Efterårsferie med pool


Efterårsferie

Swimmingpool

Middelaldercenter

Storløkke Feriepark - 4 overnatninger for 3.995,-

Storløkke Feriepark i Allinge

Storløkke ligger tæt på Borgen Hammershus

I får gratis entre til Bornholms Middelaldercenter

Hyg jer i den overdækkede swimmingpool på Storløkke Feriepark

Børnene vil elske den store legeplads og hoppepuden

Indretningen af feriehusene i Storløkke Feriepark

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 31-10-2019

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 31-10-2019

Tag familien med til en skøn efterårsferie på Bornholm. I bor i et dejligt feriehus i Storløkke Feriepark i Allinge - tæt på mange af øens store seværdigheder - eksempelvis middeladerborgen Hammershus.

Storløkke Feriepark byder dig og din familie velkommen med flotte feriehuse - og masser af børneaktiviteter: Hoppepude, legeland, svævebane samt hockey- og beachvolleybane...og I skal også huske badebukserne, for Storløkke Feriepark har en overdækket/opvarmet swimmingpool (opvarmet i perioden frem til 1. november).

Inkluderet i efterårstilbuddet er en gratis entre til Bornholms Middelaldercenter, hvor I skal opleve livet i Middelalderen. Vidste du eksempelvis, at der allerede i Middelalderen var offentlig brugerbetaling? Man betalte selvfølgelig selv, hvis man skulle have hovedet hugget af hos bødlen - og man betalte gerne lidt ekstra for at sikre, at bødlen ramte rigtigt første gang...og så var der i øvrigt også altid krav om forudbetaling!

Glæd jer til en skøn ferie med masser af sjove oplevelser på Bornholm:

4 overnatninger inklusive færge med bil tur/retur:
Totalpris for op til 4 personer = 3.995,-

7 overnatninger inklusive færge med bil tur/retur:
Totalpris for op til 4 personer = 4.995,-

Ønsker du et større feriehus?
Feriehuset i tilbuddet er indrettet for 4 personer, således at der er ét soveværelse med to sengepladser, samt en sovesofa i stuen, hvor der kan sove to børn, således at I kan være 4 personer i alt. For en merpris på kr. 200 pr. dag kan du leje et større feriehus, hvor der er to soveværelser med i alt fire sovepladser, samt en sovesofa i stuen med to sovepladser, således at I kan være op til 6 personer i alt.

Prisen er inklusive:
* Dejligt feriehus på Storløkke Feriepark
* Færge Ystad-Rønne tur/retur med bil og op til 6 personer
* Rengøring ved ankomst og afrejse
* Strøm- og varmeforbrug
* Gratis afbestillingsforsikring
* Gratis guideture
* Gratis brug af swimmingpool og fællesaktiviteter på Storløkke Feriepark
* Gratis éntre til Bornholms Middelaldercenter
* Totalpris for op til 4 personer:
    4 nætter 3.995,- (4.795,- hvis I ønsker et større feriehus for 4-6 personer, således at I kan være op til 6 personer)
    7 nætter 4.995,- (6.395,- hvis I ønsker et større feriehus for 4-6 personer, således at I kan være op til 6 personer)

Ankomstdag
* Hvis du vælger 4 nætter, kan du frit vælge, hvilken ugedag at du vil ankomme på.
* Hvis du vælger 7 nætter, kan du også frit vælge, hvilken ugedag at du vil ankomme på, men hvis du ankommer på en lørdag, vil der være et færgetillæg på 300,-.

Færgetider
Færgen sejler fra Ystad i Sydsverige (kun 1 times kørsel fra Øresundsbroen). Du kan frit vælge mellem alle færgetider - det forudsætter blot, at der er ledige afgange. Når du bestiller, beder vi dig angive dine ønsker til færgetider (morgen, middag eller aften), så gør vi vores yderste for at opfylde dine ønsker.

Få mere at vide om Storløkke Feriepark
Storløkke Feriepark er en skøn og familievenlig feriepark, som hele familien kan glæde sig til. Læs mere om Storløkke Feriepark på fanerne ovenfor - eller tryk her for læse mere om feriehusene og det dejlige område omkring Storløkke Feriepark.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingsboksene på denne side - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så hjælper vi dig med at få nogle skønne feriedage på Bornholm. Du kan også maile til os på info@teambornholm.dk

Feriehusene i Storløkke Feriepark

Storløkke Feriepark - Alle feriehuse har en aflukket solterrasse

Kombineret køkken og spiseplads i feriehuset

Indretningen af stuen i feriehusene på Storløkke Feriepark

Feriehusene på Storløkke Feriepark ligger skønt i Allinge-Sandvig

Soveværelserne på Storløkke Feriepark

To børn kan sove på sovesofaen i stuen

Storløkke Feriepark. Allinge-Sandvig. Flotte feriehuse. Overdækket pool. God beliggenhed.
Storløkke Feriepark er en familievenlig feriepark beliggende i rolige omgivelser i Allinge. Nyd den flotte havudsigt fra centerbygningen. Mærk følelsen af ferie. Foran jer ligger den overdækkede swimmingpool, hoppepuden, svævebanen og den store legeplads - klar til underholdning.

Multi-arena
Glæd jer også til den flotte "multi-arena" med beachvolley-, hockey- samt fodboldbane. Mange sjove og glade ferieoplevelser venter jer.

Cykeltur
Har I lyst til en cykeltur langs kysten? Lej en cykel på Storløkke Feriepark - go tag på oplevelse. Cykelstien starter blot 100 meter fra Storløkke Feriepark. Læs mere om området ved Storløkke Feriepark her.

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 31-10-2019

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 31-10-2019

Indretning af feriehusene
De dejlige feriehuse er indrettet således: Entré, soveværelse med 2 senge, badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og soverum med to sovepladser (sovesofa), tv, køkken med el-komfur, køleskab med lille frostbox, kaffemaskine og elkogekedel. Lukket solgård/terrasse med havemøbler. 2/3 af husene på Storløkke Feriepark har trægulve, mens gulvene i den sidste 1/3 af husene er belagt med bornholmske klinker. Hvis du foretrækker én af gulvtyperne, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Større feriehus 
Hvis du ønsker et større feriehus, hvor I kan være op til 6 personer (2 soveværelser), er der et tillæg på 200,- pr. dag. Hvis du ønsker et større hus, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Beliggenhed
Ønsker du en særlig placering af dit hus - eksempelvis tæt på legepladsen eller parkeringspladsen - er du meget velkommen til at informere os om det i forbindelse med din bestilling, så gør vi vores yderste for at opfylde dit ønske.

Røgfrie feriehuse
Alle huse på Storløkke Feriepark er røgfrie.

Vil du have din hund med på ferie?
I nogle af feriehusene på Storløkke Feriepark er det tilladt at have hund. Grundet den extra rengøring koster det et tillæg på 250,-. Husk at orientere os allerede i forbindelse med din bestilling, hvis du vil medbringe din hund, så sørger vi for, at du får et hus, hvor hunde er tilladt.

Bestil din ferie nu
Vi har kun et begrænset antal feriehuse til denne tilbudspris. Bestil derfor din ferie allerede i dag ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu: 56 95 85 66.

Klippekysten foran Storløkke Feriepark

Stranden foran Storløkke Feriepark

Nyd en is på klipperne

Glæd dig til flotte panoramudsigter langs kysten

Sejl med de små turbåde langs kysten foran Hammershus

Tag på middelaldereventyr på Hammershus

Sandstrand og knejsende klipper

Storløkke Feriepark ligger i Allinge på Nordbornholm. Allinge var første rejsemål, da Bornholms turisme begyndte i starten af 1900-tallet. Strandene ved Allinge er ikke Bornholms største, men det er nogle af de mest hyggelige. Den særprægede og flotte kombination af sandstrand og knejsende klipper var formentlig også årsagen til, at såvel det danske som det tyske borgerskab strømmede til Allinge for hundrede år siden. 

Nordeuropas største borgruin
Lige udenfor Allinge ligger Hammerknuden med Nordeuropas største borgruin: Hammerhus. Glæd dig til sjove middelalderhistorier og en flot vandretur med skønne panoramaudsigter over kysten. Husk at inkluderet i din rejsepakke er gratis entre på Bornholms Middelaldercenter ved Østerlars, hvor I kan få endnu flere middelalderoplevelser.

Charmerende havneby
Selve Allinge er en charmerende havneby, hvor det summer af liv og stemning på de små cafeer ved havnen. Rundt om Allinge ligger mange af de seværdigheder og attraktioner, som er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget helt specielt. 

Krølle Bølle og rumskibene
Allinge og Nordbornholm er også hjem for Bornholms sagnfigur - den lille troldeunge "Krølle Bølle". Dine børn/børnebørn vil elske at få læst historier om Krølle Bølle og hans eventyrlige oplevelser. Om det er Krølle Bølle, der er på spil eller ej, er ikke til at sige, men i bogen "Det mystiske Danmark" er der mange beretninger om mystiske lysende genstande, som med høj fart bevæger sig henover himlen ved Allinge. Eksempelvis har en tysk turist set et tallerkenformet fartøj flyve ud fra Hammerknuden gennem en stor åbning, der pludselig viste sig i klippevæggen. Kort tid efter berettede flere lystsejlere at have set et tilsvarende fartøj flyve op fra havet ved Hammerknuden og fortsætte lodret op i himlen. I 2017 blev et kæmpe lyserødt rumskib - af flere forskellige personer - set flyve langs kysten ud for Allinge - læs mere på dette link fra TV2/Bornholm.

Spændende bådtur fra Hammerhavnen
Fra Hammerhavnen lidt nord for Allinge er det ikke rumskibe, men små hyggelige både, som tager jer på tur ned langs kysten. Set fra vandsiden bliver klippekysten endnu mere dramatisk. Når I passerer nedenfor den gamle borgruin Hammershus, vil du levende kunne forestille dig, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderens urolige Danmark. Oplevelserne bliver krydret af fortællinger fra skipperen - og det gør bestemt ikke oplevelserne mindre spændende.

Få gode idéer til skønne feriedage på Bornholm
Bestil din ferie nu - så kan du og familien allerede i dag begynde at glæde jer til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 31-10-2019

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 31-10-2019

Gratis guideture med Søren Sillehoved

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 31-10-2019

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 31-10-2019

Spændende historier
Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved. Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i at levere interessante fortællinger for både børn og voksne.

Guideture næsten hver dag
Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os, kan I komme gratis med på en af disse ture - husk blot at hente billetter i receptionen. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er I over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og GruppeserviceTurene foregår over hele Bornholm. I er meget velkomne til at spørge i receptionen, hvordan I nemmest kommer hen til turenes startsteder.

Bestil din ferie nu
Du bestiller din ferie på Storløkke Feriepark ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksene på denne side - eller ved at ringe til os nu på 56 95 85 66, så hjælper vi dig med at få en skøn efterårsferie på Bornholm.

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 31-10-2019

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 31-10-2019

Få gode idéer til skønne feriedage på Bornholm
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm

Storløkke Feriepark

Adresse
Storløkke Feriepark
Genvej 2-4
3770 Allinge
Reception-telefon: +45 5648 1179
Booking-telefon: +45 5695 8566

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade feriehuset kl. 10:00.

Allergivenlige feriehuse
Alle feriehuse er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge et feriehus, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere et allergivenligt feriehus til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du feriehuset til din rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Babypakke
Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter du i receptionen på Storløkke Feriepark. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med bestillingen af feriehuset.

Bestille flere huse på én gang
Ønsker du at bestille flere feriehuse på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af ét feriehus via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange feriehuse som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere feriehusene så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Cykeludlejning
Du kan leje cykler i receptionen. Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 80 DKK
· 2 dage: 155 DKK
· 3 dage: 200 DKK
· Ekstra dag: 40 DKK
· Hjelm: 25 DKK pr. person

Dyner/Sengelined
Der er dyner og hovedpuder i feriehuset. Sengelinned og håndklæder beder vi dig venligst om at medbringe. Alternativt kan du leje det i receptionen for 90 DKK for sengetøj og 30 DKK for håndklæder. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Handicapforhold
Feriehusene har døre med tilstrækkelig dørbredde til kørestole, og der er ingen trin i feriehuset. Ligeledes har badeværelset tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol. Ud til gårdhaven er der imidlertid trin, ligesom der er trin/trapper i området ved Storløkke Feriepark. Efter vores vurdering er naboferiestedet - Feriecenter Æblehaven - derfor bedre egnet, hvis du er kørestolsbruger.

Hunde og Katte
Hunde og katte er meget velkomne på Storløkke Feriepark. En del af vores huse er således forbeholdt gæster med hunde eller katte. Ved din bestilling af feriehuset beder vi dig orientere os, såfremt du medbringer din 4-benede ven. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 250,- at tage din hund eller kat med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Indkøb
Netto og Superbrugsen er de nærmeste indkøbsmuligheder, og begge butikker ligger i Allinge centrum, som er cirka 1.400 meter fra Storløkke Feriepark.

Internet
Der er gratis trådløs internetadgang i alle huse på Storløkke Feriepark. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Feriehusene i Storløkke Feriepark har et veludstyret køkken. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Multiarena
Storløkke Feriepark har en skøn multiarena med hockey-, fodbold-, basket- og beachvolleybane. Du kan gratis låne stave, bolde med videre i receptionen.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Storløkke Feriepark. Hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid, sørger vi for at orientere dig om, hvordan du får din nøgle. Det er således ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen til Storløkke Feriepark.

Parkering
Der er gratis parkering på Storløkke Feriepark. Feriehusene ligger placeret 10-100 meter fra parkeringspladsen. Hvis du ønsker en speciel placering af dit feriehus, beder vi dig orientere os, når du bestiller din ferie.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre dit feriehus ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at huset er ordentlig rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Rengøringsbetalingen er inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort. På Storløkke Feriepark tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Strygejern
Du kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Telefonnumre
Storløkke-booking: +45 5695 8566

Vaskemaskine og Tørretumbler
Hvis du får behov for at vaske, har du mulighed for at leje adgang til vaskemaskine samt tørretumbler på Storløkke Feriepark.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie på Storløkke Feriepark ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vejbeskrivelse

Vejbeskrivelse fra færgen i Rønne til Storløkke Feriepark

Kystvejen (den flotteste vej)
* Når du kommer udfra færgen i Rønne, skal du følge skiltene mod Hasle og Allinge.
* Under hele turen vil du på din venstre side have en flot udsigt udover havet.
* På næsten hele turen skal du blot køre lige ud, og de få steder, hvor du skal dreje, er der gode skiltehenvisninger.
* Lige efter byskiltet i Allinge, ligger der en Circle K benzintank. Drej til højre ad Tejnvej lige efter benzintanken.
* Efter 250 meter kommer vejen "Genvej", hvor Storløkke Feriepark ligger, på din højre hånd.
* God ferie!
* Samlet distance: 27,0 kilometer

Landevejen (den korteste vej)
* Når du kommer ud fra færgen i Rønne, skal du følge skiltene mod Hasle og Allinge.
* Drej ad ved Nordre Kystvej (1,4 kilometer)
* Ved rundkørslen tager du den 3. vej i rundkørslen ad Haslevej (3,2 kilometer)
* Fortsæt lige ud ad Åbyvej (3,7 kilometer)
* Fortsæt lige ud ad Svalhøjvej (1,3 kilometer)
* Drej til højre ad Simblegårdsvej (1,2 kilometer)
* Drej til venstre ad Rosendalevej (4,8 kilometer)
* Drej til højre ad Knarregårdsvej (0,4 kilometer)
* Drej til venstre ad Rønnevej (5,8 kilometer)
* Drej til højre ad Genvej (0,1 kilometer) - her er Storløkke Feriepark. God ferie!
* Samlet distance: 22,3 kilometer

Adressen til Storløkke Feriepark er: Genvej 2-4, 3770 Allinge

Få gode idéer til skønne feriedage på Bornholm
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 31-10-2019

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 31-10-2019

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.