Gaven til din kæreste - Bornholms nye badehotel


4 eller 7 nætter inkl. færge med bil. Totalpris for 2 personer: Fra 5.795,-

Gaven til din kæreste - Bornholms nye badehotel

Bestil din ferie her:

Mulig ankomstperiode: 27-05-2018 til 22-09-2018

Dobbeltværelse med havudsigt

Flotte nye badeværelser på Fredensborg Badehotel

Nyd havudsigten fra den udendørs spa (aldersgrænse 16 år)

Fra Radisson til badehotel
Det tidligere medlem af Radisson-kæden, Hotel Fredensborg, på Strandvejen i Rønne gennemgik i 2017-2018 en omfattende renovering. Det "nye" Fredensborg genåbnede i april 2018. Forvent ikke et gammeldags badehotel med sprossede vinduer og blå gardiner. Fredensborg Badehotel er et lækkert og moderne badehotel indrettet i ny nordisk stil med flotte naturmaterialer. Alle værelser er totalrenoveret i 2017/2018 og indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow.

Glæd dig til lækre værelser med direkte udsigt over Østersøen samt gourmetmad - eksempelvis den berømte fiskebuffet med et væld af frisk fisk, skaldyr og fiskeretter. I sæson 2018 fokuserer menukortet på fransk/bornholmske lækkerier. Vinkælderen byder på såvel klassiske som sjældne vine. Sæt dig godt til rette i restauranten. Nyd havudsigten og lad dig forkæle. 

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* 4 eller 7 nætter i dobbeltværelse med havudsigt
* Stor morgenbuffet hver morgen
* Gratis cykelleje
* Færge Ystad-Bornholm med bil tur/retur på valgfri ankomstdag og tidspunkt
* Hvis I ønsker at flyve København-Bornholm i stedet for at sejle, er der er et tillæg på 1.000,- 
* Totalpris for 2 personer: fra 5.795,- eller tag 7 nætter fra 7.995,-
* Totalprisen gælder med ankomst inden 14
. juni. Priser for ankomst i andre perioder:

Ankomst i perioden Pris for 4 nætter inklusive færge Pris for 7 nætter inklusive færge
Før 14. juni 5.795,- 7.995,-
14. juni - 17. juni Udsolgt Udsolgt
18. juni - 24. juni 6.395,- 8.595,-
25. juni - 30. juni 6.595,- 8.995,-
1. juli - 12. august 6.995,- 9.395,-
13. august - 22. september 5.795,- 7.995,-


Ankomstdage
Hvis I vælger 4 nætter:
* I kan frit vælge ankomstdag

Hvis I ønsker 7 nætter:
* I kan ankomme på mandage, tirsdage, onsdage eller torsdage
* Ved ankomst på fredage, lørdage og søndage vil der være et tillæg på kr. 580,-

Vil du blive en dag mere?
Hvis du ønsker at forlænge dit ophold med 1 dag eller mere, koster det kr. 1.250,- per nat.

Et spil skak i Fredensborg Badehotels smukke have?

Prøv den berømte og anmelderroste fiskebuffet

Slik sol på den hyggelige solterrasse med havudsigt

Restaurant med havudsigt
Fredensborg Badehotels nye restaurant ligger med skøn udsigt over havet - på de lune dage bliver restauranten udvidet til terrassen foran hotellet. Parasollerne på terrassen har indbygget varme, så du kan hygge dig på terrassen langt ud på aftenen. Maden er i topklasse, og det samme gælder hotellets venlige betjening. Efter maden kan du tage din eneste ene i hånden og gå ned på hotellets badebro. Hør havets bølgeskvulp, mens solen går ned foran jer. Det er ferie!

Udendørs spa
Tag din eneste-en i hånden og dyp ned i det boblende vand i Fredensborg Badehotels nye udendørs spabade (aldersgrænse 16 år). Mærk hvordan spaens indbyggede massagefunktioner får din krop til at slappe helt af. Nyd havudsigten med en kølig drink i hånden. Dét er ferie!

Rønne er Bornholms kulturelle knudepunkt
Fredensborg Badehotel ligger på vandsiden af Strandvejen i Rønne. Fra hotellet går en sti ind til Rønne centrum, hvor du finder et væld af historiske købmandsgårde, velassorterede butikker og spændende museer. Oplev blandt andet det levende museum Hjorths Fabrik, hvor du kan se den kendte bornholmske keramik blive skabt på nært hold. Inkluderet i din pakke er også gratis cykelleje - tag en tur og nyd det skønne terræn.

Værelser med havudsigt
Fredensborg Badehotels nye indretning er designet af Bornholms førende designer, Pernille Bülow, som er også er kendt for sin glaskunst. Pernille Bülow har med stor succes tidligere designet en række andre feriesteder på Bornholm. Alle værelser blev renoveret i 2017-2018. Værelserne har en hyggelig indretning med farver præget af det omkransende hav og Bornholms natur. Badeværelserne er også renoveret i 2018 og har et moderne skandinavisk design. Værelserne i dette tilbud har alle havudsigt. Du kan også vælge at bo i en ferielejlighed. Ferielejlighederne har ikke havudsigt, men I kan til gengæld være 4 personer uden merpris.

El-biler
Fredensborg Badehotel har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Vil du rejse med fly eller bus?
I tilbuddet er der inkluderet færgebillet Ystad-Rønne med bil tur/retur. Hvis du hellere vil rejse med bus eller fly til Bornholm, ordner vi også gerne det for dig. Mail info@teambornholm.dk eller ring til os på 56 95 85 66 og få et godt tilbud.

Andre gæster siger:

Gode omgivelser

"Gode omgivelser, relativt centralt beliggenhed. super mad :)"

Michael, 23-4-2017

Vildt begejstrede

"Var ude til fiskebuffet den 21. sept. Vi er 2 der har været der flere gange før. Vi var et selskab på 6 pers. Det var bare perfekt. Det visuelle og smagsoplevelsen, betjeningen og lokalet var til 10 stjerner. de 4 pers. som prøvede det for første gang var vildt begejstrede."

Gyrith, 24-9-2017

Lækkert nyistandsat badehotel

"Lækkert nyistandsat badehotel med panoramaudsigt til havet. Super venligt personale. Jeg kan anbefale deres store lækre fiskebuffet - den er et sikkert hit hvis man er til fisk."

Per, 9-9-2017

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.