Hotel med romantik

Hotel med romantik. Smuk natur. Afslapning. Dejlige spisesteder. Kys med havudsigt.
Hoteller med Romantik på hele Bornholm. Bo i Allinge-Sandvig, Gudhjem, Svaneke, Dueodde og Rønne. Vores romantiske hoteller og ferielejligheder ligger direkte på klippekysten, tæt på stranden eller tæt på havnen. Fra hotellernes værelser samt fra restauranterne er der ofte en vidunderlig udsigt over havet og det bornholmske kystlinje! 

Bornholm er som skabt til kæresteferie. Når Bornholm skal opleves hånd-i-hånd, vil vi særligt anbefale jer disse feriesteder:

 

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.