Plejehjem

  • Natur
  • Hygge
  • Seværdigheder
  • Nostalgi
  • Ældrevenligt
  • Handicapvenligt

Bornholm er et godt valg, når I skal på tur med jeres beboere. I vil opleve hyggelig nostalgi, en særpræget natur og flotte seværdigheder, idet Solskinsøen er nemt tilgængelig for såvel gangbesværede som kørestols-brugere.

Gennem mange år år har vi haft fornøjelsen at byde stadig flere grupper med gangbesværede og kørestolsbrugere velkomne på vores feriesteder. Vi har derfor indrettet feriestederne ældrevenligt - for kørestolsbrugere er der eksempelvis ingen eller meget få trapper, og alle døre har tilstrækkelig bredde. På badeværelserne er der håndtag ved toiletterne, ligesom I har mulighed for at låne toiletforhøjere.

Bornholm er rykket tættere på. Flyturen fra København tager blot 35 minutter. Kører I med Bornholmerbussen eller toget IC Bornholm over Øresundsbroen, klarer I turen på under 3 timer. 

Vi giver jer gerne samlede turforslag, hvor udflugter og transporten til/fra Bornholm er inkluderet i prisen - dermed opnår I den billigste pris, ligesom I undgår besværet med at booke fly eller færger. Har I specielle ønsker til ture og oplevelser, opfylder vi også gerne disse - kontakt os og hør nærmere.

+45 56 95 85 66
grupper@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

5 dage. 4 Overnatninger. Dejlige oplevelser. 3.395,- pr. person

Alt dette er med i tilbuddet:

Transporten til Bornholm
I kører med Bornholmerbussen fra Københavns Hovedbanegård via Øresundsbroen til færgen i Ystad. Herfra bringer færgen jer til Bornholm. Den samlede rejsetid til Bornholm er under 3 timer. Jeres hjemrejse foregår på samme måde, og den er naturligvis også inkluderet i prisen.

Transport på Bornholm
Vi henter jer på havnen i Rønne og kører jer til hotellet og retur igen ved jeres afrejse.

Oplevelser på Borholm
Under opholdet arrangerer vi to busture, hvor I oplever Bornholms flotte natur og de mange seværdigheder.

En af dagene får I frokost på et af øens bedste silderøgerier, hvor I får lejlighed til at smage et stort udvalg af bornholmske fiskespecialiteter.

I besøger en rundkirke og udstillingen ved Hammershus, hvor der er nemt at komme til med kørestol og for dårligt gående. Entréerne betaler vi selvfølgelig for jer.

Pension på Bornholm
På feriestedet byder vi hver dag på et stort tag-selv-morgenbord samt en vel-
smagende 2-retters aftenmenu.

Ophold på Bornholm
I bor fire sammen i de velindrettede feriehuse på Hasle Feriepark. Husene er alle indrettet med 2 separate dobbeltværelser, køkkenniche, opholdsstue med tv, bad/toilet samt egen terrasse med havemøbler. I kan også vælge at bo i enkeltværelser, hvilket koster 150 kr. ekstra pr. person pr. dag. I menuen til højre kan I læse mere om feriestedet.

Tilbuddet
Tilbuddet er gældende ved minimum 10 personer og omfatter ophold i maj,
juni, august og september.

Har I lyst til at booke - eller har I brug for flere oplysninger?
Så er I altid velkomne til at ringe (56 95 85 66) eller sende os en mail: info@teambornholm.dk

5 dage. 4 Overnatninger. Mange oplevelser. 3.970,- pr. person.

Turen inkluderer:
I rejser med Danish Air Transport fra Kastrup Lufthavn til Bornholms Lufthavn.
Flyvetid ca. 35  minutter. Vi henter jer i lufthavnen og kører jer videre til
feriestedet, hvor vi byder på en 2 retters middag.

Ferien byder også på 2 busture. På Nordbornholm kommer I forbi Hammershus - Nordeuropas største borgruin, Gudhjem og en af Bornholms rundkirker.

På Sydbornholm besøger I Svaneke med de mange smukke bindingsværkshuse og -gårde er en rigtig perle med en flot beliggenhed ud til Østersøen.

Ved Hammershus har vi inkluderet et besøg på Hammershus-udstillingen, hvor det er nemt at komme til med kørestol og for dårligt gående. Her er der mulighed for at nyde en kop eftermiddagskaffe, inden kursen sættes mod Hasle Feriepark.

Begge ture tager 4 timer og præsenterer Bornholm på en nem og tilgængelig måde, hvor der er taget hensyn til deltagernes mobilitet.

Vi har naturligvis på en af rundturene inkluderet en stor og flot fiskebuffet, så I kan smage alle de lækre bornholmske fiskespecialiteter lige fra en røget til en saltstegt sild med bløde løg, rødbeder og bornholmsk sennep - velbekomme!

Afrejsedagen:  Efter at I har spist morgenmad, henter vi jer og bringer jer til lufthavnen. 35 minutters flyvetid senere er I tilbage igen - med mange gode oplevelser i bagagen!

Her bor I:
I bor fire sammen i velindrettede huse på Hasle Feriepark. Husene er alle indrettet med 2 separate dobbeltværelser, køkkenniche, opholdsstue med tv, bad/toilet samt egen terrasse med havemøbler. I kan også vælge at bo i enkeltværelser, hvilket koster 150 kr. ekstra pr. person pr. dag. I menuen til højre kan I læse mere om feriestedet.

Morgenmad og middag spises i restauranten, der er beliggende i receptionsbygningen tæt på feriehusene.

Tilbuddet:
Vi booker fly, ophold og oplevelser for jer - I skal blot være minimum 10 personer. Har I behov for transport i liftbus, arrangerer vi også gerne dette for jer uden ekstra omkostninger.

Har I lyst til at booke - eller I ønsker I flere oplysninger? Så ring til os (56 95 85 66) eller send os en mail: info@teambornholm.dk 

Hasle Feriepark. Flotte feriehuse i hyggelig skov.

Hasle Feriepark er naturskønt beliggende i Hasle Lystskov. Tag jer en hyggetur i skoven - husk picnickurven. 400 meter langs skovstierne og I kommer til en af Bornholms bedste sandstrande.

Feriehusene er nyindrettede og fremtræder særdeles flotte. I har egen terrasse ud mod skovstierne. Sæt jer godt til rette i terrassemøblerne og slap af oven på dagens ferieoplevelser.

Nyd den flotte solnedgang på en aftentur langs stranden, mens I mærker historiens vingesus. Sandklinterne langs Hasle kyst er dannet for cirka 170 milloner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var dinosauer, der med en længde på 40 meter er de største dyr på jorden nogensinde. I har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. I juni 2004 er der eksempelvis fundet fodspor fra en lille Saurpode - den har "blot" været 20 meter lang...

Rækkehus på 45 m2.

Entré, 2 soveværelser med hver 2 senge, badeværelse med bad og toilet, kombineret stue- og opholdsrum med 2 sovepladser og TV. Køkken med komfur, køleskab med lille frostbox, el-koger og kaffemaskine. Alle huse har egen terrasse, som er delvist overdækket.

Se rådyr ved Hasle Feriepark

Se rådyr ved Hasle Feriepark

Knogle fra fortidskrokodille - fundet af 12-årige Christian Rasmussen

Knogle fra fortidskrokodille - fundet af 12-årige Christian Rasmussen

Aftenhygge på Hasle Strand

Aftenhygge på Hasle Strand

Solnedgang i horisonten

Solnedgang i horisonten

Se rådyr om morgenen

Hasle har sine rødder tilbage i 1100-tallet, men det var først fra omkring år 1500, at byen rigtig blev kendt. Den udviklede sig langsomt til en driftig fiskeri- og landbrugsby med en vigtig biindtægt i form af brændevinsbrygning.

Senere blev store forekomster af ler i Hasles undergrund en vigtig indtægtskilde. I løbet af 1900-tallet blev konkurrencen fra udlandet dog for stor, og virksomhederne måtte lukke. De efterlod sig nogle store udgravningshuller, som i dag er blevet til flotte søer med et rigt dyreliv. Der er også et rigt dyreliv omkring Hasle Feriepark. Prøv at stå op en tidlig morgen og nyd rådyrene på deres morgentur langs skovstierne foran feriehusene.

Find fortidskrokodiller syd for Hasle
I sommerferien 2016 fandt 12-årige Christian Rasmussen fra Lynge i Nordsjælland en knogle fra en fortidskrokodille i vandkanten ved Kultippen syd for Hasle. Fundet udløste senere en danekræsgodtgørelse og ligger nu i danekræssamlingen på Statens Naturhistoriske Museum i København. Kultippen er et helt særligt område og bærer præg af at have været depot for ler og sand fra kuludgravningerne ved Rubinsøen på Bornholm. Kullene blev gravet op fra den såkaldte Bagå-Formation, som stammer fra Juratiden for cirka 170 millioner år siden, hvor der altså levede dinosaurer på Bornholm. Prøv selv om du eller dine børn kan finde flere danekræ i området.

Test af ubåde
Under 2. verdenskrig var Hasle et vigtigt led i Tysklands ubådsstrategi. Næsten alle tyske ubåde blev lyd-testet i havet ved Hasle med henblik på at gøre ubådene så lydløse som muligt. Et flere kilometer langt søkabel var forbundet med en velbevogtet lyttecentral tæt på stranden ved Hasle Feriepark. Lang stranden kan du stadig se spor fra den gamle teststation.

Flot sandstrand
De tyske ubådsfolk havde nok ikke tid til at nyde, at Hasle har en Bornholms bedste sandstrande - som mærkeligt nok også er en af de strande med færrest besøgende. Det er faktisk først i de senere år, at turisterne har fået øje på Hasles kvaliteter som feriemål. Udover at være en stemningsfuld by med en flot strand byder byen blandt andet på spændende kunstudstillinger, et hyggeligt havnemiljø og et nostalgisk silderøgeri. Silderøgeriet fungerer samtidig som et levende museum, der viser silderøgningens udvikling gennem tiderne. Tag forbi og få en sjov oplevelse og nogle lækre røgede sild

Jons Kapel
Lidt nord for Hasle ligger de små idylliske fiskerlejer Helligpeder og Teglkaas samt den imponerende klippeformation "Jons Kapel". I følge historien skyllede Jon i land ved klippeformationen efter et skibsforlis. I taknemmelighed over at have overlevet begyndte Jon herefter at missionære kristendommen. Fra de høje klipper - hvoraf en del har form som en prædikestol - forkyndte Jon det kristne budskab til den hedenske befolkning, og i folkemunde fik klippe-formationen derfor navnet "Jons Kapel". Husk også at nyde de flotte solnedgange... 

Bestilling
Bestil din ferie ved at ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.