Feriebolig hvis du har børn eller børnebørn med til Bornholm

Bornholm er børnenes ø. Den hyggelige atmosfære og den spændende natur indbyder til leg. Kilometervis af lækker og børnevenlig sandstrand ligger klar til vandlege. Eller måske skulle I besøge Bornholms Middelaldercenter. Prøv livet i middelalderen - rytterne tørner sammen og lanserne splintres til lyden af trompeter og hujende tilskuere. Et af Danmarks ældste og smukkeste forlystelseslande "Brændesgårdshaven" byder jer velkommen med alt fra gocart-baner over vandland til mini Zoo.

I kan også mærke naturens vingesus på oplevelsescentret Naturbornholm, hvor I kan opleve Bornholm skabelse for mange milioner af år siden. Hør den fantastiske historie om, hvordan Bornholm blev skabt af rødglødende lava. Dengang lå Bornholm ikke i Østersøen, men tæt på Ækvator, og store dinosaurer herskede på øen. Et spændende oplevelsescenter, som både børn og voksne vil elske. Nedenfor finder du de feriesteder på Bornholm, som efter vores mening er mest børnevenlige.

I er tæt på stranden - og der er ofte både legeland, hoppeland og swimmingpool på feriestederne. Hvis du vil vide mere om feriestederne, kan du trykke på billedet eller overskriften på de enkelte feriesteder.

Bornholm er det ideelle feriested - også når du ønsker strandferie. På Nordbornholm finder du de små fine badebugter med sand omgivet af idylliske klipper. Længere sydpå begynder de lange sandstrande med Dueodde som den absolut bedste og største strand. Kilometervis af hvidt sand ligger klar. Sandet er så fint, at den i 1800-tallet blev brugt i timeglas...blandt andet af Kejser Napoleon!

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.