Dueodde Sommerhus - Dueodde Badehotel

  • Lejligheder 2-4 personer
  • Sommerhus 6 personer
  • Dobbeltværelser
  • Tæt på stranden
  • Børnevenligt
  • Rolig beliggenhed
kort Dueodde

Dueodde Sommerhus

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: Sommerhus for 6 personer
Hvornår vil du afsted?

Sommerhus for 6 personer
I tilknytning til Dueodde Badehotel ligger dette dejlige sommerhus. Sommerhuset er den tidligere direktørbolig til Dueodde Badehotel

Sommerhuset er indrettet således: Éntre med fordelingsgang, soveværelse med dobbeltseng og 2 enkeltsenge (4 sovepladser i alt), soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser), badeværelse med bruseniche, køkken med opvaskemaskine og komfur, spisestue og stor opholdsstue. Der er to store terrasser og en lille terrasse tilknyttet huset. Den ene af de store terrasser er overdækket. 

I sommerhuset er det desværre ikke muligt at medbringe husdyr.

Ankomstdag: I højsæsonen er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag.

Sommerhuset har adgang til de samme faciliteter som lejlighederne på Dueodde Badehotel. 

I de fleste perioder kan vi også tilbyde ophold for kortere perioder end en uge, ligesom vi også gerne laver et fordelagtigt pakketilbud inklusive færgeoverfart. Prisen beregner du i bestillingsboksen til venstre på siden. Indtast blot din ønskede ankomst- og afrejsedato. Du er også meget velkommen til at maile info@teambornholm.dk eller ringe på 56 95 85 66 - vi svarer alle ugens dage.

Bestil nu
Bestil din ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Terrasse med egen grill

Overdækket udestue

Beliggenhed tæt på skov og strand

Spisebord med plads til seks personer

Rummelig stue

Pænt og funktionelt køkken

Hyggeligt sofahjørne

Stue med masser af lys

Grundplan

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.