GraniteMan - Triatlon - Søndag d. 4. august 2019

  • Halvtriatlon
  • Kvart triatlon
  • Sprint triatlon
  • Flot natur
  • Triatlon på Bornholm

Glæd dig til at få høj puls i flot natur. Start med at springe ud i en af Bornholms smukke søer. Efter svømmeturen er det op på cyklen og ud på den let kuperede 22,5 kilometer lange rute, som du afhængig af dit distancevalg, gennemfører 1, 2 eller 4 gange. Fra cyklen hopper du i løbeskoene og begiver dig ud på en publikumsvenlig løberute.

Det er nemt for dig
Du bor på Team Bornholms dejlige feriesteder, tæt på startstedet i Rønne. Tilmelding til løbet sker på www.viking-atletik.dk

I kan stille op som stafethold
Du kan tage vennerne med og gennemføre GraniteMan som et stafethold på 3 personer. Start og mål er ved DGI stadion i Rønne Øst. 

  Halv-GraniteMan Kvart-GraniteMan Tri-sprint
Svømning 1.900 meter 950 meter 400 meter
Cykling 87,0 km 48,0 km 21,0 km
Løb 21,1 km  10,5 km 5,0 km
Deltagerpris 300,- 300,- 200,-
Starttidspunkt 09:00  11:00  12:00
Tidsgrænse løb/cykling/i alt  1,75 / 5,50 / 8,00 timer 50 min / 4,00 / 6,00 timer  Ingen 

 

Skønne feriesteder
Vi har udvalgt to dejlige feriesteder, som ligger godt i forhold til startstedet for GraniteMan. Det er Hasle Feriepark og Hotel GSH i Rønne

GraniteMan

Du finder information om GraniteMan på Viking Atletiks hjemmeside her

Bestilling

Hasle Feriepark

Bestil Hasle Feriepark - GraniteMan her

Mulig ankomstperiode: 01-08-2019 til 07-08-2019

Green Solution House

Bestil Hotel GSH - GraniteMan her

Mulig ankomstperiode: 01-08-2019 til 07-08-2019

Skønne feriesteder
Vi har udvalgt to dejlige feriesteder, som ligger godt i forhold til Granite Mans startsted ved DGI Stadion i Rønne Øst. Priserne inkluderer: Ophold, energiforbrug, rengøring samt gratis afbestillingsforsikring ved sygdom inden ankomst. (Hotel GSH inkluderer også morgenmad)

Hasle Feriepark
Hasle Feriepark ligger naturskønt i fiskerlejet Hasle på Bornholms vestkyst. I bor i en idyllisk skov og tæt på en dejlig sandstrand. Læs mere om Hasle Feriepark

Hasle Feriepark. Totalpris pr. person, hvis I er 4 personer:
* Dejligt feriehus for 4-6 personer
* 2 nætter: (Lør.-Man.) kr. 680 per person
* 3 nætter: (Lør.-Tirs.) kr. 895 per person
* 4 nætter: (Lør.-Ons.) kr. 1.110 per person

Hotel GSH (Green Solution House)
Skønt dobbeltværelse tæt ved stranden for 2 personer på Hotel GSH i Rønne. Læs mere om Hotel GSH.

Hotel GSH
* Flot dobbeltværelse
* 2 nætter: (Lør.-Man.) kr. 1.345 per person
* 3 nætter: (Fre.-Man.) kr. 2.015 per person
* 4 nætter: (Tors.-Man.) kr. 2.690 per person

Noter venligst i kommentarfeltet:
A) Om du ønsker 2, 3 eller 4 nætter.

B) Hvis vi skal kontakte dig for at hjælpe med transport i form af færge elle fly.

Green Solution House

Grønt og Godt 
Du vil opleve en verden af nye grønne og bæredygtige løsninger, når du holder ferie på det 4-stjernede hotel Green Solution House i Rønne. Efter en omfattende ombygning indviede HKH Kronprins Frederik det "nye" grønne og bæredygtige hotel i april 2015 - og siden da er hotellet blevet populært blandt såvel ferie- som forretningsrejsende.

Årets byggeri i Danmark
I 2015 blev Green Solution House kåret til årets byggeri i Danmark. Og i 2016 var hotellet nomineret af Den Danske Spiseguide som "Årets bo- og spisested", ligesom hotellet i 2016 vandt EU's miljøpris.

Gourmetmad
Bornholm er kendt for sin gourmetmad, og Green Solution Houses kokketeam er blandt stjernerne på solskinsøens gourmetstjerne-himmel. Madmagasinet Gastro skrev i marts 2016: "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms Hall of Fame af fantastiske spisesteder". Glæd dig til lækker mad baseret på gode bornholmske råvarer, som i videst muligt omfang er økologiske. Derfor er Green Solution House naturligvis også økologisk certificeret.

Hånd-i-Hånd
Efter en lækker middag skal du tage din eneste-ene i hånden. En tur gennem den parklignende have er romantisk, men prøv også at gå de 300 meter gennem den lille skov til stranden foran Green Solution House. Stik tæerne i det varme sand. Nyd hinanden, mens solen langsomt går ned i havet foran jer - og så vil I hurtigt mærke, at Bornholm er skabt til kærlighed. 

Ladestandere til el-biler
Green Solution House har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Green Solution House - Dobbeltværelse

Green Solution House - Mødefaciliteter

Erichsens Gaard i Rønne

Flotte dobbeltværelse
Alle hotellets værelser blev renoveret i 2014-2015. Værelserne er flotte, men du skal ikke forvente, at alt er nyt. Der er således mere bæredygtighed i at ombetrække slidte, men flotte danske designerstole med nyt økologisk betræk frem for at købe nye stole i Kina. Tæpperne og gardinerne på dit værelse er lavet således, at de renser luften. Det giver frisk luft - og en god nats søvn til dig. Værelserne er indrettet således: Entre med indgang til lyst og pænt badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med skrivebord, tv, stor dobbeltseng samt arrangement med sofastole og udgang til en dejlig balkon med udsigt til skoven.

Bestil Hotel GSH - GraniteMan her

Mulig ankomstperiode: 01-08-2019 til 07-08-2019

Hasle Feriepark

Hasle Feriepark er naturskønt beliggende i Hasle Lystskov. Tag jer en hyggetur i skoven - husk picnickurven. 400 meter langs skovstierne og I kommer til en af Bornholms bedste sandstrande. Ferieparkens swimmingpool byder også på vandlege. Hvis der skal være lidt afveksling til cykeltræningen, så ligger den sjove multiarena med fodbold/basketballbane, hockeybane samt beach volley klar. For børn og barnlige sjæle er der endvidere minigolfbane, stor legeplads samt hoppepude.

Der er et fantastisk cykelterræn ved Hasle Feriepark. De asfalterede cykelstier starter 100 meter fra ferieparken, og fører jer ind til Rønne, hvor Granite Man starter.

Glæd jer til flotte solnedgange
Husk også at nyde den flotte solnedgang på en aftentur langs stranden, mens I mærker historiens vingesus. Sandklinterne langs Hasle kyst er dannet for cirka 170 millioner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var en dinosaur, som med en længde på 40 meter er de største dyr, som nogensinde har levet på jorden. I har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. Eksempelvis er der fundet et forstenet fodspor fra en lille Saurpode - den havde dog "blot" været 20 meter lang...

Feriehusene er lyse og moderne indrettede. I har egen terrasse ud mod skovstierne. Sæt jer godt til rette i terrassemøblerne og slap af oven på dagens ferieoplevelser. Måske er der fiskelækkerier fra det lokale røgeri på aftensmenuen?

Prøv minigolf

Besøg den hyggelige Hasle Strand

Tag en hoppetur på hoppepuden

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på bestillingsfanen - eller ring til os nu på 56 95 85 66.

Bestil Hasle Feriepark - GraniteMan her

Mulig ankomstperiode: 01-08-2019 til 07-08-2019