2-3 ugers ferie

Afslapning? En Lang ferie? Vi giver rabat ved ferier på 2-3 ugers længde i foråret og sensommeren.
Mange af vores gæster ønsker længere og længere ferier. Derfor tilbyder vi nu "Sparferie", som giver gode rabatmuligheder:

* Bo i 14 dage - og betal kun for 11 dage
* Bo i 3 uger - og betal kun for 2 uger

Sparferie-tilbuddet gælder med ankomst inden 10. juni eller efter 5. august. Vælger du Østersøen Ferielejligheder er perioden dog inden 15. maj eller efter 15. september.

Når du bestiller, beder vi dig venligst oplyse "Sparferie" - ring gerne til os på 56 95 85 66 for bestilling. Hvis du bestiller via internettet, må du meget gerne notere "Sparferie" i kommentarfeltet - så fratrækker vi manuelt rabatten i forbindelse med tilsendelsen af bekræftelsen til dig. Prisen, som du ser på internettet, er således angivet FØR, at rabatten er fratrukket.

Nedenfor finder du de ferielejligheder og feriehuse som vi primært vil anbefale til Sparferie. Hvis du vil vide mere om feriestederne, kan du trykke på billedet eller overskriften udfor de enkelte feriesteder.

 

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.