Cross Island Bornholm - Langfredag den 19. april 2019

  • Natur
  • Udfordring
  • Motion
  • Nye venner

1/2 marathon i bornholms skønne natur

Start ved Kunstmuseet / Helligdomsklipperne, på tværs af Bornholm med opløb på Rønne stadion.

Prøv dette unikke løb og nyd omgivelserne. Fra klippekyst gennem fantastisk natur med opløb på den flade side af øen.

Distancer og tidspunkt: ½ marathon. Start ved Kunstmuseet i Rø, kl. 10.00 og 10 km med start Klemensker Brugs, kl. 11.00.

Ruterne: Der løbes på cykelstier og ganske få stræk på offentlig vej. Underlaget er fastbanede skov/cykelstier og asfalt. Ruterne er ikke DAF-godkendte 10 km ruten har et fald på 75 meter. ½ maraton er meget køn og utrolig spændende, men den er ikke lynende hurtig. Begge ruter er målt med kalibreret målehjul og tillagt 1 procent.

Transport: Du har mulighed for transport fra Rønne Stadion til startstedet ved Kunstmuseet i Rø (kun ½ marathon). Bussen kører klokken 08.45 præcis og koster 40 kr. Har du bilen parkeret i Rønne, er bilen nem at finde, når du kommer i mål i Rønne.

Læs mere om Cross Island hos på Viking Atletiks hjemmeside.

 

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Bestilling - 10% rabat til alle deltagere i Cross Island. Husk blot at anføre "Cross Island" i kommentarfeltet på bestillingen.

Hasle Feriepark

Hasle Feriepark
Hasle Feriepark ligger naturskønt i fiskerlejet Hasle på Bornholms vestkyst. I bor i en idyllisk skov og tæt på en dejlig sandstrand. Læs mere om Hasle Feriepark.

Vis pris og ledige perioder

Hasle Feriepark: Feriehus 4-6 personer
Hvornår vil du afsted?

Green Solution House

Green Solution House
Du vil opleve en verden af nye grønne og bæredygtige løsninger, når du holder ferie på det 4-stjernede hotel Green Solution House i Rønne.  Læs mere om Green Solution House.

Vis pris og ledige perioder

Green Solution House:
Hvornår vil du afsted?

Gudhjem Feriepark

Gudhjem Feriepark
Gudhjem Feriepark består af hyggelige feriehuse med en særdeles god beliggenhed - tæt på centrum i Gudhjem, klipperne og havet. Læs mere om Gudhjem Feriepark.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Hasle Feriepark - Dejlige feriehuse. Tæt på stranden.

Hasle Feriepark er naturskønt beliggende i Hasle Lystskov. Tag jer en hyggetur i skoven - husk picnickurven. 400 meter langs skovstierne og I kommer til en af Bornholms bedste sandstrande. Ferieparkens swimmingpool byder også på vandlege. Hvis der skal være lidt afveksling til cykeltræningen, så ligger den sjove multiarena med fodbold/basketballbane, hockeybane samt beach volley klar. For børn og barnlige sjæle er der endvidere minigolfbane, stor legeplads samt hoppepude.

Der er et fantastisk cykelterræn ved Hasle Feriepark. De asfalterede cykelstier starter 100 meter fra ferieparken, og fører jer ind til Rønne, hvor Bornholm Rundt starter.

Glæd jer til flotte solnedgange
Husk også at nyde den flotte solnedgang på en aftentur langs stranden, mens I mærker historiens vingesus. Sandklinterne langs Hasle kyst er dannet for cirka 170 millioner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var en dinosaur, som med en længde på 40 meter er de største dyr, som nogensinde har levet på jorden. I har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. Eksempelvis er der fundet et forstenet fodspor fra en lille Saurpode - den havde dog "blot" været 20 meter lang...

Feriehusene er lyse og moderne indrettede. I har egen terrasse ud mod skovstierne. Sæt jer godt til rette i terrassemøblerne og slap af oven på dagens ferieoplevelser. Måske er der fiskelækkerier fra det lokale røgeri på aftensmenuen?

Prøv minigolf

Besøg den hyggelige Hasle Strand

Tag en hoppetur på hoppepuden

Bestil nu
Du bestiller din Cross Island Bornholm tur ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingsboksen på bestillingsfanen. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på telefon 56 95 85 66.

 

Green Solution House - Kåret som Årets byggeri i Danmark 2015

Green Solution House udefra

Energirigtige værelser

Slap af i den bløde dobbeltseng

Grønt og Godt
Du vil opleve en verden af nye grønne og bæredygtige løsninger, når du holder ferie på det 4-stjernede hotel Green Solution House i Rønne. Det tidligere Hotel Ryttergården er i 2014-2015 blevet omdannet til et "grønt" hotel baseret på banebrydende nye teknologier inden for bæredygtighed. Hotellet genåbnede i april 2015, hvor HKH Kronprins Frederik indviede "det nye" hotel, og i december 2015 blev Green Solution House kåret som årets byggeri i Danmark. Du kan godt begynde at glæde dig til skønne oplevelser...

Gourmetmad
Bornholm er kendt for sin gourmetmad, og Green Solution Houses chefkok, Kasper Beyer, er blandt stjernerne på solskinsøens gourmetstjerne-himmel. Glæd dig til lækker mad baseret på gode bornholmske råvarer, som i videst muligt omfang er økologiske. Derfor er Green Solution House naturligvis også økologisk certificeret.

Hånd-i-Hånd
Efter en lækker middag skal du tage din eneste-ene i hånden. En tur gennem den parklignende have er romantisk, men prøv også at gå gennem den lille skov til stranden foran Green Solution House. Stik tæerne i det varme sand. Nyd hinanden, mens solen langsomt går ned i havet foran jer. Det er ferie!

Flotte værelser
Alle hotellets værelser er blevet renoveret i 2014-2015. Værelserne er flotte, men du skal ikke forvente, at alt er nyt. Der er således mere bæredygtighed i at ombetrække slidte, men flotte danske designerstole med nyt økologisk betræk frem for at købe nye stole i Kina. Tæpperne og gardinerne på dit værelse er lavet således, at de renser luften. Det giver frisk luft - og en god nats søvn til dig. Værelserne er indrettet således: Entre med indgang til lyst og flot badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med skrivebord, tv, stor dobbeltseng samt arrangement med sofastole og udgang til en skøn balkon med udsigt til skoven.

Rønne
Green Solution House ligger i Bornholms hovedstad Rønne, som også er startsted for Bornholm Rundt. Når du vælger Green Solution House, kommer du til at bo tæt på skov, strand og det skønne byliv i øens hovedstad.

Ferie som hjælper miljøet
De nye dele af Green Solution House er blandet andet bygget efter princippet vugge-til-vugge. Det indebærer, at alle bygningsmaterialer nemt skal kunne skilles ad og bruges i fremtidige byggerier. På den måde bliver der sparet på verdens råstoffer. De dele af de gamle bygninger, som man var nødt til at rive ned, er blevet genbrugt i det nye byggeri - og de gamle termoruder er smeltet om og brugt til isoleringsmateriale i andre byggerier. Hotellets affald bliver via et specielt forbrændingsanlæg omdannet til nærende gødning, som kommer hotellets køkkenhave til gode. Der er solceller i terrasseglasset på dit værelse - dermed danner bygningen sin egen strøm. Oplev selv endnu flere sjove detaljer, når du besøger Green Solution House.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på bestillingsfanen - eller ring til os nu på 56 95 85 66.

Rønne Havn

Skibs- og Havnesmedjen ved Rønne Havn

Forsvarsmuseet i Rønne

Gudhjem Feriepark. Hyggelige feriehuse for 4-6 personer.

Gudhjem Feriepark

Køkken og stue

Sofagruppe

Soveværelse på 1. sal

I bor I Gudhjem Feriepark, som består af hyggelige feriehuse med en særdeles god beliggenhed - tæt på centrum i Gudhjem, klipperne og havet. Gudhjem er en charmerende by med en dejlig afslappende atmosfære.

Nyd en soft-Ice fra Gudhjem Special eller en god kop kaffe på en café i det hyggelige havnemiljø. Betragt skibe og lystbåde glide ind og ud af havnen. Måske har I selv lyst til en sejltur? Fra havnen er der daglige afgange til Ertholmene - de små klippeøer "Christiansø" og "Frederiksø" - som i 1600-tallet blev omdannet til Danmarks fremskudte flådebase i Østersøen. Kanonerne står der endnu og venter på at fortælle jer deres spændende historie. Sejlturen tager under en time, men tidsmæssigt bliver I sat flere hundrede år tilbage i tiden. 

Husk også at tage en vandretur langs den gamle kystredningssti, som starter lige ved Gudhjem Feriepark. Glæd jer til mageløse panoramaudsigter. Et bornholmsk ordsprog siger, at Gudhjem er skabt af det stof, som drømme er skabt af. Når I selv har oplevet denne forunderlige by, som er bygget ned ad en stejl klippeskrænt, vil I forstå hvorfor!

Gudhjem Feriepark - Sådan bor I

Feriehus for 4-6 personer
Entré, badeværelse med dusch og wc, køkken, kombineret opholds- og spisestue med hjørnesofa (to sovepladser) og tv.

I stuen findes opgang til 1. sal, hvor der er 2 soveværelser med hver 2 senge.

Priserne er pr. hus og inklusive ophold, slutrengøring, strøm, varme og afbestillingsforsikring.

Individuelt indrettede huse
Feriehusene i Gudhjem Feriepark er individuelt indrettede. Derfor kan der forekomme indretningsforskelle i forhold til de viste billeder. Kvalitetsmæssigt er de viste billeder dog udtryk for minimumsstandarden i Gudhjem Feriepark:

Bestil nu
Du bestiller din Cross Island Bornholm tur ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingsboksen på bestillingsfanen. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på telefon 56 95 85 66.