Hund med på ferien

En skøn ferie venter... også for jeres hund.

På nedenstående feriesteder er I meget velkomne til at tage jeres hund med, da vi har specielle huse, hvor hunde er tilladt. Der er et rengøringstillæg på DKK 250, hvis I medbringer hund. Såfremt I har 3 eller flere hunde med, er tillægget DKK 500. Når I har jeres hund med, anbefaler vi specielt Storløkke Feriepark, som har feriehuse med lukkede gårdhaver, men firbenede venner er også meget velkomne på vores øvrige feriesteder:

 

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.