Familieferie ved stranden

 
Fra 3.749,- for 4 nætter
inkl. færge med bil. Totalpris for 4 personer.

Dueodde Badehotel - Familieferie ved stranden

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Dueodde Badehotel

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* Dejlig ferielejlighed på Dueodde Badehotel
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur
* Strømforbrug
* Rengøring ved ankomst og afrejse
* Gratis guideture
* Gratis afbestillingsforsikring
* Totalpris for 4 personer: 4 nætter fra 3.749,- eller tag 7 nætter fra 4.567,-. 
* Prisen er et eksempel, hvis du ankommer 3. september, men du kan selvfølgelig også ankomme på andre dage. Se din pris ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side.

Færgetider
Når du bestiller, beder vi dig oplyse dine ønsker til færgetider (morgen, middag eller aften), så gør vi vores yderste for at opfylde dine ønsker.

Få mere information om Dueodde Badehotel
På fanerne herunder kan du læse mere om Dueodde Badehotel og området omkring.

Bestil din ferie
Du kan bestille din ferie via bestillingsboksen øverst på denne hjemmeside - men du er også meget velkommen til at ringe til os: 56 95 85 66. Vi sidder klar på telefonen nu.

 

Dueodde. Strand så langt øjet rækker. Dejlige ferielejligheder

Byg et sandslot på stranden

Kilometervis af fint sand

Dueodde Badehotel - stuen

Dueodde Badehotel - køkkenet

Dueodde Badehotel - spisebordet

Dueodde Badehotel - soveværelset

Dueodde er en af Europas bedste badestrande. Kilometervis af kridhvidt sand, så langt øjet rækker. Dueodde Ferielejligheder er beliggende i hyggelige omgivelser med egen fyrreskov og dejlige klitarealer - og ikke mindst lige ved den lækre sandstrand.

Dejlige ferielejligheder
Dueodde Badehotel byder dig velkommen med dejlige ferielejligheder for 2-4 personer. Lejlighederne er indrettet således: Éntre med indgang til badeværelse. Soveværelse med to senge. Kombineret soveværelse og stue med sovesofa (2 sovepladser) samt veludstyret køkken. Der er fjernsyn og radio i alle lejligheder. Lejlighederne er lyse og velindrettede, og har enten terrasse eller balkon, hvorfra der er rig mulighed for at nyde, at Bornholm er det sted i Danmark, som har flest solskinstimer. 

Morgenmad
I perioden fra 1. juni til 31. august har I mulighed for at tilkøbe morgenmad den lille hyggelig cafe, som ligger på Dueodde Badehotel.

Hund
I nogle af vores ferielejligheder er det tilladt at medbringe hund. Såfremt du ønsker at medbringe din hund, er det således muligt, hvis du oplyser det i forbindelse med din bestilling. Der vil være ekstra rengøringsgebyr på kr. 250.

Skov og strand
Hvis du elsker skov og strand, er Dueodde Badehotel det rigtige valg for dig. 

Bestil din ferie
Du kan bestille din ferie via bestillingsboksen øverst på denne hjemmeside - men du er også meget velkommen til at ringe til os: 56 95 85 66. Vi sidder klar på telefonen nu.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Dueodde Badehotel - I området

Historiske bunkers

Tag en cykeltur

Bornholmertårnet og Dueodde Fyrtårn

Kejser Napoleon
Dueodde er Bornholms sydligste punkt. Kilometervis af sandstrand ligger klar til strandlege. Vandet er klart, og sandet er så fint, at det helt frem til 1800-tallet blev brugt i timeglas. Napoleon skulle have været blandt brugerne af sandet fra Dueodde.

Nyd udsigten
Dueodde er en mini-by med restaurant, små butikker og selvfølgelig den kendte is-kiosk, som frister med lækre is hele sommeren.

Motion
Er du til motion, ligger Dueodde Fyrtårn klar til bestigning. 198 trin fører jer til toppen, hvor du har en fantastisk udsigt over havet og hele Sydbornholm.

18-hullers golfbane
Dueodde er også kendt for sin 18-hullers golfbane samt som løberute under Etape Bornholm - det berømte marathonløb over 5 dage, hvor sand-ruten på Dueodde er en af de hårdeste etaper. Hvis du kan lide at løbe, er Etape Bornholm en fantastisk oplevelse - men det er også en stor oplevelse at betragte de næsten 2.000 deltagere kæmpe sig vej gennem sandklitterne.

Kanoner og Bunkers
Prøv en skovtur langs de hyggelige skovstier. Dueodde Badehotel er omgivet af en flot fyrreskov. Godt gemt inde i skoven finder du to tyske kanonstillinger fra 2. verdenskrig. Dengang var her ingen skov, og med tilsvarende kanonstillinger i Østpreussen på den anden side af Østersøen var det tanken, at tyskerne skulle beherske indsejling til de russiske Østersøhavne. De meget kraftige kanoner kom dog aldrig i brug, men de metertykke bunkers vil de næste mange hundrede år vidne om en uhyggelig tid. Uanset uhyggen er de to bunkers dog en spændende oplevelse.

Snup en cykeltur
Bornholm har et vidtforgrenet net af cykelstier, som starter lige ved Dueodde Badehotel. Lej en cykel hos os og oplev de bølgende kornmarker på vejen til det lille hyggelige fiskerleje Snogebæk cirka 6 kilometer fra Dueodde. Her er der oplevelser for såvel øje som mund. Kjærstrup Chokolade frister med håndlavet chokolade. Prøv også den meget roste Boisen Is.

Hyggelige cafeer og spændende butikker
Snogebæk byder endvidere på hyggelige cafeer, spændende butikker, silderøgeri, kunsthåndværkere samt ugentlige kræmmermarkeder.

Bestil din ferie
Du kan bestille jeres ferie via bestillingsboksen øverst på denne hjemmeside - men du er også meget velkomne til at ringe til os: 56 95 85 66. Vi sidder klar på telefonen nu.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Gratis Guideture med Søren Sillehoved

Populære guideture

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Spændende historier
Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i levere interessante fortællinger for både børn og voksne.

Guideture næsten hver dag
Der er guideture næsten hver dag i perioden påske til efterårsferien. Som gæster hos os kan du komme gratis med på en af disse ture - husk blot at hente billetter i receptionen. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Turene foregår over hele Bornholm. Du er meget velkommen til at spørge i receptionen, hvordan du nemmest kommer hen til turenes startsteder.

Bestil din ferie
Du kan bestille jeres ferie via bestillingsboksen øverst på denne hjemmeside - men du er også meget velkomne til at ringe til os: 56 95 85 66. Vi sidder klar på telefonen nu.

Billeder fra Bornholm

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Christiansøfarten i Gudhjem

Gudhjem Havn

Nyd klipperne

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Hammershus

Klippeformationen Løvehovederne

Hammerhavnen

Melstedgaard Landbrugsmuseum

Dueodde

Østerlars Rundkirke

Helligdommen

Bestil din ferie
Du kan bestille din ferie via bestillingsboksen øverst på denne hjemmeside - men du er også meget velkommen til at ringe til os: 56 95 85 66. Vi sidder klar på telefonen nu.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.