Strandferie. Kilometervis af sandstrand. Kridhvidt sand så langt øjet rækker.

Der er så mange ting, som du går glip af på Bornholm. Eksempelvis har vi ikke smidt store hoteller midt på stranden. Strandene er heller ikke tilplastret med lyserøde isboder og strandhytter. I stedet må du nøjes med at nyde en uspoleret natur og bade fra nogle af Europas bedste sandstrande...

Bornholm er det ideelle feriested - også når du ønsker strandferie. På Nordbornholm finder du de små fine badebugter med sand omgivet af idylliske klipper. Længere sydpå begynder de lange sandstrande med Dueodde som den absolut bedste og største strand. Kilometervis af hvidt sand ligger klar. Sandet er så fint, at den i 1800-tallet blev brugt i timeglas...blandt andet af Kejser Napoleon!

På denne side finder du de bedste strand-feriesteder. Hvis du vil vide mere om feriestederne, kan du trykke på billedet eller overskriften udfor de enkelte feriesteder. 

 

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.