Den bedste feriebolig på Bornholm

Er det første gang, at du skal finde feriebolig på Bornholm? Nedenfor får du tips og idéer til at finde den bedste feriebolig for dig. Du er også altid velkommen til at maile info@teambornholm.dk eller ringe til os på 56 95 85 66, så hjælper vi dig med at finde den feriebolig på Bornholm, som passer bedst til dig.

Hvad skal du overveje, når du skal vælge feriebolig på Bornholm?
• Hvem rejser med?: Rejser du hånd-i-hånd med den eneste ene? Har du børn eller børnebørn med?
• Forkælelsesniveau: Vil du selv lave mad i din feriebolig, eller vil du forkæles på et hotel/pensionat?
• Natur: Skal din feriebolig ligge ved strand, by, klipper – eller en kombination?
• Pris: Vil du gerne forkæle dig selv med en luksus feriebolig – eller skal ferieboligen hellere være billig?

Feriebolig, hvis du har børn eller børnebørn med til Bornholm
Når børnene har en god ferie, så har du også en god ferie. Børn elsker feriesteder med mange aktivitetsmuligheder – og gerne også en swimmingpool. De bedste ferieboliger på Bornholm til en børneferie finder du på: Gudhjem Feriepark, Hasle Feriepark, Hasle Hytteby, Storløkke Feriepark (Allinge) og Æblehaven (Allinge). Alle feriestederne har swimmingpool, legeland samt børneklub om sommeren. Storløkke Feriepark har det største udbud af aktiviteter med ex overdækket swimmingpool, legeland, svævebane, petanquebane, beachvolley, hockey- og boldbane samt hoppepude.

 

Feriebolig, hvis du rejser med den eneste ene til Bornholm
Når du rejser med den eneste ene til Bornholm, så anbefaler vi en ferielejlighed – se det store udbud af ferielejligheder her. Et godt tip er at vælge en feriebolig med havudsigt. Merprisen er ofte lille, og det er noget helt særligt at kunne nyde havet fra din ferieboligs terrasse.

Skal du have endnu mere forkælelse, så vælg det hyggelige Pension Koch i Gudhjem, som har været rammen om mange romantiske ferier siden opførelsen i 1935. Eller prøv det moderne badehotel i Rønne, Fredensborg Badehotel, som er Bornholms flotteste hotel med en fabelagtig udsigt fra restaurant og værelser. Hotellet blev totalrenoveret i 2017/2018. Hvis du er til spaferie, så besøg det flotte Griffen Spa Hotel i Rønne, som også blev totalrenoveret i 2017/2018. Hotellet har et stort og flot spaområde, og havudsigten fra hotellets restaurant er kåret som en af Bornholms 10 flotteste udsigter. Hotellets værelser med havudsigt ligger mod vestlig retning, således at du kan nyde den smukke solnedgang fra dit værelse. 

Feriebolig, hvor du selv kan lave mad –eller vil du forkæles?
Kan du godt lide forkælelsen ved, at der er nogen, som laver morgenmad til dig, så skal du vælge et hotel eller pensionat – eksempelvis Pension Koch, Griffen Spa Hotel eller Fredensborg Badehotel, som også byder på en skøn frokost- og aftenrestaurant. Hvis du ønsker aftensmaden inkluderet i din værelsespris, så er Hotel Hammersø i Sandvig en god mulighed.

Har du mere lyst til at være fritstillet - og selv kunne lave mad i din feriebolig, så skal du vælge en ferielejlighed eller et sommerhus – eller også kan du vælge en kombination på feriesteder, hvor der er ferieboliger med eget køkken samtidig med, at morgenmad er inkluderet i din lejepris – ex. på Pension Koch og Fredensborg Badehotel.

Feriebolig på Bornholm ved stranden?
Bornholm har mange hyggelige byer samt skønne strande og naturområder. Vil du bo i en feriebolig ved skønne skovarealer og lange kridhvide sandstrande, så skal du vælge en feriebolig på Dueodde eller Balka – eksempelvis de skønne ferielejligheder på Dueodde Badehotel eller Balka Ferielejligheder.

Ferielejlighederne i Hasle Feriepark og feriehytterne i Hasle Hytteby er også gode alternativer, hvis du ønsker en feriebolig ved skov og strand på Bornholm. Hasle har i mange år været en lidt overset perle, og det er først i de senere år, at turisterne har fået øje på området, som har en flot strand og et hyggeligt havnemiljø. Snup en røget sild på det lokale røgeri og gå en tur langs stranden, mens solen langsomt glider ned i horisonten foran dig. Det er ferie!

Feriebolig på Bornholm ved klipperne?
Bornholm er også kendt for sine smukke klippepartier. Hvis din feriebolig skal ligge tæt ved de skønne naturområder, så anbefaler vi en feriebolig på et af disse feriesteder:
Hotel Hammersø: Hyggeligt hotel beliggende ved klipper og den smukke Hammersø
Sandvig Søpark: Flotte og anmelderroste ferielejligheder beliggende ved foden af Hammerknuden – tæt på Hammershus
Strandpromenaden i Sandvig: Luksus lejligheder beliggende lige ved havet i Sandvig
Feriecenter Æblehaven: Dejlige ferielejligheder tæt ved klipper og sandstrand i Allinge
Storløkke Feriepark: Skønne ferieboliger i Allinge med mange aktivitetsmuligheder for børn – blandt andet overdækket swimmingpool.
Sandkås Søpark: Flotte lejligheder med skøn havudsigt i Sandkås
Klintely: Dejlige værelser, lejligheder og sommerhuse i Sandkås
Pension Koch: Hyggeligt pensionat i Gudhjem
Gudhjem Feriepark: Børnevenligt feriecenter med feriebolig meget tæt på klipper, by, indkøb og strand.
Gudhjem Søpark: Flotte ferielejligheder tæt på klipper og by.

Feriebolig på Bornholm i en af de skønne byer?
Der er aldrig langt til hverken byliv eller indkøb på Bornholm, men hvis du gerne vil have en feriebolig i et område med byliv, så skal du vælge et af disse feriesteder:
Griffen Spa Hotel: Spahotel skønt og roligt beliggende ved havet i Rønnes gamle bydel, men alligevel kun 500 meter fra Bornholms største torv og gågade med masser af cafeer og byliv.
Sandvig Søpark: Skønne ferielejligheder i Sandvig by – tæt på restauranter og strand.
Feriecenter Æblehaven: Dejlige ferielejligheder i feriecenter med swimmingpool og legeland – og tæt på restauranter, indkøb og strand.
Gudhjem: Vælg mellem hyggelige pensionater og dejlige ferielejligheder i feriecenter med swimmingpool og legeland – og tæt på restauranter og indkøb.
Svaneke: Vælg mellem mange skønne ferielejligheder og sommerhuse i Svaneke By, som er kåret som Danmarks smukkeste købstad – se mere her.

Er prisen for din feriebolig det mest afgørende?
Hos Team Bornholm lejer du din feriebolig direkte fra feriestedet – dermed undgår du fordyrende mellemled, således at du får den billigste pris for din feriebolig. Team Bornholms ferieboliger har derfor altid en attraktiv lejepris, men der er selvfølgelig forskel på lejepriserne alt efter, hvor stor din feriebolig skal være – og hvor meget luksus, som du vil have i din feriebolig.

Hvis en extra lav pris er afgørende for dig, så anbefaler vi dig:
Hasle Hytteby: Feriebyen består af små hyggelige ferieboliger med plads til 4 personer. Ferieboligerne omkranser en centerbygning, hvor der toiletter, baderum og storkøkken. I Hasle Hytteby bor du skønt i skoven, hvor rådyr, harer og fuglefløjt er en naturlig del af din ferie. Din feriebolig er også tæt på den skønne Hasle strand – og hvis du har børn eller børnebørn med, så vil de elske swimmingpoolen, legelandet og boldbanerne.
Hotel Klintely: Det hyggelige feriested Klintely i Sandkås, byder dig velkommen med dejlige ferieboliger. Nogle af værelserne har fælles bad og toilet og er derfor også meget billige, men du bor skønt med havudsigt i det dejlige område ved Allinge-Sandkås.

Hvis du ønsker en feriebolig med mere komfort og luksus, så anbefaler vi dig:
Fredensborg Badehotel: Bornholms flotteste hotel ligger på Strandvejen i Rønne. Hotellet blev totalrenoveret i 2017/2018 og byder dig velkommen med flotte værelser med en imponerende havudsigt, samt ikke mindst ikke en restaurant, hvor du kan nyde fransk/bornholmske lækkerier – eventuelt på terrassen, der selvfølgelig også har havudsigt.
Østersøen Ferielejligheder: Den gamle købmandsgård fra 1700-tallet beliggende med en skøn havudsigt på Svaneke Havn byder dig velkommen med flotte ferielejligheder. Lejlighederne omkranser en flot gårdhave med palmer og swimmingpool.
Strandpromenaden i Sandvig: Lækre ferieboliger, hvor du bogstavelig talt bor tættere end et stenkast fra havet.

Skal vi hjælpe dig med at finde din feriebolig på Bornholm?
Mail info@teambornholm.dk eller ring 56 95 85 66 nu, så hjælper vi dig med at finde den feriebolig på Bornholm, som passer bedst til dig.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.