Teamwork - samarbejdsøvelser

Hvad skal I opleve?

Vi sætter "almindelige" samarbejdsøvelser ind i en anderledes og udfordrende ramme, der er tilpasset elevernes alder og fysik. Samarbejdsøvelserne har fokus på engagement, kommunikation, tillid og fælles mål.

Vores øvelser kræver udpræget grad af teamwork - og kan eleverne ikke samarbejde FØR øvelserne, så kan de det efter øvelserne - eller de kan i hvert fald se de store fordele i.

Praktiske Oplysninger

Start- og sluttidspunkt: Undervisningen varer 4 timer. Mødestedet er ved et gammelt klippebrud ca. 3 km fra Allinge.

Hvad er prisen for turen: Pris pr. pers. kr. 400,00 (heraf udgør moms kr. 80)

Hvad indeholder prisen: 4 timers undervisning i teamwork hvor der gennemføres 4-5 udfordrende og udviklende samarbejdsøvelser i bornholmsk terræn med klipper, skov og vand.

Hvad indeholder prisen ikke: Evt. bustransport til/fra mødestedet. Hvis I bor på Æblehaven eller Storløkke, har I mulighed for at gå til mødestedet (ca. 3 km). Alternativt kan I leje en bus. Prisen for buskørsel til/fra mødestedet er 56 kr. pr. pers. Bor I i Hasle er prisen 76 kr. og kommer I fra Gudhjem er prisen kr. 84. Turene indeholder ikke aktiviteter.

Hvad skal I være opmærksomme på: Husk at tage fornuftigt tøj og sko på. Husk, at der er ikke dårligt vejr, kun den forkerte beklædning.