Efterårsferie med pool


Efterårsferie

Swimmingpool

Middelaldercenter

Storløkke Feriepark - 4 overnatninger for 3.795,-

Bestil din ferie her

Mulig ankomstperiode: 21-10-2018 til 30-10-2018

Tag familien med til en skøn efterårsferie på Bornholm. I bor i et dejligt feriehus i Storløkke Feriepark på Nordbornholm - tæt på mange af øens store seværdigheder som ex borgen Hammershus.

Storløkke Feriepark byder jer velkommen med masser af børneaktiviteter: Hoppepude, legeland, svævebane samt hockey- og beachvolleybane...og I skal også huske badebukserne, for Storløkke Feriepark har en overdækket/opvarmet swimmingpool.

Inkluderet i jeres tilbud er en gratis entre til Bornholms Middelaldercenter, hvor I skal opleve livet i Middelalderen. Vidste du eksempelvis, at der allerede i Middelalderen var offentlig brugerbetaling? Man betalte selvfølgelig selv, hvis man skulle have hovedet hugget af hos bødlen...og der var altid forudbetaling! Glæd jer til en skøn ferie med masser af oplevelser:

4 overnatninger inklusive færge med bil tur/retur:
Totalpris for op til 4 personer = kr. 3.795,-

Hvis I ønsker et større feriehus,
hvor I kan være op til 6 personer (2 soveværelser), 

er der et tillæg på kr. 500, således at totalprisen bliver kr. 4.295,-

 

Prisen er inklusive:
* 4 nætter i dejligt feriehus på Storløkke Feriepark
* Færge Ystad-Rønne tur/retur med bil og op til 6 personer (eventuelt weekend-tillæg på færgen er også inkluderet). Hvis I er 6 personer, skal mindst en af jer være under 12 år.
* Rengøring ved ankomst og afrejse
* Strøm- og varmeforbrug
* Gratis afbestillingsforsikring
* Gratis guideture
* Gratis brug af swimmingpool og fællesaktiviteter på Storløkke Feriepark
* Gratis éntre til Bornholms Middelaldercenter
* Totalpris for op til 4 personer: 3.795,-

Kunne I tænke jer mere end 4 nætter
Bornholm byder på masser af oplevelser, så måske har I lyst til mere end 4 nætter? I kan tilkøbe extra nætter for 500,- pr. nat. Hvis I ønsker extra nætter, skal I blot oplyse det i kommentarfeltet, når I bestiller.

Færgetider
Færgen sejler fra Ystad i Sydsverige (kun 1 times kørsel fra Øresundsbroen). I kan se færgetiderne på dette link. I kan frit vælge mellem færgetider, som I kan tænke jer - det forudsætter blot, at der er ledige afgange. Når I bestiller, beder vi jer angive jeres ønsker til færgetider (morgen, middag eller aften), så gør vi vores yderste for at opfylde jeres ønsker.

Storløkke Feriepark
Storløkke Feriepark er en skøn og familievenlig feriepark, som hele familien kan glæde sig til. Nedenfor ser I billeder fra ferieparken - og på fanerne herunde kan I læse mere om feriehusene og det dejlige område omkring.

Prøv hoppepuden i Storløkke Feriepark

Masser af spændende aktiviteter for børn

Storløkke Feriepark

Storløkke Feriepark. Allinge-Sandvig. Flotte feriehuse. Overdækket pool. God beliggenhed.
Storløkke Feriepark er en familievenlig feriepark beliggende i rolige omgivelser i Allinge. Nyd den flotte havudsigt fra centerbygningen. Mærk følelsen af ferie. Foran jer ligger den overdækkede swimmingpool (opvarmet 8. april til 22. oktober), hoppepuden, svævebanen og den store legeplads - klar til underholdning.

Multi-arena
Glæd jer også til den flotte "multi-arena" med beachvolley-, hockey- samt fodboldbane. Mange sjove og glade ferieoplevelser venter jer.

Cykeltur
Har I lyst til en cykeltur langs kysten og de bølgende kornmarker? Cykelstien starter 100 meter fra Storløkke Feriepark.

Feriehuse

Slap af på terrassen

Kombineret køkken og spiseplads

Hyggelig stue

Sofa og fjernsyn

Soveværelse for to

Sovesofa

Bestil din ferie her

Mulig ankomstperiode: 21-10-2018 til 30-10-2018

Få gode idéer til skønne feriedage på Bornholm
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Indretning af feriehusene
De dejlige feriehuse er indrettet således: Entré, soveværelse med 2 senge, badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og soverum med to sovepladser (sovesofa), tv, køkken med el-komfur, køleskab med lille frostbox, kaffemaskine og elkogekedel. Lukket solgård/terrasse med havemøbler. 2/3 af husene på Storløkke Feriepark har trægulve, mens gulvene i den sidste 1/3 af husene er belagt med bornholmske klinker. Hvis du foretrækker én af gulvtyperne, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Mulighed for større feriehus
For et tillæg på 500,- har du mulighed for at få et større hus, hvor der er to soveværelser. Hvis du ønsker et større hus, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Beliggenhed
Ønsker du en særlig placering af dit hus - eksempelvis tæt på legepladsen eller parkeringspladsen - er du meget velkommen til at informere os i forbindelse med din booking. Så vil vi gøre vores yderste for at opfylde dit ønske.

Røgfrie feriehuse
Alle huse på Storløkke Feriepark er røgfrie.

Bestil din ferie nu
Vi har kun et begrænset antal feriehuse til denne tilbudspris. Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu: 56 95 85 66.

Prøv Tovbanen der lader dig svæve over Opalsøen

Spis røgede sild på Nordbornholms Røgeri

Slik sol på stranden med navnet Næs

Oplev Hammershus i aftensolen

Sandstrand og knejsende klipper

Storløkke Feriepark ligger i Allinge på Nordbornholm. Allinge var første rejsemål, da Bornholms turisme begyndte i starten af 1900-tallet. Strandene ved Allinge er ikke Bornholms største, men det er nogle af de mest hyggelige. Den særprægede og flotte kombination af sandstrand og knejsende klipper var formentlig også årsagen til, at såvel det danske som det tyske borgerskab strømmede til Allinge for hundrede år siden. 

Nordeuropas største borgruin
Lige udenfor Allinge ligger Hammerknuden med Nordeuropas største borgruin: Hammerhus. Glæd jer til vandreture med en mageløs panoramaudsigt. Og for de modige kan panoramaudsigten byttes ud med en svævetur i Danmarks længste svævebane...

Charmerende havneby
Selve Allinge er en charmerende havneby. Der er en årlig Jazz Festival, kræmmer-markeder, byfester og omkring havnen summer de små cafeer af liv og stemning. Rundt om Allinge ligger mange af de seværdigheder og attraktioner, som er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget helt specielt. 

Krølle Bølle og de flyvende tallerkner
Allinge og Nordbornholm er også hjem for Bornholms sagnfigur - den lille troldeunge "Krølle Bølle". Hvis I har børn med på ferien, vil de elske at få læst historier om Krølle Bølle og hans eventyrlige oplevelser. Om det er Krølle Bølle, der er på spil eller ej, er ikke til at sige, men i bogen "Det mystiske Danmark" er der mange beretninger om mystiske lysende genstande, som med høj fart bevæger sig henover himlen på Nordbornholm. Eksempelvis har en tysk turist set et tallerkenformet fartøj flyve ud fra Hammerknuden gennem en stor åbning, der pludselig viste sig i klippevæggen. Kort tid efter berettede flere lystsejlere at have set et tilsvarende fartøj flyve op fra havet ved Hammerknuden og fortsætte lodret op i himlen, indtil de tabte det af syne.

Spændende bådtur fra Hammerhavnen
Fra Hammerhavnen lidt nord for Allinge er det ikke rumskibe, men små hyggelige både som tager jer på tur ned langs kysten. Set fra vandsiden bliver klippekysten endnu mere dramatisk. Når I passerer nedenfor den gamle borgruin Hammershus, vil I levende kunne forestille jer, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderens urolige Danmark. Oplevelserne bliver krydret af fortællinger fra jeres bådfører - og det gør bestemt ikke oplevelserne mindre spændende.

Få gode idéer til skønne feriedage på Bornholm
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil din ferie her

Mulig ankomstperiode: 21-10-2018 til 30-10-2018

Gratis guideture med Søren Sillehoved

Bestil din ferie her

Mulig ankomstperiode: 21-10-2018 til 30-10-2018

Spændende historier
Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i  levere interessante fortællinger for både børn og voksne.

Guideture næsten hver dag
Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse ture - husk blot at hente billetter i receptionen. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er I over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og GruppeserviceTurene foregår over hele Bornholm. I er meget velkomne til at spørge i receptionen, hvordan I nemmest kommer hen til turenes startsteder.

Bestil din ferie
I kan bestille jeres ferie via bestillingsboksene øverst på denne hjemmeside - men I er også meget velkomne til at ringe til os: 56 95 85 66. Vi sidder klar på telefonen nu.

Storløkke Feriepark

Adresse
Storløkke Feriepark
Genvej 2-4
3770 Allinge
Reception-telefon: +45 5648 1179
Booking-telefon: +45 5695 8566

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade feriehuset kl. 10:00.

Allergivenlige feriehuse
Alle feriehuse er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge et feriehus, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere et allergivenligt feriehus til dig.

Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har I feriehuset til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis I ankommer sent om aftenen.

Babypakke
I kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn m/kaleche hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter I i receptionen på feriestedet. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres booking.

Bestille flere huse på én gang
Ønsker I at bestille flere feriehuse på én gang, skal I blot lave en almindelig bestilling af ét feriehus via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange feriehuse som I ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af jeres bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere feriehusene så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder jer venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 14 dage efter, at I har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet skal være os i hænde senest 4 uger før jeres ankomst. Såfremt I bestiller sent, således at der er under 4 uger til jeres ankomst, aftaler vi betalingsdatoen med jer.

Bus på Bornholm
Hvis I ønsker at køre med bus til Storløkke Feriepark, skal I anvende busrute 2. Busrute 2 starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested 200 meter fra Storløkke Feriepark.

I kan også anvende busrute 1, som har stoppested 400 meter fra Storløkke Feriepark.

Når I kører retur fra Storløkke Feriepark til Rønne, kan I bruge busrute 4.

Køretid fra Rønne til Storløkke Feriepark:
* Busrute 1 tager cirka 45 minutter
* Busrute 2 tager cirka 50 minutter

For begge busruter gælder, at I ved påstigningen skal huske at sige, at I ønsker at stå af ved Storløkke Feriepark i Allinge.

Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder I her: www.bat.dk.

Cykeludlejning
I kan leje cykler i receptionen.

Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 80 DKK
· 2 dage: 155 DKK
· 3 dage: 200 DKK
· ekstra dag: 40 DKK
· Hjelm: 25 DKK pr. person

Dyner/Sengelined
Der er dyner og hovedpuder i feriehuset. Sengelinned og håndklæder beder vi jer venligst om at medbringe. Alternativt kan I leje det i receptionen for 85 DKK for sengetøj og 25 DKK for håndklæder. Husk gerne at forudbestille, hvis I ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Handicapforhold
Feriehusene har dørene tilstrækkelig dørbredde til kørestole, og der er ingen trin i feriehuset. Ligeledes har badeværelset tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol. Ud til gårdhaven er der imidlertid trin, ligesom der er trin/trapper i området ved Storløkke Feriepark. Efter vores vurdering er Hasle Feriepark og Feriecenter Æblehaven derfor bedre egnede for kørestolsbrugere.

Hunde og Katte
Hunde og katte er meget velkomne på Storløkke Feriepark. En del af vores huse er således forbeholdt gæster med hunde eller katte. Vi beder jer ved jeres booking gøre os opmærksom på såfremt I medbringer jeres 4-benede venner. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det jer 250 DKK at tage jeres hund eller kat med. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - I skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når I "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Indkøb
På Storløkke Feriepark finder I en kiosk, hvor der er et mindre sortiment af dagligvarer og husholdningsting. Åbningstiderne er 07:30 til 10:30 og 15:00 til 19:00. Udenfor sæsonen kan åbningstiderne være lidt kortere.

Hvis I har behov for større indkøb, ligger Allinge centrum 800 meter væk. Her finder I blandt andet Netto og Superbrugsen.

Internet
Der er gratis trådløs internetadgang i alle huse på Storløkke Feriepark. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere.
Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor,
at du medbringer eget mobilt bredbånd.
Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Feriehusene i Storløkke Feriepark har et veludstyret køkken. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Multiarena
Storløkke Feriepark har en skøn multiarena med hockey-, fodbold-, basket- og beachvolleybane. I kan gratis låne stave, bolde med videre i receptionen.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Storløkke Feriepark. Hvis I ankommer udenfor receptionens åbningstid, vil der på indgangsdøren til receptionen hænge en velkomsthilsen med jeres navn påført. I denne kuvert ligger jeres nøgle samt information om, hvilket hus I skal bo i.

Parkering
Der er gratis parkering på Storløkke Feriepark. Feriehusene ligger placeret 10-100 meter fra parkeringspladsen. Hvis I ønsker en speciel placering af jeres feriehus, beder vi jer orientere os, når I bestiller jeres ferie.

Pensionistrabat
Som pensionister har I mulighed for at opleve Bornholm til nogle helt særlige priser. Når I bestiller ophold inklusive færgetransport med bil, skal I blot markere i bookingfeltet, at I ønsker en "Pensionistbil-billet", så får I en færgebillet til en særligt rabatteret pris. Der er følgende regler for, at kunne opnå pensionistrabatten:
* Mindst én af rejsedeltagerne skal være pensionist eller førtidspensionist
* I må maksimalt være to personer i bilen (der må dog også gerne være op til tre børn under 11 år med i bilen).
* Pensionistrabatten kan ikke opnås på tilbudsrejser, hvor der i forvejen er givet rabat på færgebilletten (tilbudsrejser er de rejser, som står på forsiden af vores hjemmeside).

Bemærk venligst, at færgeselskabet kan have begrænsninger på antallet af pensionistbilletter på udvalgte afgange.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres hus ved ankomst/afrejse - så er I altid sikre på, at huset er ordentlig rengjort ved jeres ankomst, og I er for arbejdet med selv at gøre rent inden jeres afrejse. Rengøringsbetalingen er inkluderet i jeres lejepris. I skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen.

Ved jeres afrejse beder vi jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

På Storløkke Feriepark tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for jer.

Telefonnumre
Storløkke-booking: +45 5695 8566
Storløkke-reception: +45 5648 1179

Vaskemaskine og Tørretumbler
Hvis I får behov for at vaske, har I mulighed for at leje vores vaskemaskine samt tørretumbler.

Få gode idéer til skønne feriedage på Bornholm
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm

Bestil din ferie her

Mulig ankomstperiode: 21-10-2018 til 30-10-2018

Vejbeskrivelse

Vejbeskrivelse fra færgen i Rønne til Storløkke Feriepark

Kystvejen (den flotteste vej)
* Når I kommer udfra færgelejet, skal I følge skiltene mod Hasle og Allinge.
* Under hele turen vil I på jeres venstre side have en flot udsigt udover havet.
* På næsten hele turen skal I blot køre lige ud, og de få steder, hvor I skal
   dreje, er der gode skiltehenvisninger.
* Når I kommer ved Shell benzintanken i Allinge, drejer I mod Olsker (før
   benzintanken).
* Storløkke Feriepark ligger ligger cirka 150 meter længere fremme på jeres
   venstre side. Er I kommet til at køre forbi Shell benzintanken,
   skal I blot dreje til højre ad Tejnvej 50 meter efter benzintanken. Herefter
   vil Storløkke Feriepark komme på jeres højre hånd 300 meter længere
   fremme.
* God ferie!
* Samlet distance: 27,0 kilometer

Landevejen (den korteste vej)
* Når I kommer udfra færgelejet, skal I følge skiltene mod Hasle og Allinge.
* Drej ad ved Nordre Kystvej (1,4 kilometer)
* Ved rundkørslen tager I den 3. vej i rundkørslen ad Haslevej (3,2 km.)
* Fortsæt lige ud ad Åbyvej (3,7 kilometer)
* Fortsæt lige ud ad Svalhøjvej (1,3 kilometer)
* Drej til højre ad Simblegårdsvej (1,2 kilometer)
* Drej til venstre ad Rosendalevej (4,8 kilometer)
* Drej til højre ad Knarregårdsvej (0,4 kilometer)
* Drej til venstre ad Rønnevej (5,8 kilometer)
* Drej til højre ad Genvej (0,1 kilometer) - her er Storløkke Feriepark. God
   ferie!
*Samlet distance: 22,3 kilometer

Adressen til Storløkke Feriepark er: Genvej 2-4, 3770 Allinge

Få gode idéer til skønne feriedage på Bornholm
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm

Bestil din ferie her

Mulig ankomstperiode: 21-10-2018 til 30-10-2018

Børneklub

Prøv ansigtsmaling

Børneklub
I ugerne 26-32 holder vi to gange om ugen juniorklub for vores små gæster i Storløkke Feriepark. Med følgeskab af vores aktivitetsledere får alle deltagere  (voksne er også velkomne) mulighed for at opleve Bornholms natur på en sjov og anderledes måde.

Alle aktiviteter tager udgangspunkt i naturen omkring Storløkke Feriepark, og temaerne varierer fra alt mellem fisketure, snobrødsbagning og til at finde tryllesten på stranden.

Arrangementerne er selvfølgelig gratis for vore gæster.

Udenfor ugerne 26-32 er der ikke børneklub, men der er stadig mange andre aktiviteter for børnene - eksempelvis strandture, skovture, swimmingpool, legeland, hoppeborg, svævebane og multiarena - for blot at nævne nogle. Og masser af nye legekammerater!

 

Cykelture

Cykelture
Bornholm har et velfungerende net af cykelstier. 100 meter fra Storløkke Feriepark finder I den første cykelsti. Stierne fører jer ad de små veje, hvor biler er undtagelsen og flotte naturoplevelser er hovedreglen.

Prøv at køre ind i landet på en sommerdag og oplev de bølgende gule kornmarker. Turen går op ad bakke - men det drager I fordel af, når turen går hjemad. Her kan I nærmest sætte cyklen i frigear, mens I langsomt trillende nyder udsigten over havet og Allinge by.

Cykelstierne ved Storløkke Feriepark kan også føre jer ned eller op langs kysten - på begge ruter har I havet tæt ved jer. Gør et stop ved en af de mange naturpladser. Mærk stilheden. Nyd den flotte udsigt. Det er ferie!

Såfremt I ikke selv medbringer cykler, kan I selvfølgelig leje dem på Storløkke Feriepark.

Golf

Spil golf med udsigt til Østersøen

Golf
Det er ikke kun naturen på Bornholm, som er flot og særpræget. Solskinsøen byder også på 4 golfbaner med oplevelser ud over det sædvanlige. Banerne er flot placeret mellem bakker, klipper, skove, åløb og søer. Der er udfordringer for alle handicapniveauer.

Blandt andet har flere internationale golfmagasiner i høje toner rost de to golfbaner i Rø, som ligger blot 10 kilometer fra Storløkke Feriepark.

Naturvejleder

Naturvejleder Søren Sillehoved er populær blandt gæsterne

Naturvejleder
Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i  levere interessante fortællinger for både børn og voksne.

Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse ture - husk blot at hente billetter i receptionen. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er I over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og Gruppeservice.

Turene foregår over hele Bornholm. I er meget velkomne til at spørge i receptionen, hvordan I nemmest kommer hen til turenes startsteder.

Lystfiskeri

Lystfiskeri
Med sin meget varierende kyststrækning er Bornholm et eldorado for lystfiskere året rundt. Fra kysten på Nordbornholm er der fine chancer for at dyste med en havørred, og hvis lysten er til fiskeri fra båd, er der gode muligheder for såvel trolling efter laks som torskepilkning. I sommerperioden trækker store mængder af hornfisk forbi Allinge, og det giver gode fangstmuligheder for store og små.

Husk at at have grillen klar, når junior vender hjem med dagens fangst...

I receptionen på Storløkke Feriepark kan I få tip og gode idéer om de lokale fiskesteder.

Grillaften

Grillaften
I juli måned holder vi en ugentlig grillaften. I kan selv medbringe kød samt tilbehør - vi har grillen tændt fra kl. 18:00. Med eftermiddags-solens stråler på terrassen er der lagt op til en hyggelig aften. Børnene er meget velkomne til at deltage - men det er ikke sikkert, at I ser så meget til dem, for terrasseområdet ligger blot 50 meter fra det store legeområde med de mange nye legekammerater...

I har dog gode grillmuligheder alle dage - dels kan I grille i feriehusets dejlige gårdhaver, og dels er I også meget velkomne i vores hyggelige "klippe-hule", som vi har indrettet med grillplads og bænke.

Vandreture

Kyststien

Storløkke Feriepark ligger midt i Nordbornholms flotte natur og er derfor også et godt udgangspunkt for gæster, som holder af vandreture i naturen. Vi vil særligt anbefale følgende ture:

Kyststien
900 meter fra Storløkke Feriepark starter den gamle kystredningssti. Hvis I følger stien sydpå, vil I opleve en meget flot del af Bornholm. Hser går strand, klipper og natur op i en højere enhed. På en lun sommerdag, hvor naturen og dyrelivet er aktivt, er turen en speciel oplevelse, men på en vindfyldt aftentur om foråret eller efteråret er turen næsten endnu flottere. Bølgerne skummer vildt om klipperne, og mens vinden suser, lever man sig hurtigt tilbage til dengang, da kystredningsstien havde sin oprindelige funktion. Mange dramatiske forlis og skæbner er sket på denne kyststrækning. Og ikke altid var befolkningen lige behjælpelig - vraggodset kunne i gamle dage være en væsentlig indtægtskilde, og så kunne lokalbefolkningen jo "komme til" at lave falske signaler, hvorved skibene gik på grund.

Hammeren
Blot tre kilometer fra Storløkke ligger Hammerknuden. Her møder I en enestående natur og nogle fantastiske udsigtsmuligheder over havet og resten af Nordbornholm. Udover naturoplevelserne skal I også huske at opleve:

Hammershus: Nordeuropas største borgruin. Med sin beliggenhed højt oppe på Hammerknuden og med de stejle klipper ned til havet, kræver det ikke megen fantasi at forestille sig, hvilken magt beboerne på Hammershus havde i Middelalderen. Hammershus var da også i mange århundreder magtens centrum på Bornholm. Et besøg på Hammershus er en spændende oplevelse for både børn og voksne.

Hammersøen: I starten af 1900-tallet var stenbrydning en vigtig industri på Bornholm, og der blev eksporteret store mængder af de flotte bornholmske granitsten. Industrien er nu ophørt, men i landskabet omkring Hammeren kan I opleve sporene de flotte søer med et imponerende dyre- og planteliv.

Krølle Bølle: Bornholms sagnfigur den lille trold Krølle Bølle bor efter sigende i Langebjerget ved Hammeren. Historierne om Krølle Bølle kan få ethvert barn til at spidse ørene det er hyggelige og rare eventyr, som børnene vil høre igen og igen.

Allinge Gamle Bydel
Hvis I går ned til stranden foran Storløkke Feriepark og drejer mod Nord (til venstre), finder I Allinges gamle bydel med charmerende bindingsværkshuse og flotte knejsende stokroser. Mens I går gennem den gamle bydel og nyder stilheden og husene, vil duften af røget sild langsomt komme jer i møde. På havnen i Allinge finder I nemlig to af Bornholms bedste silderøgerier, hvor I har mulighed for at smage Bornholms nationalret en røgede sild.

Bestil din ferie her

Mulig ankomstperiode: 21-10-2018 til 30-10-2018

Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.