Havudsigt-Havudsigt-Havudsigt

  • Nem rejse
  • Hyggeligt selskab
  • Flot hotel
  • God mad
  • Mange oplevelser
  • Intet tillæg for enkeltværelse
kort Sandkås

Sandkås Søpark. Flot havudsigt. Dejlige lejligheder for 2 personer
Glæd jer til den flotte havudsigt fra lejlighederne i Sandkås Søpark, som ligger i det lille hyggelige fiskerleje Tejn-Sandkås, lidt syd for Allinge.

Lejlighederne i Sandkås Søpark, som alle er røgfrie, er indrettet for 2 personer. Den skønne havudsigt frister sikkert til en badetur, og så er det godt, at Sandkås Strand ligger tæt på lejlighederne.

Det rigtige Bornholm
Sandkås Søpark ligger roligt, men I er alligevel tæt på restauranter og byliv. Den første restaurant ligger blot 400 meter fra Sandkås Søpark. I kan også tage den flotte kyststi til Allinge, som viser jer det, som mange kalder det "Rigtige Bornholm": Klipper, sandstrand og hav i en malerisk forening. Mens det ene flotte panoramaview over havet afløser det andet, bliver I snart mødt af en liflig duft fra en af øens hyggelige røgerier, som byder jer velkommen til fiskelækkerier. I bør også prøve den lokale isbar i Sandkås, som i 2014 blev nomineret af Politiken i kategorien "Verdens bedste Is".

Gratis guideture
Når I bor på Sandkås Søpark, har I mulighed for at komme med på gratis guideture.

Derfor skal I vælge Sandkås Søpark
Sandkås Søpark er det rigtige feriested for jer, hvis I elsker havudsigt, dejlig indretning og en rolig atmosfære. I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er således ingen faste ankomstdage, og I kan også leje for kortere perioder end en uge.

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Havudsigt. Flot lejlighed. 5 nætter i Sandkås

Sandkås Søpark

Sandkås Søpark

Hyggelig terrasse

Hyggelig terrasse

Udsigten fra Sandkås Søpark

Udsigten fra Sandkås Søpark

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-07-2020 til 26-10-2020

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-07-2020 til 24-10-2020

Ferie med havudsigt i skøn ferielejlighed
Sandkås Søpark ligger i det lille fiskerleje Sandkås lidt syd for Allinge. I er tæt på stranden, og fra jeres lejlighed har I en fantastisk havudsigt. Glæd jer også til en flot og velindrettet ferielejlighed...og I får det hele til tilbudspris:

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* Dejlig ferielejlighed på Sandkås Søpark med havudsigt
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur inklusive 2 personer 
* Strømforbrug samt rengøring ved ankomst/afrejse
* Gratis guideture
* Gratis afbestillingsforsikring
* Totalpris for 2 personer
   * 5 nætter fra 3.195,-
   * 7 nætter fra 3.495,-

Tilbudsprisen gælder med ankomst før 21. juni eller efter 27. august. Hvis du vil ankomme på andre tidspunkter, er prisen: 

Ankomst i perioden 5 nætter 7 nætter
Før 21. juni 3.195,- 3.495,-
21. juni - 24. juni 3.595,- 3.995,-
25. juni - 30. juni 4.495,- 4.695,-
1. juli - 9. juli 5.595,- 5.995,-
10. juli - 24. juli 5.895,- 6.395,-
25. juli - 30. juli 4.595,- 4.995,-
31. juli - 6. august 4.295,- 4.495,-
7. august - 27. august 3.795,- 4.295,-
28. august - 18. oktober 3.195,- 3.495,-
19. oktober - 31. oktober 2.995,- 3.195,-


Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?

Hvis du vælger 5 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg:
   * Ankomst før 29. juni eller efter 9. august: 295,-
   * Ankomst i perioden 29. juni til 9. august: 695,-
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg:
   * Ankomst før 29. juni eller efter 9. august: 395,-
   * Ankomst i perioden 29. juni til 9. august: 1.195,-

Hund
I nogle af ferielejlighederne på Sandkås Søpark er det tilladt at medbringe hund. Hvis I ønsker at medbringe jeres hund, beder vi jer oplyse det i forbindelse med jeres bestilling. Der vil være en merpris på kr. 250, som dækker den ekstra rengøring.

Feriestedet
I fanebladene herunder kan I læse mere om Sandkås Søpark og det skønne område omkring lejlighederne.

Bestilling og information
Bestil jeres ferie på denne hjemmeside ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her. I er selvfølgelig også meget velkomne til at maile til os info@teambornholm.dk eller ringe: 56 95 85 66. Vi er klar alle ugens dage til at give jer gode tips til en skøn ferie på Bornholm.

Flot havudsigt fra lejlighederne

Flot havudsigt fra lejlighederne

Seng med plads til to sovende

Seng med plads til to sovende

Nyt og funktionelt køkken

Nyt og funktionelt køkken

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-07-2020 til 26-10-2020

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-07-2020 til 24-10-2020

Sandkås Søpark. Flot havudsigt. Dejlige Lejligheder for 2 personer.

Lejlighederne i Sandkås Søpark
Lejlighederne i Sandkås Søpark ligger i to rækker, hvor den øverste lejlighedsrække kigger ud over den forreste række. Alle lejlighederne ligger i stueplan og har en skøn havudsigt og en pæn indretning. Nogle af lejlighederne har en aflukket terrasse, mens andre lejligheder har åben terrasse. Hvis du ønsker den ene lejlighedstype frem for den anden, beder vi dig orientere os i forbindelse med din bestilling. Bemærk, at lejlighederne på Sandkås Søpark ligger i niveauer op ad en klippeskråning - og at stien op til de øverst beliggende lejligheder ikke er egnet for gangbesværede. Hvis du er gangbesværet, beder vi dig orientere os herom, således at du kan få en ferielejlighed tæt på parkeringspladsen.

Indretningsbeskrivelse
Entre med indgang til badeværelse og køkken. Fra køkkenet fortsætter I til det kombinerede opholds- og soveværelse med dobbeltseng. I stuen er der spiseplads til to personer, to sofastole, sofabord samt tv, ligesom I har adgang til terrasse med havemøbler, solvogn og egen grill. Køkkenet er veludstyret med blandt andet komfur, køleskab, opvaskemaskine og microovn. Den bornholmske klippegrund starter lige bag lejlighederne, og foran jer ligger Østersøen og stranden. Mere bornholmsk kan det næsten ikke blive - se mere om området her.

Adressen til Sandkås Søpark er:
Tejnvej 68, Sandkås, 3770 Allinge.

Bestilling og information
Bestil jeres ferie ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden. I er selvfølgelig også meget velkomne til at maile til os info@teambornholm.dk eller ringe: 56 95 85 66. Vi er klar alle ugens dage til at give jer gode tips til en skøn ferie på Bornholm.

Søren Sillehoved underholder de mange gæster

Søren Sillehoved underholder de mange gæster

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-07-2020 til 26-10-2020

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-07-2020 til 24-10-2020

Spændende historier

Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved. Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i at levere interessante fortællinger for både børn og voksne. Se program for guidede ture her

Gratis for jer
Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse ture. Ved jeres ankomst til Balka Ferielejligheder har vi lagt nogle gratis billetter i en velkomsttaske til jer. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er I over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og Gruppeservice. Turene foregår over hele Bornholm. I er meget velkomne til at spørge i receptionen, hvordan I nemmest kommer hen til turenes startsteder.

Bestilling
Bestil din ferie på Balka Ferielejligheder ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Flotte strande langs kysten ved Sandkås

Flotte strande langs kysten ved Sandkås

Hammershus i aftensolen

Hammershus i aftensolen

Christiansøfarten ankommer til Christiansø

Christiansøfarten ankommer til Christiansø

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-07-2020 til 26-10-2020

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-07-2020 til 24-10-2020

Det rigtige Bornholm

Østersøen ligger blot 200 meter fra Sandkaas Søpark, men vi anbefaler jer at gå de cirka 400 meter til Sandkaas Strand, hvis I har lyst til en badetur. Her skal I opleve dét, som mange kalder det rigtige Bornholm: Skøn sandstrand og flotte klipper i en malerisk forening. På grund af træer foran stranden er den svær at se for forbipasserende. Derfor er det næsten kun de lokale bornholmere, som bruger stranden. Men når I selv har oplevet denne skønne strand, ved I hvorfor, at Sandkaas Strand betragtes som en af Bornholms "hemmelige perler".

Flot område
Ved Sandkaas Strand starter den flotte kyststi, hvor I går mellem klipperne og havet. Kystredningsstien fortsætter ind til Allinge, hvor I bliver mødt af Allinges gamle bydel med de charmerende bindingsværkshuse. Duften af røget sild vil langsomt komme jer i møde, idet to af øens bedste røgerier ligger på havnen i Allinge. Rundt om på havneområdet vil I opleve summende havneliv med kræmmermarkeder, en årlig Jazz-festival og små cafeer.

Tag kyststien til Allinge
Kyststien fortsætter videre ud af Allinge og op til den gamle slotsruin Hammershus - Nordeuropas største. Neden for Hammerhus ligger Hammerhavnen, hvor små både tager jer på tur ned langs kysten. Set fra vandsiden bliver klippekysten endnu mere dramatisk, og når I passerer Hammershus, vil I levende kunne forestille jer, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderens urolige Danmark. Oplevelserne bliver krydret af fortællinger fra jeres bådfører - og det gør dem bestemt ikke mindre spændende.

Tidsrejse til 1700-tallet
Syd for Sandkaas ligger Gudhjem, hvor der i sæsonen er daglige bådforbindelser til Ertholmene med de to små beboede øer Christiansø og Frederiksø øst for Bornholm. I 1700-tallet blev øerne omdannet til Danmarks fremskudte flådebastionen i Østersøen. Flådebasen var en torn i øjet på englænderne, som flere gange indledte voldsomme bombardementer af øen. Men Ertholmene holdt stand og fastholdt sin tilknytning til Danmark. Kanonerne står der stadig, og med sin spændende historie samt særprægede natur emmer øerne af stemning fra dengang. Her venter en helt speciel oplevelse for både børn og voksne.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.