Sol, Strand og Vand

4 nætter på Dueodde
inkl. færge m/bil.

Totalpris for 2 personer fra
2.895,-

Sol, Strand og Vand

Dueodde Badehotel ligger i en smuk fyrreskov

Dueodde Badehotel ligger i en smuk fyrreskov

Se skibene sejle forbi fra Dueodde Fyrtårn

Se skibene sejle forbi fra Dueodde Fyrtårn

Hyg jer på stranden, som ligger tæt på jeres lejlighed

Hyg jer på stranden, som ligger tæt på jeres lejlighed

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 27-09-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 24-09-2022

Du bor i en dejlig ferielejlighed på Dueodde Badehotel

Du bor i en dejlig ferielejlighed på Dueodde Badehotel

Dueodde Badehotel - Tæt på skov og strand
Dueodde Badehotel ligger i hyggelige omgivelser tæt ved den skønne Dueodde Strand, der i 2021 er kåret af verdens største rejsesite "Lonely Planet" som en af de bedste badestrande i Europa. Du er tæt på havet, men der er ikke havudsigt fra lejlighederne, for foran lejlighederne ligger en smuk fyrreskov. Tag en af de små skovstier - som starter lige ved hotellet - og du er på stranden efter få hundrede meters gang. Glæd dig til en dejlig ferie i et fantastisk naturområde, som både børn og voksne vil elske. Dueodde er et godt udgangspunkt for en ferie på Bornholm

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* Dejlig ferielejlighed på Dueodde Badehotel, som ligger på Bornholms sydspids Dueodde 
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur (valgfri færgeafgang)
* Strømforbrug samt rengøring ved ankomst og afrejse
* Gratis guideture (muligt næsten alle dage i perioden fra påske til 1. oktober 
* Gratis sygdomsafbestillingsforsikring

* Totalpris for 2 personer
  * 4 nætter fra 2.895,-
  * 7 nætter fra 3.695,-
Tilbudsprisen gælder med ankomst efter 3. september. Hvis du vil ankomme på andre tidspunkter, er prisen:

Ankomst i perioden 4 nætter Ekstra nat 7 nætter
Før 4. september 3.995,- 595,- 5.195,-
4. september - 28. september 2.895,- 395,- 3.695,-


Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?
Hvis du vælger 4 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 18. juni - 13. august er tillægget dog 700,-)
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg: 400,-  (i perioden 18. juni - 13. august er tillægget dog 1.600,-)

Ønsker du mere komfort, eller har du børn med?
Lejlighederne i tilbuddet har kombineret sove- og opholdsrum. Hvis du ønsker en større lejlighed, hvor du har mere plads og separat soveværelse, kan du opgradere til en større lejlighed for bare 100,- pr. nat. I de større lejligheder kan du også uden merpris tage 1-2 børn (under 15 år) med. Læs mere om ferielejlighederne her.

Hund
I nogle af vores ferielejligheder er det tilladt at medbringe hund. Hvis du ønsker at medbringe din hund, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling. Der vil være en merpris på kr. 250, som dækker den ekstra rengøring.

Trygheds-Garanti
Verden er blevet uforudsigelig. På Dueodde Badehotel kan du købe ophold med Tryghedsgaranti, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Tryghedsgarantien samtidig med bestillingen af dit ferieophold.

Dueodde er skov, strand og hav, så langt øjet rækker

Dueodde er skov, strand og hav, så langt øjet rækker

Sandklitterne ved Dueodde Badehotel

Sandklitterne ved Dueodde Badehotel

Tilkøb en større lejlighed og få et separat soveværelse

Tilkøb en større lejlighed og få et separat soveværelse

Dueodde Badehotel

Dueodde Badehotel - Lejlighed for 2 personer

Dueodde Badehotel - Lejlighed for 2 personer

Dueodde Badehotel - Alle lejligheder har veludstyret køkken

Dueodde Badehotel - Alle lejligheder har veludstyret køkken

De større lejligheder har separat soveværelse

De større lejligheder har separat soveværelse

Dueodde. Strand så langt øjet rækker. Dejlige ferielejligheder
Dueodde er en af Europas bedste badestrande. Kilometervis af kridhvidt sand, så langt øjet rækker. Dueodde Ferielejligheder er beliggende i hyggelige omgivelser med egen fyrreskov og dejlige klitarealer - og ikke mindst lige ved den lækre sandstrand. Læs mere om det skønne område ved Dueodde Badehotel her.

Dejlige ferielejligheder
Dueodde Badehotel byder dig velkommen med dejlige ferielejligheder for 2 personer. Lejlighederne er indrettet således: Éntre med indgang til badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med sofa, samt veludstyret køkken. Der er fjernsyn og radio i alle lejligheder. Lejlighederne er lyse og velindrettede, og har enten terrasse eller balkon, hvorfra der er rig mulighed for at nyde, at Bornholm er det sted i Danmark, som har flest solskinstimer. For en merpris på kun kr. 100 pr. nat kan du vælge en større lejlighed med separat soveværelse. Dermed får du mere plads, ligesom du også har mulighed for (uden merpris) at tage 2 ekstra personer med, således at I er 4 personer i alt. De to extra personer sover således på en sovesofa i stuen.

Morgenmad
I perioden fra 1. juni til 31. august har du mulighed for at tilkøbe morgenmad i den lille hyggelig cafe, som ligger på Dueodde Badehotel.

Hund
I nogle af vores ferielejligheder er det tilladt at medbringe hund. Såfremt du ønsker at medbringe din hund, er det muligt, hvis du oplyser det i forbindelse med din bestilling. Der vil være ekstra rengøringsgebyr på kr. 250,-.

Bestil din ferie nu
Bestil det gode tilbud via bestillingsboksene på denne side. Du er også meget velkommen til at maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu: 56 95 85 66

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 27-09-2022

Dueodde Badehotel ligger skønt i fyrreskoven tæt på stranden

Dueodde Badehotel ligger skønt i fyrreskoven tæt på stranden

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 24-09-2022

Dueodde

Kridhvidt sand og blåt hav, så langt øjet rækker

Kridhvidt sand og blåt hav, så langt øjet rækker

Besøg de tyske bunkers fra 2. verdenskrig

Besøg de tyske bunkers fra 2. verdenskrig

Hyg dig på stranden

Hyg dig på stranden

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 27-09-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 24-09-2022

Dueodde er Bornholms sydspids

Kejser Napoleon og det fine sand
Dueodde er Bornholms sydligste punkt. Kilometervis af sandstrand ligger klar til strandlege. Vandet er klart, og sandet er så fint, at det helt frem til 1800-tallet blev brugt i timeglas - blandt andet af Kejser Napoleon. Skoven, stranden og havet giver dig flotte naturoplevelser, men du skal også glæde dig til alle de andre oplevelser på Dueodde - eksempelvis:

Udsigt til hav, strand og historie
Dueodde er en mini-by med restaurant, små butikker og den berømte is-kiosk "Krølle Bølle Is", som frister med lækre is. Du skal også nyde udsigten fra Dueodde Fyrtårn. De 198 trin fører dig til toppen, hvor du har en fantastisk udsigt over havet og hele Sydbornholm. En flot udsigt har du også fra Bornholmertårnet på Dueodde. Bornholmertårnet er en tidligere Nato-lyttepost, som under den kolde krig var Natos fremskudte øjne og ører mod landene i Warszawapagten. Derfor var Bornholmertårnet selvfølgelig en torn i øjet på Warszawapagtens lande, som havde detaljerede planer for at angribe Dueodde og Bornholmertårnet i tilfælde af en konflikt. I dag er Bornholmertårnet omdannet til et koldkrigsmuseum. Kom og hør de spændende historier om spioner og hemmelige missioner på Bornholm - og se de mange koldkrigsting som ex MIG jagerflyet, der blev brugt til en dramatisk flugt fra Polen til Danmark. 

Kanoner og bunkers fra 2. verdenskrig
I skoven mellem Dueodde Badehotel og Bornholmertårnet ligger to tyske kanonstillinger fra 2. verdenskrig. Dengang var her ingen skov, og med tilsvarende kanonstillinger i Østpreussen på den anden side af Østersøen var det tanken, at tyskerne skulle beherske indsejling til de russiske Østersøhavne. De meget kraftige kanoner kom dog aldrig i brug, men de metertykke bunkers vil de næste mange hundrede år vidne om en uhyggelig tid. Uanset uhyggen er de to bunkers dog et besøg værd.

Flotte cykelstier
Bornholm har et vidtforgrenet net af cykelstier, som starter lige ved Dueodde Badehotel. Lej en cykel og oplev de bølgende kornmarker på vejen til det lille hyggelige fiskerleje Snogebæk cirka 6 kilometer fra Dueodde. Her er der oplevelser for såvel øje som mund - ex hyggelige cafeer, restauranter, designbutikker samt håndlavet is og chokolade. Du skal selvfølgelig også besøge den lille hyggelige havn. Tag fiskestangen med...der er fine muligheder for fangst, og hvis du ikke har heldet med dig, så kan du købe lækker frisk og røget fisk hos Snogebæk Røgeri. Husk også at besøge det store kræmmermarked om lørdagen, hvor der er masser af gode tilbud.

Dueodde Golfbane
Dueodde er også kendt for sin 18-hullers golfbane, som med sine mange søer og åer ligner en sea-side-bane. Hvis du har brug for endnu mere motion, så er der mange gode løberuter ved Dueodde Badehotel. I sommeren er Dueodde også vært for løbet "Etape Bornholm", som er et maratonløb over 5 dage, hvor sandruten på Dueodde er en af de hårdeste etaper. 

Dueodde er et godt udgangspunkt for din ferie på Bornholm
Dueodde ligger i et skønt naturområde og med kort køreafstand til mange af Bornholms seværdigheder. Når du bor på Dueodde, er du derfor tæt på mange dejlige oplevelser. Hvis du har børn med, så vil de selvfølgelig elske stranden - men prøv også at besøge det store forlystelsesland Brændesgårdshaven, hvor alle forlystelser er gratis, når entreen er betalt. Hvis du har lidt større børn med, så vil de måske elske at prøve fart og race i Bornholms Gocart Center, som ligger cirka 5 kilometer fra Dueodde Badehotel.

Bestil din ferie på Dueodde nu
Bestil din ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Dueodde er en miniby med restaurant, tøjbutik og iskiosk

Dueodde er en miniby med restaurant, tøjbutik og iskiosk

Se de store skibe sejle forbi fra Dueodde Fyrtårn

Se de store skibe sejle forbi fra Dueodde Fyrtårn

Smag de lækre is på Dueodde

Smag de lækre is på Dueodde

Se MIG-jagerflyet ved Bornholmertårnet

Se MIG-jagerflyet ved Bornholmertårnet

Besøg fiskerlejet Snogebæk tæt på Dueodde

Besøg fiskerlejet Snogebæk tæt på Dueodde

Hyg jer på stranden

Hyg jer på stranden

Gratis guideture

Søren Sillehoved underholder rundt i Ekkodalen

Søren Sillehoved underholder rundt i Ekkodalen

Spændende historier

Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi dig med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved. Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i at levere interessante fortællinger for både børn og voksne. Programmet for de guidede ture i 2022, kan du se her.

Gratis for jer
Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan du komme gratis med på en af disse ture. Ved din ankomst til feriestedet har vi lagt nogle gratis billetter i en velkomsttaske til dig. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer.

Bestil din ferie nu
Bestil det gode tilbud via bestillingsboksene på denne side. Du er også meget velkommen til at maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu: 56 95 85 66

Billeder fra Bornholm

Få middelaldereventyr på borgen Hammershus

Få middelaldereventyr på borgen Hammershus

Prøv ekkoet i Ekkodalen

Prøv ekkoet i Ekkodalen

Fra Gudhjem kan du sejle til Christiansø

Fra Gudhjem kan du sejle til Christiansø

Hyg jer på klipperne

Hyg jer på klipperne

Tag på tur med de små turbåde langs kysten

Tag på tur med de små turbåde langs kysten

Kridhvidt sand og blåt hav, så langt øjet rækker

Kridhvidt sand og blåt hav, så langt øjet rækker

Klippeformationen Løvehovederne

Klippeformationen Løvehovederne

Nyd aftensolen på stranden

Nyd aftensolen på stranden

På Melstedgaard er tiden sat i stå anno 1950

På Melstedgaard er tiden sat i stå anno 1950

Bornholm er en ø...så du er altid tæt på havet

Bornholm er en ø...så du er altid tæt på havet

Østerlars Rundkirke er Danmarks største rundkirke

Østerlars Rundkirke er Danmarks største rundkirke

Helligdomsklipperne er smukke

Helligdomsklipperne er smukke

Bestil din ferie nu
Bestil det gode tilbud via bestillingsboksene på denne side. Du er også meget velkommen til at maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu: 56 95 85 66

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 27-09-2022

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 15-08-2022 til 24-09-2022

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Trygheds-Garanti
Du kan tilkøbe en Trygheds-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.