Svaneke - Åbent hele året

 

4 personer i 3 nætter

fra 2.695,-

Svaneke - Åbent hele året

Rummelig stue

Hyggelig terrasse

Praktisk køkken

Stue med udgang til have

Fælles have

Byfogedhuset
Lækkert helårshus beliggende 100 meter fra Svaneke Torv. Indrettet for 4 personer i New Yorker stil. Du behøver ikke at leje for hele uger - prøv eksempelvis 3 nætter i november eller december: Fra kun 2.695,- inklusive færge med bil tur/retur, strømforbrug og rengøring.

Svaneke Torv
Få skridt fra Byfogedhuset ligger Svaneke Torv. Glæd dig til de hyggelige torvedage. Stemningen er høj - og der er masser af sjove tilbud hos de lokale torvehandlende.

Frister det med en kold øl på Svaneke Bryghus, eller går du videre til de næste fristelser? Svaneke er fyldt med lækkerier. Håndlavet is, bolsjer, lakridser og vingummi...og det er ikke kun din mund, der kan glæde sig. Dine øjne vil også elske de lækre designerbutikker med tøj, glaskunst og antikvitetshandlere.

Med et smil på læben fortsætter du til Svaneke Havn. Her kan du få frisk fisk hos de lokale fiskerbåde, eller måske bare nyde den skønne stemning. Snart kommer en liflig duft dig i møde. Svaneke Røgeri byder dig indenfor med et væld af skønne røgvarer. 

Tag en tur langs den smukke kyststi i Svaneke. Sæt jer på de varme klipper. Nyd ferien og hinanden. 

Det er ikke uden grund, at Svaneke er Bornholms mest eftertragtede ferieby...og når du vælger Byfogedhuset bor du perfekt i Svaneke.

Indretningsbeskrivelse af Byfogedhuset
Lækkert feriehus for 4 personer. God entré med garderobeskabe. Flot og højloftet stue med spiseafdeling, sofaarrangement og tv. Dejligt lyst badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Fra stuen er der indgang til et veludstyret køkken med opvaskemaskine, køleskab og frostbox. Lejligheden har 2 gode soveværelser, som begge er indrettet med en dobbeltseng samt garderobeskabe.

Fra stuen er der udgang til en hyggelig terrasse med havemøbler. Terrassen fører videre ud i en lille fælleshave, hvor der er grill-muligheder (fælleshaven deles med 2 andre ferieboliger).

Informationer om Byfogedhuset
* Adresse: Byfogedbakken 4B, 3740 Svaneke
* Antal soveværelser: 2 soveværelser med hver 1 x dobbeltseng
* Antal badeværelser: 1 badeværelse
* Hårde hvidevarer: Komfur, opvaskemaskine samt køleskab med lille fryser
* Vaskemuligheder: Ja, der er vaskemaskine i badeværelset
* Brændeovn: Ja
* Husareal: 91 m2
* Byggeår: 2004  
* Afstand til havn med bademuligheder: 300 meter
* Afstand til centrum i Svaneke: 100 meter
* Afstand til restaurant: 100 meter
* Afstand til sandstrand: 1.000 meter
* Husdyr: Nej, husdyr er ikke tilladt i Byfogedhuset
* Røg: Huset er røgfrit
* Internet: Ja
* Parkering: Du kan parkere lige ved Byfogedhuset
* Ankomstdag: I perioden 3. juli - 14. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag. Efter 14. august kan du således også bestille mini-ferier på 3-4-5 nætter.
* Ankomst-Afrejse: Ankomst fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Afrejse senest kl. 10:00 på afrejsedagen. 

Vis pris og ledige perioder

Svaneke Sommerhuse: Byfogedhuset 4 personer
Hvornår vil du afsted?

Unikt hus tæt på Svaneke Torv

Rummelig stue med hems

Hyggelig gårdhave

Hyggelig kombineret opholds- og spisestue

Soveværelse med udkig til gård

Større fælles have

Huset indeholder pejs

Stort køkken med udgang til stue

Smukke Svaneke Havn set på vej til Hullehavn

Tag en hyggelig aftentur i Hullehavn

Klipper i Svaneke

Hyggelige Svaneke Havn

Svaneke Bryghus

Svaneke. Bornholms østligste by. Hygge og atmosfære

Svaneke har som en af de meget få byer i Europa fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". På en tur med den lokale heste-sporvogn kan I læne jer tilbage og betragte de smukke gamle bindingsværkshuse.

Oplev havnestemningen
På havnen kan I nyde det skønne havnemiljø - eller måske lade jer friste af en dejlig kop kaffe på en af de hyggelige cafeer. Gå videre op ad de små gader til Torvet, hvor der altid er en festlig stemning - særligt på torvedagene, hvor der er mulighed for at slå en god handel af med de lokale. Og vi vil også anbefale, at I besøger Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik anno 1950erne.  

Svaneke - Bornholms kreative centrum
Men Svaneke er ikke bare hygge. Svaneke er også Bornholms kreative centrum. Her er alt, hvad hjertet, øjnene og ganen kan ønske sig: Glaskunst. Malerier. Designertøj. Håndlavet lakrids, chokolade, is og bolcher. - Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme Svaneke Bryghus med sine vidtpræmierede øl, og det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser. Hvis I har børn med, vil de elske at lege på kanonerne ved Svaneke Røgeri. Og stemningen kommer op i et endnu højere niveau, når I deltager i Svanekes udgave af lotto: "Hønseskidning". Spillet går i al sin enkelthed ud på, at man slipper 3 høns løs på et stort bingofelt. Så gælder det om at spille på, hvor hønsene først lægger en "klat". Det skal opleves!

En stærkt vanedannende by
Det er ikke blot turisterne, som elsker Svaneke. Svaneke er også byen med nogle af de højeste huspriser på Bornholm. Og det er ikke bare bornholmere, som flytter til byen. Der er mange turister, som har glemt alt om returbilletten til "Danmark" efter deres møde med Svaneke. Vi skal derfor advare om, at et besøg i Svaneke kan blive stærkt vanedannende... 

Priser og bestilling
I kan se priser ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgelsesboksen øverst på siden. Vælg "Sanderhuset" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

 

Adresse
Adressen til Byfogedhuset er: Byfogedbakken 4, 3740 Svaneke

Priser og bestilling
Se priser for Byfogedhuset samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.