Praktisk info - Ellehuset - Sommerhus på Balka for 10 personer

  • Flot sommerhus
  • 10-personers hus
  • Skønt naturområde
  • Tæt på Balka Strand
  • Lækker indretning
kort Balka

Praktiske informationer om Ellehuset

Ellehuset
Kannikegårdsvej 39
3730 Nexø

Telefon: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du sommerhuset til din rådighed fra klokken 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade sommerhuset senest klokken 10:00.

Ankomstdage
I perioden 2. juli - 13. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Ellehuset dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger i perioden udenfor 2. juli - 13. august. Dét giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke
Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling af sommerhuset.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Balka og Ellehuset
Busstoppestedet ligger cirka 1 kilometer fra sommerhuset, men du vil oftest kunne bede buschaufføren om standse ved indkørslen til Ellehuset, således at du blot har 200 meter til Ellehuset. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Dyner og hovedpuder
Der er dyner og hovedpuder i sommerhuset. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 155,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

El-ladestander
Ellehuset har sin egen ladestander til el-biler. El-forbrug til opladning af el-biler er ikke inkluderet i lejeprisen, men du kan oplade til 5 DKK pr. kWh.

Frysemuligheder
Der er en stor fryser på 250 liter i sommerhusets aktivitetsrum. 

Grill
Der står grill til din rådighed på Ellehuset, som du frit kan afbenytte. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter dit brug.

Handicapforhold
Ellehuset er desværre ikke handicapvenligt grundet trin i huset. Kontakt os venligst på telefon 56 95 85 66 for råd og vejledning, såfremt du har brug for et feriehus, hvor det er muligt at medbringe kørestol. 

Indkøb
Dagli’ Brugsen i Snogebæk er nærmeste dagligvarebutik (cirka 2 kilometer fra Ellehuset). I Nexø, som ligger cirka 4 kilometer fra sommerhuset, finder du et stort udbud af butikker - herunder Kvickly, Coop 365, Netto og Lidl.

Hunde
Det er desværre ikke tilladt at medbringe hund eller andre kæledyr i Ellehuset.

Internet
Der er trådløs internetadgang i Ellehuset. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Eventuelle nedbrud i internetforbindelsen giver ikke adgang til kompensation.

Køkkenudstyr
Ellehuset har et veludstyret køkken - herunder køkkenservice. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Nøgleudlevering
Når vi sender dig din feriebekræftelse, orienterer vi dig også om, hvordan du får nøglen til sommerhuset. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen.

Parkeringsplads
Du kan parkere lige ved Ellehuset. Her finder du også en ladestander til elbiler. 

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre Ellehuset inden din ankomst og ved din afrejse - så er du altid sikker på, at sommerhuset er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation. Rengøringen på Ellehuset foretages med svanemærkede/miljøvenlige rengøringsmidler.

Rygning
Rygning er ikke tilladt indendørs i Ellehuset. 

Strøm- og vandforbrug
Strøm- og vandforbrug er gratis inkluderet i din lejepris.

Vaskemaskine
Ja, der er vaskemaskine i Ellehuset, som du gratis kan benytte dig af. 

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i sommerhuset. Hvis du får brug for yderligere, beder vi dig selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie på Ellehuset ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Hyg jer på cafeen Søren's

Hyg jer på cafeen Søren's

Tag en badetur på Balka Strand

Tag en badetur på Balka Strand

Tag til kræmmermarked i Nexø

Tag til kræmmermarked i Nexø

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.