Swim Bornholm

 • Solskinsø
 • Oplevelser
 • Træning
 • Vandrutsjebane
 • Vipper
 • Svømmehal

Bornholm er mere end en ferieø. Kom over til os - så tager vi pusten fra jer
En træningslejr på Bornholm er en oplagt ide. Gudhjem Svømmehal er en særdeles velegnet trænings-base for jer.
Faktisk holder mange svømmeklubber hvert år deres sæsonopstart eller -afslutning her.

Svømmehallen er indrettet med en international 25 x 12,5 meter kortbane og alle 6 baner er med
bølgebryder og vendeflag.

I bor under 400 meter fra svømmehallen i Gudhjem Feriepark, i hyggelige feriehuse  for 4-6 personer.

Når I ikke træner i bassinet eller slapper af i feriehusene, frister Bornholms mange oplevelser med alt fra sport
i naturen til lækre fødevarer. Hvis ikke træningen tager pusten fra jer, så gør nogle af øens fantastiske oplevelser det.

Velkommen til vand, solskinsø og oplevelser.

Bedste hilsner fra
A/S Team Bornholm

Download information:

Brochure

 

Gudhjem Feriepark. Hyggelige feriehuse for 4-6 personer.

Gudhjem Feriepark

Køkken og stue

Sofagruppe

Soveværelse på 1. sal

I bor I Gudhjem Feriepark, som består af hyggelige feriehuse med en særdeles god beliggenhed - tæt på centrum i Gudhjem, klipperne og havet. Gudhjem er en charmerende by med en dejlig afslappende atmosfære.

Nyd en soft-Ice fra Gudhjem Special eller en god kop kaffe på en café i det hyggelige havnemiljø. Betragt skibe og lystbåde glide ind og ud af havnen. Måske har I selv lyst til en sejltur? Fra havnen er der daglige afgange til Ertholmene - de små klippeøer "Christiansø" og "Frederiksø" - som i 1600-tallet blev omdannet til Danmarks fremskudte flådebase i Østersøen. Kanonerne står der endnu og venter på at fortælle jer deres spændende historie. Sejlturen tager under en time, men tidsmæssigt bliver I sat flere hundrede år tilbage i tiden. 

Husk også at tage en vandretur langs den gamle kystredningssti, som starter lige ved Gudhjem Feriepark. Glæd jer til mageløse panoramaudsigter. Et bornholmsk ordsprog siger, at Gudhjem er skabt af det stof, som drømme er skabt af. Når I selv har oplevet denne forunderlige by, som er bygget ned ad en stejl klippeskrænt, vil I forstå hvorfor!

Gudhjem Feriepark - Sådan bor I

Feriehus for 4-6 personer
Entré, badeværelse med dusch og wc, køkken, kombineret opholds- og spisestue med sofa (to sovepladser) og tv. I stuen findes opgang til 1. sal, hvor der er 2 soveværelser med hver 2 senge.

Fra Til 3 nætter Ekstra nat
11-08-2019 31-08-2019 2.285 592
01-09-2019 14-09-2019 2.315 602
15-09-2019 12-10-2019 2.284 591
13-10-2019 19-10-2019 2.412 634
20-10-2019 31-12-2019 2.284 591

Priserne er pr. hus og inklusive ophold, slutrengøring, strøm, varme og afbestillingsforsikring.

Individuelt indrettede huse
Feriehusene i Gudhjem Feriepark er individuelt indrettede. Derfor kan der forekomme indretningsforskelle i forhold til de viste billeder. Kvalitetsmæssigt er de viste billeder dog udtryk for minimumsstandarden i Gudhjem Feriepark:

Forplejning
Når dagen er godt fyldt op af fysisk krævende aktiviteter, er det ikke køkkentjansen, der lokker. I kommer for at træne, og det skal der være god tid til. Derfor tilbyder vi en forplejningspakke, som indeholder:

Morgenmad: yoghurt, gryn/cornflakes, mælk, brød, ost/pålæg, marmelade inkl. kaffe/the og kakao.
Frokost: buffet til "byg-selv-boller" med grønt (agurk, tomat, salat m.m.) og pålæg. Desuden en lun ret. Inkl. saft/vand.
Aftensmad: Pastasalater, salater, varm ret. Inkl. saft/vand.

Hele pakken koster DKK 240,- pr. person pr. dag. I spiser i Gudhjem Svømmehal, som ligger 3 minutters gang fra Gudhjem Feriepark.

Svømmehallen

Stor vandrutsjebane

Strandstole og 28°C varmt vand

Svømmehallen

Lys og lækker svømmehal - indrettet med en international 25 x 12,5 meter kortbane

 • 42 meter vandrutsjebane
 • Børnerutsjebane
 • 1-meter vippe og 3-meter udspringstårn
 • Motionssvømmebane
 • 28 °C varmt vand
 • Vandlegetøj
 • Svømmevinger og bælter
 • Saunaer i omklædningsrummene
 • Solarier
 • Skabe til opbevaring, i omklædningsrummene
 • Børnevenlige omgivelser (Bl.a. puslepladser i omklædningsrummene, badekar i bruserummene og varmtvandsbaljer og børnelegetøj i hallen)
 • Hyggelige siddepladser i hallen
 • Stort mødelokale med udsigt til bassinet, samt kaffeautomat
 • Kiosksalg
 • Lille mødelokale (12 personer)

Pris for leje af svømmehallen pr. time: DKK 600,- 
Pris for leje af svømmehallen pr. time (3 baner): DKK 500,- 

 

Anderledes oplevelser

En træningstur til Bornholm kan også byde på andet end den daglige trænin
Indrømmet - vi er måske en anelse forudindtagede. Men selv med de mest neutrale briller på, er Bornholm en aldeles fortræffelig legeplads for alle, som holder af fede oplevelser. Hvad siger I fx til følgende aktiviteter som inspiration:

Guidet mountainbike-tur
Mountainbike på Bornholm er – alene på grund af terrænets beskaffenhed med klipper, mange højdemeter og tekniske udfordringer – en ganske underholdende, fysisk krævende og grænseoverskridende aktivitet.

Kajak langs kysten 
På Bornholm kan vi altid finde en strækning med læ. Det er altid en fin oplevelse at sejle i kajak på Bornholm og naturligvis også ganske fysisk krævende. 

Til-Tops Bornholm
Midt i en skov kan I prøve kræfter med et spritnyt high rope anlæg - altså en park, hvor man bevæger sig rundt mellem trætoppene i op til 18 meters højde. Det er sjovt og ikke mindst ganske udfordrende - på alle niveauer. Der er baner for alle og i alle højder.

Sejltur langs kysten
Bornholm klippekyst er både fascinerende og smuk fra landsiden. Men fra vandsiden er den spektakulær. Prøv en sejltur fra fx Gudhjem til Helligdomsklipperne og få en andet perspektiv på øen.

Danmarks længste svævebane
Der er 40 meter ned til den faste undergrund. Du lader dog glide ud på stålviren. Farten stiger, du kigger ned. Nu 30 meter under dig ligger Opalsøen, farten stiger yderligere, du har kontrollen, du korrigerer på tovene, kursen er lagt, farten er på sit højeste, du kan begynde at se ”velkomstkomiteen”, du lander blidt i søen, du smiler og pulsen falder. Sikke en oplevelse!

Gudhjem by og område

Gudhjem

Gudhjem Havn

Gudhjem Havn

Lille og charmerende

Gudhjem er på trods af sin beskedne størrelse en af Bornholm mest kendte byer - og formentlig også en af de mest charmerende.

De mange små velholdte huse, som er bygget i niveauer ned ad den stejle klippe-skrænt, giver Gudhjem en helt speciel stemning.

Allerede i 1800-tallet valfartede kunstmalere til byen for at opleve det specielle "Gudhjem-lys" ud over horisonten. En af de mest kendte malere, Oluf Høst, har fået sit eget museum i byen - her har I gode muligheder for at se "lyset" og få en kunstoplevelse ud over det sædvanlige.

Skøn atmosfære på havnen
Havnen er Gudhjems centrum. Her syder det af liv på de små cafeer. Der er daglige afgange til Ertholmene med de spændende fæstningsøer Christiansø og Frederiksø øst for Bornholm. Desuden sejler det stolte skib M/S Thor ned langs kysten til de flotte klippeformationer "Helligdomsklipperne", hvor også Bornholms Kunstmuseum ligger. Mens M/S Thor sejler tilbage til Gudhjem, kan I gå ad den smukke vandresti tilbage til Gudhjem med havet og de høje klipper på den venstre side og kigger du til højere vil du opleve det bølgende bornholmske landskab.  

Livet i 1950'erne
Tilbage i Gudhjem skulle I måske tage en tur forbi det lille fiskerleje "Melsted", som ligger i forlængelse af Gudhjem. Her finder I de sødeste små bindingsværkshuse samt den dejlige sandstrand. Vandet er rent og klart. Er I klare til en badetur? Eller har I lyst til at se det levende landbrugsmuseum "Melsted Gaard", hvor I kan dufte, mærke og prøve, hvordan livet var på en Bornholmsk bondegård anno 1950? På Melsted Gaard finder I også Bornholms madkulturhus, hvor I kan smage mange de mange specialiteter og lækkerier fra øens dygtige fødevarevirksomheder.

Picnic på toppen af Gudhjem
Afslut dagen med at holde picnic på toppen af Gudhjem, som hedder Bokul. Mærk varmen fra klipperne. Nyd udsigten. Gudhjem er en by fyldt af atmosfære, oplevelser og smuk natur. 

 

Billeder fra Bornholm

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Christiansøfarten i Gudhjem

Gudhjem Havn

Nyd klipperne

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Hammershus

Klippeformationen Løvehovederne

Hammerhavnen

Melstedgaard Landbrugsmuseum

Dueodde

Østerlars Rundkirke

Helligdommen

Information og booking

Kontakt os for mere information og booking
Vi sidder klar til at svare på jeres spørgsmål og kommer gerne med vores til spændende aktiviteter, som ikke ikke nødvendigvis foregår i bassinet.

Ring på tlf. nr. 5695 8566 eller skriv til info@teambornholm.dk   

Vi ser frem til at høre fra jer.

Bedste hilsner fra 
A/S Team Bornholm