Gudhjem med Fiskebuffet

4 nætter i Gudhjem. Fiskebuffet på det lokale røgeri. Færge med bil. Totalpris for 4 personer: Fra 4.195,-

Gudhjem med Fiskebuffet

Gudhjem Feriepark efter 25/8

Mulig ankomstperiode: 19-09-2018 til 16-10-2018

Gudhjem Søpark efter 25/8

Mulig ankomstperiode: 19-09-2018 til 16-10-2018

Christiansøfarten i Gudhjem Havn

 Skønne feriedage i Gudhjem - Alt dette er inkluderet:
* 4 nætter i dejligt feriehus eller ferielejlighed i Gudhjem (indrettet for 4-6 pers.)
* Fiskebuffet for 4 personer på det lokale røgeri i Gudhjem
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur inklusive op til 4 personer
* Strømforbrug
* Rengøring ved ankomst/afrejse
* Gratis afbestillingsforsikring
* Gratis guideture
* Vælg mellem feriehus i Gudhjem Feriepark eller ferielejlighed i Gudhjem Søpark.

Samlet pris for op til 4 personer inklusive færge med bil:


Gudhjem Feriepark ankomst efter 25. august: 4.195,-

Gudhjem Søpark ankomst efter 25. august: 4.395,-

 

Tilbuddet gælder med ankomst efter 25. august
Hvis du ønsker at ankomme i perioden før 25. august, kan du beregne prisen for din ferie ved at trykke på disse links:
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Søpark

Færgetider
I har frit valg på alle færgetider, såfremt der er ledige afgange. Fortæl os jeres ønsker til færgetider (morgen, middag eller aften), så gør vi vores yderste for at opfylde jeres ønsker.

Hund
I nogle af vores feriehuse/ferielejligheder er det tilladt at medbringe hund. Hvis I ønsker at medbringe jeres hund, beder vi jer oplyse det i forbindelse med jeres bestilling. Der vil være en merpris på kr. 250, som dækker den ekstra rengøring.

Læs mere om feriestederne
Her på siden kan du læse mere om Gudhjem Feriepark og Gudhjem Søpark og området omkring feriesteder.

Kulturuge Bornholm
Er du på Bornholm i perioden 14-23. september? Så skal du opleve Kulturuge Bornholm - se programavisen her.

Drikkefestival Bornholm - 27-30. september
Bornholm er ikke bare masser af lækker mad. Solskinsøen har også mange lokale producenter af spændende drikke - med og uden procenter. Men hvordan smager du egentlig på drikkevarer? Tag med til et hurtig kursus i smagssensorik - se programmet for Drikkefestival Bornholm her.

Bestil ferien nu
I kan bestille jeres ferie via denne hjemmeside - men I er også meget velkomne til at ringe til os: 56 95 85 66 eller maile til os: info@teambornholm.dk.

Andre gæster siger:

Pragtfuld lejlighed

"Vi har været rigtig glade for at holde vores ferie her. Og m. pragtfuld lejlighed."

Johnny, 22-6-2017

Personale med humor

"Flinke og opmærksomme personaler med humor."

Steen, 10-4-2017

Tur til Christiansø

"Det bedste på ferien var turen til Christiansø med gode fortællinger af Søren Sillehoved."

Søren, 19-5-2017

Gudhjem Feriepark

Pool med havudsigt

Hyggelig stue

Soveværelser på 1. sal

Gudhjem. Skønne Feriehuse. Klipper. Vand. Stemning.
Gudhjem Feriepark består af hyggelige feriehuse med en særdeles god beliggenhed - tæt på centrum i Gudhjem, klipperne og havet.

Nyd eftermiddagssolen
Nyd eftermiddagssolen fra terrasserne eller tag jer en vandretur til det hyggelige gamle fiskerleje, Melsted, som ligger blot 500 meter fra Gudhjem Feriepark. Melsted er som en tidslomme, hvor tiden er sat i stå...for mange år siden. I Melsted finder I også stranden samt det flotte landbrugsmuseum, der fungerer som en levende gård anno 1950. Museet er en sjov oplevelse for alle aldersklasser.

Tag turen til Christiansø
På havnen i Gudhjem har I mulighed for at tage færgen til Christiansø, hvor endnu flere oplevelser venter jer. Christiansø blev i 1600-tallet bygget som Danmarks fremskudte flådebase i Østersøen. Øen blev flere gange bombet af englænderne, men øen holdt på mirakuløs vis stand, og forblev derfor som en dansk ø. Kanonerne fra dengang står her endnu, og vidner om en helt anden verden.

Indretning
Feriehusene i Gudhjem Feriepark er indrettet således: Entré, badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og spisestue med hjørnesofa (to sovepladser) og tv. Køkken, køleskab, lille frostbox, kaffemaskine og el-kogekedel. I stuen findes opgang til 1. sal, hvor der er 2 soveværelser med hver 2 senge.

Feriehus med havudsigt eller ej?
I har som udgangspunkt et almindeligt køkken med 2 kogeplader. Hvis I ønsker et feriehus med et større køkken, kan I vælge dette for en merpris på blot kr. 100. For en merpris på kr. 550 kan I vælge et feriehus med havudsigt. Hvis I ønsker havudsigt/større køkken/extra overnatninger, beder vi jer oplyse det i forbindelse med jeres bestilling.

Oplev forunderlige Gudhjem
Et gammelt ordsprog siger, at "Gudhjem er skabt af det stof, som drømme er skabt af". Når I selv har oplevet denne forunderlige by, som er bygget ned ad en stejl klippeskrænt, vil I forstå hvorfor!

Hund
I nogle af vores feriehuse er det tilladt at medbringe hund. Hvis I ønsker at medbringe jeres hund, beder vi jer oplyse det i forbindelse med jeres bestilling. Der vil være en merpris på kr. 250, som dækker den ekstra rengøring.

Bestil ferien nu
I kan bestille jeres ferie her - men I er også meget velkomne til at ringe til os: 56 95 85 66 eller maile til os: info@teambornholm.dk.

Gudhjem Feriepark før 21/6

Mulig ankomstperiode: 19-09-2018 til 20-06-2018

Gudhjem Feriepark efter 25/8

Mulig ankomstperiode: 19-09-2018 til 16-10-2018

Gudhjem Søpark

Flotte lejligheder med terrasse

Kombineret køkken og spiseplads

Soveværelse

Flotte lejligheder. Smukt beliggende i Gudhjem
Gudhjem Søpark er nabo til Gudhjem Feriepark. De to feriesteder er smukt beliggende mellem klipper, hav og by.

Indretning
Lejlighederne på Gudhjem Søpark er på 67m2 og er indrettet med:
Entré, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, 2 soveværelser med dobbeltsenge (2 sovepladser i hvert soveværelse), stort køkken med blandt andet opvaskemaskine, kaffemaskine og elkogekedel samt stue (2 sovepladser på sovesofa i stuen), fjernsyn samt terrasse med havemøbler. Alle lejligheder har terrasse på begge sider af lejligheden, således at I kan nyde såvel morgen- som aftensol.

Stueplan eller 1. etage?
Lejlighederne er beliggende i stueplan eller på 1. etage. Hvis I foretrækker den ene beliggenhed fremfor den anden, beder vi jer notere det i kommentarfeltet, når I bestiller.

Gudhjem Svømmehal
Som gæst på Gudhjem Søpark har I gratis adgang til den nærliggende Gudhjem Svømmehal.

OBS:
For en merpris på kr. 550 kan I få en lejlighed med havudsigt. Hvis I ønsker en lejlighed med havudsigt, beder vi jer oplyse det i forbindelse med jeres bestilling. Bestil jeres ferieophold i bestillingsboksen til højre på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66

Hund
I nogle af vores ferielejligheder er det tilladt at medbringe hund. Hvis I ønsker at medbringe jeres hund, beder vi jer oplyse det i forbindelse med jeres bestilling. Der vil være en merpris på kr. 250, som dækker den ekstra rengøring.

Bestil ferien nu
OBS: For en merpris på kr. 550 kan I få en lejlighed med havudsigt. Bestil jeres ferieophold i bestillingsboksen her eller ring til os nu: 56 95 85 66

Gudhjem Søpark før 21/6

Mulig ankomstperiode: 19-09-2018 til 20-06-2018

Gudhjem Søpark efter 25/8

Mulig ankomstperiode: 19-09-2018 til 16-10-2018

Smukke Gudhjem

Hygge på havnen i Gudhjem

Oplev landbrugsmuseet Melstedgaard

Lille og charmerende
Gudhjem er på trods af sin beskedne størrelse en af Bornholm mest kendte byer - og formentlig også en af de mest charmerende. De mange små velholdte huse, som er bygget i niveauer ned ad den stejle klippe-skrænt, giver Gudhjem en helt speciel stemning.

Gudhjem-lys
Allerede i 1800-tallet valfartede kunst-malere til byen for at opleve det specielle "Gudhjem-lys" ud over horisonten. En af de mest kendte malere, Oluf Høst, har fået sit eget museum i byen - her har I gode muligheder for at se "lyset" og få en kunst-oplevelse ud over det sædvanlige.

Skøn atmosfære på havnen
Havnen er Gudhjems centrum. Her syder det af liv på de små cafeer. Der er daglige afgange til Ertholmene med de spændende fæstningsøer Christiansø og Frederiksø øst for Bornholm. Desuden sejler det stolte skib Thor ned langs kysten til de flotte klippe-formationer "Helligdomsklipperne", hvor også Bornholms Kunstmuseum ligger. Mens Thor sejler tilbage til Gudhjem, har I mulighed for at besøge Kunstmuseet med sin imponerende samling af bornholms kunst og tage en senere afgang tilbage til Gudhjem.

Livet i 1950'erne
Tilbage i Gudhjem skulle I måske tage en tur forbi det lille fiskerleje "Melsted", som ligger i forlængelse af Gudhjem. Her finder I de sødeste små bindingsværkshuse samt den dejlige sandstrand. Vandet er rent og klart. Er I klare til en badetur? Eller har I lyst til at se det levende landbrugsmuseum "Melsted Gaard", hvor I kan dufte, mærke og prøve, hvordan livet var på en Bornholmsk bondegård anno 1950? På Melsted Gaard finder I også Bornholms madkulturhus, hvor I kan smage mange de mange specialiteter og lækkerier fra øens dygtige fødevarevirksomheder.

Picnic på toppen af Gudhjem
Afslut dagen med at holde picnic på toppen af Gudhjem. Mærk varmen fra klipperne. Nyd udsigten. Gudhjem er en by fyldt af atmosfære, oplevelser og smuk natur. 

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her. Du kan også maile eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Gudhjem Feriepark før 21/6

Mulig ankomstperiode: 19-09-2018 til 20-06-2018

Gudhjem Feriepark efter 25/8

Mulig ankomstperiode: 19-09-2018 til 16-10-2018

Gudhjem Søpark før 21/6

Mulig ankomstperiode: 19-09-2018 til 20-06-2018

Gudhjem Søpark efter 25/8

Mulig ankomstperiode: 19-09-2018 til 16-10-2018

Vejbeskrivelse

Vejbeskrivelse fra færgenhavnen i Rønne til Gudhjem Feriepark
* Når I kommer udfra færgelejet, skal I dreje til højre ad Munch Petersensvej.
   Skiltene på færgelejet vil pege i retning af Gudhjem, Svaneke og Dueodde.
* Drej til venstre ad Zahrtmannsvej (0,4 km.)
* I rundkørslen drejer I af ved vej nr. 2 (skiltene i rundkørslen vil pege i retning
   af Svaneke og Gudhjem)
* Kør lige ud af Zahrtmannsvej (1,0 km.)
* I rundkørslen drejer I af ved vej nr. 2 (skiltene i rundkørslen vil pege i retning
   af Svaneke og Gudhjem)
* Fortsæt lige ud ad Almindingsvej (0,9 km.)
* Fortsæt lige ud ad Snorrebakken (1,6 km.)
* Fortsæt lige ud ad Møllevangen (0,9 km.)
* Fortsæt lige ud ad Vestermarievej (0,5 km.)
* Drej til venstre ad Rømergårdsvej (5,8 km.) Skiltene vil pege i retning af Gudhjem.
* Fortsæt lige ud ad Aarsbale By (2,0 km.)
* Fortsæt lige ud ad Stavsdalsvej (4,8 km.)
* Drej til venstre ad Gudhjemvej (5,5 km.)
* Drej til højre ad Melstedvej (30 meter)
* Drej til venstre ad Jernkaasvej (100 meter) og her finder I Gudhjem Feriepark og Gudhjem Søpark.
* Samlet distance: 25,2 km.

Adressen til Gudhjem Feriepark er: Jernkaasvej 1, 3760 Gudhjem
Adressen til Gudhjem Søpark er: Jernkaasvej 2, 3760 Gudhjem

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her - eller mail/ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Gratis guideture

Spændende historier
Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i at levere interessante fortællinger for både børn og voksne.

Guideture næsten hver dag
Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse ture - husk blot at hente billetter i receptionen. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er I over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og Gruppeservice. Turene foregår over hele Bornholm. I er meget velkomne til at spørge i receptionen, hvordan I nemmest kommer hen til turenes startsteder.

Bestilling
Bestil din ferie på Gudhjem Feriepark eller Gudhjem Søpark i Gudhjem ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her. Du kan også maile eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Billeder fra Bornholm

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Christiansøfarten i Gudhjem

Gudhjem Havn

Nyd klipperne

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Hammershus

Klippeformationen Løvehovederne

Hammerhavnen

Melstedgaard Landbrugsmuseum

Dueodde

Østerlars Rundkirke

Helligdommen

Bestil ferien nu
I kan bestille jeres ferie via bookingformularen her - men I er også meget velkomne til at ringe til os: 56 95 85 66 eller maile til os: info@teambornholm.dk.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.