Høj puls, vind i håret og sved på panden

  • Klatring
  • Rappelling
  • Havkajak
  • Mountainbiking
  • High-rope
  • Svævebane

På Bornholm har du mange muligheder for at udfordre dig selv på en aktiv ferie, samtidig med at du udforsker og oplever øens smukke natur. Du kan vælge mellem ferieboliger over hele Bornholm – uanset om du helst vil sejle i havkajak ved hammeren på Nordbornholm eller rappelle ved Bornholmertårnet på Dueodde, så kan du finde din feriebolig hos os lige i nærheden af din yndlingsaktivitet.

Herunder finder du et lille udpluk af muligheder for at holde en aktiv ferie på Bornholm og vores forslag til, hvor du kan bo, for at have den helt rigtige base for din ferie.

Du kan også gå til oversigten over alle vores feriesteder.

Du er altid velkommen til at sende os en mail på info@teambornholm.dk eller ringe til os på +45 56 95 85 66, hvis du har spørgsmål - vi står altid klar med gode råd og vejledning.

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Til lands, til vands... og i luften!

Vang Granitbrud

Vang Granitbrud

Op og ned af klipper

De Bornholmske klipper er den perfekte kulisse til klatring og rappelling. Er du ikke en erfaren klatrer, kan du få kurser i klatring – og der tilbydes kurser i både træklatring, vægklatring og klippeklatring.

Særligt på Nordbornholm er der mulighed for at klatre, og rappelle, i de bornholmske klipper. 

Hvis du vil bo på Nordbornholm i efteråret, kan du eksempelvis bo på Strandpromenaden eller i Sandvig Søpark.

På Sydbornholm, er der ikke mange klipper at klatre i, til gengæld kan man rappelle.

Rappelling giver et helt særligt sus i maven, når du sejler ned af klippesiden. Som det eneste sted i Danmark, er det muligt at rappelle fra 70 meter, ned af siden på Bornholmertårnet, NATOs gamle lyttepost, som i dag fungerer som koldkrigsmuseum.

Hvis du vil på Sydbornholm, kan du med fordel bo på Balka, i Svaneke eller Årsdale - foreksempel i Østersøen Ferielejligheder, Svaneke Savværk, eller Årsdale Søpark.

Læs mere her: bornholmsoutdoorcenter.dk

Bornholmertårnet

Bornholmertårnet

High-rope og svævebane

Hos Til-Tops Bornholm oplever du Bornholm fra trætoppene. Anlægget består blandt andet af 6 klatrebaner, som har forskellige sværhedsgrader i højder fra 1 til 18 meter. Prøv også de to svævebaner, som er henholdsvis 80 og 160 meter lange. Til-tops har stor fokus på sikkerheden, og du er selvfølgelig iført sikkerhedsudstyr godkendt af Teknologisk Institut, og her er også baner for familiens yngre medlemmer.

Til-Tops Bornholm ligger nær Gudhjem, hvor du eksempelvis kan bo i Gudhjem Søpark.

Læs mere her: bornholmklatrebane.dk

High-rope ved Til-Tops

High-rope ved Til-Tops

Mountainbiking

I årtier har Bornholm lagt asfalt til sommerens cykelferie for både danske og udenlandske familier. Men du kan holde en helt anderledes cykelferie ved at bruge øens mountainbiketrails.

Trailcenter Bornholm i Almindingen består af 17 spor, som alle har fokus på sjove og udfordrende nedkørsler. Her er der ikke klassiske rundture, men et vid forgrenet netværk af spor. Mange steder ligger sporene direkte på klipperne, og de er ikke, som du kender dem fra resten af Danmark.

Læs mere her: bornholm.info/trailcenter-bornholm

Mountainbike i Vang Granitbrud

Mountainbike i Vang Granitbrud

Havkajak

Oplev kontrasterne mellem sandstrand, klippekyst og havnemiljø, når du oplever Bornholm fra vandsiden i din havkajak.

Er du rutineret og ønsker at leje en havkajak og udforske på egen hånd, måske foretrækker du en guidet tur, eller er du nybegynder, og ønsker at tage havkajakcertifikat, så kan du får fantastiske oplevelser i kajak på havet omkring Bornholm.
Du kan hoppe i havkajak fra Nordbornholm, og fra Østbornholm ved Årsdale. 

Læs mere her: bornholm.info/paddlebornholm

Havkajak langs Bornholms kyst

Havkajak langs Bornholms kyst

Feriesteder

Årsdale Søpark

Flotte ferielejligheder for 2-6 personer beliggende i det lille hyggelige fiskerleje Årsdale - lidt syd for Svaneke. Et skønt feriested, som er indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow.


Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
           

Østersøen Ferielejligheder

Skønne ferielejligheder for 2-10 personer beliggende direkte på Svaneke Havn. Indrettet i en tidligere købmandsgård fra 1700-tallet. Hyggelig gårdhave med swimmingpool. Et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder.


Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
           

Svaneke Savværk

Lækre ferielejligheder for 4-7 personer beliggende i Svanekes tidligere savværk, som blev totalombygget til et flot feriested i 2018. Fra Svaneke Savværk har du under 400 meter til Svaneke Torv med forretninger, restauranter og det skønne torveliv.


Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
           

Strandpromenaden

Flotte lejligheder for 4-6 personer i Sandvig med en fantastisk havudsigt. Beliggende 25 meter fra havet. Havet, stranden, klipperne og gode restauranter er få skridt væk.


Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
           

Sandvig Søpark

Lækre lejligheder for 2-6 personer. Indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Perfekt beliggenhed mellem Hammersøen, Hammerknuden og Sandvig by. Topanmeldelser fra tidligere gæster.


Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
           

Gudhjem Søpark

Flotte ferielejligheder for 2-6 personer med skøn beliggenhed mellem Gudhjem by, klipperne og havet. Mulighed for at vælge lejligheder med havudsigt. Rolig atmosfære.


Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?