Pensionistferie. Skønne feriedage. Veteranbiler er også velkomne...

Som pensionister har I mulighed for at opleve Bornholm til tilbudspriser. Når I bestiller ophold inklusive færgetransport, skal I blot markere i bookingfeltet, at I ønsker en "Pensionistbil-billet". Eneste krav for at opnå pensionistrabatten er blot, at én af jer skal være over 65 år (eller være førtidspensionist), og at I er maksimalt to personer i bilen (der må dog også gerne være op til tre børn under 11 år med i bilen).

Mail (info@teambornholm.dk) eller ring gerne 56 95 85 66, så giver vi gode råd og vejledning til skønne feriedage på Bornholm.

Har I børnebørnene med i bilen, kan I se vores mest børnevenlige feriesteder ved at trykke her.

Hvis I "kun" er to personer, vil vi særligt anbefale jer disse feriesteder: 

 

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.