Velkommen til Seniordans Bornholm

  • Solskin
  • Dans
  • Hygge
  • Natur
  • Atmosfære
  • Opvisninger

Bornholm har en lang og god tradition for dans. Vi tilbyder færdige oplæg med oplevelser og spændende bornholmske oplevelser. Seniordans med vores lokale seniorer, hvis I ønsker det.

Bornholm bliver ofte kaldet "Syden i Norden", da øen har et meget højt antal solskinstimer - faktisk det højeste i hele Danmark. Det milde klima giver grobund for et spændende plante- og dyreliv. Figen- og morbærtræer findes over hele øen, ligesom Bornholm er eneste danske levested for mange dyrearter.

Festivalen står selvfølgelig i dansens tegn, men I får også mulighed for at opleve Bornholms skønne natur, de hyggelige fiskerlejer og den dejlige atmosfære.

Vi glæder os til at byde jer velkomne til dejlige oplevelser på Bornholm. 

Kontakt os på:

Team Bornholm
Kontaktperson: Jacob Lund
festival@teambornholm.dk
0045 5695 8566

 

Kommentarer fra deltagerne:

Vi 7 som var der i år kommer alle tilbake neste år. De 2 nykommerne var veldig fornøyd.
Så igjen, takk for denne gang, du er topp, som alltid. Stooor
Klem fra Lene

Hej Jacob
En hilsen herfra ,med tak for tre dejlige dansedage det var rigtig godt .Vores dansere var glade for som de sagde ,det kunne ikke være bedre .Stor ros til jer, også en hilsen til Janie og Mikkel 
Kærlig hilsen Erna.

Hei Mysen og Trøgstad seniordans, vi takker så mye for et flott opphold hos dere, fine leiligheter og god mat, kommer gjerne tilbake ved en seinere anledning. TAKK FOR OSS

 

Kommentarer fra deltagerne:

* Avisartikel

Seniordans Bornholm - Arrangementer

Seniordans Bornholm - Priser & Bestilling

Vi tilbyder jer et samlet oplæg, hvor alt fra færgebillet, til ophold, dans og bornholmske oplevelser er inkluderet i deltagerprisen.

Kontakt os gerne, hvornår I ønsker at komme og hvor længe I vil blive. Vores anbefalede opholdslængde er 3-5 overnatninger.

Yderligere information
I er altid meget velkomne til at kontakte os for yderligere information om Seniordansefestival Bornholm:

A/S Team Bornholm
Att.: Jacob Lund
Ndr. Kystvej 34
DK-3700 Rønne

Telefon: +45 5695 8566
e-mail: festival@teambornholm.dk

Billeder fra Bornholm

Bornholm er fuld af kontraster. En lille ø i Østersøen på bare 588 km². Selv om Bornholm er dansk, ligger den faktisk tættere på Sverige (37 km) og Tyskland (88 km) end Danmark (135 km). Klimaet er sydlandsk. Naturen har en variation, som ikke findes noget andet sted i verden. Fra knejsende klipper til kridhvide sandstrande, hvor sandet er så fint, at det i 1800-tallet blev brugt i timeglas.

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Erichsens Gaard i Rønne

Lækker fisk i de mange havnebyer

Nyd klipperne

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Sandvig strand

Klippeformationen Løvehovederne

Gå på opdagelse i hyggelige Svaneke

Melstedgaard Landbrugsmuseum

Dueodde

Østerlars Rundkirke

Helligdommen

Seniordans Bornholm - Overnatning

Under Seniordans Bornholm bor I i velindrettede feriehuse eller på hoteller. Feriestederne ligger alle tæt på kysten. Tag jer en skøn vandretur langs stranden, og oplev kombinationen af  klipper og strand i malerisk forening.  Eller lej en cykel på feriestedet og kør ind i landet. Det går op ad bakke, men på vejen hjem kan I nærmest sætte cyklen i frigear og langsomt trille ned ad bakkerne, mens I nyder den betagende havudsigt.

Hasle Feriepark, Hasle
På Bornholms vestkyst ligger Hasle Feriepark. Feriehusene har plads til 4-6 personer og er indrettet således: Entré, 2 soveværelser med hver 2 senge, badeværelse med bad og toilet, kombineret stue- og opholdsrum med 2 sovepladser og TV. Køkken med komfur, køleskab med lille frostbox, el-koger og kaffemaskine.

Alle huse har egen terrasse, som er delvist overdækket.

Skovstierne starter lige ved jeres terrasse, og I har kun 400 meter til en af Danmarks bedste sandstrande. Tag jer en aftentur lang stranden og nyd en af Danmarks flotteste solnedgange - I kan eventuelt fortsætte turen til det lokale røgeri, hvor der bliver budt på lækkerier i særklasse.

Griffen Spa Hotel i Rønne
Hotellet er beliggende i den gamle bydel i Rønne, og har velindrettede værelser med by- eller havudsigt. Hotellet har er nyrenoveret (2017) og har en flot spa- og wellnessafdeling, som hotellets gæster har gratis adgang til. Nyd den flotte solnedgang fra hotellets restaurant. Gode parkeringsforhold samt handicapvenlige værelser.

Hotel Klintely, Sandkås
Klintely byder jer velkommen med velindrettede ferielejligheder for 2, der alle har havudsigt. Klintely er beliggende i Sandkaas ved Allinge. De mange helleristninger ved Klintely vidner om, at området allerede for årtusinder har været et eftertragtet sted for mennesket. Stranden ligger blot 400 meter fra Klintely, mens cykel- og vandrestierne starter lige ved døren. Bag Klintely finder I "Storedalen", som er en smuk sprækkedal formet i istiden.