Flot ferielejlighed med fiskebuffet

5 nætter i Årsdale
med fiskebuffet
inkl. færge m/bil. 

Totalpris for 2 personer
fra 3.795,-

Flot ferielejlighed med fiskebuffet

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 21-10-2019 til 31-03-2020

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 21-10-2019 til 31-03-2020

Årsdale Søpark. Flotte ferielejligheder i det hyggelige fiskerleje Årsdale
På Årsdale Søpark bliver du budt velkommen af store og flotte ferielejligheder. Lejlighederne blev indviet i sommeren 2014, og lige siden da har gæsterne givet Årsdale Søpark topkarakterer. Glæd jer til at opleve Årsdale Søpark...og endda til tilbudspris:

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* 5 nætter i stor og flot ferielejlighed på Årsdale Søpark
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur
* Strømforbrug samt rengøring ved ankomst/afrejse
* Gratis lån af cykler alle dage
* Gratis fiskebuffet for 2 personer på røgeri (drikkevarer er ikke inkluderet)
* Gratis guideture (muligt næsten alle dage i perioden fra påske til 1. oktober og igen i uge 42)
* Gratis afbestillingsforsikring
* Totalpris for 2 personer
  * 5 nætter fra 3.795,-
  * 7 nætter fra 3.995,- 

Mulige ankomstdage
* Hvis du vælger 5 nætter kan du frit vælge, hvilken ugedag at du vil ankomme på
* Hvis du vælger 7 nætter, kan du ankomme på mandage-tirsdage-onsdage-torsdage. Ønsker du at ankomme på andre ugedage er der et tillæg på 395,- 

Ønsker I en lejlighed med havudsigt?
I kan vælge en lejlighed med havudsigt for et tillæg på kun 100,- pr. nat.

Extra personer
Såfremt I er 3 eller 4 personer, kan tredje og fjerde person komme med for blot 195,- pr. person - og extra personerne får selvfølgelig også en gratis fiskebuffet! Lejlighederne er beregnet for 2-4 personer. Der er et stort og flot soveværelse med dobbeltseng. Hvis I er 3 eller 4 personer, sover extra-personerne på en god sovesofa i stuen.

Ferielejlighederne
Indretningen af ferielejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Lejlighederne har en flot og stilfuld indretning, og der er mange skønne detaljer i lejlighederne. Lejlighederne er uden trapper og er beliggende i ét plan. Terrænet foran lejlighederne skråner, hvorfor nogle af lejlighederne har balkon i stedet for terrasse.

Lejlighedernes indretning er således:
Éntre, stue med sovesofa (2 sovepladser), stort og veludstyret køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser) og badeværelse. Fra stuen er der udgang til balkon eller terrasse. Der er egen grill til alle lejlighederne. Lejlighederne er mellem 44 og 50 m2.

Skønt naturområde - klipper og hav
Årsdale Søpark ligger i det hyggelige fiskerleje Årsdale - 2 minutters kørsel syd for Svaneke. Årsdale er Bornholms gemte perle. Der er en skøn atmosfære i det lille idylliske fiskerleje - noget af det, som mange betragter som det "rigtige Bornholm": Små charmerende huse, en flot klippekyst og en hygggelig lille havn. 

Gratis serviceydelser
Når I bor på Årsdale Søpark, har I adgang til følgende gratis serviceydelser:
* Gratis cykelleje
* Gratis trådløst internet

Hund
Hvis I har hund, er I velkommen til at tage den med, da vi har særlige lejligheder, hvor hunde er tilladt. Merprisen er 250,-, som dækker den ekstra rengøring.

Færgetider
Færgebilletten er inkluderet i rejsens pris, og vi sørger for at bestille billetten for jer. Når I bestiller, beder vi jer angive jeres ønsker til færgetider (morgen, middag eller aften), så gør vi vores yderste for at opfylde jeres ønsker.

Gratis fiskebuffet på røgeri
Inkluderet i jeres tilbud er en gratis fiskebuffet for 2 personer på røgeri. I kan vælge mellem røgeriet i Gudhjem (nord for Årsdale Søpark) eller Snogebæk (syd for Årsdale Søpark). Der er også et godt røgeri i Årsdale, som vi kan anbefale, men røgeriet i Årsdale har ikke mulighed for at tilbyde fiskebuffet som i Gudhjem og Snogebæk.

Bestil nu
Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. Bestil jeres ferie i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os. Vi har åbent alle ugens dage på telefon: 56 95 85 66.

Alle lejligheder har en skøn terrasse

Ferielejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow

Der er et hyggeligt sofaarrangement i alle lejligheder

Find roen i Årsdale

Badeværelse

Årsdale Søpark har store og flotte køkkener

Årsdale - Hygge og historie

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 21-10-2019 til 31-03-2020

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 21-10-2019 til 31-03-2020

Årsdale omtales for første gang i 1300-tallet. Selv om ordet ”Klimaændring” næppe var opfundet dengang, så var det faktisk en klimaændring, som var grundlaget for udviklingen af Årsdale. En klimaændringen i 1300-tallet betød nemlig, at sildestimer optrådte i helt uhørte mængder i Østersøen. Sildefiskeriet var enormt, og opkøbere fra alle lande omkring Østersøen sejlede til Bornholm - herunder Årsdale - for at købe sild.

Hjemsøgt af prøjsiske bander
Det rige handelsliv tiltrak desværre også opmærksomhed fra knapt så ønskede gæster. I slutningen af 1300-tallet var området ved Årsdale hjemsøgt af prøjsiske bander, der med trussel om brandstiftelse og krig aftvang løsesummer. Men efterhånden blev banderne slået tilbage, og i de efterfølgende år var det lige så ofte bornholmere, som tog på "hygge-besøg" på den prøjsiske østersøkyst...

Besøg Årsdale Røgeri og Høkeren
I dag er fiskeriet på et noget mindre niveau end i 1300-tallet, men du kan stadig nyde nogle af Bornholms bedste røgede sild på det lokale røgeri ”Årsdale Røgeri”. Efter en god frokost er det måske tid til at tage en lille gåtur langs den hyggelige havn. På havnen finder du specialbryggeriet Mikkeller, som normalt kun har øl-barer i storbyer som New York og Singapore - men Mikkeller elsker Årsdale, så dehar selvfølgelig også en øl-bar i det lille fiskerleje. Efter en kold øl er det måske tid til en is på ”Høkeren”, som er den lokale købmandsbutik? Hvor store supermarkeder ellers fortrænger de små butikker, så har indbyggerne i Årsdale grebet det anderledes an. De har nemlig lavet deres egen lille købmandsbutik. Sæt dig til rette på terrassen foran Høkeren og få en snak med de lokale. Det er ikke alle af røverhistorierne, som du skal tro på...

Smag en øl med havudsigt på Mikkeler Øl-Bar
Det danske bryggeri Mikkeler er verdenskendt for sine specialøl. Mikkeler har sine egne øl-barer i byer som New York, Tokyo, Berlin og Paris - og fra sommeren 2019 også i Årsdale. Øl-baren er indrettet i et tidligere fabrikslokale på havnen i Årsdale. Besøg den hyggelige cafe. Smag de gode øl - og nyd havudsigten.

Smukke Årsdale Mølle
Du skal selvfølgelig også en tur forbi Årsdale Mølle, som er en af Danmarks flotteste og bedst bevarede møller af den hollandske type. Møllen er opført i 1877, og drives i dag af 4. generation. Mærk suset, når de kæmpemæssige vinger suser hen over hovedet på dig. Prøv også at gå ind i møllen, hvor møllens maskineri buldrer og træværket ryster. Fortidens teknik virker endnu på bedste vis.

Tag en dukkert i havet
Måske er der kommet lidt melstøv i næsen? Kan en badetur friste? I Årsdale undgår du at få sand mellem tæerne, da stranden er dækket af det flotte røde Årsdale Grus. På stranden skaber store vandreblokke en hyggelig atmosfære. Tag en kop kaffe med. Sæt dig på en sten. Betragt udsigten. Nyd stilheden. Mærk følelsen af ferie.

En smuttur til Svaneke
Ved aftentid anbefaler vi dig at tage en tur til Svaneke, hvor der er mange gode restauranter og sjove shoppingmuligheder. I bil tager det blot 2 minutter at komme til Svaneke, men hvad med en hyggelig cykeltur ad cykelstien? Som gæster på Årsdale Søpark har du mulighed for gratis at låne en cykel.

Bestilling
Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden, og se hvor billigt du kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder. Glæd dig til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. Du er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis du har spørgsmål: 56 95 85 66.

Årsdale Bugten foran Årsdale Søpark

Spis en lækker frokost på det lokale røgeri i Årsdale

Nyd udsigten fra de store vandreblokke i Årsdale

Svaneke - Bornholms østligste by

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 21-10-2019 til 31-03-2020

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 21-10-2019 til 31-03-2020

Årsdale Søpark ligger tæt på Svaneke. Når du bor i Årsdale Søpark, må du ikke snyde dig selv fra at opleve Svaneke. Turen fra Årsdale til Svaneke tager kun 2 minutter i bil, men prøv også turen på en af de gratis lånecykler på Årsdale Søpark, eller tag den smukke vandretur langs kyststien.

Prismodtager for fremragende bybevaring
Svaneke har som en af de meget få byer i Europa fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". På en tur med den lokale heste-sporvogn kan du læne dig tilbage og nyde de smukke gamle bindingsværkshuse. Fra havnen går du op ad de små gader til Torvet, hvor der altid er en festlig stemning - særligt på torvedagene, hvor der er mulighed for at slå en god handel af med de lokale. Og vi vil også anbefale, at du besøger Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik anno 1950erne.

Besøg nabobyerne Årsdale og Listed
Langs kysten ved Svaneke går nogle af de smukkeste kyststier på Bornholm. Mod nord kommer du til det lille fiskerleje Listed, og mod syd går stien tilbage til Årsdale. På vejen til Årsdale kan du tage dig en badetur på "Hullehavn", som er en skøn badebugt i en lille naturhavn.

Bornholms kreative centrum
Men Svaneke er ikke bare hygge. Svaneke er også Bornholms kreative centrum. Her er alt, hvad hjertet, øjnene og ganen kan ønske sig: Glaskunst. Malerier. Designertøj. Håndlavet lakrids, chokolade, is og bolcher. - Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser og Svaneke Bryghus med sine vidtpræmierede øl.

Oplev Hønseskidning
Du skal selvfølgelig også deltage i den lokale udgave af lotto: "Hønseskidning". Spillet går i al sin enkelthed ud på, at 3 høns løs bliver sluppet løs på et stort bingofelt. Så gælder det om at spille på, hvilket nummerfelt hønsene først lægger en "klat" på. Hvis du har det rigtige "lortenummer", har du vundet. Det er et spil, som skal opleves!

Bestilling
Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden, og se hvor billigt du kan komme til at bo i de flotte ferielejligheder på Årsdale Søpark. Du er altid velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis du har spørgsmål: 56 95 85 66.

Svaneke Bryghus

Den hyggelige havn I Svaneke

Smukke bindingsværkshuse i Svaneke

Adresse
Adressen til Årsdale Søpark er: Nørre Bakke 3, Årsdale, 3740 Svaneke

Gratis Guideture med Søren Sillehoved

Søren Sillehoved underholder rundt i Ekkodalen

Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved. Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i at levere interessante fortællinger for både børn og voksne. Se program for guidede ture her

Gratis for jer
Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse ture. Ved jeres ankomst til Årsdale Søpark har vi lagt nogle gratis billetter i en velkomsttaske til jer. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er I over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og Gruppeservice. Turene foregår over hele Bornholm. I er meget velkomne til at spørge i receptionen, hvordan I nemmest kommer hen til turenes startsteder.

Bestilling
Bestil din ferie på Årsdale Søpark ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Billeder fra Bornholm

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Christiansøfarten i Gudhjem

Gudhjem Havn

Nyd klipperne

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Sandvig strand

Klippeformationen Løvehovederne

Hammerhavnen

Melstedgaard Landbrugsmuseum

Dueodde

Østerlars Rundkirke

Helligdommen

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.