Flyv til Bornholm

Fly fra Jylland og København

Hotel med havudsigt

Spa og wellness

Lækker mad

Flyv til Bornholm

Glæd dig til havudsigten fra dit værelse på Griffen Spa Hotel

Glæd dig til havudsigten fra dit værelse på Griffen Spa Hotel

Griffen Spa Hotel ligger direkte ved havet

Griffen Spa Hotel ligger direkte ved havet

Slap af i det store inden- og udendørsspaområde

Slap af i det store inden- og udendørsspaområde

Udsigten fra restauranten på Griffen Spa Hotel

Udsigten fra restauranten på Griffen Spa Hotel

Flyv med DAT til havudsigt, wellness og lækker mad
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spa Hotel er derfor et meget sigende navn for dette flotte hotel, som er smukt beliggende ved havet og Rønnes gamle bydel. Læs mere om Rønne her.

Griffen Spa Hotel blev renoveret og ny-indrettet i 2017/208 af den bornholmske designer Pernille Bülow. Glæd dig til et skønt værelse, hvor du har en imponerende udsigt over havet. Griffen Spa Hotel byder dig også gratis indenfor i et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder: "Den Bornholmske Diamantspa".

DAT flyver Co2-frit
Flyselskabet DAT flyver Co2-frit, idet DAT klimakompenserer for sit Co2-udslip ved at plante ny skov, der opsuger Co2. Du kan derfor også med grøn samvittighed flyve til Bornholm.

Skatkammer
Tag plads i de bløde stole i restauranten på Griffen Spa Hotel. Nyd panoramaudsigten og lad dig forkæle. I horisonten går solen langsomt ned og skaber flotte gyldne og violette stråler over havet. Udsigten fra Griffen Spa Hotel er kåret som en af Bornholms 10 flotteste udsigter, og i køkkenet kreerer kokketeamet lækkerier til dig. Efter en skøn ferie på Griffen Spa Hotel vil du også tro på eventyret om, at Griffen vogter over en skat!

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
• Flot dobbeltværelse på Griffen Spa Hotel med imponerende havudsigt
• Stor morgenmadsbuffet hver morgen
• Gratis adgang til stort og lækkert spaområde hver dag
• Fly fra Billund, Midtjylland, Aalborg eller København til Bornholm for 2 personer tur/retur
• Totalpris for 2 personer:

Ankomst i perioden 2 nætter 4 nætter 7 nætter
Ankomst inden 31. december 2020 4.195,- 6.395,- 9.695,-


Endnu mere luksus - Vælg en suite
Du kan også vælge at bo i suite på øverste etage, hvor havudsigten nærmest er ubeskrivelig flot. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 595,- pr. nat.

Du kan billigt leje en bil
Hos Europcar kan du nemt og billigt leje en bil på Bornholm. Se mere på Europcar - Bornholm.

Tag på vandretur
Et godt tip til din ferie: Efter at du har nydt den store morgenbuffet på Griffen Spa Hotel, skal du tage en vandretur i den bornholmske natur - eksempelvis på Hammerknuden ved middelalderborgen Hammershus. Nyd de fantastiske udsigter og historiens vingesus - og lad dig blæse igennem af vinden. Eller prøv en bisonsafari i skoven Almindingen, hvor du kan se nogle af Europas sjældne bisonokser. Fortsæt turen til Ekkodalen, hvor du får sjove ekko-oplevelser – og slut af med en skøn frokost på Cafe Genlyd.

Corona-Garanti
Bestil dit ophold med Corona-Garanti, som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag og få din fulde indbetaling refunderet, hvis en af - eller begge disse - hændelser skulle indtræffe:
* Det er ikke længere muligt at rejse via Sverige til/fra Bornholm.
* Der er forbud mod, at restauranter holder åbent på Bornholm
Prisen er 195,- pr. værelse, hvis du bestiller Corona-Garantien samtidig med din bestilling. Ved efterfølgende bestilling er prisen 295,-

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdag i bestillingsboksen til øverst på siden - eller mail info@teambornholm.dk ring til os nu: 56 95 85 66

Dit dobbeltværelse på Griffen Spa Hotel

Dit dobbeltværelse på Griffen Spa Hotel

Solnedgangen fra dit værelse er smuk

Solnedgangen fra dit værelse er smuk

Badeværelserne på Griffen Spa Hotel er lyse og moderne

Badeværelserne på Griffen Spa Hotel er lyse og moderne

Bestil 2 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2020 til 31-12-2020

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2020 til 31-12-2020

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2020 til 31-12-2020

Kan det friste med champagne i spaen?

Kan det friste med champagne i spaen?

Glæd jer til et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder 

Der findes en verden, hvor tiden står stille, og mobiltelefoner ikke ringer...Den Bornholmske Diamantspa. Den over 1000 m2 store inden- og udendørs spa har taget navn efter de over 400 millioner år gamle "diamanter", som findes i havet ved Bornholm. Spaområdet, der er bygget med inspiration fra bornholmske naturlokationer, frister dig blandt andet med:

Den våde ovn, hvor damp kommer op gennem granitstenene

Den våde ovn, hvor damp kommer op gennem granitstenene

Den Våde Ovn
Den våde ovn er en klippehule på Nordbornholm, men i Den Bornholmske Diamantspa er den våde ovn genskabt som en fantastisk sauna, hvor dampen slippes løs gennem små klippetoppe. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt. Først rammer solopgangens gyldne stråler dig. Derefter stiger lysniveauet, indtil at det tones ned ved solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver dig en skøn afstressende virkning.

Den tørre ovn giver dig tør og kraftig varme

Den tørre ovn giver dig tør og kraftig varme

Den tørre ovn
I modsætning til den Den Våde Ovn, som giver en fugtig varme, skal du opleve den tørre varme i "Den Tørre Ovn". Tør og kraftig varme kombineret med dufte og lyde giver en skøn oplevelse...specielt når den afsluttes med et iskoldt styrtebad. Prøv også "Saunagus", hvor gusmesterinden fremtryller varme dufte med æteriske olier og fører deltagerne gennem et 40 minutters forløb med indlagte pauser og forfriskninger. En skøn oplevelse!

Vandfaldet Døndalen

Vandfaldet Døndalen

Døndalen - Kaskader af vand
Døndalen, som ligger på Bornholms østkyst, gemmer på Danmarks største vandfald. På Griffen Spa Hotel er Døndalen en vandfontæne. Træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over dit hals og hoved. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet. Nyd stjernehimlen i loftet. Den underjordiske geyser presser blidt vandet mod dine fødder. Massagen breder sig til hele din krop. Mærk følelsen af afslapning og velvære.

Is og varme øger dit immunforsvar

Is og varme øger dit immunforsvar

Is og varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I den Bornholmske Diamantspa kan din krop opleve begge dele. Når kroppen skiftevis får varm damp og iskoldt vand, øges immunforsvaret. Kredsløbet nyder at blive sat i sving. I Kneippbassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Eller massér kroppen med is fra Isfontænen. Isfontænen drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. En forunderlig oplevelse!

Randzonen med 1,2 millioner års historie

Randzonen med 1,2 millioner års historie

Randzonen
På midten af Bornholm ligger den fenoskandiske randzone. Engang for millioner af år siden tørnede den ispolerede og hårde granit sammen med den blødere sandsten. Aldersforskellen mellem de to stenarter er 1,2 milliarder år. I klippesaunaen på Den Bornholmske Diamantspa er denne randzone genskabt. En flisestreg i saunaens gulv gør det muligt at stå med en fod i hver tidsalder. En tidsforskel på 1,2 milliarder år giver saunaoplevelsen en ny og ekstra dimension.

Prøv en behandling på Rokkestenen

Prøv en behandling på Rokkestenen

Rokkestenen
Bornholm er kendt for sine rokkestene; store granitblokke som naturen har placeret på en sådan måde, at de kan rokkes med blot en let berøring. I Den Bornholmske Diamantspa findes rokkestenen som en vældig granitskive, der rokker, mens du får massage. Det er den eneste rokkelige granitmassagebænk i Verden. Vi kan varmt anbefale oplevelsen. Specielt er hamam-massage med marokkansk sort sæbe en helt særlig oplevelse. 

Hyg dig i den udendørs spa

Hyg dig i den udendørs spa

Krystalsø boblebad
Nyd et glas champagne i det store Krystalsø boblebad, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne kærtegner din krop og får dig til at slappe helt af.

Bliv forkælet med Wellnessbehandlinger

Bliv forkælet med Wellnessbehandlinger

Blåskinsdalens varme hænder
Blåskinsdalen er en "hemmelig" dal på Bornholm. Engang valfartede Bornholms befolkning for at opleve den magiske skønhed i dalen, men med tiden blev den næsten glemt. Hvis du også har lyst til at "magisk skønhed" byder Den Bornholmske Diamantspa dig velkommen i vores version af Blåskinsdalen. Med sten, mudder fra Det Døde Hav samt 100 % naturlig massageolie bliver din krops balance stimuleret. Prøv eksempelvis: Hotstone-massage, luksuriøs mudderindpakning, kropspeeling, ansigtsbehandling, fod detox eller hamam-massage på Kyllingehønen. Kyllingehønen er en enorm vandreblok af granit, der i istiden kom til Bornholm fra Sverige. I Den Bornholmske Diamantspa er Kyllingehønen genskabt som en kabine, der med varmestråler kan smelte kroppens fedtdepoter væk. 

Åbningstider

  For gæster For alle
 Mandag - Fredag 7:00 - 10:00 15:00 - 21:00
 Lørdag 7:00 - 11:00 11:30 - 20:00
 Søndag 7:00 - 11:00 11:30 - 20:00

Pris for entre til Den Bornholmske Diamantspa
* Overnattende gæster på Griffen Spa Hotel har gratis adgang til Den Bornholmske Diamantspa

Wellness behandlinger
Du har mulighed for at tilkøbe behandlinger i hotellets wellnessafdeling.
Besøg Alea Wellness for at se mere om behandlinger, priser, produkter og for bestilling.

Aldersgrænse - Minimum 16 år
Den Bornholmske Diamantspa skal være præget af en rolig og afslappende atmosfære. Du skal derfor være minimum 16 år for at få adgang til den Bornholmske Diamantspa. 

Grøn energi
Spa- og wellnessområdet på Griffen Spa Hotel er et af de mest energi-besparende anlæg i hele Europa. Der er anvendt de bedst mulige samt lokale materialer. Endvidere genanvendes varmen i så stort omfang, at anlægget er beskrevet i håndværkertidsskrifter som "enestående". Miljømæssigt kan du derfor også med god samvittighed lade dig forkæle i det store spa- og wellnessområde.

Bestilling
Bestil din ferie på Griffen Spa Hotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil 2 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2020 til 31-12-2020

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2020 til 31-12-2020

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2020 til 31-12-2020

Bornholms hovedstad

Bestil 2 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2020 til 31-12-2020

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2020 til 31-12-2020

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2020 til 31-12-2020

Griffen ligger ved lystbådehavnen og stranden i Rønne

Griffen ligger ved lystbådehavnen og stranden i Rønne

Griffen Spa Hotel ligger i Rønne, som er Bornholms hovedstad.

Skæve gader og charmerende huse
Rønnes status som hovedstad danner grobund for et rigt handelsliv. Lidt væk fra torvet og centrum ligger den gamle bydel med sine skæve gader og charmerende små huse. Her er også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende redere. Nyd de smukke huse på en afslappende tur langs de hyggelige gader. Om aftenen kan I kigge forbi de små hyggelige cafeer - eller måske besøge Musikhuzet, som byder på masser af koncerter med danske topnavne.

Spændende museer
I Rønne finder I også en række af øens hyggelige museer. På Bornholms Museum kan I opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm ligger centralt placeret på søvejene til de baltiske lande og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere. Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal I opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang. I den smukke have blomstrer de gamle blomsterarter fra 1800-tallet stadig.

Torvehallerne
Rønnes Torvehaller ligger blot 750 meter fra Griffen Spa Hotel. Kig forbi de gamle rustikke bygninger og oplev et mekka af lækkerier fra de lokale delikatesseforretninger.

Små hyggelige sandstrande
Nord og syd for Rønne er byen omgivet af hyggelige skove og dejlige sandstrande. 300 meter fra Griffen Spa Hotel kan I nyde den lille, men hyggelige Nørrekaas Strand. Glæd jer til skønne dage i Bornholms hovedstad. Hvis I ikke har bil med, er der alligevel også god mulighed for at opleve resten af Bornholm. Tæt på Griffen Spa Hotel er der nemlig busstoppested, hvor alle busser til/fra resten af de bornholmske byer starter.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Griffen Spa Hotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Stranden ved Griffen Spa Hotel

Stranden ved Griffen Spa Hotel

Gå en tur i Rønnes hyggelige gader

Gå en tur i Rønnes hyggelige gader

Besøg det spændende forsvarsmuseum

Besøg det spændende forsvarsmuseum

Få wellnessbehandlinger på Griffen Spa Hotel

Få wellnessbehandlinger på Griffen Spa Hotel

Besøg Hjorths Keramikfabrik

Besøg Hjorths Keramikfabrik

Rønnes gamle bydel ligger lige ved Griffen Spa Hotel

Rønnes gamle bydel ligger lige ved Griffen Spa Hotel

Bestil 2 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2020 til 31-12-2020

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2020 til 31-12-2020

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2020 til 31-12-2020

Billeder fra Bornholm

Kridhvide strande og blåt hav venter dig på Bornholm

Kridhvide strande og blåt hav venter dig på Bornholm

Fra Gudhjem kan du sejle til Christiansø

Fra Gudhjem kan du sejle til Christiansø

Hammershus var en uindtagelig borg i Middelalderen

Hammershus var en uindtagelig borg i Middelalderen

Hyg jer på klipperne

Hyg jer på klipperne

Sejl med de hyggelige turbåde langs kysten

Sejl med de hyggelige turbåde langs kysten

Nyd lidt bobler på strandene

Nyd lidt bobler på strandene

Klippeformationen Løvehovederne

Klippeformationen Løvehovederne

Bliv kølet ned i de små fiskerlejer

Bliv kølet ned i de små fiskerlejer

På Melstedgård leves livet som i 1950'erne

På Melstedgård leves livet som i 1950'erne

Fra Hammerfyret kan du se til Sverige

Fra Hammerfyret kan du se til Sverige

Østerlars Rundkirke er Danmarks største rundkirke

Østerlars Rundkirke er Danmarks største rundkirke

Helligdomsklipperne er magiske

Helligdomsklipperne er magiske

Bestil 2 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2020 til 31-12-2020

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2020 til 31-12-2020

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-09-2020 til 31-12-2020

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.