Singleferie

4 nætter.

3-retters-menu inkluderet hver aften.

Hyggeligt hotel smukt beliggende til Hammersø.

Bornholm - Singleferie

Bestil her:

Mulig ankomstperiode: 18-08-2019 til 26-09-2019

Glæd dig til skønne feriedage på Hotel Hammersø. Alt dette er inkluderet i prisen:
* 4 overnatninger i dejligt enkeltværelse med udsigt over den smukke Hammersø
* Skøn beliggenhed i noget af Bornholms flotteste natur
* Et roligt hotel med en fantastisk atmosfære (aldersgrænse på 14 år)
* Swimmingpool på hotellet
* 4 x 3-retters-aftens-menu og morgenbuffet, som serveres i hotellets hyggelige restaurant
* Bus fra Kbh. Hovedbanegård til Bornholm inklusive færgebillet tur/retur
* Totalpris for 4 nætter fra 3.295,-

* Tilbudsprisen gælder med ankomst efter 7. september. Se priser for øvrige perioder her:

Ankomst i perioden 4 nætter
Før 8. september 3.595,-
8. september - 30. september 3.295,-

Rabat: Hvis du er pensionist, får du 200,- i rabat på ovenstående priser!

Såfremt du ønsker ekstra nætter, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Du kan bestille din ferie via denne hjemmeside - men du er også meget velkommen til at ringe til os: 56 95 85 66.

Hotel Hammersø - Hyggelig voksenferie

Skønne omgivelser

Restaurant med søudsigt

Nyd kaffen på Hotel Hammersø

Bestil her:

Mulig ankomstperiode: 18-08-2019 til 26-09-2019

Hotel Hammersø. Hyggelige værelser med halvpension. Aldersgrænse på 14 år.

Skøn voksenferie i flotte omgivelser
Hotel Hammersø indbyder jer til en skøn voksen-ferie. Hotellet har en aldersgrænse, således at alle gæster skal være over 14 år, hvilket giver hotellet en rolig atmosfære. Hotel Hammersø har vel nok en af Bornholms flotteste beliggenheder som nabo til de idylliske søer "Hammersø" og "Opalsø". De idylliske og skønne rammer fortsætter inde på selve hotellet, som er indrettet med ægte tæpper, kongeligt porcelæn, antikviteter og malerier.

Hyggelige værelser og god mad 
I bliver budt velkommen af hyggelige værelser. Alle værelser i dette tilbud har en skøn udsigt over Hammersøen. Forvent ikke en topmoderne indretning, men hyggelige værelser med møblering i ældre stil, som passer godt ind i stedets afslappede atmosfære.

På Hotel Hammersø bliver I forkælet med god dansk mad, som nydes i restauranten med udsigt til Hammersøen. Inkluderet i jeres ophold er således hotellets store morgenmadsbuffet samt dejlige 3-retters menu til aftensmåltiderne.

Swimmingpool og vandrestier
I området omkring hotellet finder I skønne vandrestier, og efter dagens oplevelser kan I nyde en svømmetur i hotellets swimmingpool med udsigt over Hammersøen.

Hotellet er røgfrit såvel inden- som udendørs, idet det dog er tilladt at ryge på enkelte balkoner.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil her:

Mulig ankomstperiode: 18-08-2019 til 26-09-2019

Hotel Hammersø ligger ved Hammersøen i Sandvig

Kejser Wilhelm ændrede ferieplaner

Hotel Hammersø i Sandvig - Historien 

Siden 1906 har der været drevet hotel på stedet, hvor Hotel Hammersø ligger i dag. Allinge-Sandvig var således første rejsemål, da Bornholm blev opdaget som feriested i starten af 1900-tallet. Den maleriske kombination af knejsende klipper og kridhvidt sand i små sand-laguner virkede som en magnet på det danske og tyske borgerskab - eksempelvis den tyske Kejser Wilhelm, som i juni 1914 var på vej til Bornholm. Som bekendt kom der imidlertid uro mellem de europæiske lande i juni 1914, og Kejser Wilhelm valgte at afbryde sin ferie for i stedet at indlede forberedelserne til 1. verdenskrig. Det blev en beslutning, som står i voldsom kontrast til at holde ferie i den idylliske, fredfyldte og smukke natur ved Allinge-Sandvig.

Kejser Wilhelm
Om Kejser Wilhelm skulle have boet på Hotel Hammersø, melder historiebøgerne ikke noget om, men sikkert er det, at også 2. verdenskrig fik stor betydning for Hotel Hammersø. I 1942 overtog den unge musiker Magnus Kjær hotellet. Magnus Kjær havde arbejdet hårdt for at skaffe pengene til købet. Om dagen havde Magnus arbejdet som frisør, mens han om aftenen spillede musik og underholdt på hotellerne i Sandvig-området. Efter overtagelsen af hotellet koncentrede Magnus Kjær og hans kone Karen sig imidlertid udelukkende om hoteldriften, og trods de svære forhold under 2. verdenskrig gik det godt.

Tyske tropper
I løbet af 1944 beslaglagde tyske tropper imidlertid Hotel Hammersø, og hotellet blev brugt som felt-lazarat for sårede tyske soldater fra østfronten. Det var en hård tid for de ellers flotte hotelbygninger, som blev kraftigt nedslidt. I maj 1945 blev Danmark befriet. Befrielsen omfattede imidlertid ikke Bornholm, der i stedet blev besat af russiske tropper.

Russerne kommer
De russiske tropper beslaglagde straks de bedst beliggende hoteller på Bornholm - herunder Hotel Hammersø. I perioden frem til 1946, hvor de russiske tropper gav Bornholm tilbage til Danmark, var Hotel Hammersø derfor kommandocentral for russiske officerer.

Marshall-hjælp
Da Magnus Kjær fik sit hotel tilbage i 1946, var hotellet i en sørgelig tilstand. Men med Marshall-hjælp fra USA og en kæmpe indsats fra Karen og Magnus Kjær blev hotellet sat i flot stand igen. Renoveringen er løbende fortsat siden da, og i dag er det Nina Kjær, datter til Karen og Magnus Kjær, som driver Hotel Hammersø sammen med sin mand Birger.

I receptionen kan I møde tredje generation, Ninette Kjær, som står klar til at byde jer velkommen til skønne feriedage i et af Bornholms smukkeste naturområder.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Der spilles op til den årlige Jazzfestival

Nyd et glas vin på Sandvig Strand

Tæt på Hammershus

Bestil her:

Mulig ankomstperiode: 18-08-2019 til 26-09-2019

Historisk rejsemål

Hotel Hammersø ligger i Sandvig på Bornholm. Allinge-Sandvig var første rejsemål, da Bornholms turisme begyndte i starten af 1900-tallet. Lige udenfor Sandvig ligger Hammerknuden med Nordeuropas største borgruin "Hammershus". Glæd jer til vandreture med en mageløs panoramaudsigt og en spændende historiefortælling.

Tag til Jazzfestival
Sandvig er sammenbygget med tvillingebyen Allinge, som er en charmerende havneby. Der er en årlig Jazz Festival, kræmmermarkeder, byfester og omkring havnen summer de små cafeer af liv og stemning. Ved Allinge-Sandvig ligger mange af de seværdigheder og attraktioner, som er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget helt specielt. Nordbornholm er også hjem for Bornholms sagnfigur - trolden "Krølle Bølle", som efter sigende skulle bo inde i Langebjerg, der ligger tæt på Hotel Hammersø, så pas på trolde, når I er på tur. 

Krølle Bølle og de flyvende tallerkner
Om det er Krølle Bølle, der er på spil eller ej, er ikke til at sige, men i bogen "Det mystiske Danmark" er der mange beretninger om mystiske lysende genstande, som med høj fart bevæger sig henover himlen på Nordbornholm. Eksempelvis har en tysk turist set et tallerkenformet fartøj flyve ud fra Hammerknuden gennem en stor åbning, der pludselig viste sig i klippevæggen. Kort tid efter berettede flere lystsejlere at have set et tilsvarende fartøj flyve op fra havet ved Hammerknuden og fortsætte lodret op i himlen, indtil de tabte det af syne. I marts 2017 blev ufo-snakken intensiveret, da såvel turister som lokale så et rødligt lysende 20 meter bredt objekt flyve i høj fart lavt hen over havet ved Allinge. 

Tag på bådtur fra Hammerhavnen
Lidt mere jordnære oplevelser kan I få på Hammerhavnen, hvor små både tager jer på tur ned langs kysten. Set fra vandsiden bliver klippekysten endnu mere dramatisk. Når I passerer nedenfor den gamle borgruin Hammershus, vil I levende kunne forestille jer, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderens urolige Danmark. Oplevelserne bliver krydret af fortællinger fra jeres bådfører - og det gør bestemt ikke oplevelserne mindre spændende.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Billeder fra Bornholm

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Christiansøfarten i Gudhjem

Gudhjem Havn

Nyd klipperne

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Hammershus

Klippeformationen Løvehovederne

Hammerhavnen

Melstedgaard Landbrugsmuseum

Dueodde

Østerlars Rundkirke

Helligdommen

Bestil din ferie
I kan bestille jeres ferie via bestillingsboksene øverst på denne hjemmeside - men I er også meget velkomne til at ringe til os: 56 95 85 66. Vi sidder klar på telefonen nu.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.