Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Praktisk info - Bryggergården

  • Svaneke
  • Tæt på Svaneke Torv
  • Meget for pengene
  • To terrasser
  • Plads til leg
  • Rolig beliggenhed
kort Bryggergården

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Bryggergården

Adresse

Bryggergården
Korshøje 2 (indkørsel fra Storegade 39)
3740 Svaneke

Telefon: 56 95 85 66
Telefax: 56 95 34 66
Mail: info@teambornholm.dk

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden kl. 10:00, således at vi kan nå at gøre den klar til de næste gæster.

Ankomstdage
Du kan ankomme og afrejse på alle ugens dage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du ferielejligheden til din rådighed fra kl. 15:00.

Babypakke
Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter I i receptionen på feriestedet. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres booking.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 14 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 4 uger før din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 4 uger til din ankomst, aftaler vi betalingsdatoen med særskilt med dig på telefon eller mail.

Bus
Hvis du ønsker at køre med bus til Bryggergården fra Rønne, skal I anvende busrute 3. Bussen starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested på Torvet i Svaneke (400 meter fra Bryggergården). Når du skal retur til Rønne, skal du anvende busrute 5. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk.

Cykler
Du kan leje cykler hos:
Svaneke Vandrehjem
Reberbanevej 9
3740 Svaneke
Tlf. 56 49 62 42

Dyner og hovedpuder
Der er dyner og hovedpuder i ferielejligheden. Sengelinned og håndklæder beder vi dig venligst om at medbringe. Alternativt kan du leje det for 120 DKK pr. sæt. Husk at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Frysemuligheder
Alle lejligheder har køleskab med lille frostbox.

Handicapforhold
Bryggergården har desværre ikke specialindrettede lejligheder, som er handicapvenlige.

Hunde
I nogle af lejlighederne på Bryggergården er det tilladt at medbringe hunde. Hvis du ønsker at medbringe din 4-benede ven, beder vi dog oplyse det til os ved din bestilling af lejligheden. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 250 DKK at tage din hund med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet. Det er nemt for dig at tage din hund med til Bornholm - også hvis du rejser via Sverige. Du skal blot huske at opfylde de svenske toldmyndigheders krav. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Internet
Der er desværre ikke internet i Bryggergården.

Nøgleudlevering
Vi orienterer dig om nøgleudleveringssted, når vi sender bekræftelse på din bestilling til dig.

Parkeringsplads
Der er gratis parkering lige ved Bryggergårdens ferielejligheder.

Pensionistrabat
Hvis du er pensionist, har du mulighed for at opleve Bornholm til nogle helt særlige priser. Når du bestiller ophold inklusive færgetransport med bil, skal du blot markere i bookingfeltet, at du ønsker en "Pensionistbil-billet", så får du en færgebillet til en særligt rabatteret pris. Der er følgende regler for, at kunne opnå pensionistrabatten:
* Mindst én af rejsedeltagerne skal være pensionist eller førtidspensionist.
* I må maksimalt være to personer i bilen.
* Bemærk venligst, at færgeselskabet kan have begrænsninger på antallet af pensionistbilletter på udvalgte afgange.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed ved ankomst/afrejse - så er du altid sikker på, at lejligheden er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Når du bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Ved jeres afrejse beder vi dig således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

Vaskemaskine
Hvis du får behov for at vaske under dit ferieophold, har du mulighed for gratis at låne vaskemaskine på Bryggergården.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i din feriebolig. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil nu
Bestil jeres ferie på Bryggergården ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi jer gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.