Snogebæk-Balka

  • Strand
  • Restauranter
  • Caféer
  • Cykelstier
  • Cykeludlejning
  • Tæt på Dueodde
kort Snogebæk-Balka

Skøn ferie i Snogebæk
Snogebæk er et hyggeligt fiskerleje på Bornholm østkyst, som ligger mellem Balka og Dueodde. Det er her, at I finder Bornholms flotteste og mest børnevenlige strande.

Det lille fiskerleje byder også på en perlerække af gode cafeer og restauranter. Nede ved havnen ligger også den meget kendte cafe "Sørens" - her vil I opleve en fantastisk stemning med livemusik. Publikum er en skøn blanding af børn, unge og voksne, så familien kan hygge sig sammen. Børnene vil blive lidt imponeret over, at de kan gynge i en gammel redningsbåd, som hænger i cafeens loft.

Oplev Snogebæk Havn
Gå en tur langs havnen og få en snak med de lokale fiskere. Det er ikke alle af deres historier, som er lige sandfærdige, men de er sjove. Hvis I har fiskerstængerne med, er der mulighed for at fange fisk til aftensmaden fra havnemolen - alternativt kan I også "snyde" lidt og købe nogle lækre fisk til grillen i fiskebutikken. Hvis dankortet skal luftes, så anbefaler vi jer at kigge forbi Pernille Bülow's designbutik, hvor der er masser af fristelser indenfor tøj og brugskunst.

God mulighed for cykeludflugter
Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter 50 meter fra Plummahuzed. Lej en cykel - og tag ud og oplev det skønne landskab. Prøv at cykle til Dueodde, hvor I fra Dueodde Fyrtårn kan se det meste af Sydbornholm. Eller kør langs den gamle jernbanestrækning til Nexø. En skøn tur gennem skoven og tæt på havet.

Bestilling
Bestil jeres ferie i Snogebæk-Balka ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi jer gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Balka Strand

Balka Strand

Lang strand med lunt vand. Meget børnevenlig
I kan se Balka Strand allerede når du befinder dig i Snogebæk. Stranden er kilometerlang med det fineste hvide sand og befinder sig i læ for vestenvinden, hvilket gør vandet lunere end på andre bornholmske strande. Derudover er vandet relativt lavt, indtil I når langt ud i vandet, hvilket gør stranden til et yndet udflugtsmål for børnefamilier.

I finder Balka Strand på adressen: Hovedgade 2, 3730 Nexø

Snogebæk Røgeri

Snogebæk Røgeri

Køb bornholmske specialiteter hos Snogebæk Røgeri
Bliver I sultne under jeres ophold i Snogebæk, bør I ikke snyde dig selv for et besøg på Snogebæk Røgeri. Her finder I et stort udvalg af frisk fisk fra maj til september. I kan få mange forskellige danske fiskearter og en håndfuld udvalgte mere eksotiske arter, som eksempelvis marlin. Kommer I i sommerferien, kan I prøve den store udendørs grillbuffet.

I finder Snogebæk Røgeri på adressen: Hovedgade 6, 3730 Nexø

Sørens Værtshus

God stemning på Sørens Værtshus

Slå søm i på "Sørens"
Snogebæk liver gevaldigt op om sommeren, når de mange turister på Bornholm besøger den hyggelige gamle fiskerhytte Sørens Værtshus eller "Sørens", som de lokale kalder steder. Her kan I skåle med bornholmere og turister, mens I nyder livemusikken, der spiller fra 20.00 til midnat. Herefter er der dans og god musik fra musikanlægget til langt ud på natten. I kan også slå søm i de store træblokke, som I finder udenfor værtshuset.

Sørens Værtshus finder I på adressen: Hovedgade 1G, Snogebæk, 3730 Nexø

Vis pris og ledige perioder

Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.