BalticSeaTangoFestival på Bornholm

  • Workshops
  • Milonga
  • Tango

Velkommen til BalticSeaTangoFestival
Kom til tangofestival på Bornholm. Festivalen byder på et spændende program.

BalticSeaTangoFestival finder sted på den smukke ø Bornholm. En ø, der rummer alt hvad du kan ønske dig. Hyggelige byer, hvide strander, klipper, vidunderlig mad og søde mennesker. 

Læs mere om BalticSeaTangoFestival her

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Storløkke Feriepark

Æblehaven

Dejlige overnatningssteder
Under BalticSeaTangoFestival har I mulighed for at bo i velindrettede feriehuse i nogle af Bornholms bedste ferieparker: Storløkke Feriepark og Feriecenter Æblehaven. Ferieparkerne er alle smukt beliggende midt i Bornholms dejlige natur og tæt på BalticSeaTangoFestival. Har I lyst til aktiviteter efter dagens oplevelser og musikudfoldelser, byder feriestederne på swimmingpool og aktivitetsområde. Endvidere er der løbe- og cykelstier i umiddelbart tilknytning til feriestederne.

Læs mere om Storløkke Feriepark og Æblehaven

Vis pris og ledige perioder

Hvornår vil du afsted?

Storløkke Feriepark

Stemningsfuld stue

Hyggelig gårdhave

God beliggenhed

Storløkke Feriepark er en familievenlig feriepark i udkanten af Allinge. Ferieparken består af velindrettede huse med egen gårdhave.

Hvis I har børn med, vil de også elske Storløkke - der er god plads at boltre sig på, og ikke mindst en spændende legeplads med et stort hoppeland. 

Omgivelserne er præget af ro og en smuk natur. 900 meter fra Storløkke ligger havet med sine hyggelige kyststier op og ned langs kysten - her venter der jer flotte naturoplevelser.

Ved havet starter også Allinges gamle bydel med de snoede gader og gamle bindingsværkshuse. Nyd roen og stilheden, mens I går ind til Allinge centrum, hvor der er en hyggelig havnestemning. Handelsliv, caféer, hav, lystsejlere og mågeskrig skaber en helt speciel atmosfære.

Når I går tilbage fra Allinge centrum, kan I også vælge at gå den direkte vej til Storløkke - den er kun på 1.000 meter

Nord for Allinge vogter Nordeuropas største borgruin Hammershus. Middelaldereventyr venter jer...

Køkken

Soveværelse

Stue med fjernsyn

Type 2- Feriehus for 2-4 personer

Feriehus på 45 m2: Entré, badeværelse med dusch og wc, soveværelse med 2 senge,  kombineret opholds- og sove-rum med to sovepladser (sovesofa), tv, køkken med el-komfur, køleskab med lille frostbox, kaffemaskine og elkogekedel. Lukket solgård/terrasse med havemøbler.

Type 3- Feriehus for 4-6 personer

Feriehus på 58 m2: Entré, 2 sove-værelser med hver 2 senge, bade-værelse med dusch og wc, kombineret opholds- og soverum med to sove-pladser (sovesofa), tv, køkken med el-komfur, køleskab med lille frostbox, kaffemaskine og elkogekedel. Lukket solgård/terrasse med havemøbler.

Specielle forhold

Indretning
2/3 af husene på Storløkke Feriepark har trægulve, mens gulvene i den sidste 1/3 af husene er belagt med bornholmske klinker. Hvis du foretrækker én af gulvtyperne, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Beliggenhed
Ønsker du en særlig placering af dit hus - eksempelvis tæt på legepladsen eller parkeringspladsen - er du meget velkommen til at informere os i forbindelse med din booking. Så vil vi gøre vores yderste for at opfylde dit ønske. 

Bestil nu
Bestil din ferie ved at ringe til os på 56 95 85 66.

Æblehaven

Terrasser med plads til hele familien

Køkken og spisebord

Hoppepuden vækker glæde hos børnene

Feriecenter Æblehaven. Engang æbleplantage. Nu ferieidyl i udkanten af havnebyen Allinge.

Æblehaven er en familievenlig feriepark i udkanten af Allinge i rolige og smukke angivelser.

Ferieparken består af velindrettede og hyggelige rækkehuse, som alle ligger placeret mellem æbletræerne i den gamle frugtplantage - I er meget velkomne til at tage en smagsprøve af de lækre bornholmske æblesorter.

Har I børn med, vil de elske de mange legemuligheder på Æblehaven centreret omkring den store hoppepude og legelandet. Eller måske tager I en rask fodboldkamp med børnene?

2 minutters gang, og I kommer til en hyggelig bugt. Her kan hele familien nyde den flotte natur med havet som baggrund. Måske går I videre langs de snoede gader og gamle bindingsværkshuse til Allinge havn. Havnestemningen kommer jer i møde. Handelsliv, caféer, hav, lystsejlere og mågeskrig skaber en helt speciel atmosfære.

Nord for Allinge vogter Nordeuropas største borgruin "Hammershus". Middelaldereventyr venter jer...

På Æblehaven bor I centralt. Seværdigheder og oplevelser er inden for rækkevidde. Alt dét, der gør en ferie på Bornholm speciel..

 

Sofaarrangement

Roligt soveværelse

Æblehaven ligger i en gammel æbleplantage

Feriehuse for 4-6 personer - Lyse og velindrettede feriehuse

Entré, to soveværelser med hver to senge, badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og spisestue med sovesofa (to sovepladser) og tv.

Køkken med komfur eller kogeplader med ovn, køleskab, lille frostbox, kaffemaskine og el-kogekedel.

Husene har egen terrase med havemøbler.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at ringe til os på 56 95 85 66.