Bornholms Drikkefestival

Bornholms våde varer

Den 27-29. september løber Bornholms Drikkefestival af stablen.

Her har du mulighed for at opleve smagen af alle Bornholms våde varer; prøv smagen af alt fra Bornholmsk kildevand til håndbrygget øl, gedemælk, vandkefir, kryddersnaps, gin brygget på Bornholmsk natur, kaffe og mange andre dejlige våde varer. Der vil være workshops, rundvisninger, og spændende arrangementer, for eksempel DM i kryddersnaps, for både professionelle og amatører.

Spændende workshops

På workshoppen ”Noget i gære” kan du blive klogere på både kulturhistorien og fermenteringsteknikkerne bag, eksempelvis, øl, kefir og vin. - og du får kulturer med hjem, så du kan fermentere videre.

Du har også mulighed for at deltage i ”Når naturen kalder”, hvor bryggeren, kokken og naturvejlederen tager dig med ud på en ud i det grønne for at se nærmere på øens urter. Måske er du med til at sammensætte morgendagens smags-kombo!

Mere end en drikkefestival

Søndag er æblets dag, hvor Bornholms Madkulturhus Gaarden og landbrugsmuseet Melstedgård inviterer til en spændende dag med æblet i centrum - smagsprøver, boder, musik, rundvisninger og meget mere.

Festivalen har sit udspring i Svaneke, men med aktiviteter over hele øen i løbet af weekenden.

Se mere om festivalens program hos Destination Bornholm her: https://bornholm.info/drikkefestival/

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.