Flyv med DAT til solskinsøen Bornholm

Fly fra Jylland og København

Hotel med havudsigt

Spa og wellness

Lækker mad

Flyv med DAT til solskinsøen Bornholm

Griffen Spa Hotel - Dobbeltværelse

Griffen Spa Hotel

Hyg jer i restauranten med havudsigt

Glæd dig til havudsigten fra dit værelse på Griffen Spa Hotel

Fly og spa 2 nætter. Bestil her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 30-04-2020

Fly og spa 4 nætter. Bestil her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 30-04-2020

Fly og spa 7 nætter. Bestil her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 30-04-2020

Flyv med DAT til havudsigt, wellness og lækker mad
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spa Hotel er derfor et meget sigende navn for dette flotte hotel, som er smukt beliggende ved havet og Rønnes gamle bydel. Hotellet blev totalrenoveret i 2017/2018 og indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow.

Fra dit flotte værelse har du en imponerende udsigt over havet. Griffen Spa Hotel byder dig også gratis indenfor i et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder: "Den Bornholmske Diamantspa". Forkæl dig selv...måske i selskab med din eneste ene og lidt champagne?

DAT flyver Co2-frit
Flyselskabet DAT flyver Co2-frit, idet DAT klimakompenserer for sit Co2-udslip ved at plante ny skov, der opsuger Co2. Du kan derfor også med grøn samvittighed flyve til Bornholm.

Charmerende by
Griffen Spa Hotel er beliggende i Rønnes gamle bydel. Her bliver du mødt af smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde, som vidner om en tid, hvor velhavende skibsredere med udgangspunkt i Rønne drev handel med hele verden.

Skatkammer
I hotellets restaurant kreerer en af Bornholm mest berømte kokke, Claus Seest Dam, lækkerier til dig. Tag plads i de bløde stole. Nyd panoramaudsigten og lad dig forkæle. I horisonten går solen langsomt ned og skaber flotte gyldne og violette stråler over havet. Efter en skøn ferie på Griffen Spa Hotel vil du nok også tro på eventyret om, at Griffen vogter over en skat! Glæd dig til en dejlig ferie.

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
• Flot dobbeltværelse med imponerende havudsigt
• Stor morgenmadsbuffet hver morgen
• Gratis adgang til stort og lækkert spaområde hver dag
• Fly fra Billund, Midtjylland, Aalborg eller København til Bornholm for 2 personer tur/retur
• Totalpris pr. person, hvis I er 2 personer:
   * 2 nætter 2.095,- (totalpris for 2 personer 4.190,-)
   * 4 nætter 3.195,- (totalpris for 2 personer 6.390,-)  
   * 7 nætter 4.895,- (totalpris for 2 personer 9.790,-)

Endnu mere luksus - Vælg en suite
Du kan også vælge at bo i suite på øverste etage, hvor havudsigten nærmest er ubeskrivelig flot. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 595,- pr. nat.

Du kan billigt leje en bil
Hos Europcar kan du nemt og billigt leje en bil på Bornholm. Se mere på Europcar - Bornholm.

Tag med til koncert eller stand-up
Rønnes Musikhus ligger i kort gåafstand fra Griffen Spa Hotel. Tag med til koncert eller stand-up med danske topnavne - eksempelvis eksempelvis: 5/10 Poul Krebs, 9/10 Jonatan Spang, 18/10 Alberte Winding Band, 19/10 Smukke Møller, 26/10 The Savage Rose, 2/11 Patrick Dorgan, 9/11 Søren Huss, 16/11 Hjalmer, 16/11 Clara, 22/11 Teenage Love, 23/11 Hit med 80'erne, 29/11 Hanne Boel, 30/11 Fribytterdrømme, 11/12 Thomas Warberg, 28/12 Infernal, 25/1 Claus Hempler, 15/2 Kwamie Liv, 14/3 Medina, 21/3 Teitur, 16/5 Nikolaj Stokholm, 20/5 Rune Klan

Tag på vandretur
Et godt tip til din ferie: Efter at du har nydt den store morgenbuffet på Griffen Spa Hotel, skal du tage en vandretur i den bornholmske natur - eksempelvis på Hammerknuden ved middelalderborgen Hammershus. Nyd de fantastiske udsigter og historiens vingesus - og lad dig blæse igennem af vinden. Eller prøv en bisonsafari i skoven Almindingen, hvor du kan se nogle af Europas sjældne bisonokser. Fortsæt turen til Ekkodalen, hvor du får sjove ekko-oplevelser – og slut af med en skøn frokost på Cafe Genlyd.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdag i bestillingsboksen til øverst på siden - eller mail info@teambornholm.dk ring til os nu: 56 95 85 66

Slap af i den udendørs spa

Mærk spaens indbyggede "vandfald"

Prøv spaens tilhørende hammam

Andre gæster siger:

Fantastisk mad

"God service, lækre værelser med havudsigt over Østersøen. Fantastisk mad."

Peter Ryding, Google-anmeldelse, 02-09-2018

Dejlig udsigt

"Dejlig flot udsigt til havet...er du heldig kan du opleve en flot solnedgang.. Nede på jorden og alligevel lækker mad af høj kvalitet"

Jesper Ipsen, Google-anmeldelse, 05-09-2018

Maden har aldrig været bedre

"Ny ägare och nya pengar har insett att hotellet måste renoveras. Rummen är härliga, maten har aldrig varit bättre, ny ledning i köket och tack för att några trotjänare är kvar sedan länge i personalen."

Annbritt Svensson, Google-anmeldelse, 06-09-2018

Fly og spa 2 nætter. Bestil her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 30-04-2020

Fly og spa 4 nætter. Bestil her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 30-04-2020

Fly og spa 7 nætter. Bestil her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 30-04-2020

Flot havudsigt
Griffen Spa Hotels værelser blev totalrenoveret i 2017/2018. Glæd dig til lækre værelser med en flot udsigt over Østersøen. Der er selvfølgelig køleskab, tv og telefon på alle værelser.

Den meget roste design er skabt af den bornholmske designer Pernille Bülow. 

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Griffen Spa Hotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Udsigten er fantastisk fra jeres værelse

Designeren Pernille Bülow har stået for indretningen

Alle badeværelser er også nyindrettet i 2017/2018

Glæd jer til et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder

Den Våde Ovn

Den tørre ovn

Kaskader af vand

Is og varm damp

Randzonen

Rokkestenen

Krystalsø boblebad

Blåskinsdalens varme hænder

Oplev en verden, hvor tiden står stille, og mobiltelefonen ikke ringer: Den Bornholmske Diamantspa. Den over 1000 m2 store inden- og udendørs spa har sit navn efter de 400 millioner år gamle "diamanter", som findes i havet ved Bornholm. Næsten hele spaområdet er bygget i de forskellige bornholmske granittyper - fra det næsten sorte granit ved Rønne til den røde granit fra øens østkyst. Spaområdet, der er bygget med inspiration fra bornholmske naturlokationer, kan blandt andet friste jer med:

Den Våde Ovn
Den våde ovn er en klippehule på Nordbornholm, men i Den Bornholmske Diamantspa er den våde ovn genskabt som en fantastisk sauna, hvor dampen slippes løs gennem små klippetoppe. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt. Først rammer solopgangens gyldne stråler jer. Derefter stiger lysniveauet, indtil at det tones ned ved solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver dig en unik afstressende virkning.

Den tørre ovn
I modsætning til den Den Våde Ovn, som giver en fugtig varme, skal du opleve den tørre varme i "Den Tørre Ovn". Tør og kraftig varme kombineret med dufte og lyde giver en skøn oplevelse...specielt når den afsluttes med et iskoldt styrtebad. Prøv også "Saunagus", hvor gusmesterinden fremtryller varme dufte med æteriske olier og fører deltagerne gennem et 40 minutters forløb med indlagte pauser og forfriskninger. En oplevelse, som din krop vil elske dig for!

Kaskader af vand
Stil dig foran vandfaldet. Træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet. Nyd stjernehimlen i loftet. Den underjordiske geyser presser blidt vandet mod dine fødder. Massagen breder sig til hele din krop. Mærk følelsen af afslapning og velvære.

Is og varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I den Bornholmske Diamantspa kan din krop opleve begge dele. Når kroppen skiftevis får varm damp og iskoldt vand, øges immunforsvaret. Kredsløbet nyder at blive sat i sving. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Eller massér kroppen med is fra Isfontænen. Isfontænen drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. En forunderlig oplevelse!

Randzonen
På midten af Bornholm ligger den fenoskandiske randzone. Engang for millioner af år siden tørnede den ispolerede og hårde granit sammen med den blødere sandsten. Aldersforskellen mellem de to stenarter er 1,2 milliarder år. I klippesaunaen på Den Bornholmske Diamantspa er denne randzone genskabt. Stil dine fødder på hver sin side af flisestregen i saunaens gulv, og tænk over, at der er 1,2 milliarder år mellem dine fødder. Pludselig bliver hverdagens stress og jag sat i perspektiv. Lad din krop slappe af og nyd historiens vingesus.

Rokkestenen
Bornholm er kendt for sine rokkestene, der er store granitblokke, som naturen har placeret på en sådan måde, at de kan rokkes med blot en let berøring. I Den Bornholmske Diamantspa findes rokkestenen som en vældig granitskive, som rokker, mens du får massage. Det er den eneste rokkelige granitmassagebænk i Verden. Vi kan varmt anbefale oplevelsen...specielt er hamam-massage med gedemælkssæbe en helt særlig oplevelse. 

Krystalsø boblebad
Nyd et glas champagne i det store Krystalsø boblebad, mens solen langsomt går ned i horisonten bag jer. Boblerne kærtegner din krop og får dig til at slappe helt af.

Blåskinsdalens varme hænder
Blåskinsdalen er en "hemmelig" dal på Bornholm. Engang valfartede bornholms befolkning for at opleve den magiske skønhed i dalen, men med tiden blev den næsten glemt. Hvis du også har lyst til at "magisk skønhed", byder Den Bornholmske Diamantspa dig velkommen i en helt særlig version af Blåskinsdalen: Med sten, lerjord, vilde urter, bornholmsk massageolie bliver din krops balance stimuleret. Prøv eksempelvis massage med varme urteblade, hotstone-massage, kropsindpakning i urter og gedemælk, kroppeeling, zoneterapi, ansigtsmaske med bornholmsk rødler eller kaolin eller hamam-massage på Kyllingehønen. Kyllingehønen er en enorm vandreblok af granit, der i istiden kom til Bornholm fra Sverige. I Den Bornholmske Diamantspa er Kyllingehønen genskabt som en kabine, der med varmestråler kan smelte kroppens fedtposer væk.

Åbningstider
Mandag – Fredag
* 07:00 – 10:00 Kun for hotellets overnattende gæster
* 15:00 – 21:00 Hotelgæster og gæster, der ikke bor på hotellet

Lørdag
* 07:00 – 11:00 Kun for hotellets overnattende gæster
* 11:30 – 20:00 Hotelgæster og gæster, der ikke bor på hotellet

Søndag
* 07:00 – 11:00 Kun for hotellets overnattende gæster
* 11:30 – 20:00 Hotelgæster og gæster, der ikke bor på hotellet

* I nogle perioder vil der være udvidede åbningstider for hotellets overnattende gæster. Spørg om åbningstider ved din ankomst til hotellet.

Adgang for ikke-overnattende gæster
Adgang til spa- og wellnessområdet er gratis for overnattende gæster på Griffen Spa Hotel. Er du ikke overnattende gæst på Griffen Spa Hotel, har du mulighed for at købe adgang til spaen for kr. 250.

Behandlinger
Du har mulighed for at tilkøbe behandlinger hos vores terapeuter - husk at forudbestille. Bestil din behandling:
* Mail: diamantspa@bornholmhotels.dk
* I receptionen på Griffen Spa Hotel

Aldersgrænse - Minimum 16 år
Vi lægger stor vægt på, at Den Bornholmske Diamantspa skal være præget af en rolig og afslappende atmosfære. Du skal derfor være minimum 16 år for at få adgang til den Bornholmske Diamantspa. 

Grøn energi
Spa- og wellnessområdet på Griffen Spa Hotel er et af de mest energi-besparende anlæg i hele Europa. Der er anvendt de bedst mulige samt lokale materialer. Endvidere genanvendes varmen i så stort omfang, at anlægget er beskrevet i håndværkertidsskrifter som "enestående". Miljømæssigt kan du derfor også med god samvittighed lade dig forkæle i det store spa- og wellnessområde.

Bornholms hovedstad

Fly og spa 2 nætter. Bestil her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 30-04-2020

Fly og spa 4 nætter. Bestil her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 30-04-2020

Fly og spa 7 nætter. Bestil her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 30-04-2020

Griffen Spa Hotel ligger i Rønne, som er Bornholms hovedstad. Fra dit værelse kan du se, når færgerne eller de store krydstogtsbåde ankommer. Rønne er således en af Nordeuropas største krydstogtshavne. Tag en tur langs havnen og se det myldrende liv, når de store krydstogtsbåde bringer deres gæster fra hele verden i land.

Skæve gader og charmerende huse
Rønnes status som hovedstad danner grobund for et rigt handelsliv. Lidt væk fra torvet og centrum ligger den gamle bydel med sine skæve gader og charmerende små huse. Her er også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende redere. Nyd de smukke huse på en afslappende tur langs de hyggelige gader. Om aftenen kan I kigge forbi de små hyggelige cafeer - eller måske besøge Musikhuzet, som byder på masser af koncerter med danske topnavne.

Spændende museer
I Rønne finder I også en række af øens hyggelige museer. På Bornholms Museum kan I opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm ligger centralt placeret på søvejene til de baltiske lande og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere. Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal I opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang. I den smukke have blomstrer de gamle blomsterarter fra 1800-tallet stadig.

Torvehallerne
Rønnes Torvehaller ligger blot 750 meter fra Griffen Spa Hotel. Kig forbi de gamle rustikke bygninger og oplev et mekka af lækkerier fra de lokale delikatesseforretninger.

Små hyggelige sandstrande
Nord og syd for Rønne er byen omgivet af hyggelige skove og dejlige sandstrande. 300 meter fra Griffen Spa Hotel kan I nyde den lille, men hyggelige Nørrekaas Strand. Glæd jer til skønne dage i Bornholms hovedstad. Hvis I ikke har bil med, er der alligevel også god mulighed for at opleve resten af Bornholm. Tæt på Griffen Spa Hotel er der nemlig busstoppested, hvor alle busser til/fra resten af de bornholmske byer starter.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Griffen Spa Hotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Den hyggelige havn i Rønne

Skibs- og Havnesmedjen på Rønne Havn

Keramikmuseet Hjorths Fabrik

Billeder fra Bornholm

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Christiansøfarten i Gudhjem

Gudhjem Havn

Nyd klipperne

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Hammershus

Klippeformationen Løvehovederne

Hammerhavnen

Melstedgaard Landbrugsmuseum

Dueodde

Østerlars Rundkirke

Helligdommen

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.