Pakkerejse til Bornholm

En rejse til Bornholm inkluderer unægteligt en tur over Østersøen, om den bliver tilbragt til vands eller i luften afhænger af, om du vil have din bil med på ferie. 

Bestil din pakkerejse hos os
Det er nemt at tage bilen med på Bornholmslinjens færger fra Ystad til Rønne, og overfartstiden er kun 1 time og 20 minutter. Ved næsten alle vores feriesteder er der privat og gratis parkering, få steder er der tale om offentlig parkering, dog stadig gratis.

Herunder kan du vælge et af vores aktuelle tilbud, hvor transporten allerede er inkluderet i den oplyste pris.

Du kan selvfølgelig også vælge et af vores andre feriesteder, i lige den periode du ønsker, og vælge at få en pris inklusive fly/færge.

Aktuelle tilbud

Vis alle tilbud
Luk oversigt

Feriesteder

Vis alle feriestederLuk oversigt

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.