Ferie alene - i fællesskab


Totalpris for 1 person: 3 nætter i enkeltværelse 4.595,-

Medlem af Ældre Sagen: 3.995,-

Ferie alene - i fællesskab - på Bornholm

Østerlars Rundkirke

Griffen Spa Hotel - Værelse med havudsigt

Vi skal også besøge skønne Svaneke

Helligdomsklipper ved Bornholms Kunstmuseum

Bornholm er kontrasternes ø. Fra klipper i nord til sand i syd

Bestil din sensommertur her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2019 til 22-09-2019

Ferie alene - i fællesskab - på Bornholm - Sensommerturen 19-22. september

Om sensommeren kan du nyde et varmt klima. Sommerens mange solskinstimer har opvarmet øens klipper, således at øen holder på sommervarmen langt hen i efteråret.

Du bor på det lækre Griffen Spa Hotel, der ligger med en enestående havudsigt ved strandpromenaden i Rønne. Hotellet blev totalrenoveret i 2017/2018, så du kan glæde dig til dejlige værelser på et flot hotel med en skøn beliggenhed - lige ved havet og tæt på Rønne centrum. Og husk badetøjet, for hotellet har et stort og lækkert spaområde, hvor du har gratis adgang.

Alle deltagere på denne tur rejser alene - så der bliver masser af mulighed for hyggeligt og sjovt samvær med andre singler.

Nedenfor er en lille smagsprøve på oplevelserne - hvis du vil se hele programmet, så kan du trykke her.

Dag 1
Vi henter dig ved DGI-byen i København og kører dig til Bornholm via færgen fra Sverige. Efter du har fået dit værelse, holder vi et velkomstmøde med gratis kaffe, hvor vi fortæller mere om hotellet og turens oplevelser - og hvis du har lyst, kan du efterfølgende gå på opdagelse i Rønnes historiske bymidte - herunder besøge det berømte keramikmuseum "Hjorths Keramikfabrik", hvor du har gratis adgang.

Dag 2
Efter en dejlig morgenmad byder vi dig velkommen på en fantastisk 7-timers tur rundt på den nordlige del af Bornholm, hvor vi blandt andet skal se nogle af Bornholms mest kendte seværdigheder - ex middelalderborgen Hammershus, det idylliske fiskerleje Gudhjem og Østerlars Rundkirke. Vores dygtige guide fortæller spændende og interessante anekdoter undervejs. Vi besøger også Bornholms Kunstmuseum, som byder på en imponerende samling af dansk kunst med fokus på Bornholm - og efter en dejlig frokost i Gudhjem besøger vi også Oluf Høst Museet, som er indrettet i malerens tidligere hjem. Efter kunstoplevelser skal vi tilbage til smagens verden. Sammen med en naturvejleder går vi langs Gudhjems kyst og finder urter, der giver smagsoplevelser fra hele verden. Og vi får også smagsprøver på, hvordan snaps smager med de forskellige urter.

Dag 3
Vi tager vi dig med på en hyggelig 5-timers tur. Denne gang går turen til Sydbornholm, så du kan opleve de store forskelle mellem nord- og sydbornholm. Vi kommer blandt andet igennem en af Danmarks største skove, Almindingen, ligesom vi besøger Svaneke, som er kåret som Danmarks smukkeste købstad. Her spiser vi også en skøn frokost på Svaneke Bryghus, som er berømt for sine gode øl. Du får selvfølgelig også smagsprøver på øllene. På havtorneplantagen "Høstet" skal vi se, hvordan plantagedrift med et af verdens ældste og sundeste bær fungerer - og du får selvfølgelig også smagsprøver her. Tilbage på hotellet kan du nyde den skønne havudsigt fra loungeområdet, eller gratis besøge den store spaafdelingen med et væld af spabade og saunaer.

Dag 4
Efter morgenmaden har du lidt tid på egen hånd, inden at vi kører dig tilbage til København.

Alt dette er inkluderet i din rejsepakke:
• Bus København–Bornholm (inklusive færgetransport og transport til/fra hotellet), tur/retur
• 3 nætter i enkeltværelse (der er mulighed for at tilkøbe værelse med havudsigt for kr. 600)
• Gratis adgang til spaområde hver dag
• Stor morgenbuffet hver morgen
• Dejlig 2-retters-aften-buffet hver aften
• Velkomstmøde med kaffe og småkager på ankomstdagen
• 2 hyggelige busture med guide
• Frokost på Restaurant 3760 i Gudhjem
• Frokost på Svaneke Bryghus med øl-smagsprøver
• Entré til Hjorths Keramikfabrik
• Entré til Oluf Høst Museet
• Entré til Bornholms Kunstmuseum
• Snapsetur med naturvejleder i Gudhjem
• Besøg på havtornplantagen "Høstet" inklusive smagsprøver

Se hele turprogrammet ved at trykke her.

Pris: 4.595,- pr. person. Rabatpris, hvis du er pensionist eller medlem af Ældre Sagen: 3.995,-

Rejsedage - Sensommertur
• Udrejse 19. september 
• Hjemrejse 22. september

Tillæg pr. person
• Havudsigt: 600,-

Vi gennemfører turene, såfremt der er mindst 15 deltagere pr. tur.

Hotellets restaurant vender mod vest

Solnedgang over spa-området

Griffen Spa Hotel ligger skønt ved havet i Rønne

Griffen Spa Hotel. Totalrenoveret i 2017/2018   
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrernes verden vogter over skatte. Griffen Spa Hotel er derfor et meget sigende navn for det flotte hotel, som er beliggende ved Rønnes gamle bydel med udsigt over havet. 

Griffen Spa Hotel blev totalrenoveret 2017/2018. Værelserne mod havet har en fantastisk havudsigt, mens værelserne til landsiden har kig mod den gamle bydel i Rønne. Hotellets indretning er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow, som også er kendt for sit glas- og smykkedesign.

Gratis adgang til spa-område - Den bornholmske Diamantspa
Griffen Spa Hotel er det perfekte udgangspunkt for at opleve Bornholm. Efter dagens oplevelser trænger du måske til lidt afslapning? Som gæst på Griffen Spa Hotel har du gratis adgang til hotellets store spa- og wellnessområde "Den bornholmske diamantspa", hvor du kan nyde de mange bade og saunaer - eller også bestille en af de afslappende behandlingsformer. Entreen til spaområde er gratis for hotellets gæster, men eventuelle behandlinger/massager kan tilkøbes. Læs mere om spaområdet ved at trykke her. Spa-området har en rolig atmosfære, idet der er en aldersgrænse, så man skal være mindst 16 år for at kunne komme ind.

Lækker mad med havudsigt
I hotellets restaurant kan du nyde lækkerier fra nogle af Bornholms bedste kokke. Tag plads i de bløde stole. Udsigten fra Griffen Spa Hotel er kåret som en af Bornholms 10 flotteste udsigter. Nyd panoramaet og den gode mad. Restauranten vender mod vest, så ved aftentid går solen langsomt ned i horisonten foran dig - og sender flotte gyldne og violette stråler over havet.  

Strand, by og hav
Griffen Spa Hotel er beliggende mellem havet, en lille sandstrand og den gamle bydel i Rønne. Du er tæt på alt det, som er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget særligt. Rønne er centrum for øens handels- og kulturliv. I den gamle bydel finder du smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde, som vidner om en tid, da velhavende skibsredere med udgangspunkt i Rønne drev handel med hele verden.

Dobbeltværelse med havudsigt (mod et tillæg på kr. 600,-)

Dobbeltværelse med havudsigt

Dobbeltværelse med havudsigt

Badeværelse

Bestil din sensommertur her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2019 til 22-09-2019

Dobbeltværelse med havudsigt
Værelserne til vandsiden har en flot havudsigt ud over den forbigående kystvej. Om dagen kan du nyde havudsigten og til aftentid den smukke solnedgang fra din balkon/terrasse. Der er selvfølgelig badeværelse med dusch/wc, telefon, køleskab samt tv på værelserne. Inkluderet i prisen
 er gratis adgang til det store spaområde samt morgenmad. Værelserne er beliggende i stueplan, 1. eller 2. etage. Der er adgang med elevator til 1. og 2. etage.

Tillægget for at bo i et værelse med havudsigt er 600,-

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66.

Dobbeltværelse uden havudsigt

Dobbeltværelse til landsiden

Dobbeltværelse til landsiden

Flot badeværelse

Bestil din sensommertur her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2019 til 22-09-2019

Dobbeltværelse uden havudsigt
Griffen Spa Hotel har også værelser til landsiden, som har kig mod den gamle bydel i Rønne. Værelserne har dusch/wc, telefon samt tv. Inkluderet i prisen
 er gratis adgang til det store spaområde samt morgenmad. Værelserne er beliggende i stueplan, 1. eller 2. etage. Der er adgang med elevator til 1. og 2. etage. Bemærk, at der ikke er køleskab i værelserne uden havudsigt. Hvis du ønsker køleskab på dit værelse, skal du derfor vælge et værelse med havudsigt.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66.

Griffen Spa Hotel har mange spabade

Glæd dig til et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder 

Der findes en verden, hvor tiden står stille, og mobiltelefoner ikke ringer...Den Bornholmske Diamantspa. Den over 1000 m2 store inden- og udendørs spa, som er opført i 2010, har taget navn efter de over 400 millioner år gamle "diamanter", som findes i havet ved Bornholm. Spaområdet, der er bygget med inspiration fra bornholmske naturlokationer, kan blandt andet friste dig med:

Den Våde Ovn
Den våde ovn er en klippehule på Nordbornholm, men i Den Bornholmske Diamantspa er den våde ovn genskabt som en fantastisk sauna, hvor dampen slippes løs gennem små klippetoppe. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt. Først rammer solopgangens gyldne stråler dig. Derefter stiger lysniveauet, indtil at det tones ned ved solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver dig en unik afstressende virkning.

Den tørre ovn
I modsætning til den Den Våde Ovn, som giver en fugtig varme, skal du opleve den tørre varme i "Den Tørre Ovn". Tør og kraftig varme kombineret med dufte og lyde giver en skøn oplevelse...specielt når den afsluttes med et iskoldt styrtebad.

Kaskader af vand
Stil dig foran vandfaldet. Træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet. Nyd stjernehimlen i loftet. Den underjordiske geyser presser blidt vandet mod dine fødder. Massagen breder sig til hele din krop. Mærk følelsen af afslapning og velvære.

Is og varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I den Bornholmske Diamantspa kan din krop opleve begge dele. Når kroppen skiftevis får varm damp og iskoldt vand, øges immunforsvaret. Kredsløbet nyder at blive sat i sving. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Eller massér kroppen med is fra Isfontænen. Isfontænen drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. En forunderlig oplevelse!

Randzonen
På midten af Bornholm ligger den fenoskandiske randzone. Engang for millioner af år siden tørnede den ispolerede og hårde granit sammen med den blødere sandsten. Aldersforskellen mellem de to stenarter er 1,2 milliarder år. I klippesaunaen på Den Bornholmske Diamantspa er denne randzone genskabt ved at anvende de to forskellige stenarter. En flisestreg i saunaens gulv gør det muligt at stå med en fod i hver tidsalder. En tidsforskel på 1,2 milliarder år giver saunaoplevelsen en ny og ekstra dimension.

Rokkestenen
Bornholm er kendt for sine rokkestene; store granitblokke som naturen har placeret på en sådan måde, at de kan rokkes med blot en let berøring. I Den Bornholmske Diamantspa findes rokkestenen som en vældig granitskive, som rokker, mens du får massage. Det er den eneste rokkelige granitmassagebænk i Verden. Vi kan varmt anbefale oplevelsen...specielt er hamam-massage med gedemælkssæbe en helt særlig oplevelse. 

Krystalsø boblebad
Tag en tur i det store udendørs Krystalsø boblebad, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig.

 

Blåskinsdalens varme hænder
Blåskinsdalen er en "hemmelig" dal på Bornholm. Engang valfartede bornholms befolkning for at opleve den magiske skønhed i dalen, men med tiden blev den næsten glemt. Hvis du også har lyst til "magisk skønhed", byder Den Bornholmske Diamantspa dig velkommen i sin version af Blåskinsdalen. Med sten, lerjord, vilde urter, bornholmsk massageolie bliver din krops balance stimuleret. Prøv eksempelvis: Massage med varme urteblade, hotstone-massage, kropsindpakning i urter og gedemælk, kroppeeling, zoneterapi, ansigtsmaske med bornholmsk rødler eller kaolin eller hamam-massage på Kyllingehønen. Kyllingehønen er en enorm vandreblok af granit, der i istiden kom til Bornholm fra Sverige. I Den Bornholmske Diamantspa er Kyllingehønen genskabt som en kabine, der med varmestråler kan smelte kroppens fedtposer væk.

Åbningstider:
* Mandag - Fredag: 07:00 -10:00 og 15:00 - 21:00
* Lørdag: 07:00 - 11:00 og 11:30 - 20:00
* Søndag: 07:00 - 11:00 og 11:30 - 18:00

Adgang til Spa- og wellnessområdet er gratis for vores gæster på Griffen Spa Hotel. Er du ikke gæst på Griffen Spa Hotel har du mulighed for at købe adgang til spaen for kr. 250,-. Du har endvidere mulighed for at tilkøbe behandlinger hos vores terapeuter. Det kan være nødvendigt med forudbestilling af behandlinger. I receptionen på Griffen Spa Hotel kan du få udleveret program for behandlingsmulighederne samt bestille tid til behandlinger. 

Aldersgrænse på 16 år
Vi lægger stor vægt på, at Den Bornholmske Diamantspa skal være præget af en rolig og afslappende atmosfære. Derfor er der en aldersgrænse på minimum 16 år i den Bornholmske Diamantspa. 

Spa- og wellnessområdet er et af de mest energi-besparende anlæg i hele Europa. Der er anvendt de bedst mulige og lokale materialer. Endvidere genanvendes varmen i så stort omfang, at anlægget er beskrevet i håndværkertidsskrifter som "enestående". Miljømæssigt kan du derfor også med god samvittighed lade dig forkæle i det store spa- og wellnessområde.

Bestil din sensommertur her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2019 til 22-09-2019


Bestil din ferie på Griffen Spa Hotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66.

Den hyggelige havn i Rønne

Skibs- og Havnesmedjen på Rønne Havn

Forsvarsmuseet Kastellet

Keramikmuseet Hjorths Fabrik

Erichsens Gaard er en spændende oplevelse

Bornholms hovedstad

Griffen Spa Hotel ligger i Rønne, som er Bornholms hovedstad, og det også her, at færgerne ankommer. Antallet af færgeanløb bliver stadig større - blandt andet fordi Rønne har udviklet sig til en af Nordeuropas største krydstogtshavne. Tag en tur langs havnen og se det myldrende liv, når de store krydstogtsbåde bringer deres gæster fra hele verden i land.

Krogede gader og charmerende huse
Byens status som hovedstad danner grobund for et rigt handelsliv - specielt på torvet og de små gader ved torvet. Få hundrede meter fra torvet og centrum ligger den gamle bydel med sine krogede gader og charmerende små huse. Her er også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende skibsredere. Nyd de smukke huse på en afslappende tur langs de hyggelige gader.

Spændende museer
I Rønne finder du også en række af øens hyggelige museer. På Bornholms Museum kan du opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm lå centralt placeret på søvejene til de baltiske lande, og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere. Hør og se de spændende historier på Bornholms Museum. Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal du opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang. I den smukke have blomstrer de gamle blomsterarter fra 1800-tallet stadig. 1800-tals malerne Holger Drachmann og Kristian Zahrtmann havde i øvrigt deres daglige gang i Erichsens Gaard, når de var på Bornholm.

På Hjorths Keramikfabrik skal du opleve, hvordan 150 år gamle keramiktraditioner bliver blandet med moderne design på et af de sidste tilbageværende keramikværksteder i Europa. Besøg det hyggelige museum og se det "levende" værksted.

Små hyggelige sandstrande
Nord og syd for Rønne er byen omgivet af hyggelige skove og dejlige sandstrande. 300 meter fra Griffen Spa Hotel kan du nyde den lille, men hyggelige Nørrekaas Strand. Glæd dig til skønne dage i Bornholms hovedstad.

Bestil din sensommertur her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2019 til 22-09-2019


Bestil din ferie på Griffen Spa Hotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66.

Ferie alene - i fællesskab - på Bornholm

Østerlars Rundkirke

Griffen Spa Hotel - Værelse med havudsigt

Vi skal også besøge skønne Svaneke

Helligdomsklipper ved Bornholms Kunstmuseum

Bornholm er kontrasternes ø. Fra klipper i nord til sand i syd

Bestil din sensommertur her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2019 til 22-09-2019

Ferie alene - i fællesskab - på Bornholm - Sensommerturen 19-22. september

Turene har samme program, men bliver alligevel lidt forskellige, for Bornholms natur varierer meget henover året. I foråret blomstrer Bornholm i de smukkeste farver - og i sensommeren kan du nyde et varmt klima. Sommerens mange solskinstimer har opvarmet øens klipper, således at øen holder på sommervarmen langt hen i efteråret.

Du bor på det lækre Griffen Spa Hotel, der ligger med en enestående havudsigt ved strandpromenaden i Rønne. Hotellet blev totalrenoveret i 2017/2018, så du kan glæde dig til dejlige værelser på et flot hotel med en skøn beliggenhed - lige ved havet og tæt på Rønne centrum. Og husk badetøjet, for hotellet har et stort og lækkert spaområde, hvor du har gratis adgang.

Alle deltagere på denne tur rejser alene - så der bliver masser af mulighed for hyggeligt og sjovt samvær med andre singler.

Nedenfor er en lille smagsprøve på oplevelserne - hvis du vil se hele programmet, så kan du trykke her.

Dag 1
Vi henter dig ved DGI-byen i København og kører dig til Bornholm via færgen fra Sverige. Efter du har fået dit værelse, holder vi et velkomstmøde med gratis kaffe, hvor vi fortæller mere om hotellet og turens oplevelser - og hvis du har lyst, kan du efterfølgende gå på opdagelse i Rønnes historiske bymidte - herunder besøge det berømte keramikmuseum "Hjorths Keramikfabrik", hvor du har gratis adgang.

Dag 2
Efter en dejlig morgenmad byder vi dig velkommen på en fantastisk 7-timers tur rundt på den nordlige del af Bornholm, hvor vi blandt andet skal se nogle af Bornholms mest kendte seværdigheder - ex middelalderborgen Hammershus, det idylliske fiskerleje Gudhjem og Østerlars Rundkirke. Vores dygtige guide fortæller spændende og interessante anekdoter undervejs. Vi besøger også Bornholms Kunstmuseum, som byder på en imponerende samling af dansk kunst med fokus på Bornholm - og efter en dejlig frokost i Gudhjem besøger vi også Oluf Høst Museet, som er indrettet i malerens tidligere hjem. Efter kunstoplevelser skal vi tilbage til smagens verden. Sammen med en naturvejleder går vi langs Gudhjems kyst og finder urter, der giver smagsoplevelser fra hele verden. Og vi får også smagsprøver på, hvordan snaps smager med de forskellige urter.

Dag 3
Vi tager vi dig med på en hyggelig 5-timers tur. Denne gang går turen til Sydbornholm, så du kan opleve de store forskelle mellem nord- og sydbornholm. Vi kommer blandt andet igennem en af Danmarks største skove, Almindingen, ligesom vi besøger Svaneke, som er kåret som Danmarks smukkeste købstad. Her spiser vi også en skøn frokost på Svaneke Bryghus, som er berømt for sine gode øl. Du får selvfølgelig også smagsprøver på øllene. På havtorneplantagen "Høstet" skal vi se, hvordan plantagedrift med et af verdens ældste og sundeste bær fungerer - og du får selvfølgelig også smagsprøver her. Tilbage på hotellet kan du nyde den skønne havudsigt fra loungeområdet, eller gratis besøge den store spaafdelingen med et væld af spabade og saunaer.

Dag 4
Efter morgenmaden har du lidt tid på egen hånd, inden at vi kører dig tilbage til København.

Alt dette er inkluderet i din rejsepakke:
• Bus København–Bornholm (inklusive færgetransport og transport til/fra hotellet), tur/retur
• 3 nætter i enkeltværelse (der er mulighed for at tilkøbe værelse med havudsigt for kr. 600)
• Gratis adgang til spaområde hver dag
• Stor morgenbuffet hver morgen
• Dejlig 2-retters-aften-buffet hver aften
• Velkomstmøde med kaffe og småkager på ankomstdagen
• 2 hyggelige busture med guide
• Frokost på Restaurant 3760 i Gudhjem
• Frokost på Svaneke Bryghus med øl-smagsprøver
• Entré til Hjorths Keramikfabrik
• Entré til Oluf Høst Museet
• Entré til Bornholms Kunstmuseum
• Snapsetur med naturvejleder i Gudhjem
• Besøg på havtornplantagen "Høstet" inklusive smagsprøver

Se hele turprogrammet ved at trykke her.

Pris: 4.595,- pr. person. Rabatpris, hvis du er pensionist eller medlem af Ældre Sagen: 3.995,-

Rejsedage - Sensommertur
• Udrejse 19. september 
• Hjemrejse 22. september

Tillæg pr. person
• Havudsigt: 600,-

Vi gennemfører turene, såfremt der er mindst 15 deltagere pr. tur.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.