Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Bryggergården

  • Svaneke
  • Tæt på Svaneke Torv
  • Meget for pengene
  • To terrasser
  • Plads til leg
  • Rolig beliggenhed
kort Bryggergården

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Flotte bindingsværkshuse i Svaneke

Hønseskidningskonkurrencen i Svaneke

Hullehavn - Svanekeboernes lokale strand

Bornholms solskinsby nummer 1
Lejlighederne i Bryggergården har en stor terrasse, hvor I kan nyde aftensolen. Sæt jer godt til rette og nyd, at Svaneke er Bornholms solskinsby nummer 1. 500 meter fra Bryggergården finder i Svaneke Torv, hvor I kan nyde en af de lokale øl på Svaneke Bryghus og gå på opdagelse i byens mange forretninger med spændende kunsthåndværk. I højsæsonen kan du opleve den berømte "Hønseskidnings-konkurrence" på Brænderigænget i Svaneke. Om aftenen kan I slappe af ved Hullehavn, Svanekeboernes lokale strand, hvor Cafe Syd-Øst for Paradis byder på forfriskninger og livemusik.

Stuen i Bryggergården

Et af soveværelserne i ferielejligheden

Frugttræer og græs omkranser Bryggergården

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Spisebord i stuen på Bryggergården

Køkkenet i Bryggergården

Bryggergården - Her får du ekstra meget for pengene
På Bryggergården i Svaneke får du ekstra meget for pengene. Du bor kun 500 meter fra Svaneke Torv med masser af aktiviteter og sjov, men alligevel har du en rolig beliggenhed, så der er god mulighed for at slappe af og nyde feriedagene.

Bryggergården består af 4 ferielejligheder, som hver har to terrasser, således at du kan nyde såvel morgen- som aftensolen. Morgenterrassen vender ud mod en afskærmet græsplæne, hvor der er plads til boldleg, hvis du har børn med. 

Græsplænen fortsætter op til en hestefold, hvor hestene som trækker Svaneke Hestesporvogn græsser, når de ikke er på "arbejde". Det er bryggerheste...men det er ikke derfor, at ferielejlighederne hedder "Bryggergården". Navnet kommer fra, at Svaneke Bryggeri er hestefoldens anden nabo.

Velfungerende og gode ferielejligheder
Ferielejlighederne på Bryggergården er velfungerende og funktionelt indrettet. Alle lejlighederne fremstår pæne med et mix af ældre og nyt inventar. Hvis du ikke behøver luksus, så får du en god ferie og rigtig meget for pengene på Bryggergården.

Du kan vælge mellem disse lejligheder:

Lejlighed A for 5 personer
Entré med adgang til badeværelse, stue med tv, køkken og soveværelse (dobbeltseng). Fra entréen går der en trappe op til 1. sal, hvor der er to soveværelser: Ét soveværelse med en dobbeltseng og et soveværelse med en enkeltseng. Lejligheden har to terrasser. Køkkenet har komfur med ovn, køleskab med frostbox, kaffemaskine og el-koger.

Bemærk, at trappen op til 1. sal er stejl. Lejlighed 1 er derfor ikke egnet, hvis du er gangbesværet. Selv om at lejlighed A er til 5 personer, og at lejlighed B og C "kun" er til 4 personer, så er Lejlighed A på samme størrelse som Lejlighed B og C

Lejlighed B for 4 personer
Entré med adgang til badeværelse og stue. Fra stuen er der adgang til køkken og 2 soveværelser (hvert soveværelse har 2 enkeltsenge). Lejligheden har to terrasser. Køkkenet har komfur med ovn, køleskab med frostbox, kaffemaskine og el-koger

Lejlighed C for 4 personer
Entré med adgang til badeværelse og stue. Fra stuen er der adgang til køkken og 2 soveværelser (hvert soveværelse har 2 enkeltsenge). Lejligheden har to terrasser. Lejlighed B og Lejlighed C har en næsten identisk indretning. Køkkenet har komfur med ovn, køleskab med frostbox, kaffemaskine og el-koger.

Lejlighed D for 5 personer
Entré med adgang til badeværelse og stue. Fra stuen er der adgang til soveværelse (2 enkeltsenge) samt køkken med komfur, køleskab med frostbox, kaffemaskine og el-koger. Stuen fører videre i en fordelingsgang med sovealkove (1 soveplads) samt indgang til soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser).

Bestil din ferie nu
Ring til os nu 56 95 85 66 - eller bestil din ferie ved at indtaste din ønskede dato i bestillingsboksen her på siden. I bestillingsboksen kan du vælge mellem "Lejlighed 4 personer" og "Lejlighed 5 personer". Hvis du har et specielt ønske om enten lejlighed A, B, C eller D, beder vi dig skrive det i kommentarfeltet, når du bestiller. 

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

 

Hyggelig terrasse ved Bryggergården

Badeværelset i Bryggergården

Soveværelse med to enkeltsenge

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.