Strandferie for 2 på solskinsøen

4 nætter på Balka
inkl. færge m/bil 

Totalpris for 2 personer
fra 3.195,-

Strandferie for 2 på solskinsøen

Aftentur langs Balka Strand

Havnen i Snogebæk

Bestil 4 nætter:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 20-10-2019

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 20-10-2019

Flotte ferielejligheder for 2 personer på Balka

Glæd dig til flotte og indbydende lejligheder, som er bygget i 2018. Ferielejlighederne ligger blot 400 meter fra den skønne sandstrand på Balka. Alle lejlighederne har egen sydvestvendt solterrasse.

Balka Ferielejligheder er et dejligt feriested for 2 personer. I bor roligt - og alligevel tæt på stranden, skoven, byliv og indkøbsmuligheder. 

Området Balka-Snogebæk er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder. Du vil opleve skønne sandstrande og charmerende fiskerlejer med en afslappet og hyggelig feriestemning. Læs mere om Balka-Snogebæk ved at trykke her.

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* Dejlig ferielejlighed for 2 personer på Balka
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur
* Strømforbrug
* Rengøring ved ankomst og afrejse
* Gratis guideture
* Gratis afbestillingsforsikring

Totalpris for 2 personer
* 4 nætter for 3.195,- 
* 7 nætter for 4.195,-

Ferielejlighed for 2 personer (26m2)
Lejlighed i stueplan med entre, køkken, badeværelse samt stue med spisebord, tv og dobbeltseng. Fra stuen er der udgang til egen terrasse. Lejlighederne er bygget i 2018.

Informationer om Balka Ferielejligheder
* Adresse: Vestre Strandvej 12, 3730 Nexø
* Internet: Ja
* Afstand til strand: 400 meter
* Afstand til restaurant: 200 meter
* Husdyr: I nogle af lejlighederne er husdyr tilladt
* Inkluderet i prisen: Rengøring ved ankomst/afrejse samt strømforbrug er inkluderet i din lejepris.
* Ankomstdag: Som udgangspunkt kan du frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på ferielejlighederne dog være begrænsninger på valg af ankomstdag.

Ankomstdag
* Hvis du vælger 4 nætter kan du frit vælge, hvilken ugedag at du vil ankomme på
* Hvis du vælger 7 nætter, kan du ankomme på mandage-tirsdage-onsdage-torsdage. Ønsker du at ankomme på andre ugedage er der et tillæg på 395,- (ved ankomst i perioden 28. juni til 4. august er tillægget dog 795,-)

Færgetider
Når I bestiller, beder vi jer angive jeres ønsker til færgetider (morgen, middag eller aften), så gør vi vores yderste for at opfylde jeres ønsker.

Bestil din ferie nu
Du bestiller din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bookingboksen på denne side - eller ved at maile info@teambornholm.dk. Du kan også ringe til os nu 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips og råd til skønne feriedage på Bornholm.

 

Balka Ferielejligheder - Lejlighed for 2 personer

Balka Ferielejligheder - Stue/soveværelse set fra terrassen

Balka Ferielejligheder 2 personer - Nyd solen på terrassen

Hyg jer med live musik på cafeen "Søren's"

Balka Ferielejligheder - Badeværelse

Balka Ferielejligheder - Entre med køkken

Tag en tur til Dueodde og nyd udsigten fra fyrtårnet

Nexø efter russernes bombardent i 1945. Foto: Nexø Museum

Skønne feriedage i Balka-Snogebæk

Balka Ferielejligheder ligger blot 400 meter fra Balka Strand, som er en af Bornholms allerbedste strande. Glæd dig til en flot og meget badevenlig sandstrand.

Balka byder på to restauranter og den hyggelige strandcafe "Weekend-Hytten" - et godt tip er også at gå den korte tur langs stranden eller skoven til det lille fiskerleje Snogebæk, som byder på en skøn havnestemning med cafeer, restauranter, røgeri og butikker. Besøg ex den berømte cafe "Sørens Værtshus" med masser af hygge og livemusik.

Oplev Snogebæk Havn
Gå en tur langs havnen og få en snak med de lokale fiskere. Det er ikke alle deres historier, som er lige sandfærdige, men de er sjove. Hvis du har fiskerstængerne med, er der mulighed for at fange fisk til aftensmaden fra havnemolen - alternativt kan du også "snyde" lidt og købe nogle lækre fisk til grillen i fiskebutikken. Hvis dankortet skal luftes, så anbefaler vi dig at kigge forbi Pernille Bülow's designbutik, hvor der er masser af fristelser indenfor tøj og brugskunst.

God mulighed for cykeludflugter
Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter mindre end 50 meter fra Balka Ferielejligheder - og du bor bare 300 meter fra en cykeludlejning, så lej en cykel og oplev det skønne landskab. Prøv at cykle til Dueodde, hvor du fra Dueodde Fyrtårn kan se det meste af Sydbornholm. Eller kør de cirka 4 kilometer langs den gamle jernbanestrækning til Nexø. En skøn tur gennem skoven og tæt på havet.

Nexø byder på et hyggeligt havne- og bymiljø med masser af indkøbsmuligheder. Husk også at besøge Nexø Museum, hvor du blandt andet kan få den dramatiske fortælling om dagene i maj 1945, hvor russiske bombefly sønderbombede Nexø - hvorefter russiske tropper besatte hele Bornholm. Bornholm var under russisk besættelse helt fra til 1946.

Bestil din ferie nu
Du bestiller din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bookingboksen på denne side - eller ved at maile info@teambornholm.dk. Du kan også ringe til os nu 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips og råd til skønne feriedage på Bornholm.

Strandhygge på Balka Strand

Aftenhygge på cafeen "Sørens" i Snogebæk

Tag en aftentur langs Balka Strand

Bestil 4 nætter:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 20-10-2019

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 20-10-2019

Søren Sillehoved underholder på guideturene

Bestil 4 nætter:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 20-10-2019

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 20-10-2019

Spændende historier

Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved. Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i at levere interessante fortællinger for både børn og voksne. Se program for guidede ture her

Gratis for jer
Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse ture. Ved jeres ankomst til Balka Ferielejligheder har vi lagt nogle gratis billetter i en velkomsttaske til jer. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er I over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og Gruppeservice. Turene foregår over hele Bornholm. I er meget velkomne til at spørge i receptionen, hvordan I nemmest kommer hen til turenes startsteder.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Balka Ferielejligheder ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis på stort kort

Billeder fra Bornholm

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Christiansøfarten i Gudhjem

Gudhjem Havn

Nyd klipperne på Nordbornholm

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Middelalderborgen Hammershus på Hammerknuden

Klippeformationen Løvehovederne

Hammerhavnen

Melstedgaard Landbrugsmuseum

Dueodde

Østerlars Rundkirke

Helligdommen

Bestil 4 nætter:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 20-10-2019

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 20-10-2019

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.