Supertilbud for 4 Personer

3 nætter i dejligt
feriehus.
Færge med bil inkl.
Totalpris for 4 personer: 2.995,-

Bornholm - Supertilbud for 4 Personer

Hasle Feriepark

Hasle Feriepark - Skov, strand og mange aktiviteter
* Dejligt feriehus for 4-6 personer
* Skøn beliggenhed i skov og tæt på sandstranden i Hasle
* Legeland, beachvolley, boldbane, mini-golf og meget-meget mere
* Samlet pris for 4 personer i 3 nætter inkl. færge med bil: 2.995,-
* Inkluderet i prisen er også slutrengøring, strømforbrug og forsikring
* Vi tager jer også med på gratis guideture i den flotte bornholmske natur
* I kan købe ekstra nætter for blot kr. 550 pr. nat
* Læs mere om Hasle Feriepark her

Bestil Hasle Feriepark her:

Mulig ankomstperiode: 24-10-2017 til 28-10-2017
Vælg ønsket ankomstdato

Æblehaven

Æblehaven - Hyggelig bystemning. Tæt på strand og hav
* Dejligt feriehus for 4-6 personer
* Hyggelig beliggenhed i gammel æbleplantage ved Allinges gamle bydel
* Legeland og boldbane
* Samlet pris for 4 personer i 3 nætter inkl. færge med bil: 2.995,-
* Inkluderet i prisen er også slutrengøring, strømforbrug og forsikring
* Vi tager jer også med på gratis guideture i den flotte bornholmske natur
* I kan købe ekstra nætter for blot kr. 550 pr. extra nat
* I har mulighed for at vælge et feriehus med havudsigt. Tillægsprisen er kr. 100 pr. nat
* Læs mere om Æblehaven her

Bestil Æblehaven her:

Mulig ankomstperiode: 24-10-2017 til 28-10-2017
Vælg ønsket ankomstdato

Samlet pris for op til 4 prs. inklusive færge med bil: 2.995,-
Ønsker I flere end 3 nætter, er tillægsprisen 550 kr. pr. nat


Hvad skal I vælge...Hasle Feriepark eller Æblehaven?

Hasle Feriepark og Æblehaven er to skønne feriesteder, så det kan være svært at vælge. I Hasle Feriepark bor I i en flot skov tæt på en dejlig sandstrand. Æblehaven er beliggende i en tidligere æbleplantage lige ved den hyggelige gamle bydel i Allinge. Begge feriesteder har legeland til børnene. Derudover har Hasle Feriepark hockeybane, beachvolley, minigolf samt et bredt udbud af udlejningscykler med alt fra el-cykler, mountainbikes til racercykler. Hvis I er til strand, skov og mange aktivitetsmuligheder, skal I derfor vælge Hasle Feriepark. Ønsker I mere byliv, så er det Æblehaven, som I skal vælge. Læs mere om feriestederne i fanerne herunder.

Færgetider
I har frit valg på alle færgetider. Når I bestiller, beder vi jer angive jeres ønsker til færgetider (morgen, middag eller aften), så gør vi vores yderste for at opfylde jeres ønsker.

Hund
I nogle af vores feriehuse er det tilladt at medbringe hund. Hvis I ønsker at medbringe jeres hund, beder vi jer oplyse det i forbindelse med jeres bestilling. Der vil være en merpris på kr. 250, som dækker den ekstra rengøring.

I kan bestille jeres ferie via denne hjemmeside - men I er også meget velkomne til at ringe til os: 56 95 85 66 eller maile til os: info@teambornholm.dk.

Lav et "hole-in-one" på minigolfbanen

Hasle Feriepark ligger lige ved Hasle Strand

Børnene hygger sig i legelandet

Bestil Hasle Feriepark her:

Mulig ankomstperiode: 24-10-2017 til 28-10-2017
Vælg ønsket ankomstdato

Hasle Feriepark. Dejlige Feriehuse
Hasle Feriepark ligger naturskønt i fiskerlejet Hasle på Bornholms vestkyst. Feriehusene har egen terrasse ud mod skovstierne. Sæt jer godt til rette i terrassemøblerne og slap af oven på dagens ferieoplevelser. Måske er der fiskelækkerier fra det lokale røgeri på aftenmenuen? Læs mere om feriehusene længere nede på denne side. 

Skov, strand og masser af sjov
Tag jer en hyggetur i skoven - husk picnickurven. 400 meter langs skovstierne og I kommer til en af Bornholms bedste sandstrande. Ferieparkens swimmingpool (opvarmet 15/5 - 15/9) og børnebassin (15/5 - 31/8) er også klar til vandlege. Opvarmningen sker med solcelleanlæg, så hvis solen skinner, bliver åbningsperioden forlænget. I skal også prøve den sjove multiarena med fodbold/basketballbane, hockeybane samt beach volley. For børn og barnlige sjæle er der endvidere minigolfbane, stor legeplads samt hoppepude.

Snup en cykeltur
Der er et fantastisk løbe- og cykelterræn ved Hasle Feriepark. Cykelstierne starter 100 meter fra ferieparken, og i skoven er der gode mountainbike-ruter. Udover almindelige cykler har I mulighed for at leje lækre racercykler, mountainbikes og el-cykler i receptionen.  I højsæsonen kan du nyde vores populære grillaftener med helstegt pattegris.

Solnedgang og dinosaurjagt
Husk også at nyde den flotte solnedgang på en aftentur langs stranden, mens I mærker historiens vingesus. Sandklinterne langs Hasle kyst er dannet for cirka 170 millioner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var en dinosaur, som med en længde på 40 meter er de største dyr, som nogensinde har levet på jorden. I har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. På stranden foran Hasle Feriepark er der eksempelvis fundet et forstenet fodspor fra en lille Saurpode - den havde dog "blot" været 20 meter lang... 

Alle feriehusene i Hasle Feriepark er røgfrie.

Dejlige feriehuse for 4 - 6 personer

Rummelig stue

Der er to soveværelser i feriehusene

Køkken og spisestuen i Hasle Feriepark

Terrasserne i Hasle Feriepark er delvist overdækket

Dejlige feriehuse for 4 - 6 personer
Feriehusene i Hasle Feriepark er rækkehuse på 45 m2, og de er indrettet således: Entré, 2 soveværelser med hver 2 senge, badeværelse med bad og toilet, kombineret stue- og opholdsrum med 2 sovepladser og TV. Køkken med komfur, køleskab med lille frostbox, el-koger og kaffemaskine. Du kan se en grundplan af feriehuset her.

Alle huse har egen terrasse, som er delvist overdækket.

Har I særlige ønsker?
Hvis I har særlige ønsker til beliggenheden af jeres feriehus - eksempelvis tæt ved legeplads, pool eller multiarena - beder vi jer orientere os i forbindelse med jeres bestilling, så vil vi gøre vores yderste for at opfylde jeres ønsker.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil Hasle Feriepark her:

Mulig ankomstperiode: 24-10-2017 til 28-10-2017
Vælg ønsket ankomstdato

Se rådyr ved Hasle Feriepark

Aftenhygge på Hasle Strand

Solnedgang i horisonten

Se rådyr om morgenen

Hasle har sine rødder tilbage i 1100-tallet, men det var først fra omkring år 1500, at byen rigtig blev kendt. Den udviklede sig langsomt til en driftig fiskeri- og landbrugsby med en vigtig biindtægt i form af brændevinsbrygning.

Senere blev store forekomster af ler i Hasles undergrund en vigtig indtægtskilde. I løbet af 1900-tallet blev konkurrencen fra udlandet dog for stor, og virksomhederne måtte lukke. De efterlod sig nogle store udgravningshuller, som i dag er blevet til flotte søer med et rigt dyreliv. Der er også et rigt dyreliv omkring Hasle Feriepark. Prøv at stå op en tidlig morgen og nyd rådyrene på deres morgentur langs skovstierne foran feriehusene.

Test af ubåde
Under 2. verdenskrig var Hasle et vigtigt led i Tysklands ubådsstrategi. Næsten alle tyske ubåde blev lyd-testet i havet ved Hasle med henblik på at gøre ubådene så lydløse som muligt. Et flere kilometer langt søkabel var forbundet med en velbevogtet lyttecentral tæt på stranden ved Hasle Feriepark. Lang stranden kan du stadig se spor fra den gamle teststation.

Flot sandstrand
De tyske ubådsfolk havde nok ikke tid til at nyde, at Hasle har en Bornholms bedste sandstrande - som mærkeligt nok også er en af de strande med færrest besøgende. Det er faktisk først i de senere år, at turisterne har fået øje på Hasles kvaliteter som feriemål. Udover at være en stemningsfuld by med en flot strand byder byen blandt andet på spændende kunstudstillinger, et hyggeligt havnemiljø og et nostalgisk silderøgeri. Silderøgeriet fungerer samtidig som et levende museum, der viser silderøgningens udvikling gennem tiderne. Tag forbi og få en sjov oplevelse og nogle lækre røgede sild

Jons Kapel
Lidt nord for Hasle ligger de små idylliske fiskerlejer Helligpeder og Teglkaas samt den imponerende klippeformation "Jons Kapel". I følge historien skyllede Jon i land ved klippeformationen efter et skibsforlis. I taknemmelighed over at have overlevet begyndte Jon herefter at missionære kristendommen. Fra de høje klipper - hvoraf en del har form som en prædikestol - forkyndte Jon det kristne budskab til den hedenske befolkning, og i folkemunde fik klippe-formationen derfor navnet "Jons Kapel". Husk også at nyde de flotte solnedgange... 

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil Hasle Feriepark her:

Mulig ankomstperiode: 24-10-2017 til 28-10-2017
Vælg ønsket ankomstdato

Hop i poolen og køl af på de varme sommerdage

Plads til både storesøstre og lillebrødre

Hop dagen lang på Æblehavens tilhørende hoppepude

Bestil Æblehaven her:

Mulig ankomstperiode: 24-10-2017 til 28-10-2017
Vælg ønsket ankomstdato

Æblehaven. Allinge-Sandvig. Velindrettede feriehuse. Hyggelig beliggenhed.
Æblehaven er idyllisk beliggende i en tidligere æbleplantage. Om foråret blomstrer træerne i smukke hvide og rosa farver. I sensommeren kan I sætte tænderne i de lækre æbler og smage sommerens mange solskinstimer. 

Swimmingpool med tilhørende børnepool
På de vestvendte terrasser kan I dase i havemøblerne. Børnene har måske mere lyst til en afslappende tur i swimmingpoolen med tilhørende børnepool (begge opvarmet 25.05-31.08) - eller skal der leges i det store lege- og hoppeland?

400 meter til stranden
400 meter fra Feriecenter Æblehaven ligger stranden og den gamle kystredningssti. Tag børnene med på en tur langs kystredningsstien. Selvom vejret er varmt, solen skinner og strandens hvide sand er flot, så forestil jer, hvordan turen har været i gamle dage på en stormende vinterdag, mens skibene til søs forsøgte at undgå klippekysten. Der er god inspiration til at fortælle børnene spændende historier om skibsforlis og heltemodige redninger!

4-6 personers hus

4-6 personers hus

4-6 personers hus

4-6 personers hus

Feriehuse for 4-6 personer - Lyse og velindrettede feriehuse
Entré, to soveværelser med hver to senge, badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og spisestue med sovesofa (to sovepladser) og tv.

Køkken med komfur eller kogeplader med ovn, køleskab, lille frostbox, kaffemaskine og el-kogekedel.

Feriehusene findes i to varianter: Rækkehuse i ét plan og rækkehuse i to plan. Husenes størrelse og indretning er næsten ens, men i 2-plans husene er soveværelserne placeret på 1. sal. Husene i ét plan har et større køkken end husene i to plan. Billederne her viser huset i ét plan.

Hvis I foretrækker den ene type frem for den anden, beder vi jer venligst notere dette i bemærkningsfeltet, når I booker. Så vil vi gøre vores yderste for at opfylde jeres ønske. 

Nogle af husene i 2-plan har en dejlig havudsigt ud over Østersøen. I forbindelse med jeres booking kan I mod en lille merpris bestille et feriehus med havudsigt. I beregner prisen ved at indtaste den ønskede ankomstdato til øverst på siden.

Allinges gamle bydel
Ved stranden kan I også vælge at fortsætte langs de snoede gader i Allinges gamle bydel. Mens I nyder de flotte gamle huse, kommer en liflig duft jer i møde: Duften fra et af øens bedste røgerier frister jer med delikatesser. Fra røgeriet går stien videre mod Allinge centrum, hvor handelsliv, caféer, lystsejlere og mågeskrig skaber en helt speciel atmosfære.

Røgfrie feriehuse
Feriehusene i Æblehaven er røgfrie.

Stor hoppepude

Stranden 'Næs' befinder sig kun et stenkast fra Æblehaven

Nyd udsigten over Østersøen fra lejlighedstypen med havudsigt

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil Æblehaven her:

Mulig ankomstperiode: 24-10-2017 til 28-10-2017
Vælg ønsket ankomstdato

Prøv Tovbanen der lader dig svæve over Opalsøen

Spis røgede sild på Nordbornholms Røgeri

Slik sol på stranden med navnet Næs

Oplev Hammershus i aftensolen

Historisk feriested

Æblehaven ligger i Allinge-Sandvig på Nordbornholm. Allinge-Sandvig var første rejsemål, da Bornholms turisme begyndte i starten af 1900-tallet. Den særprægede og flotte kombination af sandstrand og knejsende klipper var formentlig årsagen til, at såvel det danske som det tyske borgerskab strømmede til Allinge for hundrede år siden.

Nordeuropas største borgruin
Lige udenfor Allinge ligger Hammerknuden med Nordeuropas største borgruin. Glæd jer til vandreture med en mageløs panoramaudsigt. Eller hvad med at tage en tur med Danmarks længste svævebane med endestation i Opalsøen..? Selve Allinge er en charmerende havneby. Der er en årlig Jazz Festival, kræmmer-markeder, byfester og omkring havnen summer de små cafeer af liv og stemning. Rundt om Allinge ligger mange af de seværdigheder og attraktioner, som er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget helt specielt. Allinge og Nordbornholm er også hjem for Bornholms sagnfigur - den lille troldeunge "Krølle Bølle". Hvis I har børn med på ferien, vil de elske at få læst historier om Krølle Bølle og hans eventyrlige oplevelser.

Flyvende tallerkner
Om det er Krølle Bølle, der er på spil eller ej, er ikke til at sige, men i bogen "Det mystiske Danmark" er der mange beretninger om mystiske lysende genstande, som med høj fart bevæger sig henover himlen på Nordbornholm. Eksempelvis har en tysk turist set et tallerkenformet fartøj flyve ud fra Hammerknuden gennem en stor åbning, der pludselig viste sig i klippevæggen. Kort tid efter berettede flere lystsejlere at have set et tilsvarende fartøj flyve op fra havet ved Hammerknuden og fortsætte lodret op i himlen, indtil de tabte det af syne.

Se Hammershus fra søsiden
I kan også komme ud at sejle fra Hammerhavnen lidt nord for Allinge, hvor små både tager jer på tur ned langs kysten. Set fra vandsiden bliver klippekysten endnu mere dramatisk. Når I passerer nedenfor den gamle borgruin Hammershus, vil I levende kunne forestille jer, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderens urolige Danmark. Oplevelserne bliver krydret af fortællinger fra jeres bådfører - og det gør bestemt ikke oplevelserne mindre spændende. - Og når I er ved Hammeren så skal I huske at få taget det obligatoriske billede foran "Kamelhovederne"...

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil Æblehaven her:

Mulig ankomstperiode: 24-10-2017 til 28-10-2017
Vælg ønsket ankomstdato

Guiden Søren Sillehoved underholder publikum

Bestil Hasle Feriepark her:

Mulig ankomstperiode: 24-10-2017 til 28-10-2017
Vælg ønsket ankomstdato

Bestil Æblehaven her:

Mulig ankomstperiode: 24-10-2017 til 28-10-2017
Vælg ønsket ankomstdato

Gratis guideture
Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i levere interessante fortællinger for både børn og voksne.

Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse ture - husk blot at hente billetter i receptionen. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er I over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og Gruppeservice. Turene foregår over hele Bornholm. I er meget velkomne til at spørge i receptionen, hvordan I nemmest kommer hen til turenes startsteder.

Bestil din ferie
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.