Balka-Snogebæk - Ellehuset - Sommerhus på Balka for 10 personer

  • Flot sommerhus
  • 10-personers hus
  • Skønt naturområde
  • Tæt på Balka Strand
  • Lækker indretning
kort Balka
Børnene elsker Balka Strand

Børnene elsker Balka Strand

Tag en aftentur på Balka Strand

Tag en aftentur på Balka Strand

Alle generationer hygger sig på stranden

Alle generationer hygger sig på stranden

Besøg de hyggelige butikker i Snogebæk

Besøg de hyggelige butikker i Snogebæk

Bunkerne ved Dueodde kunne beskyde store dele af Østersøen

Bunkerne ved Dueodde kunne beskyde store dele af Østersøen

Skønne feriedage i Balka-Snogebæk

Ellehuset ligger blot 1.400 meter fra Balka Strand, som er en af Bornholms allerbedste strande. Glæd dig til en flot og meget børnevenlig strand med lav vanddybde.

Et godt tip er også at gå den korte tur langs stranden eller skoven til det lille fiskerleje Snogebæk, som byder på en skøn havnestemning med cafeer, restauranter, røgeri og butikker. Prøv at smage en af de berømte pizzaer på cafeen "Søren's", hvor der er masser af hygge og livemusik. Publikum er en skøn blanding af børn, unge og voksne, så familien kan hygge sig sammen. Har du børn med, så vil de blive lidt imponeret over, at de kan gynge i en gammel redningsbåd, som hænger i cafeens loft. Efter aftensmaden kan du smage en lækker hjemmelavet is på cafeen Nettis. 

Oplev Snogebæk Havn

Gå en tur langs havnen og få en snak med de lokale fiskere. Det er ikke alle deres historier, som er lige sandfærdige, men de er sjove. Hvis du har fiskerstængerne med, er der mulighed for at fange fisk til aftensmaden fra havnemolen - alternativt kan du også "snyde" lidt og købe nogle lækre fisk til grillen i fiskebutikken.

Hvis dankortet skal luftes, så anbefaler vi dig at kigge forbi Pernille Bülow's designbutik, hvor der er masser af fristelser indenfor tøj og brugskunst. Besøg også det store kræmmermarked om lørdagen, hvor der er sjove ting og fine chancer for at lave en god handel.

Tag en cykeltur

Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter næsten lige ved Ellehuset - og du bor bare 1.200 meter fra en cykeludlejning, så lej en cykel og oplev det skønne landskab. Prøv at cykle til Dueodde, hvor du fra Dueodde Fyrtårn kan se det meste af Sydbornholm. Eller kør de cirka 4 kilometer til Nexø ad den hyggelige cykelsti, som er anlagt på den gamle jernbane. Det er en skøn tur gennem skoven og tæt på havet.

Nexø byder på et hyggeligt havne- og bymiljø med masser af indkøbsmuligheder. 

Kom til tops i BornholmerTårnet

Hvis du er historisk interesseret, så skal du besøge BornholmerTårnet på Dueodde. Tårnet var tidligere Natos fremskudte radar- og lyttepost mod Østbloklandene, men i dag er tårnet et skønt udkigstårn og omdannet til et koldkrigsmuseum, hvor du oplever Bornholms spændende rolle under den kolde krig. Eksempelvis kan du se et af de MIG-jagerfly, som blev benyttet i forbindelse med polske piloters flugt til Danmark. Ved Dueodde ligger også to store tyske bunkers fra 2. verdenskrig. 

Lidt fredeligere er der i Sommerfugleparken i Nexø, hvor du kan opleve et væld af smukke sommerfugle - og hvis du har børn med, så vil de elske det store forlystelsesland Brændesgårdshaven. Når entréen er betalt, er alle forlystelser gratis - herunder entreen til vandlandet og mini-zoo'en, som børnene også vil elske. Hvis du har lidt større børn med, så vil de måske elske at prøve fart og race i Bornholms Gocart Center, som ligger cirka 5 kilometer fra sommerhuset.

Priser og bestilling

Se priser for Ellehuset ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen på denne side. Vælg din ønskede lejlighedstype på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Vis pris og ledige perioder

Balka - 10 personers hus: Sommerhus - 10 personer
Hvornår vil du afsted?
Lav en god handel på loppemarkedet i Snogebæk

Lav en god handel på loppemarkedet i Snogebæk

Tag en tur til Dueodde og nyd udsigten fra fyrtårnet

Tag en tur til Dueodde og nyd udsigten fra fyrtårnet

Der er livemusik på Søren's i Snogebæk

Der er livemusik på Søren's i Snogebæk

MIG-Jagerflyet ved BornholmerTårnet på Dueodde

MIG-Jagerflyet ved BornholmerTårnet på Dueodde

Besøg Brændesgårdshaven

Besøg Brændesgårdshaven

Lær surfing eller padleboard på Balka Strand

Lær surfing eller padleboard på Balka Strand

Hyg jer i Snogebæk

Hyg jer i Snogebæk

Besøg Sommerfugleparken i Nexø

Besøg Sommerfugleparken i Nexø

Spil golf på Dueodde Golfbane

Spil golf på Dueodde Golfbane

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.