Lækkert hotel i Rønne

 

Økologi
Gourmetmad
Bæredygtighed  

Grønt og lækkert hotel i Rønne

Bestil din ferie her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2018 til 01-05-2019

Hyggelige værelser tæt på skoven

Cafe og restaurant i flot design

Indgangspartiet på Green Solution House

Indgang til Green Solution House

Museet Erichsens Gård i Rønne er et besøg værd

En grøn og god ferie 
Green Solution House er et grønt og lækkert hotel hotel beliggende på Strandvejen i Rønne - tæt på skov, strand og by. Det 4-stjernede hotel blev i 2014-2015 opgraderet og omdannet til et "grønt/økologisk" hotel baseret på banebrydende nye teknologier inden for bæredygtighed. Hotellet genåbnede i 2015, hvor HKH Kronprins Frederik indviede "det nye" hotel.

Flotte bedømmelser
Madmagasinet Gastro skrev i marts 2016: "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms hall of fame af fantastiske spisesteder". Efterfølgende er Green Green Solution House blevet nomineret af Den Danske Spiseguide som årets danske spise- og bosted. Og det er ikke bare maden på Green Solution House, som får flotte anmeldelser. I december 2015 blev Green Solution House kåret som "Årets byggeri 2015" i Danmark, og i maj 2016 vandt hotellet EU's miljøpris. Maden, miljøet og omgivelserne er derfor i top...og vi garanterer for, at servicen også er på topniveau!

Alt dette er inkluderet i tilbuddet:
* 4 nætter i skønt dobbeltværelse
* 4 x morgenmadsbuffet med primært økologiske produkter
* Færge Ystad-Rønne med bil og 2 personer tur/retur
* Hvis I ønsker at flyve København-Bornholm i stedet for at sejle, er der er et tillæg på 1.000,- 
* Gratis afbestillingsforsikring
* Totalpris for 2 personer: 4.995,- eller tag 7 nætter for 6.995,-

Vil du blive en dag mere?
Hvis du ønsker at forlænge dit ophold med 1 dag eller mere, koster det kr. 1.000,- per nat.

Færgetider og ankomstdage
Du kan frit vælge ankomstdage og sejltider på færgen - eventuelle weekendtillæg på færgen er også inkluderet i priserne.

Gourmetmad
Bornholm er kendt for sin gourmetmad, og Green Solution House kokketeam er blandt stjernerne på solskinsøens gourmetstjerne-himmel. Glæd dig til lækker mad baseret på gode bornholmske råvarer, som i videst muligt omfang er økologiske. Derfor er Green Solution House naturligvis også økologisk certificeret.

Hånd-i-Hånd
Efter en lækker middag skal du tage din eneste-ene i hånden. En tur gennem den parklignende have er romantisk, men prøv også at gå gennem den lille skov til stranden foran Green Solution House. Stik tæerne i det varme sand. Nyd hinanden, mens solen langsomt går ned i havet foran jer. Det er ferie!

Børn er også velkomne
Det er muligt at få opredninger, hvis I har børn med:
* 0-2 år: Gratis (baseret på, at barnet sover i forældrenes seng)
* 3-12 år: 200,- pr. nat inklusive morgenmad
* Over 12 år: 500,- pr. nat inklusive morgenmad

Tæpper som renser luften
Alle hotellets værelser blev renoveret i 2014-2015. Du skal dog ikke forvente, at alt er nyt. Der er således mere bæredygtighed i at ombetrække slidte, men flotte danske designerstole med nyt økologisk betræk frem for at købe nye stole i Kina. Tæpperne og gardinerne på dit værelse er lavet således, at de renser luften. Det giver frisk luft - og en god nats søvn til dig. 

Rønne
Green Solution House ligger i Bornholms hovedstad Rønne. Når du vælger Green Solution House, kommer du derfor til at bo tæt på skov, strand og det skønne byliv i øens hovedstad. Læs mere om Rønne her.

Ferie som hjælper miljøet
De nye dele af Green Solution House er blandet andet bygget efter princippet vugge-til-vugge. Det indebærer, at alle bygningsmaterialer nemt skal kunne skilles ad og bruges i fremtidige byggerier. På den måde bliver der sparet på verdens råstoffer. De dele af de gamle bygninger, som man var nødt til at rive ned, er blevet genbrugt i det nye byggeri - og de gamle termoruder er smeltet om og brugt til isoleringsmateriale i andre byggerier. Hotellets affald bliver via et specielt forbrændingsanlæg omdannet til nærende gødning, som kommer hotellets køkkenhave til gode. Der er solceller i terrasseglasset på dit værelse - dermed danner bygningen sin egen strøm. Oplev selv endnu flere sjove detaljer, når du besøger Green Solution House.

El-biler
Green Solution House har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Kulturuge Bornholm
Er du på Bornholm i perioden 14-23. september? Så skal du opleve Kulturuge Bornholm - se programavisen her.

Drikkefestival Bornholm - 27-30. september
Bornholm er ikke bare masser af lækker mad. Solskinsøen har også mange lokale producenter af spændende drikke - med og uden procenter. Men hvordan smager du egentlig på drikkevarer? Tag med til et hurtig kursus i smagssensorik - se programmet for Drikkefestival Bornholm her.

Bestil din ferie nu
Du bestiller tilbuddet ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du er også altid velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Green Solution House

Hotellet er et stenkast fra den nærliggende strand 'Galløkken'

Galløkken Strand

Andre gæster siger:

Gode mødefaciliteter

"Gode mødefaciliteter og fin let servering til mødet. Kan trygt anbefale GSH til andre."

Jesper, 23-4-2018

Velsmagende gourmetmad

"Dejligt hotel med respekt for miljøet. Restauranten serverer virkeligt lækker og velsmagende gourmet mad. Retterne er store nok til at en voksen mand også bliver mæt."

Sindt, 18-1-2018

Super service

"Fantastisk lækker mad, og super service!"

Claus, 3-3-2018

Billeder fra Bornholm

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Christiansøfarten i Gudhjem

Gudhjem Havn

Nyd klipperne

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Hammershus

Klippeformationen Løvehovederne

Hammerhavnen

Melstedgaard Landbrugsmuseum

Dueodde

Østerlars Rundkirke

Helligdommen

Bestil din ferie nu
Du bestiller tilbuddet ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Bestil din ferie her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2018 til 01-05-2019

Den hyggelige havn i Rønne

Skibs- og Havnesmedie

Forsvarsmuseet Kastellet

Keramikmuseet Hjorths Fabrik

Besat af russerne

Lige foran Green Solution House ligger en lille skov, som fører dig ned til stranden. Selv om stranden er skøn, så prøv at gå videre langs skovstierne ind til centrum af Rønne, som er hovedstaden på Bornholm. Når skovstien stopper, bliver du mødt af Kastellet, som i 1600-tallet var en del af forsvaret af Rønne. Ved Kastellet ligger også det spændende forsvarsmuseum, hvor du blandt andet skal opleve Bornholm under 2. verdenskrig. Mens resten af Danmark fejrede befrielsen nægtede øens tyske kommandant at overgive Bornholm, hvorefter Rønne blev massivt bombet af russiske fly - og efterfølgende besat af russiske tropper. Forsvarsmuseet fortæller også om Bornholms vigtige rolle under den kolde krig. Spændende spion- og afhopningshistorier venter dig.

Kirke, teater og hyggeligt bytorv
Efter de dramatiske, men spændende oplevelser, fortsætter du ned mod Rønne Havn. I sommerperioden myldrer det af liv - specielt på de dage, hvor kæmpe krydstogtsskibe lægger til kajs. Fra havnen drejer du op mod centrum. Snart vil Sct. Nicolai Kirke trone op foran dig. Du går lidt videre og passerer Rønne Teater, som er Danmarks ældste teaterbygning. Kan en teaterforestilling friste dig i aften? Fortsæt op til torvet, hvor du kan nyde en kop kaffe og det hyggelige torveliv.  

Den gamle bydel
Lige ved torvet og centrum ligger den gamle bydel med sine skæve gader og charmerende små huse. Her er også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende redere. Nyd de smukke huse på en afslappende tur langs de hyggelige gader.

Besøg Bornholms Museum
I Rønne finder du også en række af øens museer. På Bornholms Museum kan du opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm ligger centralt placeret på søvejene til de baltiske lande og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere. Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal du opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang. I den smukke have blomstrer de gamle blomsterarter fra 1800-tallet stadig. Prøv også at besøge Hjorths Fabrik, som er et levende museum, hvor du oplever Bornholms stolte keramiktradition.

Godt udgangspunkt
Green Solution House har en perfekt beliggenhed i Rønne. Du er tæt på skoven, stranden og alligevel også tæt på centrum i Rønne. Hvis du ikke har lyst til at gå langs skovstien til Rønne, kan du leje en cykel på Green Solution House eller tage bybussen. Stoppestedet ligger lige ved hotellet, og dermed har du nem adgang til Bornholms vidtforgrenede net af busruter. Hvis du ikke har bil med, er Green Solution House derfor også et rigtig godt feriested.

Bestil din ferie nu
Du bestiller tilbuddet ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Bestil din ferie her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2018 til 01-05-2019

Adresse
Adressen til Green Solution House er: Strandvejen 79, 3700 Rønne

Bestil din ferie nu
Du bestiller tilbuddet ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Bestil din ferie her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2018 til 01-05-2019

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.