Hotel Hammersø

  • Søudsigt
  • Pool
  • Voksenferie
  • 1/2 pension
  • Gratis parkering
  • Cykeludlejning
  • Reception
kort Sandvig

Hotel Hammersø. Hyggelige værelser med halvpension. Aldersgrænse på 14 år.

Skøn voksenferie i flotte omgivelser
Hotel Hammersø indbyder jer til en skøn voksen-ferie. Hotellet har en aldersgrænse, således at alle gæster skal være over 14 år, hvilket giver hotellet en rolig atmosfære. Hotel Hammersø har vel nok en af Bornholms flotteste beliggenheder som nabo til de idylliske søer "Hammersø" og "Opalsø". De idylliske og skønne rammer fortsætter inde på selve hotellet, som er indrettet med ægte tæpper, kongeligt porcelæn, antikviteter og malerier.

Hyggelige værelser og god mad 
I bliver budt velkommen af hyggelige værelser. Alle værelser i dette tilbud har en skøn udsigt over Hammersøen. Forvent ikke en topmoderne indretning, men hyggelige værelser med møblering i ældre stil, som passer godt ind i stedets afslappede atmosfære.

På Hotel Hammersø bliver I forkælet med god dansk mad, som nydes i restauranten med udsigt til Hammersøen. Inkluderet i jeres ophold er således hotellets store morgenmadsbuffet samt dejlige 3-retters menu til aftensmåltiderne.

Swimmingpool og vandrestier
I området omkring hotellet finder I skønne vandrestier, og efter dagens oplevelser kan I nyde en svømmetur i hotellets swimmingpool med udsigt over Hammersøen.

Hotellet er røgfrit såvel inden- som udendørs, idet det dog er tilladt at ryge på enkelte balkoner.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Bestilling

Hotel Hammersø ligger idyllisk ved den flotte Hammersø

Hotel Hammersø ligger idyllisk ved den flotte Hammersø

Skønt dobbeltværelse med søudsigt

Skønt dobbeltværelse med søudsigt

Smuk udsigt over Hammersøen

Smuk udsigt over Hammersøen

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 27-09-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 27-09-2022

Glæd jer til den skønne pool

Glæd jer til den skønne pool

Nyd en lækker 3-retters menu i restauranten

Nyd en lækker 3-retters menu i restauranten

Hotel Hammersø er beliggende ikke langt fra Hammershus

Hotel Hammersø er beliggende ikke langt fra Hammershus

Glæd jer til skønne feriedage på Hotel Hammersø.

Alt dette er inkluderet i prisen:
* Dejligt dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt over den smukke Hammersø
* 3-retters aftenmenu hver aften
* Lækker morgenbuffet hver morgen
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur (valgfri færgeafgang)
* Gratis sygdomsafbestillingsforsikring

* Totalpris for 2 personer: 
  * 4 nætter 5.995,-
  * 7 nætter 9.895,

Tilbudsprisen gælder med ankomst efter 11. september. Hvis du ønsker at ankomme på andre tidspunkter er prisen:

Ankomst i perioden 4 nætter Ekstra nat 7 nætter
Før 12. september 6.595,- 1.495,- 10.795,-
12. september - 30. september 5.995,- 1.395,- 9.895,-


Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?
Hvis du vælger 4 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 18. juni - 13. august 2023 er tillægget dog 700,-)
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg: 400,-  (i perioden 18. juni - 13. august 2023 er tillægget dog 1.600,-)

Aldersgrænse på 14 år
Bemærk, at Hotel Hammersø har en aldersgrænse på 14 år, hvilket giver hotellet en meget rolig atmosfære. På fanerne herunder kan I læse mere om Hotel Hammersøværelset og området.

Hund
I nogle af værelserne på Hotel Hammersø er det tilladt at medbringe hund. Hvis I ønsker at medbringe jeres hund, beder vi jer oplyse det i forbindelse med jeres bestilling. Der vil være en merpris på kr. 250,-, som dækker den ekstra rengøring.

Trygheds-Garanti
Verden er blevet uforudsigelig. På Hotel Hammersø kan du købe ophold med Tryghedsgaranti, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Tryghedsgarantien samtidig med bestillingen af dit ferieophold. 

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Værelser

Hyggelige værelser

Hyggelige værelser

Balkon - perfekt til solbadning

Balkon - perfekt til solbadning

Forfriskende morgenkaffe

Forfriskende morgenkaffe

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 27-09-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 27-09-2022

Hyggelige værelser med søudsigt

Alle værelser i dette tilbud har udsigt til Hammersøen
På Hotel Hammersø bliver I budt velkommen med dejlige og hyggelige værelser. Alle værelserne i dette tilbud er med udsigt til Hammersø. 

En del af værelserne er beliggende i et annex, som ligger 50 meter fra hovedbygningen. Værelserne er indrettet i en ældre, men hyggelig stil, som passer godt til den dejlige atmosfære på hotellet.

Røgfrit hotel
Bemærk, at hotellet er røgfrit såvel inden- som udendørs, men at det er tilladt at ryge på enkelte af hotellets balkoner.

Ved jeres bestilling beder vi jer oplyse, hvorvidt I ønsker et røgfrit værelse, eller om I ønsker et værelse med mulighed for at ryge på balkonen. 

Værelserne har alle en indviduel indretning, idet farver på møbler og vægge varierer fra værelse til værelse.

Bestilling og Information
I kan bestille tilbuddet ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på bestillingsfanen. I er dog også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.  

 

Kejser Wilhelm

Kejser Wilhelm

Hotel Hammersø i Sandvig - Historien 

Siden 1906 har der været drevet hotel på stedet, hvor Hotel Hammersø ligger i dag. Allinge-Sandvig var således første rejsemål, da Bornholm blev opdaget som feriested i starten af 1900-tallet. Den maleriske kombination af knejsende klipper og kridhvidt sand i små sand-laguner virkede som en magnet på det danske og tyske borgerskab - eksempelvis den tyske Kejser Wilhelm, som i juni 1914 var på vej til Bornholm. Som bekendt kom der imidlertid uro mellem de europæiske lande i juni 1914, og Kejser Wilhelm valgte at afbryde sin ferie for i stedet at indlede forberedelserne til 1. verdenskrig. Det blev en beslutning, som står i voldsom kontrast til at holde ferie i den idylliske, fredfyldte og smukke natur ved Allinge-Sandvig.

Kejser Wilhelm
Om Kejser Wilhelm skulle have boet på Hotel Hammersø, melder historiebøgerne ikke noget om, men sikkert er det, at også 2. verdenskrig fik stor betydning for Hotel Hammersø. I 1942 overtog den unge musiker Magnus Kjær hotellet. Magnus Kjær havde arbejdet hårdt for at skaffe pengene til købet. Om dagen havde Magnus arbejdet som frisør, mens han om aftenen spillede musik og underholdt på hotellerne i Sandvig-området. Efter overtagelsen af hotellet koncentrede Magnus Kjær og hans kone Karen sig imidlertid udelukkende om hoteldriften, og trods de svære forhold under 2. verdenskrig gik det godt.

Tyske tropper
I løbet af 1944 beslaglagde tyske tropper imidlertid Hotel Hammersø, og hotellet blev brugt som felt-lazarat for sårede tyske soldater fra østfronten. Det var en hård tid for de ellers flotte hotelbygninger, som blev kraftigt nedslidt. I maj 1945 blev Danmark befriet. Befrielsen omfattede imidlertid ikke Bornholm, der i stedet blev besat af russiske tropper.

Russerne kommer
De russiske tropper beslaglagde straks de bedst beliggende hoteller på Bornholm - herunder Hotel Hammersø. I perioden frem til 1946, hvor de russiske tropper gav Bornholm tilbage til Danmark, var Hotel Hammersø derfor kommandocentral for russiske officerer.

Marshall-hjælp
Da Magnus Kjær fik sit hotel tilbage i 1946, var hotellet i en sørgelig tilstand. Men med Marshall-hjælp fra USA og en kæmpe indsats fra Karen og Magnus Kjær blev hotellet sat i flot stand igen. Renoveringen er løbende fortsat siden da, og i dag er det Nina Kjær, datter til Karen og Magnus Kjær, som driver Hotel Hammersø sammen med sin mand Birger.

Tredje generation
I receptionen kan I møde tredje generation, Ninette Kjær, som står klar til at byde jer velkommen til skønne feriedage i et af Bornholms smukkeste naturområder.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Solnedgangen i Hammerhavnen er fantastisk

Solnedgangen i Hammerhavnen er fantastisk

Stranden i Sandvig

Stranden i Sandvig

Hammershus

Hammershus

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 27-09-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 27-09-2022

Historisk rejsemål

Allinge-Sandvig på Nordbornholm. Allinge-Sandvig var første rejsemål, da Bornholms turisme begyndte i starten af 1900-tallet. Hotel Hammersø er beliggende i Sandvig på nordspidsen af Bornholm. Lige udenfor Sandvig ligger Hammerknuden med Nordeuropas største borgruin "Hammershus". Glæd jer til vandreture med en mageløs panoramaudsigt og en spændende historiefortælling.

Tag til Jazzfestival
Sandvig er sammenbygget med tvillingebyen Allinge, som er en charmerende havneby. Der er en årlig Jazz Festival, kræmmer-markeder, byfester og omkring havnen summer de små cafeer af liv og stemning. Rundt om Allinge-Sandvig ligger mange af de seværdigheder og attraktioner, som er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget helt specielt. Nordbornholm er også hjem for Bornholms sagnfigur - trolden "Krølle Bølle", som efter sigende skulle bo inde i Langebjerg, der ligger tæt på Hotel Hammersø. Krølle Bølle er kendt for at lave trolderier i den søde/sjove kategori.

Krølle Bølle og de flyvende tallerkner
Om det er Krølle Bølle, der er på spil eller ej, er ikke til at sige, men i bogen "Det mystiske Danmark" er der mange beretninger om mystiske lysende genstande, som med høj fart bevæger sig henover himlen på Nordbornholm. Eksempelvis har en tysk turist set et tallerkenformet fartøj flyve ud fra Hammerknuden gennem en stor åbning, der pludselig viste sig i klippevæggen. Kort tid efter berettede flere lystsejlere at have set et tilsvarende fartøj flyve op fra havet ved Hammerknuden og fortsætte lodret op i himlen, indtil de tabte det af syne.

Tag på bådtur fra Hammerhavnen
Lidt mere jordnære oplevelser kan I få på Hammerhavnen, hvor små både tager jer på tur ned langs kysten. Set fra vandsiden bliver klippekysten endnu mere dramatisk. Når I passerer nedenfor den gamle borgruin Hammershus, vil I levende kunne forestille jer, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderens urolige Danmark. Oplevelserne bliver krydret af fortællinger fra jeres bådfører - og det gør bestemt ikke oplevelserne mindre spændende.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.