GraniteMan - Triatlon - Søndag d. 9. september 2018

  • Halvtriatlon
  • Kvart triatlon
  • Sprint triatlon
  • Flot natur
  • Triatlon på Bornholm

Glæd dig til at få høj puls i flot natur. Start med at springe ud i en af Bornholms smukke søer. Efter svømmeturen er det op på cyklen og ud på den let kuperede 22,5 kilometer lange rute, som du afhængig af dit distancevalg, gennemfører 1, 2 eller 4 gange. Fra cyklen hopper du i løbeskoene og begiver dig ud på en publikumsvenlig løberute.

Det er nemt for dig
Når du bestiller hos os, sørger vi for at lave en samlet pakke til dig med såvel færge tur/retur, overnatning samt deltagelse i Graniteman. Se tilbudspriserne længere nede på siden. Løbet starter kl. 09.00

I kan stille op som stafethold
Du kan tage vennerne med og gennemføre GraniteMan som et stafethold på 3 personer. Start og mål er ved DGI stadion i Rønne Øst. 

  Halv-GraniteMan Kvart-GraniteMan Tri-sprint
Svømning 1.900 meter 950 meter 400 meter
Cykling 87,0 km 48,0 km 21,0 km
Løb 21,1 km  10,5 km 5,0 km
Deltagerpris 300,- 300,- 200,-
Starttidspunkt 09:00  11:00  12:00
Tidsgrænse løb/cykling/i alt  1,75 / 5,50 / 8,00 timer 50 min / 4,00 / 6,00 timer  Ingen 

 

Skønne feriesteder
Vi har udvalgt to dejlige feriesteder, som ligger godt i forhold til startstedet for GraniteMan. Det er Hasle Feriepark og Griffen Spa Hotel i Rønne

Granite Man
Download information:

* Brochure

Bestilling

Hasle Feriepark

Bestil Hasle Feriepark - GraniteMan her:

Mulig ankomstperiode: 15-11-2018 til 10-09-2018

Griffen Spa Hotel

Bestil Griffen Spa Hotel - GraniteMan her:

Mulig ankomstperiode: 15-11-2018 til 10-09-2018

Skønne feriesteder
Vi har udvalgt to dejlige feriesteder, som ligger godt i forhold til Granite Mans startsted ved DGI Stadion i Rønne Øst. Priserne inkluderer: Ophold, færgeoverfart t/r for bil u. 1,95 m. høj inkl. 4 pers., energiforbrug, rengøring samt gratis afbestillingsforsikring ved sygdom inden ankomst. (Griffen Spa Hotel inkluderer også morgenmad)

Hasle Feriepark
Hasle Feriepark ligger naturskønt i fiskerlejet Hasle på Bornholms vestkyst. I bor i en idyllisk skov og tæt på en dejlig sandstrand. Læs mere om Hasle Feriepark

Hasle Feriepark - Feriehus for 4 personer. Totalpris pr. person, hvis I er 4 personer:
* Dejligt feriehus for 4-6 personer
* Færge Ystad-Rønne med bil
Totalpris pr. person, hvis I er 4 personer:
* 2 nætter:
Ank. fredag pris pr. pers. 750,-
(totalpris for op til 4 personer = 3.000,-)
Ank. lør/søn pris pr. pers. 675,-
(totalpris for op til 4 personer = 2.700,-)
* 3 nætter: 795,- (totalpris for op til 4 personer = 3.180,-)
* 4 nætter: 875,- (totalpris for op til 4 personer = 3.500,-)

Griffen Spa Hotel
Skønt dobbeltværelse med havudsigt for 2 personer på Griffen Spa Hotel i Rønne. Læs mere om Griffen Spa Hotel.

Griffen Spa Hotel
* Flot dobbeltværelse med havudsigt 
* Færge Ystad-Rønne med bil
* 2 nætter:
Ank. fredag pris pr. pers. 2.095,- (totalpris for op til 2 personer = 4.190,-)
Ank. lør/søn pris pr. pers. 1.995,- (totalpris for op til 2 personer = 3.990,-)
* 3 nætter: 2.750,- (totalpris for op til 2 personer = 5.500,-)
* 4 nætter: 3.350,- (totalpris for op til 2 personer = 6.700,-)

Noter venligst i kommentarfeltet:
A) Om vi skal bestille deltagelse i Graniteman for dig:
* Halv-triatlon: 300,- pr. person
* Kvart-triatlon: 300,- pr. person
* Sprint-triatlon: 200,- pr. person

B) Om du ønsker 2, 3 eller 4 nætter.

C) Hvornår på dagen, at du ønsker at rejse (morgen, middag eller aften) samt om din bil er over 1,95 meter i højden (tillæg kr. 250). Så gør vi vores yderste for at opfylde dine ønsker.

D) Navn, fødselsdato og fødselsår for alle deltagere i Graniteman

Griffen Spa Hotel

Griffen Spa Hotel. Skøn havudsigt. Spa- og wellnessområde i topklasse.
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrernes verden vogter over skatte. Griffen Spa Hotel er derfor et meget sigende navn for dette skønne hotel, som er smukt beliggende ved havet og Rønnes gamle bydel. Fra jeres værelse har I den dejligste udsigt over lystbådehavnen og havet.

Nyd panoramaudsigten og den lækre mad
Griffen Spa Hotel er beliggende i Rønne, som er øens centrum for handels- og kulturlivet. I den gamle bydel finder I smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde, som vidner om en tid, da velhavende skibsredere med udgangspunkt i Rønne drev handel med hele verden. I hotellets restaurant Victoria skal I nyde lækkerier fra det bornholmske "skattekammer" indenfor fødevaredelikatesser. Tag plads i de bløde stole. Udsigten fra Griffen Spa Hotel er kåret som en af Bornholms 10 flotteste udsigter. Nyd panoramaet og lad ganen forkæle. I horisonten går solen langsomt ned og skaber flotte gyldne og violette stråler over havet.

Flot dobbeltværelse med havudsigt

Griffen Spa Hotel set fra Nørrekås Strand

Tag en tur i spaen

Gratis spa-område
Efter dagens oplevelser byder Griffen Spa Hotel jer gratis indenfor i et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder: "Den Bornholmske Diamantspa". Vand, varme og velvære for voksne. 

Værelser med havudsigt
Griffen Spa Hotel har værelser til såvel land- som til vandsiden. Værelserne til vandsiden har en flot havudsigt ud over den forbigående kystvej. Om dagen kan I nyde havudsigten og til aftentid den smukke solnedgang. Efter en skøn ferie på Griffen Spa Hotel vil I nok også tro på eventyret om, at Griffen vogter over en skat! Glæd jer til en dejlig ferie.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen herunder - eller ring til os nu på 56 95 85 66.

Bestil Griffen Spa Hotel - GraniteMan her:

Mulig ankomstperiode: 15-11-2018 til 10-09-2018

Hasle Feriepark

Hasle Feriepark er naturskønt beliggende i Hasle Lystskov. Tag jer en hyggetur i skoven - husk picnickurven. 400 meter langs skovstierne og I kommer til en af Bornholms bedste sandstrande. Ferieparkens swimmingpool byder også på vandlege. Hvis der skal være lidt afveksling til cykeltræningen, så ligger den sjove multiarena med fodbold/basketballbane, hockeybane samt beach volley klar. For børn og barnlige sjæle er der endvidere minigolfbane, stor legeplads samt hoppepude.

Der er et fantastisk cykelterræn ved Hasle Feriepark. De asfalterede cykelstier starter 100 meter fra ferieparken, og fører jer ind til Rønne, hvor Granite Man starter.

Glæd jer til flotte solnedgange
Husk også at nyde den flotte solnedgang på en aftentur langs stranden, mens I mærker historiens vingesus. Sandklinterne langs Hasle kyst er dannet for cirka 170 millioner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var en dinosaur, som med en længde på 40 meter er de største dyr, som nogensinde har levet på jorden. I har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. Eksempelvis er der fundet et forstenet fodspor fra en lille Saurpode - den havde dog "blot" været 20 meter lang...

Feriehusene er lyse og moderne indrettede. I har egen terrasse ud mod skovstierne. Sæt jer godt til rette i terrassemøblerne og slap af oven på dagens ferieoplevelser. Måske er der fiskelækkerier fra det lokale røgeri på aftensmenuen?

Prøv minigolf

Besøg den hyggelige Hasle Strand

Tag en hoppetur på hoppepuden

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på bestillingsfanen - eller ring til os nu på 56 95 85 66.

Bestil Hasle Feriepark - GraniteMan her:

Mulig ankomstperiode: 15-11-2018 til 10-09-2018