, at du oplever den idylliske kombination af knejsende klipper og skøn strand.

Et godt tip
Et godt tip er også at besøge den lille Hammerhavn. Her fra sejler små turbåde dig ned langs kysten, hvor du ser den dramatiske klippekyst og borgen Hammershus fra vandsiden. Efter synet af de stejle klipper får du forståelse for, hvorfor Hammershus var en uindtagelig fæstning i middelalderen. Besøg også cafeen på havnen - her får du Bornholms bedste sandwich.

Sandvig Strand er et must
Efter masser af naturoplevelser trænger du måske til at slappe af på Sandvig Strand? Nyd det varme sand og det rene vand. Med et smil på læben kan du fortsætte videre langs strandpromenaden til de små hyggelige cafeer i Sandvig.

Gratis guideture
Når I bor på Sandvig Søpark, har I mulighed for at komme med på gratis guideture.

Derfor skal I vælge Sandvig Søpark
Sandvig Søpark var et af vores mest populære feriesteder i både 2019 og 2020. Glæd dig til flotte ferielejligheder, som er skønt beliggende mellem den idylliske Hammersø, Sandvig By og Sandvig Strand. 

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Idyl. Flot ferielejlighed. 4 nætter i Sandvig

Sandvig Søpark

Sandvig Søpark

Køkken alrum

Køkken alrum

Terrasse og natur

Terrasse og natur

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 31-12-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 31-12-2022

Sandvig Søpark - Ferielejligheder for 2-4 personer - Ved klipperne - Tæt på stranden
Sandvig Søpark var et af vores mest populære feriesteder i både 2019 og 2020. Glæd dig til flotte ferielejligheder, som er skønt beliggende mellem den idylliske Hammersø, Sandvig By og Sandvig Strand.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?
* 4 eller 7 nætter i flot ferielejlighed på Sandvig Søpark
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur op til 4 personer (valgfri færgeafgang)
* Strømforbrug samt rengøring ved ankomst/afrejse
* Gratis sygdomsafbestillingsforsikring
* Gratis cykelleje alle dage
* Gratis guideture (muligt næsten alle dage i perioden fra påske til 1. oktober og igen i uge 42)

* Totalpris for 2 personer
   * 4 nætter fra 3.195,-
   * 7 nætter fra 3.795,-

Tilbudsprisen gælder med ankomst efter 1. september. Hvis du vil ankomme på andre tidspunkter, er prisen: 

Ankomst i perioden 4 nætter Ekstra nat 7 nætter
Før 2. september 3.595,- 695,- 4.495,-
2. september - 12. oktober 3.195,- 555,- 3.795,-
13. oktober - 24. oktober 3.195,- 555,- 4.195,-
25. oktober - 31. december 2.695,- 555,- 3.595,-

 

Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?
Hvis du vælger 4 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 18. juni - 13. august 2023 er tillægget dog 700,-)
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg: 400,-  (i perioden 18. juni - 13. august 2023 er tillægget dog 1.600,-)

Er I mere end 2 personer?
I har mulighed for at være 3 eller 4 personer uden merpris (Hvis I er tre eller fire personer, overnatter tredje/fjerde person på sovesofa i stuen)

Det rigtige Bornholm
Sandvig er for mange bornholmere og turister det "rigtige" Bornholm. Det er her, at du oplever den idylliske kombination af sandstrande og knejsende klipper - og så selvfølgelig også Bornholms største seværdighed borgen Hammershus. Sandvig Søpark ligger tæt på det hele - og alligevel tilbagetrukket og roligt med klippeformationen Hammerknuden blot 100 meter væk. Inkluderet i lejeprisen er gratis cykelleje alle dage - tag en cykeltur ad de vidtforgrenede net af cykelstier, som starter lige ved Sandvig Søpark. Læs mere om området ved Sandvig Søpark her.

Gratis serviceydelser
Når du bor på Sandvig Søpark, har du adgang til følgende gratis serviceydelser:
* Gratis cykelleje
* Gratis trådløst internet

Trygheds-Garanti
Verden er blevet uforudsigelig. På Sandvig Søpark kan du købe ophold med Tryghedsgaranti, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Tryghedsgarantien samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Tryghedsgarantien her.

Bestil din ferie
Du bestiller din ferie via bestillingsboksene på denne hjemmeside - men du er også meget velkomne til at ringe til os: 56 95 85 66. Vi sidder klar på telefonen nu.

Dejlig udsigt til Hammerknuden fra terrassen

Dejlig udsigt til Hammerknuden fra terrassen

Sandvig Søpark - Soveværelse

Sandvig Søpark - Soveværelse

Sandvig Søpark - Badeværelse

Sandvig Søpark - Badeværelse

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 31-10-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 31-10-2022

Sandvig Søpark. Skønne lejligheder tæt ved natur og by. 

Lejlighederne i Sandvig Søpark
Lejlighederne blev i 2015 indrettet i en eksisterende bygning, hvor næsten alt - undtaget taget - blev udskiftet. Indretningen er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Du kan derfor glæde dig til at bo i nogle lækre og smagfuldt indrettede lejligheder, og det er givetvis også derfor, at Sandvig Søpark har fået topkarakterer af gæsterne siden åbningen. Ferielejlighederne, som alle er beliggende i stueplan, er indrettet for 2-4 personer (53 m2).

Indretningsbeskrivelse
Indretningen er således: Entre. Soveværelse med dobbeltseng. Stue med stort køkken inklusive køleskab med frostbox samt opvaskemaskine. I stuen er der to sovepladser på sovesofaen. 

Adressen til Sandvig Søpark er:
Hammershusvej 70, Sandvig, 3770 Allinge

Bestilling og information
Bestil jeres ferie ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden. I er selvfølgelig også meget velkomne til at maile til os info@teambornholm.dk eller ringe: 56 95 85 66. Vi er klar alle ugens dage til at give jer gode tips til en skøn ferie på Bornholm.

Søren Sillehoved underholder de mange gæster

Søren Sillehoved underholder de mange gæster

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 31-10-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 31-10-2022

Spændende historier

Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved. Tro det eller ej... Det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i at levere interessante fortællinger for både børn og voksne. Se program for de guidede ture i 2022 her.

Gratis for jer
Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse ture. Ved jeres ankomst til Balka Ferielejligheder har vi lagt nogle gratis billetter i en velkomsttaske til jer. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er I over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og Gruppeservice. Turene foregår over hele Bornholm. I er meget velkomne til at spørge i receptionen, hvordan I nemmest kommer hen til turenes startsteder.

Bestilling
Bestil din ferie på Balka Ferielejligheder ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Sandvig Strand

Sandvig Strand

Oplev Nordbornholms smukke natur

Oplev Nordbornholms smukke natur

Opalsøen i Sandvig

Opalsøen i Sandvig

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 31-10-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 31-10-2022

Historisk rejsemål

Allinge-Sandvig på Nordbornholm. Allinge-Sandvig var første rejsemål, da Bornholms turisme begyndte i starten af 1900-tallet. Hotel Hammersø er beliggende i Sandvig på nordspidsen af Bornholm. Lige udenfor Sandvig ligger Hammerknuden med Nordeuropas største borgruin "Hammershus". Glæd jer til vandreture med en mageløs panoramaudsigt og en spændende historiefortælling.

Tag til Jazzfestival
Sandvig er sammenbygget med tvillingebyen Allinge, som er en charmerende havneby. Der er en årlig Jazz Festival, kræmmermarkeder, byfester og omkring havnen summer de små cafeer af liv og stemning. Rundt om Allinge-Sandvig ligger mange af de seværdigheder og attraktioner, som er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget helt specielt. Nordbornholm er også hjem for Bornholms sagnfigur - trolden "Krølle Bølle", som efter sigende skulle bo inde i Langebjerg, der ligger tæt på Hotel Hammersø. Krølle Bølle er kendt for at lave trolderier i den søde/sjove kategori.

Krølle Bølle og de flyvende tallerkner
Om det er Krølle Bølle, der er på spil eller ej, er ikke til at sige, men i bogen "Det mystiske Danmark" er der mange beretninger om mystiske lysende genstande, som med høj fart bevæger sig henover himlen på Nordbornholm. Eksempelvis har en tysk turist set et tallerkenformet fartøj flyve ud fra Hammerknuden gennem en stor åbning, der pludselig viste sig i klippevæggen. Kort tid efter berettede flere lystsejlere at have set et tilsvarende fartøj flyve op fra havet ved Hammerknuden og fortsætte lodret op i himlen, indtil de tabte det af syne.

Tag på bådtur fra Hammerhavnen
Lidt mere jordnære oplevelser kan I få på Hammerhavnen, hvor små både tager jer på tur ned langs kysten. Set fra vandsiden bliver klippekysten endnu mere dramatisk. Når I passerer nedenfor den gamle borgruin Hammershus, vil I levende kunne forestille jer, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderens urolige Danmark. Oplevelserne bliver krydret af fortællinger fra jeres bådfører - og det gør bestemt ikke oplevelserne mindre spændende.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.