Flot ferielejlighed med fiskebuffet

4 nætter
Gratis fiskebuffet. 
Totalpris for 2 personer:
Kun 3.195,-

Flot ferielejlighed med fiskebuffet

Bestil Ældre Sagen tilbud her:

Mulig ankomstperiode: 21-10-2018 til 31-12-2018

Årsdale Søpark

Årsdale

Find roen i Årsdale

Indretningen af ferielejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow

Hyggeligt sofaarrangement

Køkken

Årsdale Søpark. Flotte ferielejligheder i det hyggelige fiskerleje Årsdale
På Årsdale Søpark bliver I budt velkommen af store og flotte ferielejligheder. Lejlighederne blev indviet i sommeren 2014, og lige siden da har gæsterne givet Årsdale Søpark topkarakterer. Glæd jer til at opleve Årsdale Søpark...og endda til tilbudspris:

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* 4 nætter i stor og flot ferielejlighed på Årsdale Søpark
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur
* Strømforbrug samt rengøring ved ankomst/afrejse
* Gratis lån af cykler alle dage
* Gratis fiskebuffet for 2 personer på røgeri (drikkevarer er ikke inkluderet)
* Gratis guideture (muligt næsten alle dage i perioden frem til 1. oktober og igen i uge 42)
* Gratis afbestillingsforsikring
* Totalpris for 2 personer = fra 3.195,-

Ankomstdage
* I kan frit vælge ankomstdag

Ønsker I en lejlighed med havudsigt
I kan vælge en lejlighed med havudsigt for et tillæg på kun kr. 100 pr. nat.

Extra personer
Såfremt I er 3 eller 4 personer, kan tredje og fjerde person komme med for blot 195,- pr. person - og extra personerne får selvfølgelig også en gratis fiskebuffet!

Lejlighederne er beregnet for 2-4 personer. Der er et stort og flot soveværelse med dobbeltseng. Hvis I er 3 eller 4 personer, sover extra-personerne på en god sovesofa i stuen.

Ferielejlighederne
Indretningen af ferielejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Lejlighederne har en flot og stilfuld indretning, og der er mange skønne detaljer i lejlighederne.

Lejlighederne er uden trapper og er beliggende i ét plan. Terrænet foran lejlighederne skråner, hvorfor nogle af lejlighederne har balkon i stedet for terrasse.

Lejlighedernes indretning er således:
Éntre, stue med sovesofa (2 sovepladser), stort og veludstyret køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser) og badeværelse. Fra stuen er der udgang til balkon eller terrasse.

Der er egen grill til alle lejlighederne. Lejlighederne er mellem 44 og 50 m2.

Skønt naturområde - klipper og hav
Årsdale Søpark ligger i det hyggelige fiskerleje Årsdale - 2 minutters kørsel syd for Svaneke. Årsdale er Bornholms gemte perle. Der er en skøn atmosfære i det lille idylliske fiskerleje - noget af det, som mange betragter som det "rigtige Bornholm": Små charmerende huse, en flot klippekyst og en hygggelig lille havn

Gratis serviceydelser
Når I bor på Årsdale Søpark, har I adgang til følgende gratis serviceydelser:
* Gratis cykelleje
* Gratis trådløst internet

Hund
Hvis I har hund, er I velkommen til at tage den med, da vi har særlige lejligheder, hvor hunde er tilladt. Merprisen er 250,-, som dækker den ekstra rengøring.

Færgetider
Færgebilletten er inkluderet i rejsens pris, og vi sørger for at bestille billetten for jer. Når I bestiller, beder vi jer angive jeres ønsker til færgetider (morgen, middag eller aften), så gør vi vores yderste for at opfylde jeres ønsker.

Gratis fiskebuffet på røgeri
Inkluderet i jeres tilbud er en gratis fiskebuffet for 2 personer på røgeri. I kan vælge mellem røgeriet i Gudhjem (nord for Årsdale Søpark) eller Snogebæk (syd for Årsdale Søpark). Der er også et godt røgeri i Årsdale, som vi kan anbefale, men røgeriet i Årsdale har ikke mulighed for at tilbyde fiskebuffet som i Gudhjem og Snogebæk.

Bestil nu
Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. Bestil jeres ferie i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os. Vi har åbent alle ugens dage på telefon: 56 95 85 66.

Bestil Ældre Sagen tilbud her:

Mulig ankomstperiode: 21-10-2018 til 31-12-2018

Årsdale - Hygge og historie

Årsdale omtales for første gang i 1300-tallet. Selv om ordet ”Klimaændring” næppe var opfundet dengang, så var det faktisk en klimaændring, som var grundlaget for udviklingen af Årsdale. En klimaændringen i 1300-tallet betød nemlig, at sildestimer optrådte i helt uhørte mængder i Østersøen. Sildefiskeriet var enormt, og opkøbere fra alle lande omkring Østersøen sejlede til Bornholm for at købe sild.

Hjemsøgt af prøjsiske bander
Det rige handelsliv tiltrak desværre også opmærksomhed fra knapt så ønskede gæster. I slutningen af 1300-tallet var området ved Årsdale hjemsøgt af prøjsiske bander, der med trussel om brandstiftelse og krig aftvang løsesummer. Men efterhånden blev banderne slået tilbage, og i de efterfølgende år var lige så ofte bornholmere og øvrige danskere, som tog på "besøg" på den prøjsiske østersøkyst...

Besøg Årsdale Røgeri og Høkeren
I dag er fiskeriet på et noget mindre niveau, men I kan stadig nyde nogle af Bornholms bedste røgede sild på det lokale røgeri ”Årsdale Røgeri”. Efter en god frokost er det måske tid til at tage en lille gåtur langs den hyggelige havn. Det er muligvis også tid til en is på ”Høkeren”, som er den lokale købmandsbutik? Hvor store supermarkeder ellers fortrænger de små butikker, så har indbyggerne i Årsdale grebet det anderledes an. De har nemlig lavet deres egen lille købmandsbutik. Sæt jer til rette på terrassen foran Høkeren og få en snak med de lokale. Det er ikke alle af røverhistorierne, som I skal tro på...

Prøv en tur i havkajak
Mens I nyder havudsigten fra Høkeren, får I måske inspiration til at komme en tur på havet. Hvad med at prøve en tur i havkajak? På Årsdale Havn finder I Bornholms havkajakcenter, hvor I kan få guidede ture langs den flotte bornholmske østkyst.

Smukke Årsdale Mølle
I skal selvfølgelig også en tur forbi Årsdale Mølle, som er en af Danmarks flotteste og bedst bevarede møller af den hollandske type. Møllen er opført i 1877, og drives i dag af 4. generation. Mærk suset, når de kæmpemæssige vinger suser hen over hovedet på jer. Prøv også at gå ind i møllen, hvor møllens maskineri buldrer og træværket ryster. Fortidens teknik virker endnu på bedste vis.

Tag en dukkert i havet
Måske er der kommet lidt melstøv i næsen? Kan en badetur friste? I Årsdale undgår I at få sand mellem tæerne, da stranden er dækket af det flotte røde Årsdale Grus. På stranden skaber store vandreblokke en hyggelig atmosfære. Tag en kop kaffe med. Sæt jer på en sten. Betragt udsigten. Nyd stilheden. Mærk følelsen af ferie.

En smuttur til Svaneke
Ved aftentid anbefaler vi jer at tage en tur til Svaneke, hvor der er mange gode restauranter og sjove shoppingmuligheder. I bil tager det blot 2 minutter at komme til Svaneke, men hvad med en hyggelig cykeltur ad cykelstien? Som gæster på Årsdale Søpark har I mulighed for gratis at låne

Bestilling
Indtast jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden, og se hvor billigt I kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder.  Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. I er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis I har spørgsmål: 56 95 85 66.

Tag en hyggelig aftentur i Hullehavn. Svanekeboernes vandhul

Smukke bindingsværkshuse i Svaneke

Hyggelige Svaneke Havn

Svaneke Bryghus

Svaneke. Bornholms østligste by. Hygge og atmosfære

Årsdale Søpark ligger tæt på Svaneke. Når I bor i Årsdale Søpark, må I ikke snyde jer selv fra at opleve denne smukke by. Turen fra Årsdale til Svaneke tager kun 2 minutter i bil, men prøv også turen på en af de gratis lånecykler på Årsdale Søpark, eller tag den smukke vandretur langs kyststien.

Prismodtager for fremragende bybevaring
Svaneke har som en af de meget få byer i Europa fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". På en tur med den lokale heste-sporvogn kan I læne jer tilbage og nyde de smukke gamle bindingsværkshuse. Fra havnen går I op ad de små gader til Torvet, hvor der altid er en festlig stemning - særligt på torvedagene, hvor der er mulighed for at slå en god handel af med de lokale. Og vi vil også anbefale, at I besøger Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik anno 1950erne.

Besøg nabobyerne Årsdale og Listed
Langs kysten ved Svaneke går nogle af de smukkeste kyststier på Bornholm. Mod nord kommer I til det lille fiskerleje Listed, og mod syd går stien tilbage til Årsdale. På vejen til Årsdale kan I tage jer en badetur på "Hullehavn", som er en skøn badebugt i en lille naturhavn.

Bornholms kreative centrum
Men Svaneke er ikke bare hygge. Svaneke er også Bornholms kreative centrum. Her er alt, hvad hjertet, øjnene og ganen kan ønske sig: Glaskunst. Malerier. Designertøj. Håndlavet lakrids, chokolade, is og bolcher. - Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser og Svaneke Bryghus med sine vidtpræmierede øl.

Oplev Hønseskidning
I skal selvfølgelig også deltage i den lokale udgave af lotto: "Hønseskidning". Spillet går i al sin enkelthed ud på, at man slipper 3 høns løs på et stort bingofelt. Så gælder det om at spille på, hvor hønsene først lægger en "klat". Det skal opleves!

Bestilling
Indtast jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden, og se hvor billigt I kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder. Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. I er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis I har spørgsmål: 56 95 85 66.

Bestil Ældre Sagen tilbud her:

Mulig ankomstperiode: 21-10-2018 til 31-12-2018

Søren Sillehoved underholder gæsterne på en tur rundt i Ekkodalen

Bestil Ældre Sagen tilbud her:

Mulig ankomstperiode: 21-10-2018 til 31-12-2018

Gratis guideture

Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i  levere interessante fortællinger for både børn og voksne.

Der er guideture næsten hver dag i perioden april-oktober. Turene foregår over hele Bornholm. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse tur. Ved jeres ankomst til Årsdale Søpark har vi lagt nogle gratis billetter i en velkomsttaske til jer. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er I over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og Gruppeservice.

Bestilling
Indtast jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden, og se hvor billigt I kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder. Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. I er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis I har spørgsmål: 56 95 85 66.

Billeder fra Bornholm

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Christiansøfarten i Gudhjem

Gudhjem Havn

Nyd klipperne

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Sandvig strand

Klippeformationen Løvehovederne

Hammerhavnen

Melstedgaard Landbrugsmuseum

Dueodde

Østerlars Rundkirke

Helligdommen

Bestil Ældre Sagen tilbud her:

Mulig ankomstperiode: 21-10-2018 til 31-12-2018

Adresse
Adressen til Årsdale Søpark er: Nørre Bakke 3, Årsdale, 3740 Svaneke

Bestil nu
Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. Bestil jeres ferie i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os. Vi har åbent alle ugens dage på telefon: 56 95 85 66.

Bestil Ældre Sagen tilbud her:

Mulig ankomstperiode: 21-10-2018 til 31-12-2018

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.