Flot Feriehus + Ølsmagning

Feriehus tæt ved strand,
skov og by
Frokost og ølsmagning

2 personer i 4 nætter fra
3.595,-

Ferie med frokost og ølsmagning

Bestil 4 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 7 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Strandløkken - Stuen

Strandløkken - Stuen

Feriehusene på Strandløkken har en dejlig terrasse

Feriehusene på Strandløkken har en dejlig terrasse

Hyggelige skovstier fører dig til stranden foran Strandløkken

Hyggelige skovstier fører dig til stranden foran Strandløkken

Strandløkken - Et af de to soveværelser

Strandløkken - Et af de to soveværelser

Stranden ved Strandløkken

Stranden ved Strandløkken

Strandløkken - feriehus for 4 personer - plantegning

Strandløkken - feriehus for 4 personer - plantegning

Strandløkken - Nye og flotte feriehuse lige ved skoven. Tæt på stranden og byliv.
Det kan være svært at vælge beliggenhed for din ferie. Vil du bo hyggeligt ved skoven? Vil du være tæt på stranden? Vil du være i gåafstand til shoppingmuligheder og byliv? På Strandløkken bliver dit ferievalg nemt, for med sin skønne beliggenhed på Strandvejen i Rønne bor du tæt på det hele. Skoven ligger 200 meter fra feriehusene. Den hvide sandstrand ligger 300 meter væk, og du kan gå ad skovstierne til det hyggelige byliv i Rønne. Hvis du er til lækker mad, så ligger en af øens bedste restauranter - Fredensborg Badehotel - indenfor 500 meter fra dig. Feriehusene i Strandløkken blev totalrenoveret i foråret 2020, således at du kan glæde dig til "nye" og flotte feriehuse.

Frokost og ølsmagning i Svaneke er inkluderet i prisen
Med i tilbuddet får du også en lækker frokosttallerken + ølsmagning på Svaneke Bryghus i Svaneke. Svaneke er kåret som Danmarks smukkeste købstad, og en af de meget få byer i Europa, som har fået Europarådets guldmedalje for ”Fremragende bybevaring”. Glæd dig til en flot by - og ikke mindst brygmesterens tryllerier på Svaneke Bryghus.

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* Feriehus i Strandløkken på Strandvejen i Rønne
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur (valgfri færgeafgang)
* Lækker frokost samt ølsmagning på Svaneke Bryghus
* Gratis cykelleje
Gratis guideture (muligt næsten alle dage i perioden fra påske til 1. oktober og igen i uge 42)
* Strøm, vand og varmeforbrug samt slutrengøring
* Gratis sygdomsafbestillingsforsikring

Totalpris for 2 personer
* 4 nætter 3.595,-
* Ekstra nat 495,-
* 7 nætter 4.395,-
Tilbudsprisen gælder for ankomst før 14. oktober 2022. Hvis du vil ankomme på andre tidspunkter, er prisen:

Ankomst i perioden 4 nætter Ekstra nat 7 nætter
Før 14. oktober 3.595,- 495,- 4.395,-
14. oktober - 24. oktober 4.295,- 595,- 5.495,-
25. oktober - 17. december 3.295,- 495,- 4.195,-
18. december - 31. december 3.995,- 595,- 5.395,-

 

Tag et vennepar med for bare 995,- 
De flotte feriehuse i Strandløkken har alle to soveværelser - så I kan tage et vennepar med til Bornholm. Merprisen for jeres vennepar er bare 995,- (1.395,- hvis I vælger 7 nætter) - og jeres vennepar får selvfølgelig også den lækre frokosttallerken og ølsmagningen på Svaneke Bryghus med i prisen.

Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?
Hvis du vælger 4 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 19. juni - 14. august er tillægget dog 700,-)
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg: 400,-  (i perioden 19. juni - 14. august er tillægget dog 1.600,-)

Ønsker du god plads - vælg et større hus
Du har også mulighed for at vælge et større feriehus, som har større køkken og opvaskemaskine. Du kan vælge et større feriehus for blot 75,- pr. dag. 

Strandløkken har en særdeles god beliggenhed i Rønne
Strandløkken ligger på Strandvejen i Rønne - lige overfor dig har du skoven og stranden. 
Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter også lige ved Strandløkken. Lån en af de gratis cykler på Strandløkken og tag på oplevelse i den skønne bornholmske natur - eller tag et smut ind til Torvet i Rønne, hvor der er by- og cafeliv. Rønne er hovedstaden på Bornholm, hvor der er masser af sjove oplevelser - læs mere om Rønne her. Efter skønne oplevelser i byen kan du cykle tilbage til Strandløkken - og måske udfordre familien/vennerne til en omgang minigolf? (Mingolfbanen er gratis at bruge for dig som gæst på Strandløkken). Vinderen kan nyde eftermiddagssolen på terrassen, mens "de næstbedste" laver mad i de gode køkkener.

Sådan er feriehusene indrettet
Feriehusene for 4 personer er beliggende på række og har denne indretning: Entré med køkken. Fra entréen er der indgang til badeværelse. Entréen fører videre til stuen, som er indrettet med stor hjørnesofa, lænestol samt spisebord for 4 personer. Fra stuen er der indgang til de to soveværelser. Det ene soveværelse er indrettet med dobbeltseng, mens det andet soveværelse har to enkeltsenge. Feriehuset er renoveret indvendigt i 2020 og fremtræder som et nyt feriehus. Alle feriehuse er række-feriehuse og har to terrasser med havemøbler, således at du kan nyde såvel morgen- som aftensol.

Hund
I nogle af feriehusene på Strandløkken er det tilladt at medbringe hund. Hvis du ønsker at medbringe din hund, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling. Der vil være en merpris på kr. 250,-, som dækker den ekstra rengøring.

Trygheds-Garanti
Verden er blevet uforudsigelig. På Strandløkken kan du købe ophold med Tryghedsgaranti, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Tryghedsgarantien samtidig med bestillingen af dit ferieophold.

Strandløkken - Ét af de to soveværelser

Strandløkken - Ét af de to soveværelser

Strandløkken - Køkkenet

Strandløkken - Køkkenet

Strandløkken - Badeværelset

Strandløkken - Badeværelset

Bestil din ferie nu
Du bestiller tilbuddet på Strandløkken ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips og idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil 4 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 7 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Slap af på en varm sten

Slap af på en varm sten

Den hyggelige havn i Rønne med Skt. Nikolai Kirke i baggrunden

Den hyggelige havn i Rønne med Skt. Nikolai Kirke i baggrunden

Forsvarsmuseet Kastellet

Forsvarsmuseet Kastellet

Tag på tur i Rønnes gamle gader

Tag på tur i Rønnes gamle gader

Stranden foran Strandløkken

Stranden foran Strandløkken

Bestil 4 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 7 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Besat af russerne

Lige foran Strandløkken ligger en lille skov, som fører dig ned til stranden. Selv om stranden er skøn, så skal du også prøve at gå langs skovstierne ind til centrum af Rønne, som er hovedstaden på Bornholm. Når skovstien stopper, bliver du mødt af Kastellet, som i 1600-tallet var en del af forsvaret af Rønne. Ved Kastellet ligger også det spændende forsvarsmuseum, hvor du blandt andet skal opleve Bornholm under 2. verdenskrig. Mens resten af Danmark i maj 1945 fejrede befrielsen, nægtede Bornholms tyske kommandant at overgive Bornholm, hvorefter Rønne blev massivt bombet af russiske fly - og efterfølgende besat af russiske tropper. Forsvarsmuseet fortæller også om Bornholms vigtige rolle under den kolde krig. Spændende spion- og afhopningshistorier venter dig.

Kirke, teater og hyggeligt bytorv
Efter de dramatiske, men spændende historier på forsvarsmuseet, fortsætter du ned mod Rønne Havn. I sommerperioden myldrer det af liv - specielt på de dage, hvor kæmpe krydstogtsskibe lægger til kajs. Fra havnen drejer du op mod centrum. Snart vil Sct. Nicolai Kirke trone op foran jer. Du går lidt videre og passerer Rønne Teater, som er Danmarks ældste teater. Kan en teaterforestilling friste dig i aften? Eller måske er du mere til shopping og en kop kaffe på Store Torv, som er centrum i Rønne? 

Den gamle bydel
Lige ved Store Torv ligger den gamle bydel med sine skæve gader og charmerende små huse. Her er også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende skibsredere. Nyd de smukke huse på en afslappende tur langs de hyggelige gader. Hvis du har lyst til forkælelse, så tag et smut indenom Griffen Spa Hotel, som frister med skønne spa- og wellnessoplevelser, som gæst på Strandløkken får du 50% rabat på entreen til det flotte spaområde.

Besøg Bornholms Museum
I Rønne finder du også en række af øens museer. På Bornholms Museum kan du opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm ligger centralt placeret på søvejene til de baltiske lande, og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere, som plagede Bornholm i mange år. Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal du opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang - og maleren Kristian Zahrtmann havde sin daglige gang på Erichsens Gaard. I den smukke have blomstrer de gamle blomsterarter fra 1800-tallet stadig. Prøv også at besøge Hjorths Fabrik, som er et levende museum, hvor du oplever Bornholms stolte keramiktradition.

Godt udgangspunkt
Strandløkken har en perfekt beliggenhed i Rønne. Du er tæt på skoven, stranden og alligevel også tæt på centrum i Rønne. Hvis du ikke har lyst til at gå langs skovstien til Rønne, kan du gratis låne en cykel på Strandløkken eller tage bybussen. Stoppestedet ligger 200 meter fra feriehusene, og dermed har du nem adgang til Bornholms vidtforgrenede net af busruter.

Bestil din ferie nu
Du bestiller det specielle introduktionstilbud på Strandløkken ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips og idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Adresse
Adressen til Strandløkken er: Strandvejen 79, 3700 Rønne

 

Bestil 4 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 7 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Gratis Guideture med Søren Sillehoved

Populære guideture

Populære guideture

Spændende historier

Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi dig med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved. Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i at levere interessante fortællinger for både børn og voksne. Programmet for de guidede ture i 2022, kan du se her.

Gratis for jer
Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse ture (Dog maksimalt 4 gratis personer. Børn under 7 år kommer altid gratis med). Ved din ankomst til feriestedet har vi lagt dine billetter i en velkomsttaske til dig.

Bestil din ferie nu
Du bestiller det specielle introduktionstilbud på Strandløkken ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips og idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil 4 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 7 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Billeder fra Bornholm

Oplev månelandskabet ved Hasle

Oplev månelandskabet ved Hasle

Fra Gudhjem kan du sejle til Christiansø

Fra Gudhjem kan du sejle til Christiansø

Svaneke har mange hyggelige huse

Svaneke har mange hyggelige huse

Hyg jer på klipperne

Hyg jer på klipperne

Tag på tur med de små turbåde langs kysten

Tag på tur med de små turbåde langs kysten

Kridhvidt sand og blåt hav, så langt øjet rækker

Kridhvidt sand og blåt hav, så langt øjet rækker

Klippeformationen Løvehovederne

Klippeformationen Løvehovederne

Middelaldereventyr på borgen Hammershus venter jer

Middelaldereventyr på borgen Hammershus venter jer

På Melstedgaard er tiden sat i stå anno 1950

På Melstedgaard er tiden sat i stå anno 1950

Erichsens Gård står som i 1880'erne

Erichsens Gård står som i 1880'erne

Østerlars Rundkirke er Danmarks største rundkirke

Østerlars Rundkirke er Danmarks største rundkirke

Helligdomsklipperne er en flot oplevelse

Helligdomsklipperne er en flot oplevelse

Bestil 4 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil 7 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Bestil din ferie nu
Du bestiller det specielle introduktionstilbud på Strandløkken ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips og idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Strandløkken - Praktiske informationer

Adresse
Strandløkken
Strandvejen 79
3700 Rønne
Telefon-booking: 56 95 85 66

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade feriehuset kl. 10:00.

Allergivenlige feriehuse
Alle feriehuse på Strandløkken er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge et feriehus, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere et allergivenligt feriehus til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
Du kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og du behøver som udgangspunkt ikke at leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du feriehuset til din rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Babypakke
Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter du i et særligt depotrum på Strandløkken. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med bestillingen af feriehuset.

Bestille flere huse på én gang
Ønsker du at bestille flere feriehuse på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af ét feriehus via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange feriehuse som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere feriehusene så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus på Bornholm
Busstoppestedet, som forbinder dig med Bornholms vidtforgrenede net af busruter, ligger blot 200 meter fra Strandløkken. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk.

Cykel - gratis lånescykler
Du kan gratis låne cykler på Strandløkken. Feriestedet har således en række cykler, som du gratis kan låne - og Bornholms store net af hyggelige cykelstier starter blot 200 meter fra Strandløkken.

Den Bornholmske Diamantspa
Som gæst på Strandløkken får du 50 % rabat på entreen til det store spa- og wellnesssted ”Den Bornholmske Diamantspa” på Griffen Spa Hotel, Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne. Spa- og wellnessområdet har en aldersgrænse på 16 år. Spa-pakke indeholdende håndklæde, badekåbe og badesko udleveres i receptionen på Griffen Spa Hotel. Husk blot at medbringe dit eget badetøj. I Den Bornholmske Diamantspa har du mulighed for at få wellness-behandlinger alle ugens dage (det er desværre ikke muligt at få rabat på wellness-behandlinger). Besøg Alea Wellness for at se mere om behandlinger, priser, produkter og for bestilling.

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i feriehuset. Sengelinned og håndklæder beder vi dig venligst om at medbringe. Alternativt kan du leje det i receptionen for 90 DKK for sengetøj og 30 DKK for håndklæder. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Handicapforhold
Strandløkkens feriehuse har ikke nogen speciel handicap-indretning, feriehusene har døre med tilstrækkelig dørbredde til kørestole, ligesom der ikke er nogen trin i feriehuset. Ligeledes har badeværelset tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol.

Hunde og Katte
Hunde og katte er meget velkomne på Strandløkken. En del af vores huse er således forbeholdt gæster med hunde eller katte. Ved din bestilling af feriehuset beder vi dig orientere os, såfremt du medbringer din 4-benede ven. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 250,- at tage din hund eller kat med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Indkøb
Hvis du går eller tager cyklen, så er der cirka 800 meter til Fakta, hvor du kan gøre indkøb. Hvis du ønsker at tage bilen, så er der cirka 1.200 meter.

Internet
Der er gratis trådløs internetadgang i alle huse på Strandløkken. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor,
at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Feriehusene i Strandløkken har et veludstyret køkken. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Minigolf
Strandløkken har en hyggelig minigolfbane, som du gratis kan benytte.

Morgenmad
Såfremt du ønsker det, kan du tilkøbe morgenmad på Hotel GSH. Du skal blot henvende dig i receptionen dagen inden. Morgenbuffeten på Hotel GSH er en af Bornholms allerbedste, og med hotellets grønne profil er morgenbuffeten primært med økologiske varer. Den store morgenbuffet er i tidsrummet 07:00 – 10:00, og prisen er DKK 175 pr. person.

Nøgleudlevering
Nøglen til feriehuset får du i receptionen på Hotel GSH, Strandvejen 79, 3700 Rønne. Receptionen er åben i tidsrummet 07:00 – 23:00. Udenfor dette tidsrum er der en natportier tilstede.

Parkering
Der er gratis parkering på Strandløkken. Feriehusene ligger placeret 10-100 meter fra parkeringspladsen. Hvis du ønsker en speciel placering af dit feriehus, beder vi dig orientere os, når du bestiller din ferie. Der
er ladestander til el-biler på parkeringspladsen.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre dit feriehus ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at huset er ordentlig rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Rengøringsbetalingen er inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort. På Strandløkken tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Strygejern
Du kan låne strygejern og strygebræt i depotrummet på Strandløkken - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Telefonnumre
Strandløkken-booking: +45 5695 8566

Vaskemaskine og Tørretumbler
Hvis du får behov for at vaske, har du mulighed for gratis at låne vaskemaskine samt tørretumbler på Strandløkken.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie på Strandløkken ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen nedenfor - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil 4 nætter med frokost og ølsmagning her:

Mulig ankomstperiode: 02-10-2022 til 31-12-2022

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Trygheds-Garanti
Du kan tilkøbe en Trygheds-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.