Bornholms nye badehotel


4 nætter inkl. færge med bil. Totalpris for 2 personer: 5.495,-

Bornholms nye badehotel

Bestil din ferie her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2018 til 26-09-2018

Fredensborg Badehotel byder på en lækker restaurant med havudsigt, udendørs spa og badebro

Dobbeltværelse med havudsigt

Flotte nye badeværelser på Fredensborg Badehotel

Bornholms nye badehotel
Det tidligere Radisson Blu hotel "Fredensborg Badehotel" på Strandvejen i Rønne genåbnede i april 2018 efter en omfattende renovering. Glæd dig til et lækkert badehotel med flotte værelser, en lækker restaurant og en imponerende havudsigt. Forvent ikke et gammeldags badehotel med sprossede vinduer og blå gardiner. Fredensborg Badehotel er et moderne badehotel indrettet i ny nordisk stil med flotte naturmaterialer. Alle værelser er totalrenoveret i 2017/2018 og indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow.

Dobbeltværelserne i dette tilbud har alle havudsigt. Du kan også vælge at bo i suiter eller ferielejligheder på Fredensborg Badehotel - ring 56 95 85 66, hvis du ønsker en tilbudspris for suiter eller ferielejligheder.

Restauranten fokuserer på franske lækkerier - nyd blandt andet den berømte fiskebuffet med et væld af frisk fisk, skaldyr og fiskeretter.  Vinkælderen byder på såvel klassiske som sjældne vine. Sæt dig godt til rette i restauranten. Nyd havudsigten og lad dig forkæle. Tag en tur til hotellets badebro hånd-i-hånd eller nyd hinanden og den skønne udsigt fra hotellets spabade. 

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* 4 eller 7 nætter i dobbeltværelse med havudsigt
* Stor morgenbuffet hver morgen
* Gratis cykelleje
* Færge Ystad-Bornholm med bil tur/retur
* Hvis I ønsker at flyve København-Bornholm i stedet for at sejle, er der er et tillæg på 1.000,- 
* Totalpris for 2 personer: 5.495,- eller tag 7 nætter for 7.995,-

Kulturuge Bornholm
Er du på Bornholm i perioden 14-23. september? Så skal du opleve Kulturuge Bornholm - se programavisen her.

Drikkefestival Bornholm - 27-30. september
Bornholm er ikke bare masser af lækker mad. Solskinsøen har også mange lokale producenter af spændende drikke - med og uden procenter. Men hvordan smager du egentlig på drikkevarer? Tag med til et hurtig kursus i smagssensorik - se programmet for Drikkefestival Bornholm her.

Ankomstdage
Hvis I vælger 4 nætter:
* I kan frit vælge ankomstdag

Hvis I ønsker 7 nætter:
* I kan ankomme på mandage, tirsdage, onsdage eller torsdage
* Ved ankomst på fredage, lørdage og søndage vil der være et tillæg på kr. 580,-

Vil du blive en dag mere?
Hvis du ønsker at forlænge dit ophold med 1 dag eller mere, koster det kr. 1.125,- per nat.

Nyd udsigten, en drink og hinanden i spabadene

Prøv den berømte og anmelderroste fiskebuffet

Slik sol på den hyggelige solterrasse med havudsigt

Restaurant med havudsigt
Fredensborg Badehotels nye restaurant ligger med skøn udsigt over havet - på de lune dage bliver restauranten udvidet til terrassen foran hotellet. Parasollerne på terrassen har indbygget varme, så du kan hygge dig på terrassen langt ud på aftenen. Maden er i topklasse, og det samme gælder hotellets betjening. Efter maden kan du tage din eneste ene i hånden og gå ned på hotellets badebro. Hør havets bølgeskvulp, mens solen går ned foran jer. Det er ferie!

Udendørs spa
Tag din eneste-en i hånden og dyp ned i det boblende vand i Fredensborg Badehotels nye udendørs spabade (aldersgrænse 16 år). Mærk hvordan spaens indbyggede massagefunktioner får din krop til at slappe helt af. Nyd havudsigten med en kølig drink i hånden.

Rønne er Bornholms kulturelle knudepunkt
Fredensborg Badehotel ligger på vandsiden af Strandvejen i Rønne. Fra hotellet går en sti ind til Rønne centrum, hvor du finder et væld af historiske købmandsgårde, velassorterede butikker og spændende museer. Oplev blandt andet det levende museum Hjorths Fabrik, hvor du kan se den kendte bornholmske keramik blive skabt på nært hold. Inkluderet i din pakke er også gratis cykelleje - tag en tur og nyd det skønne terræn.

Værelser med havudsigt
Fredensborg Badehotels nye indretning er designet af Bornholms førende designer, Pernille Bülow, som er også er kendt for sin glaskunst. Pernille Bülow har med stor succes tidligere designet en række andre feriesteder på Bornholm. Alle værelser blev renoveret i 2017-2018. Værelserne har en hyggelig indretning med farver præget af det omkransende hav og Bornholms natur. Badeværelserne er også renoveret i 2018 og har et moderne skandinavisk design. Værelserne i dette tilbud har alle havudsigt. Du kan også vælge at bo i en ferielejlighed - ring 56 95 85 66 for at få en tilbudspris, hvis du ønsker at bo i en ferielejlighed på Fredensborg Badehotel.

El-biler
Fredensborg Badehotel har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Vil du rejse med fly eller bus?
I tilbuddet er der inkluderet færgebillet Ystad-Rønne med bil tur/retur. Hvis du hellere vil rejse med bus eller fly til Bornholm, ordner vi også gerne det for dig. Mail info@teambornholm.dk eller ring til os på 56 95 85 66 og få et godt tilbud.

Andre gæster siger:

Lækker morgenmad

"Dejligt nyrenoveret hotel og værelse. Lækker morgenmad. Pålæg med mere fra lokale gårdbutikker. Rigtige tilpas blødkogte æg m.m."

Alex, 5-6-2018

Dejligt sted

"Dejligt sted med hotel og restaurant, lækker udsigt og ubeskrivelig god mad.
Jeg vil med glæde anbefale Fredensborg badehotel."

Phillip, 8-6-2018

Superlækkert badeværelse

"Sengene var fremragende og superlækkert badeværelse."

Per, 15-5-2018

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.