Møder og Events på Bornholm

  • Kreativitet
  • Udebane
  • Unikke omgivelser
  • Nye ideer
  • Service
  • Kort flyvetur

Bornholm. Når udebane bliver til en fordel 
De bedste ideer kommer til verden, når I bliver taget ud af hverdagens rutiner. Nye rammer og nye input giver grobund til nye ideer. Bornholm er tæt på, men alligevel langt væk. Med flyet kommer I fra København til Bornholm på 35 minutter, men jeres tanker kommer på langfart. 

Reklamemanden Jørn Duus har formuleret det ganske præcist: "På Bornholm er du omringet af vand. Du kan ikke komme ud. Og når du ikke kan komme ud, bevæger du dig indad."

I har mulighed for at afholde møder i "normale" konferencerammer på nogle af vores hoteller. Komforten og forplejningen er i top. Glæd jer til lækre bornholmske delikatesser. Når tankerne skal have mere luft, ligger naturen, stranden og havet lige ude for døren.

Skal tankerne være lidt skævere, har vi også masser af inspirerende idéer. Hvad med at holde kick-off-mødet i kunstmaleren Oluf Høsts atelier i Gudhjem? I 1940-1950'erne blev kreative penselstrøg lavet i dette rum til nogle af Danmarks dyreste malerier. Nu er det jeres kreativitet, som får masser af farver. Eller hvad med et møde i en fiskerhytten på havnen? Kolde drinke i hånden, mens tankerne kommer i nettet blandt gamle sildegarn og fiskekasser? Skal vi afslutte dagen med at køre over stok og sten på de vildeste mountainbike-ruter? Eller skal vi sejle en tur langs kysten i en gammel skonnert? Skal vi spise aftensmaden i et hemmeligt rum på borgruinen Hammershus?

Vi vover den påstand, at I får de bedste ideer på Bornholm. Vi har gennem 20 år arrangeret møder og oplevelser på Bornholm, og vi har en stærk track-record fra vores tidligere gæster. Mail eller ring: 56 95 85 66. Spørg efter Jacob, og hør om de mange muligheder, som vi kan tilbyde jer.

Turen til Bornholm er nem og enkel at arrangere for jer. Vi tilbyder gerne en samlet pris, hvor både møde, transport og oplevelser er inkluderet. Vi har ingen færdige løsninger, men planlægger altid arrangementet i samarbejde med jer.

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Transport til og fra Bornholm

Transporten til og fra Bornholm er ofte et emne, vi taler længe med vores kunder om. Vi kan godt forstå de forbehold, man kan have som virksomhed, der forlanger effektivitet og value for money, både fra sine medarbejdere og udbytte i forhold til den investering, der bliver lagt i konferencen.

Hvis I vælger at flyve til Bornholm er transporttiden dog til at overskue. Flyvetiden er 35 minutter og der er op til 10 daglige afgange mellem København og Bornholm. Og når I lander på Bornholm er der ikke langt til jeres endestation, ej heller forsinkende trafik på vejene.

Hvis I vælger Færgen er transporttiden fra København 3 timer. Færgen, som er 80 minutter undervejs til Bornholm,  afgår fra Ystad i Sverige, og I kan vælge at transportere jer med bus, tog eller bil. Med op til 6 daglige afgange er der rigelige valgmuligheder.

Vi står for alt det bøvlede...
Vi sørger gerne for at bestille jeres transport. Mange års erfaring gør, at vi nemt kan finde den mest optimale rejsevej for jer.  I kan derfor med fordel anvende lidt mere tid på at tænke på de mange muligheder, som Bornholm kan tilbyde.

Flyv med Danish Air Transport

Bus

Hurtigfærgen sejler fra Ystad til Rønne

Fly
Op til 10 daglige afgange fra København og Bornholm hver dag - flyvetid 35 minutter.

Færge
Fra Ystad (S) til Bornholm er der mellem 3-6 daglige afgange i hver retning.

Tog og færge
Tag toget fra den nærmeste station. På Københavns Hovedbanegård tager I "toget til Bornholm", der kører via Øresundsbroen til Ystad (S), hvor hurtigfærgen sejler til Bornholm. Samlet rejsetid fra København under 3 timer.

Bornholmerbussen
Kører fra Københavns Hovedbanegård til Ystad. Herefter hurtigfærge til Bornholm. Samlet rejsetid under 3 timer.

I personbiler
Vi sørger gerne for både bro- og færgebilletter. Endda med rabat, når I bestiller ophold og transport hos os.

I bus til Bornholm med hurtigfærge
Vi bestiller gerne bus, der henter jer på jeres virksomhed og er med på hele turen til Bornholm.

I hovedstadsområdet kan vi tilbyde afhentning/aflevering med Bornholmerbussen på jeres adresse, hvilket kan være ganske fornuftigt næsten uanset deltagerantal.

Fødevarenes ø

På Bornholm er fødevarer og fødevareproduktion det nye sort. Øen har været igennem en revitalisering på fødevarefronten og der er kommet innovation, stolthed og bæredygtighed på dagsordenen. Dygtige virksomheder har lykkedes med udvikling af nye produkter, som alene på nyhedsværdien har sat fokus på Bornholm.

Læg hertil en imponerende høj kvalitet, nogle gunstige vækstbetingelser til "eksotiske" fødevarer som figner og durumhvede, samt et endog meget stærkt fokus på det regionale og autentiske køkken, og det er åbenlyst, hvorfor bornholmske fødevarer som rapsolien fra Lehnsgaard, lakridsen fra Johan Bulow, den kødfulde Bornholmerhane, osten fra St. Clemens eller øllet fra Svaneke Bryghus nyder så meget god omtale.

Faktisk har ét af de nyeste skud på stammen, Pastarigets pasta lavet på lokal durumhvede, endda høstet Dagbladet Børsens fødevarepris.

En tur til Bornholm er altid en fest for ganen, og vi sørger for, at I prøver så mange lokale fødevarer som overhovedet muligt.

Bornholm som test-lab. Bliv klogere på grønne teknologier.

Bornholm - Bright Green Island 2014 er visionen om mennesker, økonomi, viden og teknologi, der tilsammen bringer Bornholm på verdenskortet som en 100 % grøn og attraktiv ø.

Det er visionen om en ø, der er baseret på 100 % bæredygtig og vedvarende energi. En ø, hvor der handles ansvarligt både miljømæssigt og etisk, så mennesker kan leve et sundere og rigere liv med mindre stress og jag end andre steder i Danmark. Fordi vi investerer i naturen og får et højt afkast tilbage gennem sanselige oplevelser året rundt. Bornholm skal være den forskel, vi ønsker at se i verden. Vi skal være et tydeligt postivt og aktivt eksempel. Det kræver synlig ansvarlighed gennem konkrete handlinger.

Energy Tours
I indsatsen for at løse de globale klima-udfordringer, skiller Bornholm sig ud på to måder:

Vores mål er at gøre hele det bornholmske samfund CO2 neutralt og selvforsynende med vedvarende energi. Det er ikke nok at satse på enkelte løsninger; vejen frem er at få disse til at spille sammen og at involvere hele samfundet i processen.

Bornholm har desuden et unikt potentiale som et internationalt energi-laboratorium. Et unikt el-system med kun én forbindelse til omverdenen betyder, at øen kan kobles fra det nordiske el-net og fungere isoleret; dette giver optimale betingelser for test og forskning af nye energi-teknologier. Vi udgør ca. 1 % af Danmark både hvad angår befolkning, areal og energiforbrug; dermed er Bornholm et repræsentativt minisamfund og et besøg værd for de som er interesserede i grøn og bæredygtig udvikling!

Besøg laboratoriet i Østersøen og se det selv
Det gør Bornholm til et interessant sted at besøge, hvis man vil forholde sig til bæredygtige løsninger på energi-området i et meget overskueligt miljø. På en Energy-tour kommer I helt tæt på grønne, begavede og ikke mindst lokale løsninger. Kontakt os for mere info.

Referencer

Vi har haft den glæde at gennemføre  mange spændende arrangementer på Bornholm for virksomheder og  organisationer, som alle har haft specifikke ønsker til deres tur til Bornholm. Listen af virksomheder og organisationer, der planlagt deres tur gennem os både omfattende og mangefacetteret. Det samme kan man sige om Bornholms muligheder:

3F
Affinion
Agenda group
Amcor Flexibles
ANSA (N)
AP Revision
Arla Foods
B Braun Medical A/S
Bech-Bruun, Advokatfirma
Bjärred Församling (S)
Bornholms Familiecenter
Bornholms Lufthavn
Bygteq
Center for Regional- og Turismeforskning
CO-Industri
Colgate-Palmolive
DAFF-Nordisk Mesterskab i American Football U19
DANA
Danida Fellowship Centre
Danmarks Idrætsforbund
Dansk Byggeri
Dansk Droge
Danske Døves Ungdomsforbund
Dansk Forening for Osteogenesis Imperfactu
DBU Bornholm
DCU-Denmarks Cycle union
Det danske filmstudie - optagelse af Tempelriddernes skat
DGI Bornholm
DHIF - EM i Paragolf
EGV
Folkemødet 2011-2014 - praktisk arrangør
Ford (USA)
Foreningen af Danske Døvblinde
Forskningscenter Risø
Forstanderforeningen
Forsvarsakademiet
Frederiksberg Kommune

Fremstillingsindustrien
Fritidssamrådet
Gazprom Poland (P)
Glostrup Kommune
HK Herning
HK Svendborg
IF Forsikring
Immundefektforeningen
IMS (Internationalt sejlsportsarrangement)
Ingenjörs firman Rörkraft AB
Jelling Sparekasse
Jem & Fix
Kirkens Korshær
Kommunedata
Kommunekredit
KPMG
Kristeligt Dagblad
Københavns Fondsbørs
Københavns Tekniske Skole
Københavns Universitet
Lundbeck
Mccann (S)
Metal Region Sjælland
Nationalmuseet
Nordisk Alkali
Nordisk Dokument Kompagni
Nordisk Flyforsikringsgruppe
OMD Denmark
One vision (Kvalifikation, Leipzig som værtsby for OL) (D)
Praktiserende Lægers Organisation
Rigsrevisionen
Scleroseforeningen
Siemens
Skov og Landbrug
Statens Serum Institut
Suhrs Seminarium
TAD-Traction Avent Danmark
Toms Gruppen
VSL

Konferencebyer

Oluf Høst Museet i Gudhjem

Svaneke

Bornholm er begunstiget med en helt speciel natur i forhold til resten af landet. Atmosfæren på øen er befordrende for kreativitet og tankerigdom og særligt i de hyggelige kystbyer oplever man den stemning mest tydeligt.

I forbindelse med møder tilbyder vi alt fra velindrettede konferencehoteller til en hel "konferenceby". I fiskerlejet Gudhjem anvender vi byens mange rum til anderledes og spændende møder lige fra museer, til biografen og medborgerhuse i byen. Et eksempel herpå er atelieret på Oluf Høst Museet med fantastisk havudsigt. Et rum der har givet inspiration i mange år!

Svaneke er også tidligere blevet brugt med stor succes - man bliver glædeligt overrasket over alle de små perler i byerne, som kan benyttes som mødelokaler.

Frokosten spiser I naturligvis rundt omkring i byens mange restauranter.

Andre aktiviteter
Bornholms natur giver utallige muligheder for specielle oplevelser lige fra rapelling på stejle klipper til hestevognskørsel i skoven. Og øen er oplagt til anderledes aktivteter som fx skattejagt med GPS eller malerkurser. I vil blive overrasket over, hvorfra inspirationen kan komme. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for både konferencebyer og anderledes møderammer.